صفحه 3 از 12 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 116

موضوع: تیم ملی فوتبال ایران | بحث و تبادل نظر

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

هرگز زحمات شما را فراموش نمي‌کنم
    كرش: تصميمم به خاطر مسائل غيرفوتبالي بود

کارلوس کرش گفت: تصميم من براي نپذيرفتن مربيگري تيم ملي ايران به خاطر مسائل شخصي و کاملا غير فوتبالي بود.

00028392
    کارلوس کرش در ايميلي که ديشب براي رئيس فدراسيون فوتبال ارسال کرد انصراف خود را از مربيگري تيم ملي ايران اعلام کرد.
    سايت فدراسيون فوتبال متن ايميل اين مربي را به شرح زير منتشر کرده است:

"رئيس محترم فدراسيون فوتبال ايران
    جناب آقاي علي کفاشيان
    من با اندوه و ناراحتي زياد بايد انصرافم را درباره دعوت شما و همچنين فرصت سرمربيگري تيم ملي جمهوري اسلامي ايران در راه راهيابي به جام جهاني 2014برزيل اعلام کنم. از صميم قلب بايد از دعوت سخاوتمندانه شما تشکر کنم. ابتدا بايد بگويم که تصميم من تنها به دليل مسائل شخصي بوده است و تصميمم را گرفته ام و قابل تغيير نيست.
    موارد بسياري وجود دارد که من بايد از شما به خاطر آنها تشکر کنم. اميدوارم بتوانم قدرداني صميمانه خود را براي آنچه شما انجام داده ايد که سرمربيگري من در تيم ملي ايران ميسر شود، ابراز کنم. من به شما و طرفداران فوتبال ايران اين تضمين را مي دهم که تصميم من به خاطر مسائل شخصي وکاملا غير فوتبالي بوده است که متاسفانه نتوانستم اين مشکلات را براي سرمربيگري تيم ملي ايران حل کنم.
    من درباره فوتبال ايران اطلاعاتي داشتم اما اکنون با ديدن شور و هيجان مردم ايران براي فوتبال و همچنين برخورد و خوش آمدگويي که از مردم ايران ديدم تشکر مي کنم و مي توان با اطمينان بگويم حالا در مورد فوتبال ايران اطلاعات خوبي دارم. بازي تيم ايران در مقابل روسيه را ديدم و مي توانم به صراحت بگويم که آينده خوبي در انتظار فوتبالتان است و آينده درخشاني براي تيم ملي متصور هستم.
    در پايان بايد بگويم متاسفانه در اين زمان خاص به دلايل خانوادگي و شخصي -همانطور که مسايل شخصي براي همه ما اهميت دارد- مجبورم تصميم نپذيرفتن سرمربيگري تيم ملي را بگيرم و مي دانم که شما حتما من را درک مي کنيد چرا که نمي توان از کنار مشکلات خانوادگي به سادگي گذشت.
    جناب رئيس
    مي خواهم چند کلمه اي درباره دوست عزيزم جناب آقاي ترابيان هم بنويسم. شما براي تعهدي که نسبت به هواداران فوتبال ايران داريد قابل ستايش هستيد. براي تعهد و ديدگاهتان درباره اينکه چطور بايد به موفقيت در فوتبال برسيد و همينطور براي اين مسايل مهم قابل ستايش هستيد. بايد بگويم کاملا در اين راه از شما حمايت مي کنم و براي کار سختي که شما در اين پروژه داشته ايد و دقت کارهاي مهمي که انجام داده ايد، از شما تشکر مي کنم.

هرگز زحمات و کارهايي که براي من و تيم دستيارانم انجام داده ايد را فراموش نمي کنم و باز هم از شما تشکر مي کنم چرا که حمايت هاي شما را براي من فراموش ناشدني است. بهترين آرزوها را براي فدراسيون فوتبال در راهيابي به جام جهاني 2014 برزيل دارم.
    با صميمانه ترين احترام
    کارلوس کرش "
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

كفاشيان: اين‌قدر بدبخت نشده‌ايم كه به كرش التماس كنيم؛ مربي ايراني مي‌آوريم

رئيس فدراسيون فوتبال با بيان اينکه به جاي مربي متوسط خارجي مربي ايراني انتخاب مي‌کنيم گفت: اين‌قدر بدبخت نشده‌ايم که به کرش التماس کنيم.

