صفحه 32 از 33 نخستنخست ... 22282930313233 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 311 تا 320 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض مهدوی‌کیا: باید در اوایل دو نیمه تمرکز داشته باشیم/14 امتیاز کمتر داشتیم اما قهرمان شدیم

13901011162711 PhotoA

مهدی مهدوی‌کیا در نشست خبری پیش از دیدار فردا با ذوب آهن در خصوص انتقال اخبار پرسپولیس از رختکن به رسانه‌ها گفت: به این جا نیامده‌ام که در مورد مسائل حاشیه‌ای صحبت کنم اما همیشه این مسائل در فوتبال ما وجود داشته و صحبت‌هایی که در رختکن انجام می‌شود بلافاصله در اختیار مطبوعات قرار می‌گیرد. متاسفانه جند سال است که چه در فوتبال ملی و چه در فوتبال باشگاهی با این مسئله مواجه هستیم و امیدوارم هر چه سریع‌تر این مشکل حل شود.
    وی در خصوص دیدار با ذوب آهن اظهار داشت: ذوب آهن همیشه یکی از بهترین تیم‌ها بوده و ساختار خودش را حفظ کرده است. امیدوارم بتوانیم از فرصت استفاده کرده و از این دیدار خانگی سربلند بیرون بیاییم و تا آنجا که می‌توانیم خودمان را بالا بکشیم.
    کاپیتان پرسپولیس با اشاره به شکست مقابل نفت آبادان گفت: باید قبول کنیم در آبادان یکی از روزهای بد فوتبال را پشت سر گذاشتیم و گل‌هایی که خوردیم خیلی بد بود و از لحاظ روحی تیم ما را تضعیف کرد به خصوص اینکه گل‌های ابتدایی را در اوایل نیمه دریافت کردیم.
    مهدوی‌کیا در خصوص اینکه چه درسی از شکست آبادان گرفتید، گفت: ما اصلا فرصت نکردیم که فکر کنیم و اگر بخواهیم به این باخت فکر کنیم، با توجه به فاصله کم بازی‌ها در بازی بعد دچار مشکل می‌شویم اما درس بزرگ این بود که در اوایل دو نیمه تمرکز کنیم و تمام سعی‌مان این است که بازی خوبی انجام دهیم و در سه چهار بازی آینده که خیلی هم فشرده است، به موفقیت برسیم.
    وی در پایان با اشاره به صحبت‌های دنیزلی که بازیکن باید روح قهرمانی داشته باشد، گفت: امسال فاصله تیم ما با دیگر تیم‌ها در صدر جدول زیاد شد اما اگر به تاریخ برگردیم شاید قبول کنید زمانی بوده که 13-14 امتیاز از دیگر تیم‌ها عقب بودیم اما برگشتیم و قهرمان شدیم. حتی یک بار این مسئله برای دنیزلی هم اتفاق افتاد و هنوز 36 امتیاز باقی مانده و خیلی از تیم‌ها می‌توانند خود را بالا بکشند.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض معمارزاده نیاز به بازسازی دارد

13901107000028 PhotoA

محمد رضا زادمهر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس گفت: من در حال حاضر زیاد نزدیک باشگاه نیستم که بخواهم در خصوص پرسپولیس اظهار نظر کنم و سعی می‌کنم از طریق مطبوعات و تلویزیون اخبار را پیگیری کنم اما مسئولیت اول فنی در پرسپولیس دنیزلی است.
    وی درباره بازی پرسپولیس مقابل صنعت نفت عنوان کرد: درست است پرسپولیس در آبادان ۴ گل خورد اما به نظر من عملکردش چندان بد نبود. زدن ۲ گل در خانه حریف خوب است تنها مشکلی که پرسپولیس را آزار داد اشتباهات فردی بود و همین موضوع باعث شد شرایط نرمال نباشد. پس از بازی دنیزلی اظهارنظری منطقی داشت و گفت سرنوشت بازی را با فونیکه‌سی و معمارزاده مشخص کردند.
    زادمهر درباره عملکرد معمارزاده خاطرنشان کرد:‌ معمارزاده دروازه‌بانی است که از لحاظ فیزیکی فاکتورهای خیلی خوبی دارد. او در مقطعی در فولاد و سایپا عملکرد بسیار خوبی داشت و حتی راهی تیم ملی شد اما اکنون نیاز به بازسازی روحی و روانی دارد تا به شرایط ایده‌آل برگردد. این هم به ظرافت کادر فنی برمی‌گردد تا با این بازیکن چگونه رفتار کنند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مدیرعامل شرکت فرابورس اعلام کرد

