صفحه 31 از 33 نخستنخست ... 2127282930313233 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

قرارداد مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس ثبت شد

13901021000040 PhotoA

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، انور لوگوشیچ، مربی جدید گلرهای پرسپولیس، صبح امروز با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قراردادش را با باشگاه پرسپولیس به ثبت رساند.
    مربی دروازه بانان سرخپوشان پایتخت، قراردادش را طی یک نیم فصل با این باشگاه به ثبت رساند تا در صورت توافق طرفین در فصل آینده نیز در کادر فنی سرخپوشان حضور یابد.
    لوگوشیچ امروز پرسپولیس را در دیدار برابر شاهین بوشهر همراهی کرده و روی نیمکت خواهد نشست.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پس از کنار گذاشتن لیدرها

26 مشوق زیر نظر هواداران، نیروی انتظامی و باشگاه پرسپولیس فعالیت می‌کنند

091715311 PhotoA

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، حسین فریدونی رئیس کانون هواداران و مشوقین باشگاه پرسپولیس گفت: این باشگاه اقدامات خود برای بهبود فضای فرهنگی سکوها را از ماه های گذشته آغاز کرد و این برنامه بطور جدی دنبال می شود. از این پس قرار است مشوقین صرفا در نقش هماهنگ کننده و در چارچوب قوانین به فعالیت خود ادامه بدهند.
    وی ادامه داد: لیدر به آن مفهومی که تاکنون وجود داشت، دیگر در پرسپولیس وجود ندارد. این بر اساس آن چیزی است که همه دلسوزان فوتبال؛ اعم از رسانه ها، کارشناسان، پیشکسوتان و به خصوص هواداران و خانواده های آنها از باشگاه ها از جمله از پرسپولیس مطالبه می کنند. آنچه از این پس اتفاق می افتد مشوقین و هماهنگ کننده هایی هستند که باید بر اساس ضوابط و قوانین کشور و زیر نظر نیروی انتظامی که مسوول امنیت و آرامش ورزشگاه ها است، فعالیت کنند.
    فریدونی عنوان کرد: برای این منظور، 26 نفر که تعهد داده اند در چارچوب قواعد جدید و قوانین فعالیت نمایند، انتخاب شده اند. آنها دارای کارت شناسایی و کاورهایی هستند که روی آنها نام کمیته مشوقین و عدد 12 که به صورت نمادین بیانگر یار دوازدهم است، چاپ شده است.
    وی گفت: 13 نفر مشوق با 13 همراه، در 13 سکو مستقر می شوند. آنها وظیفه دارند در هماهنگی کامل با نیروی انتظامی به برقراری نظم و انضباط کمک کرده و نسبت به هماهنگ کردن تماشاگران برای تشویق مناسب، بدون حاشیه و به دور از توهین اقدام کنند. همچنین حق هیچگونه برخورد لفظی یا فیزیکی با هواداران یا دیگر افراد متفرقه که شاید به قصد بر هم زدن نظم ورزشگاه اقدام کنند را ندارند و تنها باید مسائل را به مرجع انتظامی انتقال دهند.
    رئیس کانون هواداران خاطرنشان کرد: قابل پیش بینی است که افرادی بخواهند، آشوب هایی ایجاد یا هواداران را تحریک یا اینکه برای این مشوقین درگیری ایجاد کنند. در این ارتباط با نیروی انتظامی و مراجع ذیصلاح دیگر هماهنگی های کاملی به عمل آمده است. نفراتی هم به شکل نامحسوس همه چیز را زیر نظر دارند و البته بیش از همه، از هواداران می خواهیم که با هوشیاری کامل باشگاه را در این مسیر جدید یاری کنند تا فضای مطلوب برای حضور همه هواداران بوجود آید. من شخصا اعتقاد دارم کسی که دلش با پرسپولیس باشد، حتی اگر به هر دلیل خود در برنامه نباشد، علیه مصالح پرسپولیس اقدام نمی کند.
    وی اضافه کرد: عملکرد این 26 هماهنگ کننده کاملا زیر نظر قرار دارد. جدا از اینکه نیروی انتظامی همه چیز را زیر نظر دارد. سیستم کنترل نامحسوس هم داریم. دو نفر برای هر سکو که از میان خود هواداران انتخاب شده اند و حتی اعضای باشگاه آنها را نمی شناسند.
    فریدونی گفت: از هواداران تقاضا داریم چه در جهت تشویق این نفرات و چه در صورتی که انتقادی از آنها داشتند، یا حتی در مواردی که مسائل مشکوکی را از جانب دیگران دیدند، مراتب را به شکل مکتوب و مستند از طریق صندوق پستی 64663 – 19957 برای ما ارسال کنند.
    رئیس کانون مشوقین پرسپولیس ادامه داد: بعد از سه بازی، کانون مشوقین تشکیل جلسه خواهد داد و همه این گزارش ها در کنار هم بررسی می شود. اگر مشوقی حائز شرایط مورد نظر باشگاه و هواداران نباشد، دیگر مشوق نخواهد بود.
    فریدونی در پایان با اشاره به جلسه ای که فردا (چهارشنبه) قبل از بازی تشکیل می شود، گفت: این جلسه دو ساعت قبل از آغاز بازی با حضور سردار محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه، برای انجام هماهنگی ها تشکیل خواهد شد و امیدواریم با توکل به خدا و با یاری هواداران سکوهایی نمونه را تشکیل دهیم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

