صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 66

موضوع: فوتبال باشگاهی ایران(لیگ 11) | 91-90

عضو سایت
    yeke bara hame hame bara yeke
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    حالت من : Narahat
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

مياچ: سپاهان را دو بر يك شكست مي‌دهيم

مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با پيروزي دو بر يک برابر سپاهان به مرحله نيمه‌نهايي جام حذفي صعود مي‌کنيم.

00028818
    ژلکو مياچ در مورد ديدار فردا برابر سپاهان اظهار داشت: به گفته همه کارشناسان بازي بسيار سختي در پيش داريم اما اگر بخواهيم قهرمان شويم بايد در اين روز سخت با تمام تمرکز و توان خود به ميدان برويم.
    وي افزود: بعد از بازي با پيکان گفته بودم که شانس ما و سپاهان براي اين بازي 50 - 50 است، سپاهان يک تيم باتجربه و داراي بازيکنان بسيار مستعدي است و اين مسابقه به نظر من يکي از سنگين‌ترين بازي‌ها در فصل جاري براي پرسپوليس است.
    مياچ ادامه داد:‌ در حال حاضر در شرايط بسيار خوبي هستيم. همين موضوع من را بسيار اميدوار مي‌کند. ما در بازي مقابل سپاهان در اصفهان در ليگ برتر به نتيجه تساوي رسيديم و بعد از آن با 5 گل پيکان را شکست داديم. به همين دليل است که در شرايط خوبي هستيم. شکست پيکان روحيه خوبي به ما داد. 9 روز بعد از بازي با پيکان هم فرصت داشتيم که خودمان را آماده کنيم.
    وي در پايان در جواب اين سؤال که نتيجه بازي را چگونه پيش‌بيني مي‌کنيد گفت: به نظر من با نتيجه دو بر يک سپاهان را در تهران شکست خواهيم داد تا به مرحله بعدي برويم.
    امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

احتمال جلوگيري از فعاليت 10 تيم در فصل نقل‌وانتقالات

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال به 10 تيم ليگ برتري هشدار داد تا رضايت شاکيان مالي خود را جلب کنند.

00000661
    به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، با توجه به پايان ليگ دهم باشگاه هاي کشور کميته انضباطي به باشگاه هاي صنعت نفت آبادان، تراکتورسازي تبريز، راه آهن، استقلال تهران، شاهين بوشهر، پرسپوليس، صنعت مس کرمان، استيل آذين، ملوان بندرانزلي و صباي قم مهلت يک ماهه داد تا نسبت به رضايت شاکيان خود اقدام کنند. در غير اين صورت علاوه بر تنبيهات مندرج در آيين نامه انضباطي از نقل و انتقالات باشگاه هاي فوق در فصل آتي جلوگيري مي شود.
    *ديدار دو تيم پيکان قزوين و راه آهن در حالي مورخ 25 ارديبهشت برگزار شد که از سوي تماشاگران تيم پيکان قزوين تخلفاتي صورت گرفت، بر همين اساس اين باشگاه به مبلغ ده ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
    *در ديدار دو تيم استقلال تهران و ملوان بندرانزلي دو تيم هر کدام با 4 دقيقه تاخير وارد زمين شدند. برهمين اساس تيم هاي فوق به پرداخت هشت ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شدند.
    *پس از پايان ديدار تراکتورسازي تبريز و فولاد خوزستان در تاريخ 13 فروردين، مجيد جلالي سرمربي فولاد عليه داوري اين ديدار مصاحبه کرد. برهمين اساس کميته انضباطي تخلف وي را طبق بند 2 ماده 23 آيين نامه دانست و به بند 1 ماده 20 آيين نامه، تذکر داده شده تا مقررات انضباطي را رعايت کنند و در صورت تکرار، تنبيهات و جرايم انضباطي در خصوص جلالي اعمال خواهد شد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

پرسپوليس همه چيزش را از دست داده/ رکوردي تاريخي در ليگ ثبت مي‌کنيم

مربي تيم فوتبال سپاهان‌اصفهان با اشاره به اينکه پرسپوليس همه چيزش را از دست داده است، اين مسابقه را براي هر دو تيم سخت و سرنوشت‌ساز برشمرد.

