صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 55

موضوع: ترور ابراهیم تاتلیس در استانبول(عکس ابراهیم تاتلیسس در بیمارستان)

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

ibrahim
    حوادث > خارجی - ابراهیم تاتلیس خواننده مشهورترکیه با مرگ دست وپنجه نرم می کند .
    او پس از اجرای یک برنامه تلویزیونی در حال ترک استودیو توسط یک تیرانداز ناشناس هدف شلیک چند گلوله قرار گرفت و حداقل یکی از گلوله ها به پشت جمجمه او وارد شده و از پیشانی اش خارج شده است . کاگلار چاداراوغلو رییس تیم جراحی پس از پایان مداوای چهار ساعته او گفت :هنوز خطر مرگ برای تاتلیس وجود دارد اما شرایط او نسبت به زمانی که به بیمارستان آورده شد به مراتب بهتر است . خونریزی داخلی او قطع شده اما تاتلیس درصورتی که نجات پیدا کند ، تا پایان عمر معلول خواهد بود. البته ما تصمیم گرفتیم تا 24 ساعت آینده او را در کما نگاه داریم."
    سخنگوی تاتلیس هم در همین حمله مورد هدف گلوله واقع شد و از ناحیه گردن زخمی شد. هنوز هویت و یا انگیزه ضارب مشخص نشده است .پیش از این تاتلیس یک بار در سال 1990 از ناحیه پا موردهدف گلوله قرار گرفته بود و در سال 1998 هم از یک ترور نافرجام جان سالم به در برده بود.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. 3 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

Görüntüsü çıktı; Tatlıses'in vurulduğu an

Silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'in vurulma anı görüntüsü ortaya çıktı

Mart.2011,09:31:22
    176853 tatlises

Suikast sırasında kafasından vurulan Tatlıses'in şoförünün sadece 1-2 saniye durduktan sonra hemen hastaneye hareket ettiği kameralara yansıdı. Tatlıses'in Nurol Plaza'daki Beyaz TV'nin çekimlerine katıldıktan sonra uğradığı silahlı saldırının görüntüleri, olayın profesyonelce hazırlandığını gösteriyor. İşte saniye saniye o anlar:

- İbo Show programının çekimlerinin tamamlanmasının ardından 00.15'te Nurol Plaza'dan önce İbrahim Tatlıses'in asistanı Buket Çakıcı çıkıyor. Çakıcı, 34 AP 3843 plakalı Mercedes marka makam otomobilinin sol arka kısmına oturuyor.

- Birkaç saniye sonra binanın kapısında beliren Tatlıses, önce otomobile doğru hareket ediyor. Bu sırada kapıda kendisini bekleyen 2 erkek hayranının birlikte fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmiyor. İki hayranının ortasına geçen ve ellerini omuzlarına atarak poz veren Tatlıses, daha sonra pardösüsünü düzeltiyor. Bu sırada 3 özel koruma Tatlıses'in arkasında bekliyor. Ünlü türkücü hayranlarıyla tokalaştıktan sonra makam aracının ön koltuğuna oturuyor.

- Korumaların Fiat Doblo marka araca binmesinin ardından Tatlıses'in şoförü otomobili hareket ettiriyor. Nurol Plaza'nın, Büyükdere Caddesi bağlantısına gelindiği sırada Mercedes yaklaşık 2 saniye kadar duraklıyor.

vurulma4

- 00.16'da içinde 3 kişinin bulunduğu tahmin edilen Fiat Linea markaotomobilTatlıses'in ön koltukta oturduğu Mercedes'in önünden geçiyor. Linea otomobilin sağ ön camı açılarak İbrahim Tatlıses'e doğru Kalaşnikof tüfekle ateş ediliyor. Saldırının düzenlendiği otomobil hiç durmadan yoluna devam ediyor.

vurulma2

- Araç içinde bulunan Buket Çakıcı'nın koluna aldığı kurşunun etkisiyle çığlık atması üzerine, makam şoförü sağ koltukta oturan Tatlıses'in kafasından kan geldiğini görüyor ve vurulduğunu anlıyor. Panik yapmadan sadece birkaç saniye duraklayan şoför hemen hastaneye hareket ediyor.

vurulma3

- Arkada bulunan araçtaki korumalar ise silah sesleri üzerine Mercedes'e doğru koşuyor. Aracın hareket etmesinin ardından yerde bulunan iki mermi kovanını alan korumalar, bağırarak Mercedes'in peşine gidiyor.