دنیزلی: باید راحت گل بزنیم و سخت گل بخوریم

13901029000088 PhotoA

مصطفی دنیزلی در نشست خبری پیش از دیدار فردا مس سرچشمه گفت: در فوتبال هیچ موقعیتی برای اینکه رقیب‌مان را دست کم بگیریم وجود ندارد. ‌کاملا مشخص است رقیب در هر جای جدول که باشد، نباید او را دست کم بگیریم و باید با تمرکز بالا و قدرت بیشتری کار کنیم.
    وی اضافه کرد: مس سرچشمه در حال گذراندن امتحان مرگ و زندگی است و امیدهای آنها برای بقا ادامه دارد. به همین خاطر آنها طوری به زمین می‌آیند که از چنین بازی‌هایی امتیاز بگیرند. به تیم خودم تذکر دادم و از همین جا دوباره تذکر می‌دهم که هر بازی برای ما از حداکثر اهمیت برخوردار است.
    دنیزلی در پاسخ به این سؤال که آیا قبول دارید تیم‌تان مثل سال 85،‌ هم راحت گل می‌خورد و هم خوب گل می‌زند، گفت: شاید آن زمان به شکلی بود که ما راحت گل می‌خوردیم ولی وقتی گلی دریافت می‌شود و گلی به ثمر می‌رسد، تیم ما این کار را انجام می‌دهد. چیزی که ما می‌خواهیم این است که راحت گل بزنیم و سخت گل بخوریم. تا به حال به این خواسته نرسیدیم اما بازیکنانم روز به روز من را بیشتر می‌شناسند و کارهایشان را بهتر انجام می‌دهند.
    خبرنگاری پرسید آیا ضعف خط دفاعی را قبول دارید که دنیزلی گفت این ضعف دفاعی نیست بلکه ضعف تیم ما است.
    سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه آیا با 16 تیمی شدن لیگ برتر موافق هستید یا خیر،‌گفت: فکر می‌کنم 18 تیم برای لیگ ایران مناسب باشد. لیگ ایران می‌تواند 16 یا 20 تیمی باشد اما 18 تیمی بهتر است.
    دنیزلی در خصوص اینکه فاصله لیگ ایران با ترکیه را چقدر می‌بیند،‌ تصریح کرد: اگر از نظر لیگ‌های برتر دو کشور قیاس کنیم، می‌توانیم بگوییم لیگ ترکیه بهتر است، این تفاوت را بازیکنان خارجی لیگ ترکیه ایجاد می‌کنند اما من بین تیم‌های ملی دو کشور خیلی اختلاف نمی‌بینم.
    وی افزود: به طور مثال فنرباغچه از تیم لیل فرانسه بازیکنی به نام ساو را جذب کرد که این بازیکن 15 میلیون یورو هزینه برداشت اما در لیگ ایران چنین نقل و انتقالاتی صورت نمی‌گیرد و شاید به خاطر همین بین لیگ‌های کشور فاصله است.
    دنیزلی در خصوص اینکه با توجه به دو بازی گذشته فکر می‌کنید فردا چه تعداد تماشاگر به ورزشگاه بیاید، اظهار داشت: عدد دقیق را نمی‌دانم ولی از بازی اولی که در آزادی انجام داده بودیم تماشاگر بیشتری به ورزشگاه می‌آید. این مسئله قطعی است. هدف و کار ما این است که بیش از 50 هزار نفر را به ورزشگاه بیاوریم چون یکی از مهمترین قسمت‌های فوتبال تماشاگران و طرفداران آن هستند. وقتی زیباترین بازی دنیا در یک استادیوم بدون تماشاگر برگزار شود، لذت‌بخش نخواهد بود.
    به گزارش فارس دنیزلی در پایان و در حالی که مصاحبه مطبوعاتی به پایان رسیده بود، در پاسخ به سؤالات خبرنگاران در خصوص اینکه بازی‌های رئال را می‌پسندد یا بارسلونا، گفت: من بارسایی هستم و بارسلونا را بیشتر می‌پسندم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض نمي‌برديم، هواداران قهر مي‌کردند نوري: هدفما‌ن قهرماني است