00017228 کریم قنبری در مورد دیدار تیمش برابر پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق گفت: پرسپولیس با توجه به نتایجی که در لیگ کسب کرد، همه چیزش را از دست داده و به فکر جبران این نتایج و موفقیت در جام حذفی است، البته تیم سپاهان هم مانند پرسپولیس به فکر پیروزی در این دیدار است.
    وی اضافه کرد: هدف‌‎مان قهرمانی در لیگ و جام حذفی در یک فصل است تا به نوعی رکوردی تاریخی در فوتبال ایران ثبت و به همه ثابت کنیم یک تیم می‌تواند با اقتدار در فوتبال ایران طی یک فصل هم قهرمانی لیگ و هم قهرمان جام حذفی شود.
    مربی تیم فوتبال سپاهان در مورد بازی گذشته دو تیم که با تساوی بدون گل در اصفهان به پایان رسید، اظهار داشت: در آن مسابقه برای رسیدن به قهرمانی به یک امتیاز نیاز داشتیم و برای حفظ بازیکنان جهت دیدارهای مهم آسیایی، زیاد به آب و آتش نزدیم. آنها هم به فکر کسب یک امتیاز بودند اما در بازی فردا دوشنبه، شرایط با آن مسابقه بسیار متفاوت است.
    وی با بیان اینکه تیمش در این فصل در بازی‌هایش برابر پرسپولیس عملکرد بهتری داشته است، افزود: در این مسابقه ما به فکر ارائه بازی زیبا و قدرتمندانه هستیم تا با شکست میزبان به مرحله نیمه‌نهایی صعود کنیم. البته قطعا این بازی برای هر دو تیم سخت و سرنوشت‌ساز است.
    قنبری تماشای مسابقات مهم داخلی و خارجی دلیل حضورش در بازی ذوب‌‍‌آهن - النصر را دانست و در پایان گفت: حضور دو تیم ایرانی در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به سود فوتبال کشورمان است و موفقیت بیشتر این دو تیم باعث پیشرفت بیشتر فوتبال ایران در آسیا خواهد شد. امیدوارم در مجموع تیم‌های سپاهان و ذوب‌آهن بتوانند به فینال این مسابقات معتبر صعود کنند.
    دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس تهران و سپاهان اصفهان در مرحله یکچهارم نهایی رقابت‌های جام حذفی باشگاه‌های کشور ساعت 19:45 دقیقه یکشنبه با قضاوت محسن ترکی در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

رضا نوروزي: سه پيشنهاد عربي و يک پيشنهاد اروپايي دارم

من در حال حاضر بازيکن فولاد هستم و بايد نهايت تلاشم را انجام دهم تا قهرمان جام‌حذفي شويم.
    00024039 رضا نوروزی آقای گل فوتبال ایران حالا با چند پیشنهاد جالب‌توجه از تیم‌های داخلی و خارجی مواجه شده است. این در حالی است مسوولان باشگاه فولادخوزستان هم نگران جدایی نوروزی هستند و باید دید سرانجام این بازیکن سال آینده در کدام تیم بازی خواهد کرد.
    آقای گل لیگ ایران در مورد پیشنهادهایش می‌گوید: «چند تیم لیگ‌برتری به دنبال جذب من هستند و پیشنهادهای دیگری هم دارم. سه پیشنهاد عربی دارم که به مربوط به کشورهای امارات، قطر و کویت می‌شود. در ضمن یک پیشنهاد اروپایی هم دارم که این پیشنهاد وارد مراحل جدی‌تری شود.»
    او ادامه می‌دهد: «من از حالا دوست ندارم در مورد این مسائل صحبت کنم، چون بازیکنی نیستم که اهل بازارگرمی باشم. من در حال حاضر بازیکن فولاد هستم و باید نهایت تلاشم را انجام دهم تا قهرمان جام‌حذفی شویم.
    نوروزی در پایان حر‌ف‌هایش می‌گوید: «فعلا منتظر برنده دیدار سپاهان – پرسپولیس هستیم، ولی برای ما فرقی ندارد که با کدام تیم بازی کنیم. هدف ما قهرمانی است و امیدوارم در نهایت به این هدف برسیم.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

باشگاه شهرداري تبريز مورد تاييد نمايندگان AFC قرار گرفت

مدير عامل باشگاه فوتبال شهرداري تبريز از تاييد اين باشگاه از سوي نمايندگان AFC خبر داد.

00026761
    ''ميرمعصوم سهرابي'' افزود: نمايندگان AFC پس از بازديد از باشگاه تراکتورسازي و ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز در باشگاه شهرداري حاضر و از امکانات و تجهيزات اين باشگاه بازديد به عمل آوردند.
    وي اضافه کرد: در اين بازديد که نمايندگان هيات فوتبال آذربايجان شرقي نيز حضور داشتند هم امکانات سخت افزاري و هم امکانات نرم افزاري باشگاه به تاييد نمايندگان AFC رسيد.
    سهرابي گفت: با اين که تيم فوتبال شهرداري تبريز اولين حضور خود در ليگ برتر را تجربه کرد، اما به گفته نمايندگان AFC از امکانات خوب و در حد تيم هاي حرفه اي برخوردار است.
    وي همچنين در خصوص ''حميد درخشان'' سرمربي تيم، افزود: درخشان برنامه هاي خود را به هيات مديره باشگاه ارايه کرده و ما منتظر نظر اين هيات هستيم تا تصميمات بعدي در اين خصوص را بگيريم.
    سهرابي گفت: پس از اين که هدف هاي باشگاه براي فصل بعدي اعلام شود و برنامه هاي درخشان از سوي اين هيات تاييد شود اقدام به بستن قرارداد با درخشان و بستن تيم خواهيم کرد.
    وي اظهار داشت: بجز درخشان هيچ گزينه ديگري مد نظر باشگاه نبوده و در اين خصوص منتظر نظر هيات مديره هستيم.
    نمايندگان AFC روز گذشته با حضور در تبريز از دو باشگاه تراکتورسازي و شهرداري و همچنين ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز بازديد کردند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

رييس هيات‌مديره سپاهان: شخصا قراردادها را زيرنظر خواهم گرفت

رييس هيات مديره باشگاه سپاهان در مصاحبه اعلام کرد شخصا بر تک تک قراردادهاي اين باشگاه نظارت خواهد کرد.

00026739
    در حالی که سپاهان فردا در مسابقه‌ای حساس مقابل پرسپولیس قرار خواهد گرفت، غلامحسين حسيني رییس هیات‌مدیره سپاهان در مصاحبه‌ای عجیب گفت: در فصل جديد ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي کشور منويات مسوولان سازمان ليگ مبني بر رعايت سقف قراردادها را تحقق مي بخشيم و در اين راستا شخصا بر تک تک قراردادها نظارت خواهم کرد.
    وي تصريح کرد: وزارت صنايع و معادن نيز براي کاهش قرارداد بازيکنان و کادرفني تيم هاي صنعتي تاکيد دارد و اميدواريم در فصل آينده ليگ برتر باشگاههاي کشور شاهد انعقاد قراردادهاي منطقي و غير نجومي باشيم تا آينده تيم هاي فوتبال کشور با خطرجدي مواجه نشوند.

به نظر می‌رسد مخاطب وی کسی جز محمدرضا ساکت مدیرعامل باشگاه نیست. استفاده از کلمات نجومی و غیرمنطقی در مصاحبه او بسیار معنادار است. این در حالی است که ساکت 10 سال است مدیر باشگاه سپاهان است و بهترین کارنامه را در بین مدیران فوتبال ایران داراست.

ورزش

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

ويسي: 10 بازيكن صبا را نمي‌خواهم

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: 10 بازيکن فصل گذشته را نمي‌خواهم اما اسامي آنها را اعلام نمي‌کنم.

00030065
    عبدالله ويسي در مورد وضعيتش در تيم صبا و احتمال واگذاري اين باشگاه گفت: هيات مديره باشگاه با من قرارداد امضا کرده است. احترامي که اعضاي هيات مديره باشگاه به من گذاشتند برايم با هيچ چيز ديگري قابل مقايسه نيست. استاندار قم برايم بسيار احترام قايل است و اين باشگاه به من شخصيت مربيگري داد. آن طور که من شنيده‌ام قرار نيست باشگاه صباي قم واگذار شود.
    وي ادامه داد: قرار است يک حامي مالي قدرتمند براي باشگاه پيدا شود. بر فرض هم اگر حسين هدايتي باشگاه را در اختيار بگيرد و اگر من را نخواهد، دست او را باز مي‌گذارم همان طوري که پس از جدايي شهرياري و آمدن زاهدي به باشگاه به منزل سرپرست جديد باشگاه رفتم و استعفايم را به او تحويل دادم.
    سرمربي تيم صباي قم تاکيد کرد: انتخاب اول، دوم و سوم من صباي قم است با اين حال اگر به من بگويند که تو را نمي‌خواهيم مشکلي ندارم. دو پيشنهاد عالي دارم يکي از يک تيم ليگ برتري و ديگري از يک تيم ليگ دسته اولي است که به حرمت صبا به آنها هيچ توجهي نکردم.
    ويسي در مورد فهرست بازيکنان مازاد صباي قم گفت: به دليل اينکه در فوتبال ايران اگر نام بازيکني در فهرست مازاد قرار بگيرد ديگر تيم‌ها به او توجهي نمي‌کنند بنابراين نام بازيکناني را که نمي‌خواهم اعلام نخواهم کرد تا حرمت‌ها حفظ شود اما10 تا 12 بازيکن تيم از فصل گذشته مورد نظر من نيستند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

