صفحه 3 از 14 نخستنخست 123456713 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 134

موضوع: فوتبال باشگاهی انگلستان | بحث و تبادل نظر

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مانچيني :بالوتلي مي دانست که نمي تواند90 دقيقه بازي کند

روبرتو مانچيني، مربي ايتاليايي منچسترسيتي در صحبتهايي اعلام کرد که مشکلي با واکنش ماريو بالوتلي پس از تعويض در جريان ديدار اين تيم مقابل ناتس کانتي که با برتري 0-5 سيتي به پايان رسيد، ندارد.

00009594
    این در حالی بود که بالوتلی پس از دو ماه دوری از میادین ورزشی به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو، مجددا به ترکیب تیمش بازگشته بود و در جریان دیدار مقابل ناتس کانتی تعویض شد.
    این ستاره ایتالیایی در حال ترک زمین،از شدت عصبانیت هدبندش را برروی زمین پرتاب کرد و مستقیم به تونل رختکن رفت ولی مانچینی مطمئن است که هیچ مشکلی به وجود نخواهد آمد.
    مانچینی در صحبتهایی دراین رابطه گفت:« ما پیش از آغاز بازی تصمیم گرفته بودیم که پس از یک ساعت، بالوتلی را تعویض کنیم.این اولین بازی او پس از رهایی از بند مصدومیت بود و برخوردهای زیادی در جریان بازی داشت. بالوتلی ناراضی بود ولی من در طول روزهای آتی ماجرا را برای او توضیح خواهم داد.مشکلی نیست.ما می خواهیم او برای دو ماه پیش رو در اوج آمادگی باشد، چون بازی های فراوانی پیش رو داریم.»
    مربی ایتالیایی سیتی ادامه داد:« بالوتلی خوب بازی کرد و هیچ مشکلی در زانویش احساس نمی شد. او می دانست که نمی تواند برای 90 دقیقه بازی کند.گاهی وقتها در جلسه تمرینی،وقتی فرصتی را از دست می دهد، زانویش را می گیرد ولی وقتی گلزنی می کند،دیگرچنین واکنشی نشان نمی دهد!»
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

آرسنال بازيکن بارسلونا را به خدمت گرفت

تيم فوتبال آرسنال با "جان ميکل تورال هارپر" بازيکن 16 ساله بارسلونا به توافق رسيد.

00026853
    تورال که در تیم جوانان الف بارسلونا بازی می کند با انعقاد قراردادی به ارزش 350 هزار یورو به آرسنال خواهد پیوست. تیم لندنی پیش از این در سال 2003 سسک فابرگاس را از بارسلونا به خدمت گرفته است.
    بر پایه گزارش ساکرنت، مادر تورال انگلیسی است و بارسلونا با وجود اینکه تلاش کرده این بازیکن را متقاعد کند به حضور چهارساله خود در این تیم ادامه بدهد، اما وی علاقمند است فوتبال خود را در لندن دنبال کند.
    تورال در تیم زیر 16 سال اسپانیا هم بازی کرده و توانایی تکنیکی و قدرت بدنی این بازیکن را از ویژگی های بارز او برشمرده اند. گزارش ها حاکی از آن است که آرسنال همچنین علاقمند بود "سرگی سمپر"، دیگر بازیکن 16 ساله بارسلونا را به خدمت بگیرد اما این بازیکن ماندن در تیم اسپانیایی را ترجیح داد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

اورا با يونايتد تمديد كرد

پاتريس اورا با امضا قراردادي جديد با شياطين سرخ تا پايان ژوئن 2014 دراولدترافورد ماندگار شد.