بازيکن پرسپوليس گفت: هدف ما قهرماني است و براي اين مهم تلاش مي‌کنيم.
    00035433

محمد نوری پس از پیروزی 2 بر یک برابر مس سرچشمه گفت: خدا را شکر که پیروز شدیم. ۹۰ دقیقه حمله کردیم و هواداران هم تیم را حمایت کردند و سه امتیاز را گرفتیم. با این جمعیت زیادی که آمده بود اگر پیروز نمی‌شدیم دوباره هواداران با ما قهر می‌کردند. پرسپولیس بهتر شده است.

وی در مورد وضعیت این تیم در روزهای آینده گفت: می‌خواهیم فاصله خود را با صدر جدول کم کنیم و هدفمان هم قهرمانی است. سخت است اما برای رسیدن به این هدف تلاش می‌کنیم.

نوری در مورد اینکه خطای پنالتی روی او انجام شد یا نه تاکید کرد: خطای پنالتی کاملا واضح بود. قرار نیست بازیکن حریف من را از وسط نصف کند تا پنالتی گرفته شود. یک ضربه کوچک در محوطه جریمه پنالتی است. همین که داور به او کارت زرد نشان نداد معنایش آن است که خطایش خفیف بوده است. من آنقدر در برنامه‌های تلویزیونی کارشناسی داوری را دیدم که خودم کارشناس شدم.

وی عنوان کرد: پرسپولیس هرچه دارد از هواداران است و ما اگر در بازی‌های آینده هم یکدل و منسجم بازی کنیم پیروز می‌شویم. بازی برابر تیم‌هایی که ۱۱ نفره دفاع می‌کنند سخت است آنها برای تک امتیاز به میدان می‌آیند. مس سرچشمه برای پیروزی به ورزشگاه آزادی نیامده بود.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض مهدوي‌کيا: گل حريف کار ما را سخت کرد

کاپيتان پرسپوليس گفت: گل زودهنگام مس سرچشمه کار ما را دشوار کرد.
    00036691
    مهدی مهدوی‌کیا پس از پیروزی 2 بر یک پرسپولیس مقابل مس سرچشمه عنوان کرد: بازی سختی بود. با توجه به اینکه در دقایق اولیه گل خوردیم حریف عقب‌نشینی کرد و کار ما سخت‌تر شد.

