صفحه 3 از 9 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 82

موضوع: حجازی درگذشت

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

اشك‌هاي سرمربي پرسپوليس پس از شنيدن خبر درگذشت حجازي

سرمربي پرسپوليس گفت: حجازي حق زيادي به گردن من دارد و نمي‌دانم چه حرفي بايد درباره درگذشت او به زبان بياورم.

00002066
    علي دايي که متوجه درگذشت ناصر حجازي شده بود با صدايي بغض کرده و در حالي که گريه مي‌کرد گفت: به خدا نمي‌دانم چه بگويم و زبانم نمي‌چرخد که حرف بزنم. ناصر خان گردن من زياد حق داشت و هيچ وقت ياد و خاطره او را فراموش نمي‌کنم.
    وي افزود: به تمام مردم ايران که ناصر حجازي را دوست داشتند تسليت مي‌گويم. اين غم بزرگي براي فوتبال ما است که قبول کردنش سخت است. به خانواده او نيز تسليت عرض مي‌کنم. حجازي يک اسطوره بود که در فوتبال ما کمتر از اين گونه افراد پيدا مي‌شود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

600 AlborzVarzeshi 1390 03 02
    [SIGPIC][/SIGPIC]

4. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

فتح‌الله‌زاده: پيكر حجازي در قطعه نام‌آوران بهشت زهرا آرام مي‌گيرد

به گزارش خبرگزاري فارس، در شرايطي که محل دفن پيکر ناصر حجازي با تناقض گويي هايي روبه رو بود علي فتح الله زاده در بين جمعيت حاضر مقابل در منزل ناصر حجازي اعلام کرد: پيکر ناصر حجازي صبح روز چهارشنبه پس از انتقال به ورزشگاه آزادي در بهشت زهرا و قطعه نام آوران آرام خواهد گرفت.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

6. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

به نام خدا
    بابا یکی هم ما را تحویل بگیره
    تو یاهو به همه ادد لیستهام تسلیت گفتم
    اصلا خبرش را تو تاپیک نزدید مجبور شدم خودم بزنم .
    معلوم نیست الهام خانم مدیر ارشد انجمن ما هستند یا مسئول روابط عمومی باشگاه استیل آذین که خبر مربوط به هدایتی را میذارند ولی مال بنده را نه
    خدا ناصر حجازی بهترین دروازه بان تاریخ استقلال را بیامرزه .
    روحش شاد
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

8. 4 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

تشییع پیکر حجازی از ورزشگاه آزادی تا بهشت زهرا
    محبوبیت فوق‌العاده ناصر حجازی باعث شده برای اولین بار یک مراسم تشییع جنازه در ورزشگاه آزادی برگزار شود.

مراسم تشییع پیکر ناصر حجازی پس فردا برگزار می‌شود. خانواده ناصر حجازی سرانجام تصمیم قطعی خود را در مورد روز برگزاری مراسم تشییع پیکر اسطوره گرفتند. طبق آخرین خبرها قرار است پس فردا چهارشنبه، مراسم تشییع پیکر حجازی از روبروی بیمارستان کسری شروع شود. پیکر ناصر حجازی ساعت 8 صبح از مقابل بیمارستان به سمت ورزشگاه آزادی تشییع می‌شود و در ورزشگاه آزادی هواداران حجازی با اسطوره خود وداع می‌کنند. طبق هماهنگی‌ها قرار است پیکر دروازه‌بان اسبق تیم ملی ساعت 9 صبح به ورزشگاه آزادی برسد و پس از آن هم به سمت بهشت زهرا برده شود.
    این برای اولین بار است که مراسم تشییع پیکر یکی از فوتبالی‌ها در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود. پیش از این همیشه چنین مراسم‌هایی در ورزشگاه شیرودی برگزار می‌شد اما محبوبیت زیاد ناصر حجازی باعث شده مراسم تشییع پیکر او را در ورزشگاه آزادی برگزار کنند که ظرفیت بیشتری دارد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

10. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

سید حسن خمینی نماز ناصر حجازی را پس از انجام مراسم غسل و کفن می خواند.

ccccccccccccccccccccc
    به گزارس خبر آنلاین نوه امام(ره)که شب گذشته با آتیلا حجازی تلفنی حرف زده و حال ناصر خان را از او جویا شده بود،نماز حجازی را می خواند.
    سید حسن خمینی در روزهایی که حجازی در بستر بیماری افتاده بود،با او ابراز همدردی کرده و حتی یک بار به منزل او رفته بود.
    پیکر مرحوم ناصر حجازی روز چهارشنبه ازمقابل ورزشگاه آزادی به سمت بهشت زهرا تشییع می شود.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

12. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

ناصر حجازی و جمشید مشایخی

D986D8A7D8B5D8B120D8ADD8ACD8A7D8B2DB8C

ناصر حجازی و بهروز وثوقی

D8ADD8ACD8A7D8B2DB8C

D986D8A7D8B5D8B120D8ADD8ACD8A7D8B2DB8C1

ناصر حجازی , ستار , علی پروین

D986D8A7D8B5D8B1

ناصر حجازی و نوعروسش بر جلد مجلهٔ اطلاعات هفتگی، تیرماه ۱۳۵۲
    Nase Hejazi with his bride
    [SIGPIC][/SIGPIC]

14. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

خوندن ای صفحه خالی از لطف نیست...
    ناصر حجازی - ویکی‌پدیا
    [SIGPIC][/SIGPIC]

16. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

11 5 23 16753untitled 1

ورزش > فوتبال ملی - علی پروین زمانی که فهمید ناصر حجازی فوت کرده، مراسم مولودی را به عزا تبدیل کرد.
    علی پروین اسطوره باشگاه پرسپولیس هر سال به مناسبت تولد حضرت فاطمه (س) و به نیت مادر مرحومش مراسم مولودی در یکی از مساجد تهران برگزار می‌کند. او امسال هم مراسم خود را در مسجد قائمیه که نزدیک محله قلهک تهران است برگزار کرده بود اما همان اوایل مراسم خبر فوت ناصر حجازی را شنید.
    پروین زمانی که خبر درگذشت حجازی را شنید، خودش میکروفن را گرفت و گفت: «آقایان و خانم‌ها، همین الان خبر فوت ناصر حجازی به گوشم رسید و به همین خاطر یک تغییر برنامه‌ای ایجاد می‌کنیم و به جای مراسم مولودی، عزاداری می‌کنیم. ناصرخان جوان بود که جانش را از دست داد. من این اتفاق را به همه تسلیت می‌گویم.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

18. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

11 5 23 161842img 5344

ورزش > فوتبال ملی - احمدرضا عابدزاده به ستونی تکیه داده و چشم به سقف دوخته. شاید دارد خاطرات روزهای بستری خودش در بیمارستان کسری را در ذهن تداعی می کند.
    فرهاد عشوندی:« ناصر ... ناصر ... ناصر ... بلندشو ...» و بعد صدای هق هق گریه است که می پیچد. هنوز دقایقی از خبر درگذشت ناصر حجازی نگذشته بود که صفی طولانی جلوی بیمارستان کسری ایجاد شد. سینه چاکان حجازی را باور رفتن او نبود. زیر عکس اسطوره نشسته بودند و هاج و واج اطرافشان را می پاییدند. نمی دانستند چه باید کرد.
    همان ساعات اولیه صبح بود که خبر تلخ ، سرانجام اعلام شد. شب قبل البته امید ها تقریبا کمرنگ شده بودند اما هنوز کورسویی از امید بود. ناصرخان آخرین تلاش برای ماندن را با به حرکت درآوردن چشمانش برای لحظه ای انجام داده بود . او که 18 ماه پنجه در پنجه دردی انداخت ، کشنده. دردی که رئیس بیمارستان کسری می گفت:« راستش در شرایطی که کار درمانی آغاز شد ، باور اینکه ایشان تا اینجا مقاومت کنند شاید کمی سخت بود اما او خواست تا این مبارزه سخت را شروع کند .» دکتر روح اللهی که مجموعه درمانی اش در 18 ماه گذشته بیشترین تلاش را برای کمک به اسطوره و خانواده اش در راه تحمل درد بیماری انجام داده بودند ، به خبرنگار خبرآنلاین این ها را می گفت و ادامه داد:« او بقدری خوب مقاومت کرد که با دعاهای مردم ، همه ما امیدوار شده بودیم اما حقیقت این است که او با دردی سخت پنجه در پنجه بود.»
    دردی که سبب شد تا سنگربان در همان ساعات اولیه دوم خرداد سال 90 از میان مان پر بکشد و دستکش هایش تا ابد به دیوار اتاق آتیلا و نوه هایش آویزان باشد و خاطره مردی که این دستکش ها را در دست داشت ، چون افسانه ، سینه به سینه میان پسرهای فامیل حجازی منتقل شود. قصه مردی که «رک» شاید گاهی «تند» می گفت اما جز حقیقت نمی گفت.
    یکی از اقوام زیر دست آتیلا را گرفته بود. آتیلا که باورش نبود هنوز مرگ پدر را . کمتر از یک ساعت پس از لحظه ای که دستگاه بنت را از روی صورتش برداشتند و مسن ترین دوست ناصرخان در اتاق ویژه مراقبت از ناصرخان با صدایی لرزان گفت:« فاتحه مع الصلوات....»
    آتیلا با صدای لرزان و پاهایی که یارای رفتن نداشتند به جمع مردم آمد. به جمع آنها که بیرون از در نمی دانستند باید بر سر بکوبند یا بر سینه. نامش را با کف و سوت و استادیومی فریاد کنند یا در غم رفتنش سینه چاک دهند.
    آتیلا با صدای بریده ای که به سختی شنیده می شد و یکی دیگر از اقوام که سیمای ظاهری اش او را از سایرین متمایز کرده ، حرف هایش را فریاد می کند تا جمعیت بشنوند؛« آقای حجازی می گن پدرم...( صدای گریه در فضا می پیچد) عاشق شما بود و هر حرفی که زد فقط برای شما گفت. حرف دل تان.. دوست دارم که روز تشییع جنازه اش ، همه بیایید. همه شما که دوستش داشتید و حتی یک لحظه تنهای مان نگذاشتید.» و فریاد ها اوج می گیرد ؛« ناصر حجازی ، دوستت داریم ما... عزا عزاست امروز ، ناصر خان حجازی پیش خداست اینجا...»
    نه فقط در خیابان الوند که در لابی بیمارستان کسری هم ولوله ای به پا شده. اهالی فوتبال یک به یک از راه می رسند و بهت زده به گوشه ای می چسبند. همسر ناصرخان گوشه ای از کافه بیمارستان نشسته و نمی تواند اشک هایش را کنترل کند. عمو اصغر (حاجیلو) که برای حجازی ها اصغر داداش است با همسرش کنار خانم شفیعی هستند و به او دلداری می دهند. این درست همین کاری است که حشمت مهاجرانی هم دارد انجام می دهد.
    احمدرضا عابدزاده به ستونی تکیه داده و چشم به سقف دوخته. شاید دارد خاطرات روزهای بستری خودش در بیمارستان کسری را در ذهن تداعی می کند . روزهای دعاهای خیر مردم . جمعیتی که این بار داغ از دست دادن عزیز بر دل شان ماند.
    آتوسا ، گوشه ای از بیمارستان روی صندلی وا رفته. درد از دست دادن پدر این قدر سخت است که او از حال برود و سعید رمضانی سعی می کند با آب قند و قرص ، همسرش را آرام کند.
    جمعیت انگار نمی خواهند باور کنند عقاب رفته. مانده اند و نامش را با تمام وجود فریاد می کنند. ازدحام شان برای بیماران بستری در بخش های دیگر مشکل ساز شده. اتفاقی که اگرچه مسئولان بیماران به آن اعتراضی نداشتند اما سبب شد تا خانواده حجازی به خانه بروند و از جمعیت هم بخواهند تا اجتماع شان را مقابل منزل مرحوم داشته باشند.
    پس از این اما نوبت تعیین تکلیف مراسم ختم بود. اینکه چه روزی و کجا او به خاک سپرده شود. مهدی تاج ، اصغر حاجیلو و امامی از دوستان خانوادگی مرحوم حجازی ؛ این سه به همراه دکتر روح اللهی در اتاق رئیس بیمارستان در این باره بحث می کردند. آنها حالت های گوناگون را بررسی می کردند و هر چند دقیقه یکبار با آتیلا و همسر مرحوم ناصرخان تماس می گرفتند. قطعه هنرمندان و روز سه شنبه پیشنهاد اولیه بود که که دلایل مختلفی رای نیاورد. آتیلا دوست داشت پدرش را در امامزاده پنج تن لویزان دفن کنند اما در این جور مواقع تنها خواست خانواده مطرح نیست. کش و قوس ها ادامه داشت و گزینه های مختلف بررسی می شد. خانواده مرحوم دوست داشتند تا ساعاتی بتوانند در کنارش باشند و با او سر فرصت وداع کنند اما باید همه حالات بررسی می شد. اینکه جمعیتی چند صد هزارنفری و یا حتی بیشتر می آیند تا با اسطوره شان وداع کنند. جمعیتی که برای ایاب و ذهاب شان باید بسیجی همگانی دید. ساعت ها بررسی حالات مختلف و سرانجام این شد زمانی برای وداع آخر؛ ساعت آخرین ملاقات هواداران اسطوره با او: چهارشنبه ؛ ساعت 8 صبح ، روبروی درب غربی ورزشگاه آزادی.
    وداع با عقابی که از قفس پرید تا نبیند پرواز کلاغ های بی مایه را. روحش شاد ؛ یادش گرامی.

[SIGPIC][/SIGPIC]

20. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3 از 9 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)