00000679
    علي کفاشيان درباره دلايل انصراف کرش براي حضور در ايران و تصميمات آينده فدراسيون فوتبال صحبت‌هاي زير را انجام داد:
    *دليل اصلي انصراف کرش چه بود؟
    به هر حال مربيان حرفه‌اي براي جواب دادن چند روزي را سبک - سنگين مي‌کنند. من 3، 4 روز پيش به ترابيان گفتم اينکه او هنوز به ما جوابي نداده در حال سبک و سنگين کردن است چون سر جريان کلمنته با تجربه‌ شده‌ام و گفتم به او شک دارم. ما هر بندي که در قرارداد وجود داشت با کرش به تفاهم رسيده بوديم. نيامدن او 2 حالت دارد يا واقعا بحث خانوادگي بوده که بيان چنين دليلي از سوي يک مربي حرفه‌اي کمتر پيش مي‌آيد يا پيشنهاد بهتري دارد. اگر اين طور بود مي‌توانست به ما اين تقاضا را اعلام کند شايد تصميم ديگري مي‌گرفتيم. او ديشب فقط همان يک ايميل را زده و دليل خانوادگي را عنوان و خيلي هم عذرخواهي کرد.

* قبول داريد بار ديگر قضيه کلمنته تکرار شد؟
    بله. همين طور است. من خودم هم مي‌گويم تکرار شد. به خاطر همين هر کسي از کرش از من سؤال مي‌پرسيد مي‌گفتم تا امضا نکند تمام نشده است چون اين تجربه را داشتم.

* گزينه‌هاي ديگري هم براي انتخاب سرمربي داريد؟
    فکر مي‌کنم اگر باز سراغ مربيان خوب خارجي برويم همين مشکلات را خواهيم داشت. کميته فني به ما گفت اگر قرار است از مربي متوسط خارجي استفاده کنيم از همين مربيان داخلي استفاده شود. به هر حال من جلسه فوري کميته فني و هيات رئيسه فدراسيون را در نظر گرفتم و اول از همه براي تيم اميد تصميم گيري مي‌کنيم. به احتمال زياد براي تيم اميد از مربي ايراني استفاده مي‌کنيم.

* به هيچ عنوان نمي‌خواهيد بار ديگر با کرش مذاکره کنيد؟
    خير. وقتي خودش همه شرايط را ديده و ما همه چيز را برايش فراهم کرديم و مي‌گويد نمي‌آيد دليل ندارد بار ديگر با او صحبت کنيم. اينقدر بدبخت نشده‌ايم که بخواهيم التماس کنيم. من که تماس نمي‌گيرم.

* آيا گزينه‌هاي داخلي شما همان قلعه‌نويي و ابراهيم‌زاده هستند؟
    در اين رابطه بايد هماهنگي لازم را انجام دهيم. به هر حال بهترين‌هاي ايران مشخص هستند.

* اگر باشگاه‌هاي آنها موافقت نکنند چه؟
    (با خنده) التماس مي‌کنيم.

* ظاهرا کرش پيشنهاد خوبي از عربستان دريافت کرده است؟
    همانطور که گفتم اين مربيان براي امضاي قرارداد سبک -سنگين مي‌کنند. از همان اول که با او مذاکره کرديم به ما گفت که قرارداد 3 ساله مي‌خواهد امضا کند اما به او گفتيم رضايت ما براي تمديد قرارداد شرط است چون ما امکانات خوب و کشور بزرگي داريم. به هر حال در چند روز آينده علت اصلي اينکه کرش چرا به ايران نيامده مشخص مي‌شود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

در واکنش به شايعات اخير اعلام شد:
    مخالفت باشگاه سپاهان با حضور قلعه‌نويي در تيم ملي فوتبال ايران

باشگاه سپاهان اعلام کرد با حضور سرمربي خود در تيم ملي فوتبال ايران مخالف است.