وی افزود: آنها 90 دقیقه دفاع کردند اما ما سعی کردیم به نتیجه دلخواه برسیم و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.

مهدوی کیا در پاسخ به این سؤال که چرا سانتر‌های او امروز بلند نبود، گفت: توپ‌ها امروز بلند نمی‌‌رفت و این مشکل همه بازیکنان بود.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

به بهانه جریمه مالی بازیکنان پرسپولیس

لبخند به تشویق‌ها و اخم به تنبیه‌ها/ خوب بازی کن و جریمه نشو!

13900818081737 PhotoA

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته بیست و دوم لیگ برتر در یک بازی انتقادآمیز برابر صنعت نفت آبادان به شکست 4 بر 2 تن داد تا مشخص شود ناکامی سرخ‌پوشان مقابل ملوان و حتی شهرداری تبریز فقط یک حادثه نبوده بلکه تلنگری است تا مصطفی دنیزلی باید برای حل مشکلات بیش از گذشته تلاش کند.
    پس از اینکه پرسپولیس مقابل صنعت نفت آبادان شکست خورد، محمد رویانیان، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس پس از هم اندیشی در باشگاه تصمیم گرفت 10 درصد از قرارداد بازیکنان و 15 درصد از قرارداد میثاق معمارزاده، دروازه بان تیم که بدون شک در چند بازی گذشته نقش بسزایی در ناکامی های پرسپولیس داشت، کسر کند.
    این تصمیم حتی مورد رضایت هواداران پرسپولیس نیز قرار گرفت چرا که آنها دوست ندارند تیمشان مقابل حریفان به راحتی ببازد. هواداران سال هاست که در کنار پرسپولیس زندگی کرده اند و بعضا بیش از برخی بازیکنان پرسپولیس جایگاه و اعتبار تیم را دوست دارند و پیشینه و ارزش پیراهن تیم را بهتر درک می کنند. آنها از جریمه ها پس از شکست برابر نفت آبادان استقبال کردند و این استقبال با حضورشان در محل تمرین روز جمعه پرسپولیسی ها که پشت درهای بسته برگزار شد کاملا مشهود بود چرا که آنها به برخی بازیکنان به شدت انتقاد کردند و خواهان برخورد با عاملان شکست در آبادان شدند.
    بر خلاف نظر هواداران و پس از اعلام خبر کسر مبلغ قرارداد بازیکنان، مثل اینکه این اتفاق به میل برخی بازیکنان خوش نیامد و انتقادهایی به این تصمیم رویانیان گرفته شد. مهدی مهدوی کیا از جمله منتقدان این تصمیم بود و در همین زمینه اعلام کرد که در فوتبال اروپا اصلا اینگونه از اتفاق ها نمی افتد و فعالیت چند ساله اش در فوتبال آلمان چنین برخوردهایی را شاهد نبوده است.
    برخی بازیکنان ناراحت کسر قرارداد خود شدند و این تصمیم را حرفه ای ندانستند، اما در فوتبال ایران، به ویژه در پرسپولیس در مسایل فنی و مالی اتفاق های رخ می دهد و پرداختن به این موارد گواهی می دهد که شرایط مدیریت در فوتبال کشور با سایر لیگ های حرفه ای جهان تفاوت دارد. در کاستی ها و ضعف ها عوامل متعددی دخیل هستند که اشاره ای کوتاه این سرفصل ها می تواند گویای بسیاری از ناگفته ها باشد.

