صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 26 , از مجموع 26

موضوع: ๑۩۞۩๑ اس ام اس های عاشقانه و عارفانه ๑۩۞۩๑

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

نمي دانم چرا ما انسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را راها کنيم و جذب آبي کوچک چشماني شويم که عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد...
    ----------------------------------
    مهم نيست غزال هستي يا شير.با طلوع خورشيد دويدن را آغاز کن
    -----------------------------------
    ميدوني چرا وقتي تو چشماي کسي نگاه ميکني بيشتر دوستش داري؟چون خودتو توش ميبيني...
    ------------------------------------
    بي بي ها هم روزي بچه بودند که گذشت زمان باعث جابه جايي نقطه هايشان شد...
    -------------------------------
    هر روز صبح در آفريقا وقتي خورشيد طلوع ميکنه يک غزال شروع به دويدن ميکنه و ميدونه سرعتش بايد از يک شير بيشتر باشه تا کشته نشه!
    -----------------------------
    آدم ديوانه را بنگي بس است
    خانه ي پر شيشه را سنگي بس است

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

خيلي ها مترسک رو دوست ندارن چون پرنده ها رو مي ترسونن.ولي من دوستش دارم چون تنهايي رو درک ميکنه.
    ----------------------------
    خود را رها مي کرد تا هر چه ميخواهد اتفاق بيفتد.برايش مهم نبود!از بالا ترين به پايين ترين مي رسيد مدتي مي ماند و از بين ميرفت و فراموش ميشد.

برف مي آمد!
    -------------------------------
    خوش باش که زنده اي...چون فرصت داري عشق بورزي...کار کني...بازي کني و ستاره ها را از پايين ببيني.....
    ------------------------------
    شکست عدم موفقيت نيست.شکست يعني تاخير در پيروزي...
    از دور زيبا بود
    نزديکتر که مي رفتي پشيمان ميشدي...
    بيچاره ماه!
    چقدر سخت است گل آرزوهايت را در باغ ديگري ببيني و هزار بار در خودت بشکني و آن وقت آرام زير لب بگويي....گل من باغچه ي نو مبارک...

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

او هوايم را داشت وقتي که پياده رو ها ليز و يخبندان بود بي هوا رفت بي هوا ماندم و چه هوايش امروز که پياده رو ها ليز و يخبندان است در سرم پيچيده است.
    ------------------------

چراغ را خاموش کن سر تا پا ايستاده ام به آغوشم بيا . بي ماه شب کامل نمي شود
    --------------------------
    سنگي که طاقت ضربه هاي تيشه رو نداره تنديس زيبايي نميشه.از زخمهاي تيشه خسته نشو که وجودت شايسته ي تنديس زيبايي است
    -------------------------
    روز اول خيلي اتفاقي ديدمت... روز دوم الکي الکي چشمام به چشماي تو افتاد...روز سوم ....هفته ي بعد دزدکي بهت نگاه کردم ... ماه بعد شانسي به دلم نشستي و حالا سالهاست يواشکي دوستت دارم...

-----------------------
    نه در کف فنجان فهوه نه در اخم پيشاني فالگير بزرگ نه در ازدحام آدمهايي که سرد از کنارم مي گذرند... نمي توانم بيابمت..نمي توانم..تو بين لايه هاي پيچ در پيچ تقدير من در کف دستم گم شده اي...

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

یاد گرفتم که عشق با تمام عظمتش 3-2 ماه بيشتر زنده نيست ، ياد گرفتم که عشق يعني فاصله و فاصله يعني 2 خط موازي که هيچگاه به هم نمي رسند ، ياد گرفتم در عشق هيچکس به اندازه خودت وفادار نيست و ياد گرفتم هر چه عاشق تري ، تنهاتري... " :love:
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اگر به طلوع و غروب خورشيد بنگري و بخندي، هنوز اميدواري. اگر زيبايي رنگ هاي گل كوچكي را درك كني، هنوز اميدواري. اگر لذت پرواز پروانه را درك كني، هنوز اميدواري. اگر لبخند كودك قلبت را شاد كند، هنوز اميدواري :love:
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    روزي مردي , عقربي را ديد که درون آب دست و پا مي زند . او تصميم گرفت عقرب را نجات دهد , اما عقرب انگشت او را نيش زد. مرد باز هم سعي کرد تا عقرب را از آب بيرون بياورد , اما عقرب بار ديگر او را نيش زد . رهگذري او را ديد و پرسيد:"براي چه عقربي را که نيش مي زند , نجات مي دهي" . مرد پاسخ داد:"اين طبيعت عقرب است که نيش بزند ولي طبيعت من اين است که عشق بورزم :love:
    دختران شهر به روستا فکر میکنند ، دختران روستا در آرزوی شهر میمیرند... مردان کوچک ، به آسایش مردان بزرگ فکر میکنند ، مردان بزرگ در آرامش مردان کوچک میمیرند... کدام پل ، در کجای جهان ، شکسته است...؟! که هیچ کس به خانه اش نمیرسد
    روزي که به دنيا اومدي داشت بارون مي اومد ولي هوا ابري نبود . ميدوني چرا ؟ اون روز فرشته ها داشتن از اون بالا گريه ميکردن . چون يکي از اونا کم شده بود loveit