00006217
    انصراف کارلوس کرش از حضور در ايران سبب شد بار ديگر نام مربيان ايراني براي حضور در راس تيم ملي مطرح شود.
    در اين بين نام امير قلعه نويي بيش از سايرين به چشم مي آيد و اين درحالي است که چندي قبل هم نام او مطرح شد اما مديرعامل باشگاه سپاهان صراحتا اعلام کرد با حضور قلعه نويي در تيم ملي مخالف است.
    در همين زمينه و با توجه به مطرح شدن دوباره نام قلعه نويي براي حضور در تيم ملي مرتضي رمضاني مدير روابط عمومي باشگاه سپاهان گفت: باشگاه همچنان مخالف حضور قلعه نويي در تيم ملي است.

وي عنوان کرد: در شرايط حساس مسابقات ليگ هستيم و از چند روز آينده نيز ليگ قهرمانان آسيا را در پيش خواهيم داشت. قلعه نويي به عنوان يکي از بزرگترين مربيان ايران دوست ندارد نيمکت تيم ملي را از دست بدهد اما باشگاه هم به ايشان نياز دارد.
    مدير روابط عمومي باشگاه سپاهان تاکيد کرد: قلعه نويي اکنون بالاترين محبوبيت را در اصفهان دارد و جدايي ايشان از سپاهان باب ميل باشگاه نيست. کارنامه قلعه نويي اجازه نمي دهد بخواهيم با جدايي او موافقت کنيم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ترابيان: كرش به من گفت به پيشنهاد عربستان پاسخ منفي داده است

سرپرست کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال گفت: کرش صراحتا به من گفت به فدراسيون عربستان پاسخ منفي داده است.

00027581
    عباس ترابيان درباره واکنش ها نسبت به انصراف کرش از سرمربيگري تيم ملي ايران اظهار داشت: خدا مي داند که من تا آخرين لحظه تلاشم را کردم و زحمت کشيدم. کرش به ايران تعهد نداده بود که اکنون عده اي بابت انصراف او اين قدر ناراحت هستند و مي گويند او حرفه اي رفتار نکرد.
    وي افزود: کرش نگفت نمي خواهم با تيم ملي ايران کار کنم بلکه به دليل مشکل خانوادگي نتوانست به ايران بيايد. وقتي مربي با فدراسيون قرارداد ندارد چه دليلي دارد براي اعلام انصراف خود در نامه اي همه احساساتش را بيان کند؟

سرپرست کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال تصريح کرد: هنوز هم معتقد هستم که براي درست کردن اين فوتبال بايد از سرمربي بزرگ خارجي استفاده کنيم. مي خواستم کار بزرگ انجام دهم. با کرش قرارداد را به اتمام رسانده بودم و به او و همه دستيارانش هم گفته بوديم مربي پروازي نمي خواهيم و بايد خانواده هايشان در ايران مستقر باشند؛ اما نشد.
    ترابيان با بيان اينکه شنبه در جلسه کميته فني نقطه نظرات خود را مي گويد، گفت: هنوز هم سر حرفم هستم. کرش به خاطر پيشنهاد بهتر عربستان به ايران پاسخ منفي نداد. او صراحتا به من گفت به فدراسيون عربستان پاسخ منفي داده اما اگر بعد از اين قضيه به عربستان برود حق طبيعي او است. قطبي با ايران قرارداد داشت و با يک تيم باشگاهي قرارداد امضا کرد اما کرش به ما تعهدي نداده بود و مي تواند براي خود تصميم گيري کند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مشکل خانوادگي کرش حل شد؟
    عربستان انتخاب مي‌كند؛ كرش يا هيدينك؟

گزينه پرتغالي تيم ملي فوتبال ايران و سرمربي ترکيه، نامزد‌هاي احراز پست سرمربيگري تيم عربستان هستند.

00028657
    به نقل از روزنامه الوطن، کميته فني فدراسيون عربستان سرگرم رايزني با کارلوس کرش و گاس هيدينک است.
    پس از اتفاقاتي که در پايان مذاکره با فدراسيون فوتبال ايران رخ داد، کارلوس کرش به بهانه مشکلات خانوادگي از حضور در ايران با وجود توافق ضمني سرباز زد و پاسخ منفي داد. اين اقدام سبب شد او به پيشنهاد وسوسه‌کننده‌اي که از سوي عر‌ب‌ها داشت، جدي‌تر فکر کند.