*نبود کمیته فنی کارآمد و تعارض در تعاریف های واقعی این کمیته
    در ایران همان طور که بسیاری از کارشناسان و بزرگان فوتبالی کشور به آن اذعان داشته اند، کمیته فنی دپارتمان "فرمالیته‌ای" بیش نیست. وقتی چنین کمیته ای فرمالیته(یا به قول برخی کشک) می شود، منطقی است که در فر‌آیند یک تیم شاهد کاستی ها، ضعف‌ها، مشکلات فنی و کم کاری ها باشیم.
    در باشگاه های حرفه ای جهان قبل از آغاز مسابقات اعضای کمیته فنی ماموریت حساس خود را آغاز می کنند و با ارزیابی های دقیق، بازیکنان جدید را زیر ذره بین می برند و به باشگاه معرفی می کنند و با ارائه گزارش هایی از عملکرد بازیکنان نفراتی که مورد تائید نیستند را نیز به کادرفنی معرفی می کنند.
    ارزیابی بازیکنان و کادرفنی و ارایه گزارش به مدیریت باشگاه از اصلی ترین وظایف کمیته فنی در باشگاه های حرفه ای فوتبال در دنیاست، اما آیا در باشگاه های داخلی کمیته های فنی بار چنین مسئولیتی را بر دوش می کشند؟ بدون شک پاسخ منفی است و در چنین وضعیتی که مدیریت خودش برای انتخاب بازیکنان، کادرفنی، پاداش ها و تنبیه دست به کار می شود!
    کمیته فنی در فوتبال ایران که نام "فوتبال حرفه ای" را یدک می کشد بی معناست و به همین دلیل است که روی 2 برگ؛ قرارداد میلیونی با بازیکنان بسته می شود، بدون آن که اتفاق ها و فرآیندهای بعدی برای یک بازیکن یا مربی در نظر گرفته شود.

*رضایت بازیکنان به تشویق های سنتی و ناخرسندی از تنبیه های مشابه
    بله؛ حق با برخی بازیکنان پرسپولیس است که می گویند در فوتبال حرفه ای اروپا چیزی به عنوان کسر قرارداد بازیکنان به دلیل شکست تیم در یک بازی معنا ندارد، اما نباید فراموش کرد در کنار این تنبیه های دستی یا به قولی سنتی، تشویق های سنتی نیز وجود دارد.
    در فوتبال اروپا این طور نیست که با یک برد به بازیکنان سکه یا پاداش نقدی بدهند، چرا که همه چیز با ارزیابی های دقیق فنی در اول فصل به بازیکن اعلام شده و شرایط برای افرادی که در خدمت تیم هستند خیلی شفاف و روشن لحاظ شده اما نکته جالب اینجاست که بازیکنان این روزها تشویق ها را می پذیرند و مقابل تنبیه ها خم به ابرو می آورند.
    برخی از همین بازیکنان اگر یک هفته پرداختی قراردادهایشان به تعویق افتد، در جمع خبرنگاران بسیاری از ناگفته‌ها را می گویند و انواع و اقسام مصاحبه ها را انجام می دهند و حتی بعضا نسبت به عدم دریافت پاداش ها نیز واکنش نشان می دهند، اما با کسر 10 درصدی قراردادشان، باشگاه را به رفتار غیر حرفه ای و آماتور متهم می کنند.
    باید در این بین به عملکرد چند بازیکن پرسپولیس هم که با غیرت و تعصب خاصی در بازی های پرسپولیس به میدان می روند و سعی می کنند کمترین اشتباهات را مرتکب شوند نیز اشاره کرد که حتی مدیر عامل باشگاه تصمیم گرفته این بازیکنان را از جریمه گروهی معاف کند.
    حضور در تیم های بزرگ همچون پرسپولیس مسئولیت سنگینی را بر دوش تک تک بازیکنان می گذارد بنابراین یک بازیکن باید در این چارت فوتبالی کشور تابع تصمیماتی باشد که مدیریت می گیرد. وقتی جریمه نقدی مورد تائید هواداران قرار می گیرد، خروجی آن این معنی را می دهد که تصمیم برای اشتباهات کشنده برخی بازیکنان از جمله دروازه بان پرسپولیس مورد استقبال آنها قرار گرفته است. آنها تنبیه سنتی را تائید کرده اند، همان طوری که بازیکنان با عقد قراردادهای سنتی پرسپولیسی شدند و با چند امضا مبلغ میلیونی گرفتند و خود را به میلیون ها هوادار معرفی کردند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