- Bir dakika içinde yaşanan ve profesyonelce hazırlanan saldırı sonrasında Nurol Plaza'nın güvenlik görevlileri hemen polise haber veriyor. Olay yerine kısa sürede onlarca polis otomobili geliyor.

Tek silah 11 el ateş

İSTANBUL Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İbrahim Tatlıses'e yapılan saldırıda tek silah kullanıldığını açıkladı. Mutlu, şunları söyledi: “Bir araçtan saldırı olduğu şu anda net. Kendileri araçlarına bindikten ve hareket ettikten sonra, arkadan gelen bir aracın sollama yaparak yanından geçerken ateş edildiğini biliyoruz. 11 el ateş ediliyor, 4'ü araca isabet ediyor. Araca isabet eden mermilerden 2 tanesinden biri Tatlıses'e, diğeri asistanına isabet ediyor. 2 mermi de araçtan ayrılıyor. Kullanılan toplam mermi adedi 11'dir. Kullanılan silahın türünün şu anda Kalaşnikof olduğunu biliyoruz. 11 adet mermi kovanı da olay mahalinde bulundu. Bize, emniyete bir tehdit aldığı, kendisinin tehdide maruz kaldığı yönünde intikal ettirilmiş herhangi bir bilgi yok.”

Kurşunlar servise

İBRAHİM Tatlıses'in silahlı saldırıya uğradığı Nurol Plaza'ya suikasttan sonra gelen polis ekipleri, plaza dışındaki mağazaların reklam panoları ile duvarlarına isabet eden kurşunlara odaklandı. Polisler, birbankaşubesinin duvarında bulunan kurşun deliği ve çevresinde çalışma yaptı. Kovana ulaşmak için banka duvarını kesici alet ve çekiçlerle kıran polisler aldıkları numuneleri incelemek üzere emniyete götürdü. Tatlıses'in 4 kurşun isabet eden Mercedes marka otomobili de, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerince incelendi. Otomobil, kaportasına saplanan bir mermi çekirdeğinin çıkartılması için dün saat 14.00'te çekiciyle servise gönderildi.

HÜRRİYET
    [SIGPIC][/SIGPIC]

4. 3 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

اینو گذاشتم یکی دوبله ش کنه............
    مربوط به لحظه تروره
    [SIGPIC][/SIGPIC]

6. 3 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    7,087
    تشکر تشکر شده 
    8,503
    تشکر شده در
    2,353 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1937
    Array

در حالي كه بيش از 24 ساعت از ترور ابراهيم تاتليسس خواننده مشهور تركيه اي مي گذرد ، رسانه هاي تركيه جزييات جديدي از اين ترور ارايه مي دهند.

برخي رسانه هاي تركيه ، گمانه زني هاي خود درباره دلايل و انگيزه هاي اين ترور را آغاز كرده اند و در اين گزارش ها از مسايل و مشكلات موجود درباره سرمايه گذاري گسترده ابراهيم در شمال عراق و اختلافات موجود بين سرمايه گذاران در پروژه هاي بزرگ مسكن سازي در اربيل خبر مي دهند.

ابراهيم تاتليسس به همراه برخي ديگر از شركاي تجاري كرد و عرب خود، پروژه اي بزرگ براي ساخت 70 هزار واحد مسكوني در شهر اربيل و ديگر شهرهاي شمال عراق را در دست اجرا داشت.

از سوي ديگر " رشدي سعيد قدير " شريك تجاري ابراهيم تاتليسس در شمال عراق در مصاحبه با خبرگزاري رسمي آناتولي تركيه اعلام كرد كه 9 روز پيش براي گفتگو با ابراهيم تاتليسس به استانبول سفر كرده بود.

سعيد قدير به اين خبرگزاري تركيه اي گفته است كه ابراهيم به او اطلاع داده بود كه در انتخابات آتي پارلماني در تركيه قصد نامزدي دارد.

از سوي ديگر " سرپيل ييلماز " خبرنگار روزنامه " مليت " تركيه نيز در گفتگو با سي ان ان ترك از اختلافات با شركت هاي كردي شريك در شمال عراق در پروژه مسكن سازي اربيل به عنوان يكي از انگيزه هاي اصلي ترور ابراهيم خبر داد.

وي همچنين احتمال ديگر را به دست داشتن پ.ك.ك در اين ترور معطوف كرد.

همچنين بر اساس خبري جديد در سال گذشته يك فرد ناشناس درتماس با "شركت تاتليسس " سه بار ابراهيم را تهديد به مرگ كرده بود كه گفته مي شود تاتليسس پس از دريافت اين پيام هاي تهديد آميز به مراجع قضايي شكايت كرده بود .

ابراهيم خود يك كرد تركيه اي است كه در شهر " شانلي عورفا " به دنيا آمده است.

گفتني است در سال هاي پيش نيز ابراهيم دو بار هدف سوء قصد قرار گرفته بود كه از اين ترورها جان سالم به در برد.

همچنين بنا به اعلام پزشكان تيم جراحي ابراهيم وضعيت اين خواننده تركيه اي رو به وخامت است و احتمال مرگ او وجود دارد.

بنا به اعلام فرماندار استانبول ابراهيم در ساعت 30 دقيقه بامداد دوشنبه پس از خروج از شبكه تلويزيوني " بياض تي وي " در محله شيشلي استانبول از سوي دست كم دو فرد ناشناس كه داخل يك خودروي مشكي رنگ بودند ترور شد.

مهاجمان پس از شليك 11 گلوله كه دو تا از آنها به سر ابراهيم برخورد كرد ، به سرعت از محل متواري شدند.

پليس اعلام كرده است كه اتومبيل ضاربان را شناسايي كرده است ، اما تا كنون موفق به شناسايي مهاجمان نشده است .

93365739541900062743
    profilephpid100002248043280

22771097565880345367
    facebook

23759482593804762228
    NewGame7191

8. 3 کاربر مقابل از Behzad AZ عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    7,087
    تشکر تشکر شده 
    8,503
    تشکر شده در
    2,353 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1937
    Array

و اخرین احتمال اینه که ایشون از طرف (پ ک ک) ترور شده باشه

93365739541900062743

22771097565880345367
    facebook

23759482593804762228
    NewGame7191

10. 2 کاربر مقابل از Behzad AZ عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط behzad az نمایش پست ها
    و اخرین احتمال اینه که ایشون از طرف (پ ک ک) ترور شده باشه
    به نام خدا
    والله تو ایران برف و باران نمیباره و خشکسالی میشه میگن مقصر آمریکا و اسراییل هست
    تو ترکیه زلزله میشه میگن چون قرآن پاره کردن ولی تو ایران که زلزله میشه میگن آمریکایی ویسکی زیاد خورده و مقصره !!!!
    تو یک شهر زلزله میشه میارن روی دبوار نیمه خرابش عکس میزارن میگن این دیوار به خاطر این عکس خراب نشده ولی فلانی یادش رفته عکس چیزی نشده روش خاک هم ننشسته ؟ شیشه قابش به خاطر خوردن سنگ نشکسته ؟ بع بع
    تو ترکیه هم همینه هر چی بشه میگن پ ک ک ، حالا این پ ک ک گروه درست و حسابی نیست و کارهاش هم درست نیست ولی این معلومه که هر اتفاقی قبل از وقوع را دولت ترکیه میاندازه گردن این ننه مرده ها :دی
    شاد باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

12. 2 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

من یه جا خوندم که گفتن شریک تجاریش مسبب این کار بوده
    نمیدونم ولی خدا کنه که خوب بشه....
    [SIGPIC][/SIGPIC]

14. 3 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    7,087
    تشکر تشکر شده 
    8,503
    تشکر شده در
    2,353 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1937
    Array

من کمی تعجب میکنم شما هم طرفدارشین؟؟
    اخه میفهمین چی میگه؟

93365739541900062743

22771097565880345367
    facebook

23759482593804762228
    NewGame7191

16. 3 کاربر مقابل از Behzad AZ عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط behzad az نمایش پست ها
    من کمی تعجب میکنم شما هم طرفدارشین؟؟
    اخه میفهمین چی میگه؟

بهزاد جان تو تهران بیشتر و بهتر از آذربایجان ترکی استانبولی را میفهمن و علت هم معلومه فبلم و ماهواره ...
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

18. 3 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    7,087
    تشکر تشکر شده 
    8,503
    تشکر شده در
    2,353 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1937
    Array

والا اخرش ما نفهمیدیم تایتانیک پسره بود یا دختره:دی
    حالا خدا این پدر ماهواره رو بیامرزه اگه نبود ملت به جای عاشک ممنوع باید میرفتن این فیلمای ایرانی رو می دیدن نه که این سریال اصلا صحنه محنه نداره همه میمردن براش
    کل ملت ایران دیدنش بعدشم میگن ترکی بلد نیستیم فارسی حرف بزنید

93365739541900062743

22771097565880345367
    facebook

23759482593804762228
    NewGame7191

20. 3 کاربر مقابل از Behzad AZ عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)