نمايندگان AFC فردا ميهمان باشگاه استقلال

باشگاه استقلال فردا ميزبان نمايندگان AFC خواهد بود.

00027796
    فردا نوبت باشگاه استقلال است تا پذيراي نمايندگان کنفدراسيون فوتبال آسيا باشد.
    مسئولان استقلال که در چند روز گذشته به دليل مراسم خاکسپاري و ترحيم ناصر حجازي روزهاي شلوغي را داشتند اکنون با شروع اولين روز هفته به صورت فشرده در حال تهيه مدارک لازم براي ارائه به نمايندگان AFC هستند.
    باشگاه استقلال بايد طراز مالي يک سال گذشته و عملکرد باشگاه در اين يک سال را در اختيار نمايندگان AFC قرار دهد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,639
    تشکر تشکر شده 
    1,506
    تشکر شده در
    1,036 پست
    قدرت امتیاز دهی
    333
    Array

1. تلاش براي حفظ تيم در شهرري و با نام راه‌آهن

تيم فوتبال راه‌آهن براي واگذاري به بخش خصوصي به فرابورس واگذار مي‌شود.

00026772
      روابط عمومي باشگاه راه آهن اعلام کرد که پروژه خصوصي سازي تيم فوتبال اين باشگاه از دي ماه سال گذشته کليد خورده و در اين مدت جلسات مختلفي براي چگونگي اين واگذاري صورت گرفته است.
      قرار بود چند هفته قبل اين باشگاه به مزايده گذاشته شود و حتي تمام جلسات هم در سازمان خصوصي سازي انجام و حتي در رسانه ها هم آگهي شد اما در اواخر کار به اساسنامه ايراد قانوني گرفته و اعلام شد بايد اساسنامه به سهامي خاص تغيير پيدا کند.
      بر همين اساس شرکت و باشگاه راه آهن مدارک جديدي را براي تغيير اساسنامه ارائه کردند و قرار است پس از تصويب نهايي، باشگاه راه آهن به جاي بورس در فرابورس قرار گيرد.
      پيش از سال جديد براي تعيين ارزش امتياز باشگاه، بازيکنان و کادرفني جلسات کارشناسي با حضور پيشکسوتان، مديران عامل در سازمان خصوصي سازي برگزار شده است. در اين جلسات که افرادي نظير علي فتح الله زاده، مجتبي تقوي، امير حاج رضايي، محمد حسن انصاري فرد و .... حضور داشته اند ارزش امتياز باشگاه 5 ميليارد و 900 ميليون تومان تعيين شد ضمن اينکه بدهي هاي به جاي مانده نيز توسط خريدار پرداخت شود.
      به زودي باشگاه راه آهن به بخش خصوصي واگذار مي شود و همه تلاش شرکت و باشگاه اين است که در اين واگذاري نام تيم حفظ و تيم به شهرري منتقل شود.
      تکليف تسويه حساب بازيکنان و کادرفني راه آهن نيز بعد از واگذاري به بخش خصوصي مشخص مي شود.

ورزش3

the shiningtypesigpicampdateline1306401882

diggdelicioustechnoratifurl
      clear پاسخ clear پاسخ با نقل قول multiquote 40b Thanks
    2. 05-28-2011 05:56 PM #30
      the shining
      user online
      post top left
      post top right مــدیــر تالار کـنـسـولـهـا و هنرهای بصری post footer left
      post footer right post top left
      post top right moderator I am: ----

post footer left
      post top right تاریخ عضویت Jan 2011
      post footer left
      post top right محل سکونت تهران
      post footer left
      post top right نوشته ها 2,285
      post footer left
      post top right Thanks 452
      post footer left
      post top right Thanked 1,765 Times in 1,281 Posts
      post footer left
      post top right
      post footer left
      post footer right

احضار مديرعامل، کادر فني و بازيکنان تراکتورسازي تبريز به کميته انضباطي

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال راي هاي خود را در خصوص تيم هاي متخلف صادر کرد.