گزارش تمرین پرسپولیس

13901007150028 PhotoA

آخرین تمرین قبل از بازی فردا مقابل ذوب‌آهن اصفهان از ساعت ۱۰:۳۰ صبح امروز در ورزشگاه درفشی‌فر و پشت درهای بسته برگزار شد.
    * علی پروین در تمرین امروز حضور پیدا کرد. وی در جلسه‌ای با دنیزلی شرکت کرد و در خصوص اتفاقات اخیر به بحث و گفت‌وگو پرداخت. در این جلسه در خصوص بازی مقابل ذوب‌آهن و استقلال بحث و تبادل‌نظر شد.
    *‌ علی کریمی که کمی دچار مصدومیت است امروز در تمرینات گروهی و فشرده شرکت کرد و به تمرین پرداخت.
    * محمد نوری به دلیل مصدومیت اختصاصی تمرین کرد. وی در میانه تمرین احساس درد داشت.
    * ۲۰ هوادار در تمرین امروز حضور داشتند و باز هم به دلیل عملکرد پرسپولیس در چند دیدار گذشته انتقادهایی داشتند.
    * در تمرین امروز هاشمیان و ممدوتال غایب بودند.
    * در بین هواداران پرسپولیس بحث حضور رویانیان در فدراسیون فوتبال تبدیل به سوژه‌ای اصلی شده بود و هرکدام از افراد نظر خود را بیان می‌کردند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

ابلاغ رویانیان به کمیته فنی باشگاه: کم‌کارها را معرفی کنید

13901101000082 PhotoA

پس از جریمه ۱۰ درصدی بازیکنان از سوی مدیرعامل باشگاه، محمد رویانیان در ابلاغیه‌ای به کمیته فنی از آنها خواست بازیکنان کم‌کار در دیدار مقابل ملوان و صنعت نفت آبادان شناسایی شوند تا درباره جرایم بازیکنان تصمیم نهایی گرفته شود.
    این ابلاغ به دلیل آن است که مدیرعامل پرسپولیس قصد دارد برخی از بازیکنان که در دیدارهای گذشته کم‌کاری نکرده‌اند را از جریمه ۱۰درصدی معاف کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

چشمه‌سری در گفت‌وگو با فارس

13901107000027 PhotoA

دکتر وجیه‌الله چشمه‌سری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره آخرین وضعیت مصدومان پرسپولیس اظهار داشت: پس از بازی مقابل صنعت نفت، علی کریمی و نوری در صحنه‌ای دچار مصدومیت شدند. پس از اینکه روز گذشته به مداوای آنها پرداختیم، امروز این دو بازیکن تست شدند. کریمی در تمرینات گروهی شرکت کرد اما نوری احساس درد داشت.
    وی افزود: با تلاش کادر پزشکی این دو بازیکن به بازی فردا مقابل ذوب آهن می‌رسند اما علیرضا محمد به دلیل اینکه هنوز دستش دچار کبودی و درد است، به بازی مقابل ذوب‌آهن نمی‌رسد. حضور این بازیکن در دیدار برابر استقلال نیز در پرده‌ای از ابهام است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