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

خوش ندارم شمع باشم دختران فوتم كنند دوست دارم سیگار باشم لوتیان دودم كنند :wink2:
    مي دوني زيباترين خط منحني دنيا چيه ؟ لبخندي که بي اراده رو لبهاي يک عاشق نقش مي بنده تا در نهايت سکوت فرياد بزنه : دوستت دارم loveit :Happy2:
    دوتا جوجه عاشق همديگه مي شن همش با هم بودن اما وقتي بزرگ مي شن هر دو تا خروس مي شن ! نکته ي اخلاقي : تا وقتي جوجه اي عاشق نشو
    یک روز دوستي از عشق پرسيد: فرق ما دو تا چيه؟ عشق گفت:تو با يه سلام شروع مي شي ولي من با يه نگاه. عشق از دوستي پرسيد : حالا از نظر تو فرق ما دو تا چيه؟ دوستي گفت : من با يه دروغ تموم مي شم و تو با مرگ :evil:
    دانم که دانست او دليل گريه هايم را؟ نمي دانم که حس کرد او حضورش در سکوتم را؟ و مي دانم که مي دانست ز عاشق بودنش مستم وجود ساده اش بوده که من اينگونه دل بستم :Neutral:
    بر خاک بخواب نازنين،تختی نيست. آواره شدن ,حکايت سختی نيست. از پاکی اشکهای خود فهميدم . لبخند هميشه راز خوشبختی نيست :unlove:

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض اس ام اس عاشقانه و عارفانه 56

دیروز به رسم عاشقی خندیدم دیروز به چشمان تو دل بخشیدم امروز من و درد و دوری و تنهایی عمری ز همین حادثه می ترسیدم
    اگر کسی را دوست داری، به او بگو. زیرا قلبها معمولاً با کلماتی که ناگفته می‌مانند، می‌شکنند
    دلم گرفته از ادمایی که میگن دوستت دارم اما معنیشو نمیدونن،
    از آدمایی که میخوان ماله اونا باشی اما خودشون ماله تو نیستن،
    از اونایی که زیر بارون برات میمیرن و وقتی آفتاب میشه همه چیز یادشون میره
    من می بافم ... تو می بافی ... من برای تو کلاه تا سرت را گرم کنم ، تو برای من دروغ تا دلم را گرم کنی ...
    امروز دلتنگ این نیستم که چرا دوست نمیداریم، دلواپس فردایی ام که بازمیگردی و نیستم
    به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو می نگرد... به دلی دل بسپار که جای خالی برایت داشته باشد... و دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد باشد...
    آدم ها خیلی زود همراهان صمیمی را فراموش می کنند ، همین که باران بند امد خیلی ها چترهایشان را جا می گذارند !!!
    یك دست من صدا دارد وقتی با سیلی صورتم راسرخ نگه میدارم تارقیب رنگ زرد رخساره را نبیند
    خدایا نادانی دیروز شادی امروز را از من گرفت نادانی امروز را از من بگیر تا شادی فردا را از من نگیرد
    با گفتن یک \"عزیزم جایت خالی ست\" نه جای من پر می شود و نه از عمق شادیهایت کمتر! فقط... دل خوش میشوم که هنوز، بود و نبودم برایت مهم است
    خسته‌ام در همه جای این زمین همنفسم كسی نبود زمین دیار غربت است از این دیار خسته‌ام كشیده سرنوشت من به دفترم خط عزا از آن خطی كه او نوشت به یادگار خسته‌ام به گرد خویش گشته‌ام سوار این چرخ و فلك بس است تكرار ملال ز روزگار خسته‌ام
    کاغذی به سپیدی برف گفت : ترجیح میدهم بسوزم تا اینکه موجودی سیاه و کثیف مرا لمس کند . شیشه مرکب و مداد رنگی ها ، آنچه کاغذ گفت را شنیدند و به او نزدیک نشدند ... کاغذ ، سپید باقی ماند .... پاک و تمیز برای همیشه.... خالی و پوچ...
    هرگز حسرتی در هیچ کجای دنیا این چنین یکجا جمع نمی شود که در همین سه واژه کوتاه : او دوستم ندارد ...
    هیچ وقت گریه کردن آدمها رو از این زاویه قضاوت کردید؟
    مردم گریه میکنند.
    نه به خاطر اینکه ضعیف هستند.
    بلکه به این خاطر که برای مدت طولانی قوی بوده اند
    جلوی من قدم برندار، شاید نتونم دنبالت بیام
    پشت سرم راه نرو، شاید نتونم رهرو خوبی باشم
    کنارم راه بیا و دوستم باش
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)