00003785
      عقیلی و سپاهان جریمه شدند
      به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، ديدار دو تيم فولاد مبارکه سپاهان و پيروزي در حالي برگزار شد که از سوي تماشاگران تيم سپاهان تخلفاتي صورت گرفت. بر همين اساس باشگاه سپاهان به پرداخت10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
      همچنين به دليل اعتراض هادي عقيلي به داور مسابقه که موجب تحريک تماشاگران شد، وي به توبيخ کتبي و درج در پرونده و مبلغ 10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
      **جريمه نقدي براي تيم هاي نفت تهران و ذوب آهن اصفهان
      ديدار دو تيم نفت تهران و ذوب آهن اصفهان در تاريخ 25 ارديبهشت در حالي در تهران برگزار شد که نماينده نيروي انتظامي در نشست هماهنگي مسابقه حضور نداشته، آمبولانس با تاخير در استاديوم حاضر شده و مسابقه با 8 دقيقه تاخير آغاز شد و تماشاگران هر دو تيم مرتکب تخلفاتي شدند. بر همين اساس کميته انضباطي از سازمان ليگ برتر خواست تا غيبت نماينده نيروي انتظامي را بررسي کرده و در خصوص ضرورت حضور به موقع آمبولانس در محل مسابقه پيگيري هاي لازم را انجام دهند. همچنين در خصوص رعايت مقررات برگزاري مسابقه به مربيان تيم نفت تهران تذکر داده شد. به دليل تخلف تماشاگران هر دو تيم، هر کدام از تيم ها به پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شدند.
      **جريمه 50 ميليوني براي تيم صنعت نفت آبادان
      ديدار دو تيم نفت آبادان و تراکتورسازي تبريز مورخ 30 ارديبهشت برگزار شد که از سوي تماشاگران تيم صنعت نفت آبادان تخلفاتي صورت گرفت. بر همين اساس تيم فوتبال صنعت نفت آبادان به پرداخت 50 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
      **اعلام راي ديدار دو تيم صباي قم و تراکتورسازي تبريز
      پس از بررسي کميته انضباطي فدراسيون در خصوص تخلفات صورت گرفته در اين ديدار، تخلف ابوالفضل حاجي زاده و محسن بيات –بازيکنان صباي قم محرز بوده که هر کدام از بازيکنان به دو جلسه محروميت با احتساب محروميت ناشي از دستور موقت و پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شدند. بر همين اساس مديرعامل، سرپرست، سرمربي و کمک مربي تيم تراکتورسازي تبريز به همراه محمد نصرتي و کرار جاسم و عليزاده –نماينده هيات استان روز دوشنبه 9 خرداد درکميته انضباطي بايد حضور داشته باشند.

ورزش3

the shiningtypesigpicampdateline1306401882

diggdelicioustechnoratifurl
      clear پاسخ clear پاسخ با نقل قول multiquote 40b Thanks

+ پاسخ به موضوع صفحه 3 از 7 first leftنخست previous left 1 2 3 4 5 6 7 next left آخرینlast left انتخاب سریع یک انجمن

فوتبال بالا

reply 40b پاسخ سریع

• resize 0
      resize 1

switchmode

• removeformat
    • قلم ها
    • اندازه
    • clear color
    • smilie
    • undo redo

• bold italic underline
    • justifyright justifycenter justifyleft
    • insertorderedlist insertunorderedlist indent outdent
    • createlink unlink email insertimage video
    • code html php

« موضوع قبلی | موضوع بعدی »
    اطلاعات موضوع

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 0 مهمان ها)

1. 30nobar

کلمات کلیدی این موضوع

ویرایش برچسب ها

نمایش برچسب‌ها

collapse 40b مجوز های ارسال و ویرایش

• شما می توانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را دارید
    • شما میتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما ??�مکان ویرایش پست های خود را دارید .

مشاهده قوانین انجمن

اکنون ساعت 10:05 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) می باشد.

Some Translations By VBIran.Ir
    Persian Language ©