13901112000323 PhotoA

مصطفی امید قائمی در خصوص واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس گفت: جلسات متعددی در این زمینه برگزار شده و هفته آینده نیز جلسه دیگری تشکیل می‌شود. در خصوص واگذاری این شرکت‌ها باشگاه پرسپولیس مدلی را برای واگذاری ارائه کرده که در حال بررسی است و پس از موافقت سازمان خصوصی‌سازی سایر کارها انجام می شود.
    مدیرعامل شرکت فرا بورس در خصوص این مسئله که آیا هواداران این باشگاه‌ها نیز می‌توانند در عرضه شرکت کنند گفت: باشگاه پرسپولیس کانون هواداران را تشکیل داده که این کانون می‌تواند در عرضه نقش داشته باشد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

رویانیان: با شکست استقلال دل هواداران را به دست بیاورید

13901112000322 PhotoA

محمد رویانیان ساعتی پیش در اردوی پرسپولیس حاضر شد و قبل از عزیمت تیم به سمت ورزشگاه آزادی دقایقی برای آنها صحبت کرد.
    رویانیان به بازیکنان پرسپولیس گفت: دوست دارم در زمین برای پیروزی و موفقیت با تمام توان بجنگید. هواداران از ۴ شکست قبلی در دربی دلگیر و ناراحتند و امیدوارم امروز با پیروزی دل آنها را به دست بیاورید.
    وی ادامه داد: شک ندارم شما پتانسیل بالایی دارید و می‌توانید نتیجه دلخواه را به دست بیاورید. در تیم ما بازیکنانی مثل علی کریمی، چند ملی‌پوش و بازیکنان خوش تکنیک می‌توان نتیجه را تغییر بدهند امیدوارم با پیروزی از میدان خارج شویم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

معرفی سایت های شیر
    تشکر تشکر کرده 
    3,691
    تشکر تشکر شده 
    1,368
    تشکر شده در
    288 پست
    قدرت امتیاز دهی
    157
    Array

تبریک تبریک به همه پرسپولیسی ها

10. 2 کاربر مقابل از 3adegh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

کوتاه از پرسپولیس

13901024000117 PhotoA

مسئولان باشگاه پرسپولیس برای حضور پرقدرت در لیگ قهرمانان آسیا و رفع مشکلات پیش رو ستادی آسیایی را با حضور مسئولان تشکیل داده‌اند و قرار است تا قبل از شروع مسابقات هر هفته 2 جلسه داشته باشند.
    همچنین لیست پرسپولیس برای ارسال به سفارت عربستان برای دریافت ویزا برای بازی مقابل الهلال عربستان آماده شده است. این دیدار 16 یا 17 اسفند برگزار می‌شود.
    * مسئولان باشگاه پرسپولیس تصمیم گرفتند قرارداد سومدیک دستیار استیلی که دنیزلی او را نخواست را فسخ کنند. این مربی پیشنهادهای جدید باشگاه را نپذیرفته است.
    * پرسپولیس بعد از بازی با صبا در هفته بیست و ششم که 26 بهمن بازی برگزار می‌شود در تعطیلات 12 روزه لیگ با تشخیص دنیزلی تنها 2 روز به استراحت می‌پردازد و سپس تمرینات خود را دنبال می‌کند.
    * میثم بائو هافبک شهرداری تبریز امروز در ورزشگاه درفشی‌فر حضور پیدا کرد و پس از حضور در کلینیک باشگاه دقایقی با بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس به خوش و بش پرداخت. بائو مصدوم است و تمرینات خود را در کلینیک باشگاه پرسپولیس دنبال می‌کند.
    * ناصر صادقی مترجم دنیزلی که در کنار وی در چند سال اخیر حضور دارد در خصوص مشکلاتش در باشگاه پرسپولیس گفت: نقش من در باشگاه مشخص است. بارها بازی استقلال را قبل از دربی 74 آنالیز کردم و حتی 2 بار دنیزلی در جمع بازیکنان از من تشکر کرد اما نمی‌دانم مسئولان باشگاه چه فکری درباره من می‌کنند. چند روز صبر می‌کنم و چون نمی‌خواهم سربار باشم اگر اتفاقی رخ ندهد و احساس کنم مشکلاتی است، می‌روم. سابقه حضور در ترکیه را دارم و رابطه‌ام با دنیزلی خوب است اما باشگاه مرا نمی‌شناسد و به همین دلیل متاسفانه رفتار خوبی با من ندارد.
    * با تصمیم مصطفی دنیزلی تعدادی از بازیکنان جوان پرسپولیس که در کنار این تیم تمرین می‌کردند، به تیم‌های پایه منتقل شدند. دنیزلی دستور داده این بازیکنان با توجه به اینکه نظر او را جلب نکردند و باید تمرینات خلوت‌تر شود این تصمیم را گرفته است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

12. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

درگذشت هوادار پرسپولیس به دلیل هیجان ناشی از برد در دربی

412031 PhotoA

قاسم عبیات یکی از طرفداران پرسپولیس در اهواز پس از گل سوم این تیم مقابل استقلال بر اثر هیجان زیاد دچار حمله قلبی شد و بلافاصله به بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) این شهر انتقال یافت اما تلاش پزشکان نتیجه‌ای نداشت و این هوادار 23ساله پس از حمله قلبی، دچار سکته مغزی شد و شب گذشته درگذشت.
    وی از طرفداران متعصب پرسپولیس بود که به علت مشکلات مالی امکان اعزام او به بیمارستان‌های تهران فراهم نشد.
    گفتنی است زمانی فوت این هوادار گزارش شد که دوربین برنامه 90 پس از ضبط تصاویر برای پخش از برنامه امشب بیمارستان را ترک کرده بود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

14. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

آخرین تمرین پرسپولیس قبل از دیدار با فجر

13901004182202 PhotoA

آخرین تمرین پرسپولیس قبل از رویارویی با فجرسپاسی شیراز از ساعت ۱۱ امروز در ورزشگاه درفشی‌فر پشت درهای بسته برگزار شد.

* در این تمرین ابتدا دنیزلی دقایقی در خصوص بازی با فجرسپاسی برای بازیکنان توضیحاتی داد.

* علی کریمی با اجازه پزشکان پا به توپ شد و در تمرینات گروهی شرکت کرد. او مشکلی برای بازی فردا ندارد.

* با توجه به اقدامات انجام شده کارت حضور زادمهر سرپرست جدید پرسپولیس برای نشستن روی نیمکت آماده شد و او می‌تواند از بازی فردا همراه پرسپولیسی‌ها باشد.

* مهرداد پولادی برنامه ویژه تمرینی را از دنیزلی گرفت تا خود را برای لیگ قهرمانان آسیا آماده کند. او تنها می‌تواند در 6 دیدار لیگ قهرمانان برای پرسپولیس بازی کند.

* علیرضا محمد و اولادی که در بازی فردا حضور ندارند قرار شد اختصاصی به تمرین بپردازد.

* بازیکنان پس از تمرین برای تشکیل اردو راهی هتل شدند.

* علی کریمی، نصرتی و پولادی با دستور دنیزلی 15 دقیقه بیشتر از سایرین تمرین کردند.
    تیم‌های پرسپولیس و فجرسپاسی ساعت ۱۷ فردا در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

16. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

دنیزلی: از بازیکنان خواستم دربی را فراموش کنند

13901117000204 PhotoA

مصطفی دنیزلی در نشست خبری پیش از دیدار فردا با فجر سپاسی، با اشاره به صحبتش پس از بازی با استقلال مبنی بر اینکه پیروزی مقابل رقیب دیرینه نوعی معجزه بود و آیا این برد فقط متعلق به او بود یا خیر گفت: نگفتم معجزه بود. از من پرسیده شد که معجزه بود و من جواب دادم مخلوطی از واقعیت و معجزه اتفاق افتاد. فوتبال یک کار تیمی است که همه افراد چه در موفقیت و چه در عدم موفقیت در آن سهم دارند. سهم هر شخص محفوظ است و من هم به اندازه دیگران سهم دارم.
    وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا به بازیکنانتان گفته‌اید دیگر در مورد دربی صحبت نکنند گفت: نگفتم حرفی نزنند، اما از آنها خواستم بازی با استقلال را فراموش کنند چون در فوتبال نباید از گذشته حرف زد، بلکه باید در مورد آینده فکر کنیم.
    در ادامه خبرنگاری گفت به شما تبریک نمی‌گویم، چون استقلالی هستم که دنیزلی با خنده گفت: زیبایی فوتبال همین است! چیزی که من را خوشحال کرد این بود که به هنگام برگشت از استادیوم، طرفداران استقلال و پرسپولیس پرچم‌هایشان را تکان می‌دادند و این باعث خوشحالی من بود.
    سرمربی پرسپولیس با اشاره به اینکه قوی بودن دو تیم مطرح پایتخت باعث قدرت فوتبال ایران می‌شود گفت: نه تنها در ایران بلکه در تمام جهان مثل ایتالیا و انگلستان، تیم‌هایی حضور دارند که در تیم ملی تأثیرگذار هستند و کیفیت بازی آنها در تیم ملی اثرگذار است. در همه جای دنیا بازیکنانی که تازه فوتبال خود را شروع می‌کنند دوست دارند به تیم‌های بزرگ برسند و در ایران هم همه دوست دارند در استقلال و پرسپولیس بازی کنند و به تیم ملی نزدیک شوند ولی به هیچ وجه نباید از بازیکنان تیم‌های دیگر چشم‌پوشی کرد. بازیکنان استقلال و پرسپولیس هم نسبت به تیم‌های دیگر مزیت بیشتری دارند.
    دنیزلی اضافه کرد: در باشگاه‌های ایرانی، کارهای زیادی باید انجام شود. من همانقدر که مردم ایران را دوست دارم، حاضرم تجربه‌ام را در اختیار آنها بگذارم. هیچکس نمی‌گوید که من تجربه دارم و بیایید از آن استفاده کنید بلکه باید به سراغ شخص رفت و از او درخواست کرد.
    وی در خصوص اینکه از سوی فدراسیون فوتبال ترکیه برای ریاست آن به وی پیشنهاد شده گفت: ترکیه چنین درخواستی از من کرده ولی من چنین خواسته‌ای ندارم. قبل از اینکه به ایران بیایم چند مورد تلفن شده بود ولی چنین نیتی نخواهم داشت.
    سرمربی پرسپولیس در خصوص شایعاتی که پیرامون ایمون ‌زاید مطرح شده و اینکه او به بازی این مهاجم علاقه‌ای نداشته گفت: اول یک مورد می‌گویم و بعد قضاوت کنید. اگر این شایعه‌ای که مطرح شده صحت داشت، آیا من در مهم‌ترین بازی فصل او را بازی می‌دادم یا یک بازیکن دیگر را به زمین می‌فرستادم؟
    دنیزلی با خنده گفت: این موضوعی که گفتید شایعه است. می‌خواهم توضیحی بدهم، هم در ترکیه و هم در ایران خیلی مصاحبه‌ اختصاصی انجام نمی‌دهم. اگر روزی مصاحبه اختصاصی کنم شما خبردار خواهید شد. تمام صحبت‌های من در نشست‌های خبری است. اگر تمایل داشته باشید، حاضرم تا 40 دقیقه بیشتر اینجا بمانم و جواب بدهم اما دوست دارم نظراتم را در اختیار همه رسانه‌ها بگذارم نه یک رسانه خاص.
    دنیزلی در پاسخ به این سؤال که آیا از وضعیت و روند تیمی‌تان رضایت دارید یا خیر خاطرنشان کرد: از وضعیت تیم راضی هستم ولی این مسأله به تنهایی من را تأمین نمی‌کند و همیشه بهتر از آن وجود دارد. یکی از مزیت‌هایی که در حال حاضر داریم این است که از نظر بدنی نسبت به سایر رقیب‌هایمان در دقایق پایانی پیشی می‌گیریم. بازی با استقلال تمام شد و بازی با فجر مهم است به همین خاطر مجبور هستیم شرایط خوبمان را حفظ کنیم.
    وی در خصوص بازی فردا با فجر سپاسی گفت: می‌دانم که این تیم یکی از دونده‌ترین تیم‌های ایران است. من بر این باورم که جایگاه این تیم در جدول اینجا نیست و بازی سختی مقابل فجر داریم.
    سرمربی پرسپولیس در خصوص شایعاتی که پیرامون جذب مهرزاد معدنچی شنیده می‌شود گفت: در حال حاضر برای لیگ قهرمانان آسیا فقط انتقال پولادی قطعی شده ولی بازیکنان دیگری هستند که پیگیری جذب آنها هستیم. معدنچی بازیکن گذشته پرسپولیس است که او را می‌شناسم ولی تا بخواهد به شرایط قبلی برگردد یا اواسط بازی‌های آسیایی است یا این مسابقات تمام شده و حدود یک و نیم ماه طول می‌کشد که به شرایط عادی برگردد.
