تمرین پرسپولیسی ها (گزارش تصویری)
سایت باشگاه پرسپولیس منتشر کرد:
تمرین پرسپولیسی ها (گزارش تصویری)
سایت باشگاه پرسپولیس منتشر کرد:
[SIGPIC][/SIGPIC]
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس اسامي 10 بازيکن مدنظرش براي فصل آينده را اعلام کرد که نام وحيد هاشميان، شيث رضايي، محمد نصرتي، مهرداد اولادي، حسين بادامکي و مازيار زارع در بين آنها وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاري مهر، باشگاه پرسپوليس اسامي 10 بازيکن از فهرست فصل گذشته را که از سوي مصطفي دنيزلي براي حضور در تيم سال آينده پرسپوليس انتخاب شدهاند، را اعلام کرد.
بنابر اعلام مصطفي دنيزلي به باشگاه پرسپوليس، مهدي مهدويکيا، علي کريمي، محمد نوري، غلامرضا رضايي، حميدرضا علي عسگري، اميرحسين فشنگچي، رضا نورمحمدي، هادي نوروزي، مهرداد پولادي و ايمون زايد، 10 بازيکني هستند که براي سال آينده مورد تائيد کادر فني تيم قرار گرفته اند.
براساس اعلام سايت باشگاه پرسپوليس اسامي بازيکنان جديد پرسپوليس نيز در روزهاي آينده از سوي باشگاه اعلام خواهد شد.
در فهرستي که از سوي باشگاه اعلام شده است نام بازيکناني چون وحيد هاشميان، جواد کاظميان، مهرداد اولادي، شيث رضايي ، محمدي نصرتي، حسين بادامکي، مازيار زارع، آسيمرو آودوکيچ ، سامان آقازماني، ميثاق معمارزاده و ... ديده نمي شود تا سونامي بزرگ در پرسپوليس رخ دهد.
البته اين فهرست هنوز قطعي نيست و اين احتمال را بايد داد که از جمع بازيکنان فصل گذشته برخي به فهرست فصل آينده اضافه شوند.
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
تيم پرسپوليس تهران در ليگ يازدهم با ضعف هايي بسياري مواجه بوده است از اين رو مسئولان اين تيم براي رفع نقاط منفي پرسپوليس در خط حمله به دنبال جذب بهمن طهماسبي مهاجم تيم آلومينيوم هرمزگان هستند.
بهمن طهماسبي در تيم آلومينيوم هرمزگان بسيار خوش درخشيده است و موفق به کسب عنوان آقاي گلي رقابت هاي ليگ آزادگان شده است از طرفي مسئولان تيم فوتبال پرسپوليس نيز در صدد جذب بازيکنان با کيفيت هستند از اين رو قصد جذب طهماسبي و بهره بردن از طهماسبي در خط حمله خود هستند.
گفتني است، طبق اطلاعات ما که از يک منبع موثق حاصل شده است زارع قائم مقام باشگاه پرسپوليس با اين بازيکن صحبت مختصري در خصوص حضور وي در ليگ دوازدهم براي پرسپوليس انجام داده است. اما نکته قابل توجه اينجاست که اگر طهماسبي جزو سهميه ليگ برتري محسوب نشود.
در اين صورت پيشنهاد مسئولان پرسپوليس شکل جدي تر و رسمي تر به خود خواهد گرفت.
شايان ذکر است، با توجه به شرايط نامساعدي که در باشگاه آلومينيوم هرمزگان وجود دارد در صورت فراهم شدن زمينه ي حضور به احتمال فراوان طهماسبي فصل بعد قرمز پوش خواهد شد.
کدام بازيکنان از استقلال ميروند؟
باشگاه پرسپوليس امروز در اقدامي جالب نام بازيکنان مازاد خود را اعلام کرد. اين مهمترين خبر امروز فوتبال ايران است که همه چيز را تحت تاثير خود قرار داد. اما در شرايطي که پرسپوليس روزهاي پرخبري راميگذراند در استقلال همه در ا نتظار آغاز به کار امير قلعهنويي هستند.
مربي موفق و پرسر و صداي آبيها که در بين بازيکنان مخالفان و موافقان خود را دارد. از بين بازيکنان مشهور فعلي سه نفر بيشتر از همه آيندهشان با قلعهنويي ناروشن به نظر ميرسد. اول مجتبي جباري دوم مهدي رحمتي و آندرانيک تيموريان.
