به نظر من بهترين بازيکن ايرانه از هر لحاظ
به نظر من بهترين بازيکن ايرانه از هر لحاظ
عــلی کـريمـی در جمـع کـودکـان بـی سرپــرسـت
سیر کردن شکم این بچه های معصوم بهتره یا اینکه صبح تا شب هیچی نخوری که به یاد اینا باشی؟
علی کریمی در کنار بابک معصومی - زمانیکه کسی کمکی به بابک معصومی نکرد علی کریمی تمام مخارج بیمارستانشو پرداخت کرد
و این هم علی کریمی در کنار بلندقدترین پسر ایران که در برنامه ماه عسل شرکت کرد. از بلندی قد خودش دچاره عارضه شده بود. مجری ازش پرسید چه آرزویی داری. گفت سه تا آرزو دارم. یکی اینکه سالم باشم. لپ تاپ داشته باشم. و علی کریمی رو از نزدیک ببینم. همون شب علی کریمی یه لپ تاپ براش خرید و رفت به دیدنش و گفت هزینه درمانت هم میدم بری آلمان. هر سه تا آرزوشو برآورده کرد
حميد استيلي: كسي كه بچههاي يتيم را سرپرستي ميكند، آدم بدي نيست، صادقتر از علي كريمي نديدهام
محمد دادکان: معترضان به كريمي همه پاكاند و منزه؟ | با دروغ پردازي و ریا دنبال اهداف مالی خود هستند
محمد خاکپور: نباید کسی را به روزهگیری مجبور کرد
علی کریمی بازیکنی که در بایرن روزه میگرفت و در ایران به جرم روزه خواری اخراج میشود!
علی کریمی که با کسب اجازه از فلیکس ماگات، روزه اش را در تمرینات بایرن حفظ می کرد، حالا توسط مفتشان مذهبی و با قوانین قرون وسطایی، به جرم روزه خواری از باشگاهش اخراج شده است.
حمید استیلی: علی کریمی هميشه در رابطه با حق دیگران و نه حق خودش انتقاد میكند كه این نشان از بزرگی او دارد
حجازی: آقایان زیر باد کولر نشسته اند و به بازیکن گیر می دهند
حجازی در اظهار نظری گفته است:«بازیکن باید روزی 12 کیلومتر بدود.این تازه به غیر از دویدن در روز مسابقه است.برخی را دیده ام که از بازیکنان انتقاد می کنند که این انتقاد اصلا حرفه ای نیست.زیر باد کولر نشسته اند و به بازیکن،تمرین کردنش و خواسته هایی که دارد گیر میدهند
تومباكوويچ سرمربي استيل اذين: تا به حال چنين چيزهايي نديده بودم
فردوسيپور از گفتوگوي زنده با كريمي منع شد
با دستور مديران صدا و سيما ، عادل فردوسيپور تهيه كنده و مجري برنامه تلويزيوني 90 دوشنبه شب گذشته از گفتوگوي زنده با علي كريمي منع شده بود. به گزارش ايلنا به نقل از سايت جهان ورزش ، اگرچه كريمي تاكنون در هيچ برنامه زنده تلويزيوني حاضر نشده و احتمالا تمايلي براي حضور در برنامه دوشنبه شب گذشته 90 هم نداشته، به فردوسي پور توصيه شده بود از دعوت او به استوديوي برنامه يا تماس تلفني زنده خودداري كند .
فعلا که شکم اون مرده رو بشدتت سیر کرده .
ولی بنظر من خیلی خود خواه فکر میکنو رونالد هستش رفتارش خیلی بده
خواهش می کنم عزیز شما صاحب اجازه ای![]()
خوب من که کارای خوبش رو انکار نکردم حتی بازیش تو ایران حرف نداره اما تو بعضی مسایل چیزایی از خودش نشون میده که در شان یک بازیکن حرفه ای نیست
اینو باهات موافقم با اینکه علی دایی یه جورایی با ما هم زبانه و یه جورایی همه ی هم شهریام هواشو دارن من با تعصب ها کاری ندارم و از ایشونم دل خوشی ندارم من از بعضی کارای ایشون هم خوشم نمیاد وفکر کنم ایشون هم از نظر اخلاقی از 20 نمره ی 5 به خودش اختصاص بدهاز دايي بدتره؟
ولی از انصاف نگذریم که همه ی کسایی که بدی هایی دارن خوبیاشونم بیشتر از اون نباشه کمتر نیست
والبته بازم نظر شخصیم رو مطرح کردم امیدوارم برداشت دیگه ای نشه![]()
دوستان من با راه انداختن این تاپیک قصد حمایت یا تکذیب کار آقای علی کریمی رو نداشتم بیشتر منظورم ضعف مدیریت در فوتبال ایرانه وقتی که علی کریمی از ابله چون اجرلو انتقاد میکنه به جای اینکه از راه قانونی با بازیکن تیمش برخورد کنه از رو ضعف مدیریت به مسایل دینی روی میاره که فلان بازیکن روزه خواری کرده ومن ایشون رو اخراج میکنم در حالی که اقای معدنچی دیگر بازیکن این تیم عنوان می کندکه همه ما نهار رو در هتل با هم خوردیم
حالااین مسله که علی کریمی روزه خواری کرده واخراج شده است
اقا اجرلو که ادا دارد که به خاطر این مسله کریمی را اخراج کرده وبا روزه خواری مقابله می کند چرا اجازه بازی کردن جلو استقلال را به کریمی داد ویا جریان باغ وحش است که یک روز طول کشیده که به ایشانبفهمانند که کریمی روزه خواری کرده وباید اخراج شود
به امید روزی که مدیران کار بلد ولایقی در ورزش ایران روی کار بیایند و بوزینه های چون اجرلو سر در توپره بمانند
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)