    در این لحظه دنیزلی از آن خبرنگار پرسید: این مسئله را از کجا شنیده‌اید که خبرنگار گفت: روزنامه‌ها نوشته بودند و سرمربی پرسپولیس تنها خندید.
    به گزارش فارس دنیزلی در پاسخ به این سؤال که آیا برای جذب گردان با ذوب‌آهن وارد مذاکره شده‌اید گفت: اگر تماسی با آنها گرفته شده برای فصل بعد بوده و مربوط به امسال نیست. چند بازیکن را برای فصل آینده زیر نظر گرفته‌ایم که ممکن است به تیم ما بیایند و ممکن است نیایند ولی مجبور هستیم به گزینه‌های زیادی فکر کنیم.
    وی در خصوص اینکه با معمارزاده و هوشیار در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا می‌کنید گفت: همینطور است.
    سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که آیا انتظار طرفداران از این تیم واقع‌بینانه است یا خیر گفت: انتظارات طرفداران را می‌دانیم و بین انتظارات آنها و ما فاصله زیادی نیست. تیم بسیار خوبی داریم و بازدهی آنها هر روز بیشتر می‌شود و در پی این هستیم که شخصیت تیم را بالاتر ببریم. رفته رفته نشانه‌های تیم خوب شدن را به همه نشان خواهیم داد.
    دنیزلی در خصوص اینکه آیا در بازی فردا غرور شما را فرا نمی‌گیرد و همان بلای دربی که بر سر استقلال آمد بر سر شما نمی‌آید گفت: اینها را به بازیکنانم گفته‌ام و با تیمم صحبت کردم. اگر می‌خواهیم راه درست را برویم نباید واقعیت را فراموش کنیم. بازیکنان من باید بدانند حداقل به اندازه رقیب خود در زمین بدوند. آن زمان است که کیفیت ما خودش را نشان می‌دهد. اگر بگوییم خوب هستیم همه چیز درست نمی‌شود. من آزادی عمل را به بازیکنانم می‌دهم و این را هم برای فوتبال تیمم استفاده می‌کنم.
    وی در خصوص آخرین شرایط کریمی گفت: وضعیت او امشب مشخص می‌شود، چون پای او ضربه خورده و کمی دچار خونریزی شده است.
    خبرنگاری پرسید: آیا شما می‌توانید پس از سال‌ها که تابوی شکست مقابل استقلال را شکستید در آسیا هم پرسپولیس را موفق کنید گفت: زمانی که به آسیا می‌رویم تیم از نظر فنی و بدنی باید در بهترین حالت باشد. اگر هدف تیمی بزرگ نباشد کارهایی که انجام می‌دهد لذت‌بخش نیست. توانستیم این روند که در چهار بازی مقابل استقلال شکست بخوریم را بشکنیم و حالا به فکر ادامه راه هستیم.
    دنیزلی در خصوص اینکه آیا می‌توانید پرسپولیس را به فینال لیگ قهرمانان آسیا برسانید گفت: این قول را هیچکسی نمی‌تواند بدهد ولی هدف ما این است. سه روز قبل همه دیدیدم که در فوتبال چه اتفاقاتی می‌افتد و این مسأله را نباید فراموش کنیم.
    یکی از خبرنگاران در خصوص اینکه آیا منع دروازه‌بان خارجی در لیگ ما باعث پیشرفت می‌شود یا خیر گفت: اگر قرار است بازیکن خارجی به ایران نیاید باید نقل و انتقال همه منع شود. کسی که این تصمیم را گرفته پیغام می‌دهد که همه گلرهای ما خوب هستند ولی در بقیه پست‌ها نیاز به بازیکنان خارجی داریم.
    دنیزلی اضافه کرد: فوتبال رشته‌ای است که با دیدن و تمرین کردن بهبود پیدا می‌کند، اگر می‌خواهیم گلر خوبی باشیم باید کار یک دروازه‌بان را ببینیم و دنبال کنیم. آمدن گلر خارجی به ایران نکته منفی نیست و باعث پیشرفت می‌شود. جوانان ایرانی می‌توانند مثل مهدوی‌کیا، کریمی و نکونام یک دروازه‌بان ایرانی را هم به عنوان الگوی خود انتخاب کنند. اینکه الگوی خوبی باشیم مهم است و اصلیت که مربوط به ترکیه، ایتالیا و یا ایران مهم نیست
    سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه تعدادی از جوانان را از تمرینات این تیم کنار گذاشته گفت: دفعه گذشته که ایران را ترک کردم ستاره‌هایی را به فوتبال ایران تحویل دادم که همه در لیگ ما می‌درخشند. من کسی هستم که به جوانان اعتقاد دارم . اگر بازیکن جوانی را می‌دیدم که در حدی باشد که می‌تواند به ما کمک کند او را انتخاب می کردم. من نباید آنها را بخواهم، آنها باید به من نشان دهند که می‌توانند در این تیم بازی کنند یا خیر. در حال حاضر روی اسم حسین کنعانی کار می‌کنم که می‌تواند به پرسپولیس کمک کند.
    دنیزلی در خصوص اینکه این تیم نیاز به جذب دروازه‌بان خوب دارد و حتی رویانیان اعلام کرده پرسپولیس یک مهاجم تمام کننده خوب هم می‌خواهد گفت: در این مورد امشب با رویانیان جلسه دارم و فعلا نمی‌خواهم بیشتر از این در مورد آن صحبت کنم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

18. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

پیش فرض مديرعامل پرسپوليس استعفا کرد

محمد رویانیان در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص احتمال حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال اظهار داشت: با توجه به اینکه به فوتبال علاقه‌ای ندارم. قصد شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال را ندارم. پرسپولیس را به خاطر عشق به هوادارانش قبول کردم و تاکنون نیز فقط به خاطر هواداران مانده‌ام. من به دنیای فوتبال تعلق ندارم که به عنوان گزینه فدراسیون مطرح شوم.

وی افزود: شاید سلیقه من با برخی مسئولین تفاوت داشته باشد و طبیعی است که به فدراسیون فوتبال نخواهم رفت. امیدوارم وزارت ورزش با انتخاب افراد، باعث شود فدراسیون فوتبال ارتقا پیدا کند و با قدرت بیشتری به کارش ادامه دهد.

رویانیان در خصوص حضورش در پرسپولیس به فارس گفت: واقعیت این است که چندی پیش از مدیرعاملی پرسپولیس هم استعفا کرده‌ام و این استعفا را به وزیر ورزش و جوانان دادم ولی تاکنون جوابی داده نشده است. اکنون به عشق هواداران در پرسپولیس هستم و نمی‌خواهم در مورد فدراسیون فوتبال مطرح شوم. تا وقتی در پرسپولیس هستم قول می‌دهم با تمام قدرت و قوا برای موفقیت این تیم تلاش کنم و از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد.
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

20. 2 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 32 از 33 نخستنخست ... 22282930313233 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)