اين در حالي است که قلعهنويي حتما ليست مازاد خود را هم دارد. اينکه امير چه تصميمي براي اين بازيکنان خواهد گرفت نکته مهمي است. شما هم ميتوانيد در اين زمينه با او همفکري کنيد. آيا بايد نسبت به مثلا جباري بيرحم باشد يا همکاري مجدد اين دو در آينده محتمل است؟ آيا امير نبايد رحمتي يا جباري را که ممکن است به پرسپوليس بروند حفظ کند؟
مسئولان باشگاه پرسپوليس با وينگادا سرمربي سابق پرتغالي اين تيم به توافق رسيدند تا در ازاي پرداخت 300 هزار دلار پرونده شکايت او با قرمزپوشان بسته شود.
از همين رو مسئولان حقوقي باشگاه پرسپوليس روز گذشته اين تفاهمنامه را که قبلا به صورت تلفني توافق شده بود، به پرتغال براي امضاي وينگادا ارسال کردند. در صورتي که وينگادا اين توافقنامه را امضاء کند باشگاه پرسپوليس 300 هزار دلار به حساب او واريز خواهد کرد.
*پس از مشکلاتي که بين رويانيان و پروين پيش آمد، قرار است در جلسهاي ظرف 2 روز آينده مديرعامل پرسپوليس و مدير راهبردي قرمزپوشان در کنار يکديگر بنشينند و براي رفع سوء تفاهمات و کدورتها با همديگر گفت و گو کنند.
مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال ذوبآهن با عقد قرارداد 2 ساله رسما به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
پس از صحبتهاي نهايي بين محمد قاضي مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان و مسئولان باشگاه پرسپوليس بالاخره اين بازيکن با عقد قراردادي 2 ساله به جمع قرمزپوشان پيوست. قاضي دقايق ديگر با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قرارداد خود را به ثبت خواهد رساند.
اين اولين صيد رويانيان است.
مهاجم جديد تيم پرسپوليس گفت: شايعات درباره مبلغ قراردادم با پرسپوليس زياد است، اما لطفا شما زياد توجه نکنيد.
محمد قاضي پس از پيوستن رسمي به پرسپوليس اظهار داشت: بالاخره همه در جريان هستند که پرسپوليس تيم بزرگ و ريشهداري است و من هم آمدهام تا به اندازه خودم به اين تيم خدمت کنم تا دل هواداران شاد شود.
وي افزود: تجربه بازي در تيمهاي پر طرفدار را دارم اما قبول دارم که طرفداران پرسپوليس خيلي بيشتر از تيمهاي ديگر هستند. به همين دليل بايد سعي و تلاش خودم را چندين برابر کنم تا بتوانم در خط حمله پرسپوليس مؤثر و مفيد باشد. پرسپوليس بازيکنان خوبي دارد که خوشحالم با تک تک آنها همبازي ميشوم.
وي درباره نگراني باشگاه پرسپوليس از مصدوميتش نيز گفت: خوشبختانه شرايطم خوب است و زير نظر پزشکان تيم ملي در حال بهبودي هستم. تمام تلاش خودم را ميکنم که به بازي مقابل قطر برسم که اميدوارم اين اتفاق بيفتد اما نگراني وجود ندارد. جا دارد همين جا از اعتماد کادر فني و مسئولان پرسپوليس تشکر ويژهاي داشته باشم.
قاضي درباره حضور ايمون زايد در خط حمله پرسپوليس و رقابت با او نيز گفت: من براي خودم در پرسپوليس هدفگذاري کردم. هدف من نتيجه گرفتن پرسپوليس است و هيچ فرقي ندارد چه فردي به ميدان برود. مهم اين است که دل ميليونها هوادار پرسپوليس شاد شود و مردم از فوتبال خوب پرسپوليس لذت ببرند. باز هم ميگويم مهم نيست چه کسي بازي کند، مهم سربلندي پرسپوليس است.
قاضي درباره شايعه مبلغ قرارداد ميلياردياش با باشگاه پرسپوليس نيز گفت: خيلي شايعات در چند روز اخير درباره مبلغ قرارداد من با پرسپوليس اعلام شده که لطفا به اين مسائل توجهي نکنيد. از اين حرفها زياد ميزنند.
قاضي در پايان تاکيد کرد: اميدوار هستم که سال خوبي را با پرسپوليس پشت سر بگذارم. سعي ميکنم از بهترين تجاربم براي کمک به اين تيم استفاده کنم. خوشبختانه پرسپوليس مربي خوبي مثل دنيزلي دارد که افکارش حرفهاي است. با توجه به اينکه پرسپوليس هوادارانش در فصل جاري چشمانتظار نتايج اين تيم هستند من هم سعي ميکنم به نوبه خودم يک مهره مؤثر براي اين تيم باشم. البته کار سخت است ولي آمدم تا به پرسپوليس کمک کنم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)