در اين ارتباط يک منبع نزديک به اين مربي 57 ساله عنوان کرد کرش به عقد قرارداد همکاري با عربستاني‌ها کاملا نزديک شده است. کرش دوشنبه هفته گذشته براي ارزيابي دقيق شرايط و امکانات ايران به تهران سفر کرد و پس از ترک اين کشور نيز ابراز رضايت کرد، اگر چه پايان اين مذاکرات نتيجه خوبي نداشت.
    کرش حالا که يکي از گزينه مربيگري عربستان شده، در سال 1989 اتفاق افتاد که مربي تيم ملي جوانان پرتغال بود و پيکارهاي جام‌جهاني اين رده سني در کشور عربي برگزار مي‌شد.

در همين ارتباط خبرگزاري آلمان (د.پ.آ) با استناد به گزارش دو روزنامه چاپ هلند عنوان کرد گاس هيدينک نيز به عنوان سرمربي احتمالي عربستان به طور جدي مطرح است. مطابق اين گزارش اين مربي هلندي که از ابتداي تابستان سال جاري زمام امور تيم ملي ترکيه را برعهده گرفته، پيشنهاد فدراسيون عربستان را دريافت کرده است. هيدينک اکنون از طريق مدير برنامه‌هايش به رايزني‌ها با طرف مذکور ادامه مي‌دهد زيرا تمايل دارد در صورت امکان از تیم ملی ترکیه جدا شده و مسئوليت عربستان را در اختيار گيرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مجيد جلالي: در مورد تيم اميد صحبتي با من نشده است / حتما مس كرمان را مي‌بريم

جلالي مي‌گويد:« خبرنگاران مدام با من تماس مي‌گيرند و در اين مورد سوال مي‌کنند ولي خودم هيچ اطلاعي از اين موضوع ندارم و در مورد تيم اميد صحبتي با من نشده است.»

00015272
    مجيد جلالي از روز گذشته با تماس‌هاي متعدد خبرنگاران روبه‌رو شد و مي‌گويند قرار است اين مربي هدايت تيم فوتبال اميد ايران را برعهده بگيرد. جلالي در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل در خصوص اين موضوع جلالي در پاسخ به اين سوال که اگر پيشنهاد هدايت تيم اميد به صورت رسمي به شما ارائه شد حاضر هستيد آن را قبول کنيد، تأکيد مي‌کند:« من به دليل تجربيات قبلي دوست ندارم در مورد موضوعي که اتفاق نيفتاده حرف بزنم و اين اصلا خوب نيست که وقتي بحثي به ميان نيامده است بخواهم صحبت کنم.»
    او در خصوص انصراف کارلوس کرش از تيم ملي و حاشيه‌هايي که در اين مورد به وجود آمد خاطرنشان مي‌کند:«‌ واقعا عجيب است که الان کرش تبديل به همه مشکل فوتبال ايران شده است. انگار همه چيز در فوتبال ايران درست بود و ما منتظر اين مربي بوديم تا بيايد و فوتبال ايران را به پرواز در بياورد. من نمي‌گويم فوتبال ايران مشکل مربيگري ندارد ولي معتقدم مشکل اصلي فوتبال ما در مربيگري نيست و بهتر است دنبال حل مشکلات اصلي باشيم.»‌
    جلالي در پايان حرف‌هايش در مورد بازي حساس فولاد و مس کرمان مي‌گويد:« بازي بسيار سختي است ولي تيم ما در حال رشد است و حتما مس کرمان را شکست خواهيم داد. هدف ما در اين فصل جزو قرار گرفتن در بين 6 تيم اول است حتي براي رسيدن به رتبه‌هاي بهتر تلاش مي‌کنيم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ترابيان:آماده مذاكره با ديگر گزينه‌هاي خارجي هستم

سرپرست کميته روابط بين‌الملل فدراسيون فوتبال گفت: آماده مذاکره با ديگر گزينه‌هاي خارجي براي تيم ملي هستم.

00001582
    عباس ترابيان درباره ادامه مذاکره با ديگر گزينه هاي خارجي تيم ملي گفت: تا روز شنبه که جلسه کميته فني برگزار خواهد شد بايد منتظر ماند تا ديد تصميم آنها چيست اما کميته بين الملل در هر حال آماده مذاکرات با گزينه هاي ديگر هم هست.
    رئيس کميته فوتسال در ادامه با اشاره به بازي مقابل برزيل گفت: تيم برزيل با همه نفراتش به اصفهان خواهد آمد و ستادي در هيات فوتبال استان اصفهان تشکيل شده که البته با همکاري باشگاه گيتي پسند که اسپانسر اين رقابت هاست ميزباني از قهرمان بلامنازع فوتسال جهان را بر عهده دارند.
    وي اظهار داشت: تيم فوتسال شهيد منصوري قرچک قهرمان ليگ باشگاه هاي کشور شده و فردا طي مراسمي پس از بازي پيروزي و شهيد منصوري قرچک که براي اهداي کاپ و جوايز تيم قهرمان برگزار خواهد شد من و علي کفاشيان حضور خواهيم داشت. به هر جهت اين تيم نماينده فوتسال در رقابت هاي ليگ باشگاه هاي آسياست و در اين رقابت ها شرکت خواهد کرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

"جلالي" نامزد تيم اميد؛ "ابراهيم‌زاده" كانديداي تيم ملي

به احتمال فراوان تکليف هدايت تيم‌هاي فوتبال اميد و بزرگسالان در جلسه کميته فني فدراسيون فوتبال مشخص خواهد شد.
    00000485 کمتر از دوازده ساعت پس از ايميل کارلوس کوئيروش به فدراسيون فوتبال و انصراف از حضور در تيم ملي ايران، ‌علي کفاشيان در گفت‌وگو با ايسنا اعلام کرد که تمايلش انتخاب "سرمربي داخلي" است. او به خاطر عدم تمايل مربيان بزرگ خارجي براي حضور در تيم ملي ايران اينچنين از تصميم جديد فدراسيون فوتبال پرده‌برداري کرد اما به فاصله بيست و چهار ساعت از اين مصاحبه، عباس ترابيان با انتقاد از تغيير سياست فدراسيون گفت که نبايد به جاي حل مشکل و موانع از حرف‌مان برگرديم.

با اين حال به نظر مي‌رسد سياست فدراسيون و هيات رييسه هماني است که علي کفاشيان اعلام کرده است. قرار است، شنبه جلسه کميته فني فدراسيون فوتبال برگزار شود. کميته‌اي که بر اساس آيين‌نامه فدراسيون فوتبال تنها مي‌تواند نقش "مشورتي" داشته باشد. با اين حال به احتمال زياد شنبه تکليف سرمربيان تيم‌هاي اميد و بزرگسالان مشخص مي‌شود و هر چه نظر مشورتي کميته فني باشد در جلسه يکشنبه هيات رييسه فدراسيون فوتبال به تاييد خواهد رسيد.

از مجيد جلالي به عنوان اصلي‌ترين گزينه سرمربيگري تيم اميد نام مي‌برند. جلالي که قطعا يکي از مربيان با دانش فوتبال ايران به حساب مي‌آيد بيشترين طرفدار را در بين اعضاي هيات رييسه فدراسيون و کميته فني دارد و به پشتوانه همين حمايت، او بيشترين شانس را براي هدايت تيم اميد در اختيار دارد.

براي تيم ملي بزرگسالان هم از منصور ابراهيم‌زاده به عنوان شانس نخست هدايت تيم ملي نام برده مي‌شود. ابراهيم‌زاده که سال‌هاي موفقي را در تيم ذوب آهن پشت سر گذاشته هم حاميان زيادي در بين اعضاي موثر فدراسيون فوتبال دارد و اگر موافقت باشگاه ذوب آهن همراه اين حمايت شود،‌ مشکل جدي ديگري براي بازگشت او بر روي نيمکت تيم ملي وجود نخواهد داشت.

ابراهيم‌زاده در جام ملت‌هاي 2007 مربي تيم ملي بود و پس از کنار رفتن امير قلعه‌نويي براي مدت کوتاهي نفر اول نيمکت تيم ملي شد.

با اين حال اين سوال جدي هنوز مطرح است که آيا واقعا هيچ مربي بزرگ خارجي حاضر به حضور در تيم ملي ايران نيست يا مسوولان عالي فدراسيون فوتبال ديگر حوصله مذاکره با اين مربيان را ندارند؟ اگر واقعا مربيان بزرگ خارجي نمي‌پذيرند که به ايران بيايند- که با وجود تمام موانع کمي دور از ذهن است، فدراسيون چاره ديگري ندارد اما اگر پس از پاسخ منفي کوئيروش به ايران،‌ مسوولان فدراسيون فوتبال تنها نااميد شده‌اند و هنوز راه‌هاي ديگري براي حضور مربيان بزرگ به فوتبال ايران وجود دارد، وظيفه‌شان حکم مي‌کند اين راه‌ها را هم امتحان کنند چرا که انتخاب مربيان ايراني (با وجود احترام و اعتراف به شايستگي‌هايشان) مشکلات زيادي را با توجه با تجربيات گذشته براي فوتبال ايران ايجاد مي‌کند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

کلاف سردرگم سرمربيگري تيم اميد
    جلالي: فقط 2 دقيقه با كفاشيان صحبت كردم؛ به همين راحتي قبول نمي‌كنم

سرمربي تيم فوتبال فولاد با بيان اينکه تنها 2 دقيقه با رئيس فدراسيون صحبت کرده گفت: سرمربيگري تيم اميد مسئوليتي نيست که به سادگي بخواهم قبول کنم.

00007741
    مجيد جلالي در مورد اينکه گفته مي شود امروز از سوي کميته فني به عنوان سرمربي تيم اميد انتخاب مي شود، تصريح کرد: هنوز مذاکره اي با باشگاه نداشتم. پنجشنبه شب ساعت 21:30 کفاشيان با من تماس گرفت و در صحبتي 2 دقيقه اي به من گفت قصد دارند در جلسه کميته فني نام من را به عنوان گزينه مربيگري در تيم اميد مطرح کنند. من هم گفتم بايد در اين باره با هم صحبت کنيم.
    وي افزود: اصلا چيزي معلوم نيست که مي گويند من سرمربي تيم اميد مي شوم. اين قضيه سه طرف دارد. اول باشگاه فولادخوزستان؛ دوم فدراسيون و سوم خود من. من بايد با کفاشيان صحبت کنم. نه مذاکره اي داشتم و نه هيچ بحث ديگري.

سرمربي تيم فولاد درباره اينکه حاضر است اين سمت را قبول کند يا خير، گفت: سرمربيگري تيم اميد مسئوليتي نيست که به سادگي بخواهم قبول کنم يا ذوق زده شوم. مسئوليت سنگين است و بايد همه جوانب بررسي شود. من بايد به کار مطمئن شوم و سپس تصميم گيري کنم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

همايش دانش‌آفزايي، مربيان را به اشتباه انداخت
    نشست كميته فني براي انتخاب سرمربي تيم اميد آغاز شد

نشست اعضاي کميته فني با محوريت انتخاب سرمربي تيم فوتبال اميد آغاز شد.

00026795
    نشست اعضاي کميته فني با حضور علي کفاشيان، مهدي تاج، فريدون معيني، عليرضا منصوريان، منصور ابراهيم زاده، امير قلعه نويي، عزيز محمدي و هومن افاضلي از ساعت 9:30 در آکادمي فوتبال آغاز شده است.
    در اين جلسه مرتضي محصص به دليل سخنراني در همايش يک روزه دانش افزايي مربيان غايب است. علي دوستي نيز از ديگر غايبان جلسه است.
    محور بحث اين جلسه انتخاب سرمربي تيم اميد است. گفته مي شود مجيد جلالي اصلي ترين گزينه براي سرمربيگري اين تيم است.
    همزماني برگزاري اين نشست با همايش يک روزه دانش افزايي مربيان مطرح کشور باعث شد شماري از مربياني که بايد براي حضور در اين همايش به آکادمي فوتبال بروند به اشتباه وارد سالن نشست اعضاي کميته فني شوند. يحيي گل محمدي از جمله اين افراد بود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 3 از 12 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)