نصب سفازشي آفيس 2016
================
بنده خودم عملا" با آفيس 2016 كار نكرده ام لذا براي اينكه سوال عضو جديد و محترم اين انجمن بيجواب نماند،
صفحات متعددي را در وب مطالعه نموده و نكاتي كه در سطور زير مشاهده مي نمائيد، خلاصه اي از برداشت
هاي بنده در رابطه با نصب آفيس مي باشد.
اگر بطور عادي شروع به نصب آفيس 2016 بكنيم ، مجبوريم كه در صفحات مختلف نصب، نكاتي را انتخاب كرده،
اطلاعاتي را مثلا" سريال مربوطه را وارد كرده ووووو.........
ما براي اينكه بتوانيم كاري كنيم كه اين آفيس بطور اتوماتيك نصب شود، يعني در حين نصب نيازي به انجام هيچ
كاري توسط كاربر نباشد، بايستي اول فايلي بسازيم كه اين فايل حاوي تمام جواب هائي باشد كه در حين نصب
عادي پرسش مي شوند.
و در مرجله بعدي ما بايد بطريقي به فايل نصب آفيس بگوئيم كه جواب تمام سوالاتش را از فايلي كه در بالا درست
كزديم بردارد.
پس در مرحله اول شروع به ساخت فايل مورد بحث مي كنيم كه بشرح زير است:
1. محتواي ايزوي آفيس 2016 را جائي مثلا" D:\Office كپي كنيد.
2. توسط خط فرمان ويندوز وارد پوشه D:\Office شده و دستور setup.exe /admin را اجرا نمائيد.
3. با اجراي دستور بالا برنامه اي شروع بكار كرده و ما صفجه شروعش را خواهيم ديد كه اين برنامه اصطلاحا"
Microsoft Office Customization Tool نام دارد.
اين برنامه داراي صفحات محتلفي با سوالات و ايتم هاي مختلف هست كه شما بايستي تمام آن ها را بر اساس
نيازتان پر كرده يا انتخاب كنيد.براي مثال در يكي از صفحات سريال را خواهد پرسيد كه شما بايستي وارد نمائيد
چون اگر هر كدام ار ايتم ها را بي جواب بگذاريد، در موقع نصب آن ها را خواهد پرسيد.
تعدادي از جواب ها در اين برنامه مهم هستند كه در زير بطور مختصر توضيح داده مي شوند:
با اجراي دستور بالا اول صفحه پيامي ديده مي شود در اين پيام روي دكمه OKكليك كنيد تا صفحه اصلي برنامه
Microsoft Office Customization Tool شروع شود.
در سمت چپ اين صفحه گزينه هاي محتلفي وجود دارند كه با كليك روي هر عبارتي در سمت چپ، موارد مربوط
به آن سطر، در سمت راست صفحه ظاهر خواهند شد كه بايد توسط شما تكميل گردند.
براي مثال اگر روي گرينه Licensing and user interface در سمت چپ كليك كنيد ، در سمت راست اطلاعاتي
ظاهر خواهند شد كه در يكي از آن ها بايد شماره سريال برنامه را وارد كنيد.
در مجلي كه Display level را ميخواهد مقدار None را انتخاب كنيد. اين گزينه براي نصب silent لازم است.
براي اينكه برنامه پس از نصب، كامپيوتر را ري استارت نكند در محلي كه عبارت SETUP_REBOOT وجود دارد گزينه
Never را انتخاب نمائيد.
براي اينكه آفيس بعد از نصب اكتيو شده باشد،AUTO_ACTIVATE را با مقدار 1 تنظيم كنيد.
4. در انتهاي كار با برنامه Microsoft Office Customization Tool نتيجه را در فايلي فرضا" بنام custom.msp
در پوشه D:\Office ذخيره كنيد.
تا اينجاي كار ما فايلي را درست كرديم كه داخلش مشخصات نوع نصب خواست ما را دارد.
درخيلي از سايت ها موارد گفته شده در بالا بروش هاي مختلف شرح داده شده اند و اكثر اين سايت ها
از اين جا ببعد از نرم افزار ديگري (اكثرا" نرم افزار PDQ Deploy ) براي ساخت فايل نهائي استفاده نموده اند.
كه خود بنده از شرح هاي مختلف بيشتر گيج شدم تا آگاه !!!
و من عقيده دارم كه در اين حالت براي نصب آفيس اجراي دستور زير كافي باشد:
کد:
setup.exe /adminfile "custom.msp"
موفق باشيد و ما را از نتيجه كار آگاه سازيد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)