00024106
    مدافع کناري 29 ساله و فرانسوي منچستريونايتد از ژانويه 2006 پيراهن اين تيم ليگ برتري را به تن مي‌کند و تاکنون در 226 بازي رسمي براي آنها به ميدان رفته است.
    پايگاه اينترنتي باشگاه منچستريونايتد روز دوشنبه از امضا قرارداد نهايي با اورا خبر داد و به نقل از او نوشت: "اينجا درپنج سال گذشته عنوان‌هاي زيادي را به دست آورده‌ام ولي هنوز عنوان‌هاي بيشتري را مي‌خواهم و مي‌دانم اين با روح باشگاه همخواني دارد.
    کاپيتان تيم ملي فرانسه تاکنون 3 بار در سالهاي 2007، 2008 و 2009 با يونايتدها قهرمان ليگ برتر شده و سه بار هم در جام اتحاديه همين عنوان را از آن خود کرده است.
    اورا درسال 2008 قهرماني ليگ قهرمانان اروپا و به دنبال آن جام جهاني باشگاه‌ها را نيز با فرگوسن تجربه کرد که درباره بازيکنانش گفت: بازي در يونايتد همواره يک رويا بود. همه سخت کار مي‌کنند تا اين باشگاه را به بهترين درجهان تبديل کنند.
    سرمربي اسکاتلندي شياطين سرخ اورا را يکي از بهترين مدافعان چپ جهان مي‌داند: تجربه و استعداد او در آينده براي ما با اهميت‌ترخواهد شد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ونگر: آدبايور كاملا به درد رئال مي‌خورد

سرمربي فرانسوي توپچي‌هاي لندن امانوئل آدبايور را بازيکني کاملا مناسب براي رئال مادريد دانست.

00016326
    آرسن ونگر در آخرين اظهارنظرش به ستايش از بازيکن سالهاي پيش خود پرداخت و گفت، انتظار دارد آدبايور در کنار قوهاي سپيد روزهاي درخشاني را تجربه کند.
    او رفتن مهاجم سابق آرسنال و منچسترسيتي به مادريد را تصميم درستي برشمرد و گفت: امانوئل بازيکن با استعدادي است که در ماه‌هاي اخير چندان به کار گرفته نمي‌شد. ترانسفر او تصميم خوبي از سوي اين بازيکن و باشگاه رئال مادريد بود.
    اين بازيکن اهل توگو در فاصله سالهاي 2006 تا 2009 براي توپچي‌ها بازي مي‌کرد و سپس راهي جمع "همشهري" ها شد ولي درا ين تيم هرگز موفق نبود.
    آرسن ونگر مي‌گويد آدبايور در اسپانيا روزهاي بهتري را در پيش خواهد داشت: او بايد دوباره اعتماد به نفسش را به دست بياورد، همان چيزي که به تمامي از دست داده است. هر دو طرف تنها مي‌توانند برنده باشند. رئال ماديد به بازيکني نيازمند بود که از توان بدني خوبي برخوردار باشد و بتواند دردوندگي تلاش فراوان و در کارهاي دفاعي نيز حضور داشته باشد. آدبايور از اين نظر بسيار مناسب است.
    اين مربي فرانسوي درباره ويژگي‌هاي رفتاري آدبايور هم گفت: او انسان مهرباني است، با او در کارهاي روزمره هيچ مشکلي نداشتيم. او کارش را به خوبي انجام مي‌داد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

فرديناند با منچستريونايتد به مارسي نرفت

'ريو فرديناند' مدافع تيم منچستريونايتد انگليس به دليل تداوم مشکلات ناشي از مصدوميت اخيرش، اين تيم را در سفر به مارسي براي ديدار چهارشنبه شب در ليگ قهرمانان اروپا همراهي نمي کند.

00007434
    روزنامه ''ميرر'' در اين باره نوشت، کاپيتان تيم ملي انگليس که به نظر مي رسد بازي شنبه آينده منچستريونايتد مقابل ويگان در ليگ برتر را هم از دست خواهد داد، روز 5 فوريه (16 بهمن) در جريان تمرين از ناحيه ساق پا دچار آسيب ديدگي شد.
    اما از سوي ديگر ''الکس فرگوسن'' سرمربي منچستريونايد هم قصد ندارد با توجه به دو ديدار حساس و سرنوشت ساز تيمش مقابل چلسي و ليورپول، وي را در بازي با ويگان به خطر بياندازد.
    بنابراين گزارش، به نظر مي رسد ''کريس اسمالينگ'' که در غياب فرديناند عملکرد خوبي در کنار ''نمانيا ويديچ'' از خود نشان داده است، در مقابل مارسي به ميدان برود.
    گفته مي شود، ''رايان گيگز''، ''جاني ايوانز'' و ''مايکل اوون'' از ديگر بازيکناني هستند که با منچستريونايتد به مارسي نرفته اند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ردنپ و تمجيد از بکام در طول 6هفته حضورش در تمرينات تاتنهام

شش هفته حضور بکام در تمرينات تاتنهام به پايان رسيد تا اين ستاره انگليسي به اردوي لس آنجلس گلکسي بازگردد.

00017019
    این در حالی است که سران تاتنهام در ابتدا تلاش فراوانی را برای خریداری ستاره سابق منچستریونایتد انجام دادند تا او را با قراردادی قرضی به رختکن تیمشان بیاورند ولی این انتقال با مشکلاتی که برسرمسئله بیمه بکام به وجود آمد ، در نهایت منتفی شد.
    اکنون هری ردنپ مربی تاتنهام در صحبتهایی از حضور بکام ابراز رضایت کرده و به تمجیداز این ستاره انگلیسی پرداخته:« ما از حضور بکام در تیممان لذت بردیم.هیچ وقت نمی توانی فردی دلنشین تر از بکام ببینی، او انسان باکلاسی است. بکام یک الگوی فوق العاده برای هر بازیکن جوانی است و زمان کافی برای هرفردی که با آنها دیدار می کند دارد و این نظر من درمورد اوست.»
    بکام روزدوشنبه آخرین جلسه تمرینی اش را با تاتنهام انجام داد و در پایان از تمام مسئولان تاتنهام برای حضور در کمپ تمرینی این تیم تشکر کرد:« من روزهای فوق العاده ای را در تاتنهام سپری کردم و می خواهم از هری ردنپ،اعضای کادرفنی و بازیکنان این تیم که در طول این 6 هفته از من استقبال کردند تشکر کنم.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مصدوميت دو ماهه براي اندرسون

ستاره باشگاه منچستريونايتد از ناحيه همسترينگ مصدوم شده است

00025871
    طبق گزارش منتشره در رسانه های انگلیسی، اندرسون ، ستاره برزیلی باشگاه یونایتد در آستانه دیدار تیمش مقابل مارسی مصدوم شده و بدین ترتیب برای حدود 2ماه از میادین ورزشی به دور خواهد بود.
    این ستاره 22 ساله در جریان دیدار تیمش مقابل کراولی تاون که روز شنبه برگزار شد، مصدوم شد و مجبور شد تا بین دو نیمه زمین مسابقه را ترک کند.
    روزنامه دیلی میل در گزارشی به این نکته اشاره کرده که مصدومیت این ستاره برزیلی ممکن است باعث شود تا او برای دو ماه از میادین ورزشی دور شود.
    اندرسون این فصل در 16 دیدار در تمام رقابتهای مختلف به میدان رفته و در دیدار یونایتد مقابل والنسیا در لیگ قهرمانان اروپا برای تیمش گلزنی کرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

سال آينده به قهرماني اروپا فکر خواهيم کرد
    يحيي‌توره‌: چند سال ديگر بارسا را پشت سر‌مي‌گذاريم

بازيکن آفريقايي تيم فوتبال منچسترسيتي گفت: تا چند سال ديگر حتي از حد بارسلونا نيز بهتر خواهيم شد.

00026159
    به نقل از روزنامه ديلي‌ميل، يحيي توره اظهار داشت: در شرايطي که در يکي، دو سال گذشته ستارگان قابل توجهي به من‌سيتي تزريق شده‌‌اند، اما قياس آن با تيمي نظير بارسلونا اسپانيا درست نيست. زيرا کاتالان‌ها اکنون در نقطه اوج فوتبال باشگاهي دنيا قرار دارند. ولي ما تازه دراين مسير گام بر مي‌داريم. آنها داراي بازيکنان فانتزي خارق‌العاده‌اي مثل ليونل مسي، چاوي، آندرس اينيستا و دني آلوس هستند. اما ما در حال امضا با بازيکناني مشابه هستيم.
    او ادامه داد: چنين جرياني‌ در من‌سيتي چند سال به طول خواهد انجاميد تا تيم وضعيتي مطلوب‌تر پيدا کند. آن زمان حتي از اندازه‌هاي بارسا فراتر خواهيم رفت. البته براي اين منظور بايد هر روز از قبل سخت‌تر کارکنيم و بازي به بازي پيشرفت کنيم.
    او ادامه داد: من‌سيتي به مرور صاحب بازيکنان نام‌آوري خواهد شد که تيمي بزرگ را در آينده ايجاد مي‌کنند.
    اين ستاره ساحل‌عاجي ادامه داد: هدف ما اين است که سال آينده به مقام نخست ليگ قهرمانان اروپا برسيم. اين موفقيت براي باشگاه بسيار حائزاهميت خواهد بود. بااين همه بايد مراقب ليورپول باشيم که در حال اوج‌گيري مجدد هستند. چلسي هم بسرعت دوره افت را پشت سرخواهد گذاشت و به دوران پرافتخار بازخواهد گشت.
    گفتنی است، وي از يک سال قبل در خدمت تيم دوم شهر منچستر انگليس است.تا قبل از آن توره براي بارسلونا سه فصل بازي کرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ليگ برتر انگليس/ شكست تاتنهام برابر بلكپول

تيم فوتبال تاتنهام بازنده بازي عقب‌افتاده با بلکپول در رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس شد.

00026850
    شب گذشته يک ديدار از هفته هجدهم اين پيکارها انجام گرفت که بلکپول در خانه توانست 3 بر يک از سد تاتنهام عبور کند. چارلي آدام 18(پنالتي)، دادلي کمپل 44، برت اورمرود 80 براي بلکپول گلزني کردند. تنها گل تيم لندني توسط رومن پاوليچنکو 90 به ثمر رسيد.
    جدول رده‌بندي:
    1-منچستريونايتد 57 امتياز -26 بازي
    2-آرسنال 53 امتياز- 26 بازي
    3-منچسترسيتي 49 امتياز-27 بازي
    4-تاتنهام 47 امتياز-27 بازي
    5-چلسي 45 امتياز-26 بازي
    6-ليورپول 39 امتياز-27 بازي
    7-ساندرلند 37 امتياز-27 بازي
    8-بولتون 36 امتياز27 بازي
    9- نيوکاسل35 امتياز27 بازي
    10-استوک‌33 امتياز-26 بازي
    11-بلکبرن32 امتياز-27 بازي
    12- بلکپول 32 امتياز-27 بازي
    13- فولام 31 امتياز- 27 بازي
    14-اورتون 30 امتياز-26 امتياز
    15- بيرمنگام 30 امتياز-26 بازي
    16-آستون‌ويلا 30 امتياز-27 بازي
    17-وست‌برومويچ‌آلبيون28 امتياز-27 بازي
    18-ويگان 27 امتياز-27 بازي
    19-وستهام 25 امتياز-27 بازي
    20- ولورهامپتون 25 امتياز-25 بازي

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

در کنار استوک و آستون‌ويلا
    نيوكاسل هم به كراچ پيشنهاد داد

يک گزارش منتشرشده از تلاش پنهان نيوکاسل براي جذب مهاجم بلندقامت و ملي‌پوش تاتنهام حکايت دارد.

00016183
    روزنامه ايووينينگ کرونيکال عنوان کرد که سران نيوکاسل از اکنون به فکر يارگيري در فصل تابستان هستند. آنها براي اين منظور نفرات مورد نظر خود را شناسايي کرده‌اند. يکي از بازيکنان مورد نظر پيترکراچ است.
    در اين ارتباط يک منبع نزديک به تاتنهامي‌ها عنوان کرد: نمايندگان نيوکاسل پس از ارائه پيشنهاد با مقامات تيم لندني وارد مذاکره شده‌اند.
    اين گزارش حاکيست مهاجم دو متر و دو سانتي‌متر تيم تحت رهبري هري ردنپ، علاوه بر نيوکاسل، مورد توجه استو‌ک‌سيتي و آستون‌ويلا نيز قراردارد.
    کراچ 30 ساله از دو سال قبل در خدمت لندني‌ها است. وي در اين مدت توانسته 63 مرتبه به ميدان رود و 10 گل نيز براي تيمش به ثمر رساند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 3 از 14 نخستنخست 123456713 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)