می‌خواهیم خبر بازگشت‌مان را بدهیم

13901029000088 PhotoA

مصطفی دنیزلی در نشست خبری پیش از دیدار فردا با ذوب آهن با اشاره به اینکه مهدی مهدوی کیا به عنوان کاپیتان به نشست خبری آمده گفت:‌ تازه این هفته باخبر شدم که کاپیتان‌ها هم باید به نشست خبری بیایند. از همین رو مهدوی‌کیا پاسخگوی سؤالات شما خواهد بود و از دفعات بعد ممکن است بازیکنان دیگری در خدمت شما باشند.
    وی با اشاره به وضعیت تیمش عنوان کرد: این هفته را خوب پشت سر نگذاشتیم ولی این مسائل برای هر تیمی به وجود می‌آید. تنها نکته مهم این است که هر چه سریع‌تر از این وضعیت خارج شویم. پرسپولیس بزرگ است و جوی که این باخت برای تیم ما درست کرده را پشت سر می‌گذارد. ممکن است در یک سری روزها برنامه‌هایمان در زمین اجرا نشود و یا شانس نداشته باشیم.
    دنیزلی در خصوص دیدار فردا گفت: ذوب آهن از تیم‌های باریشه فوتبال ما است و همیشه به رده‌های بالای جدول چشم دارد ولی ما می‌خواهیم خبر بازگشت لیگ را به طرفدارانمان بدهیم. می‌دانیم بازی سنگینی داریم اما اما برای پیروزی تلاش می‌کنیم.
    وی در خصوص اینکه باشگاه بازیکنان پرسپولیس را جریمه کرد و این مسئله مورد مخالفت شما قرار گرفت،‌ گفت: امکان جلسه با رویانیان قبل از این تصمیم نبود ولی این نکته را باید در نظر داشت که همه برای موفقیت پرسپولیس تلاش می‌کنیم. بعد از بازی با ذوب آهن با هم می‌نشینیم و صحبت خواهیم کرد. در مورد پاداش و جریمه‌ها کل تیم باید یکسان بهره ببرند و اینکه یک بازیکن جریمه شود و یا پاداش بگیرد، بعد از جلسه با رویانیان مشخص می‌شود و مطمئنا سالم‌ترین تصمیم را خواهیم گرفت.
    خبرنگاری پرسید ظاهرا صحبت‌های شما بعد از بازی با نفت آبادان در رختکن به بیرون درز پیدا کرده و شایعاتی در این مورد به وجود آمده است که دنیزلی در این خصوص گفت: روی شایعات حرکت نمی‌کنم چون می‌دانم در رختکن به بازیکنانم چه گفتم و بازیکنانم هم حرف‌های من را می‌دانند. اگر شما هم بخواهید بدانید چه گفته‌ام حرف‌هایم را منتقل می‌کنم اما اینکه شایعات از کجا نشات می‌گیرد را نمی‌دانم و روی احتمالات خبر دادن درست نیست. عکس این مورد هم وجود دارد. اگر کسی باشد که صحبت‌ها را به بیرون منتقل می‌کند، به زودی دیر یا زود مشخص می‌شود اما من هرگز راجع به این موضوع نه فکر کرده‌ام و نه احتمال داده‌ام.
    دنیزلی در خصوص اینکه با توجه به عملکرد معمارزاده فردا چه کسی درون دروازه پرسپولیس قرار می‌گیرد، اظهار داشت: فردا می‌بینید چه کسی دروازه‌بان است. هر بازیکن شانس بازی کردنش مساوی است. معمارزاده روز بدشانسی را پشت سر گذاشت و ممکن است آن اتفاق سر هر دروازه‌بانی بیاید.
    وی با سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه برای بازی با استقلال چه حربه‌ای دارید، گفت: اگر از امروز بخواهم در خصوص بازی با استقلال حرف بزنم یعنی دیدار با ذوب‌ آهن را نادیده گرفتم. به هیچ وجه در این مورد حرف نمی‌زنم و بعد از بازی با ذوب آهن فرصت برای صحبت در مورد آن دیدار زیاد است
    دنیزلی در خصوص اینکه آیا مثل دو دیداری که به پیروزی رسیده‌اید می‌توانید از بازی با ذوب آهن این کار را انجام دهید، گفت: کار ما همین است. 5 بازی انجام دادیم که دو بازی در آزادی بود. ورزشگاه آزادی خانه ما است و آرزو می‌کنیم همه طرفداران و بازیکنان سربلند بیرون بیایند. ما فقط برای موفقیت خودمان کار می‌کنیم.
    سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که با توجه به شرایط بد ذوب آهن چه نتیجه‌ای برای این بازی پیش بینی می‌کنید، گفت: امسال وضعیتی پیش نیامد که بتوانم بازی‌های ذوب آهن را آنالیز کنم و در این مدت بیشتر روی بازیکنانم و پرسپولیس تمرکز کردم. مقابل ما بازی‌های لیگ و آسیایی است و هدفم این است محیط سالم بسازم اما برای اینکه ذوب آهن را ببریم تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم.
    یکی از خبرنگاران پرسید بعد از دیدار با شهرداری تبریز بازیکنان شما حرف از قهرمانی زدند و آیا بهتر نبود که شما آنها را توجیه می‌کردید که با توجه به فاصله زیاد با صدر جدول این صحبت‌ها را نکنند که دنیزلی در این خصوص گفت: اینکه بازیکنان من بعد از بازی با شهرداری چه گفته‌اند را نمی‌دانم اما اگر بازیکنانم حرف از قهرمانی زده‌اند به آنها تبریک می‌گویم. قهرمانی مال کسی است که فکر این موضوع را می‌کند. اینکه قهرمان شویم مهم نیست ولی بیان آن مهم است. روح قهرمانی برای مربی، بازیکن و طرفدار است و کسی که از این روح برخوردار نباشد، نمی‌تواند به آن برسد. ما هم در پرسپولیس برای همین موضوع کار می‌کنیم و از روز اول که آمدیم همه شرایط را می‌دانستیم.
    وی در خصوص حضور مهرداد پولادی به عنوان بازیکن قرضی در لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد: با جلساتی که در باشگاه داشتیم به این موضوع رسیدیم که این بازیکن می‌تواند به ما کمک کند و روی او توافق کردیم. فیلم‌های این بازیکن را دیده‌ام و چون در بازی‌های آسیایی و لیگ باید برنامه ریزی کنیم از همین حالا برای فصل بعد کار می‌کنیم و اینکه چه بازیکنی در فصل بعد در تیم ما حضور دارد به عملکرد او در این مدت برمی‌گردد. از بازیکنانم می‌خواهم از این فرصت‌ها به نحو احسن استفاده کنم
    سرمربی پرسپولیس در حالی که نشست مطبوعاتی به پایان رسیده بود به خبرنگاران گفت: در این چند روز در رسانه‌ها نظراتی بیان شد که چرا در کنفرانس آبادان شرکت نکردم باز هم می‌گویم برای بازی‌هایی که در تهران داریم مشکلی در نشست‌های خبری نخواهم داشت اما شرکت کردن در نشست‌های مطبوعاتی که بیرون از خانه بازی داریم، مشکل است و برنامه ما را بر هم می‌زند. در یکی از روزنامه‌ها مطرح شد دنیزلی خودش را بالاتر از لیگ ایران می‌داند اما اگر من چنین احساسی داشتم هرگز به ایران نمی‌آمدم.
    دنیزلی افزود: خوشحالم در پرسپولیس هستم و استقبال طرفداران از من طوری بود که نتوانستم آنها را نادیده بگیرم. نه من بلکه هیچ مربی در دنیا وجود ندارد که خودش را بالاتر از لیگ ایران بداند. هر لیگی برای خود آن کشور در دنیای فوتبال مهمتر است. من تا به حال در ایران قهرمان نشده‌ام ولی در ترکیه به دفعات به این موضوع و مهم رسیده‌ام. حتی یک بار هم به ذهنم خطور نکرده که خودم را بالاتر بدانم و خطور نخواهد کرد. از این که در لیگ ایران و پرسپولیس کار می‌کنم خوشحالم و این را برای اطلاع آن رسانه‌ها گفتم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

14. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: