مياچ: سپاهان را دو بر يك شكست ميدهيم
مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با پيروزي دو بر يک برابر سپاهان به مرحله نيمهنهايي جام حذفي صعود ميکنيم.
ژلکو مياچ در مورد ديدار فردا برابر سپاهان اظهار داشت: به گفته همه کارشناسان بازي بسيار سختي در پيش داريم اما اگر بخواهيم قهرمان شويم بايد در اين روز سخت با تمام تمرکز و توان خود به ميدان برويم.
وي افزود: بعد از بازي با پيکان گفته بودم که شانس ما و سپاهان براي اين بازي 50 - 50 است، سپاهان يک تيم باتجربه و داراي بازيکنان بسيار مستعدي است و اين مسابقه به نظر من يکي از سنگينترين بازيها در فصل جاري براي پرسپوليس است.
مياچ ادامه داد: در حال حاضر در شرايط بسيار خوبي هستيم. همين موضوع من را بسيار اميدوار ميکند. ما در بازي مقابل سپاهان در اصفهان در ليگ برتر به نتيجه تساوي رسيديم و بعد از آن با 5 گل پيکان را شکست داديم. به همين دليل است که در شرايط خوبي هستيم. شکست پيکان روحيه خوبي به ما داد. 9 روز بعد از بازي با پيکان هم فرصت داشتيم که خودمان را آماده کنيم.
وي در پايان در جواب اين سؤال که نتيجه بازي را چگونه پيشبيني ميکنيد گفت: به نظر من با نتيجه دو بر يک سپاهان را در تهران شکست خواهيم داد تا به مرحله بعدي برويم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)