ادواردوی عزیز
از انتهای آخرین کدی که دانلود کردی عبارت Exit را حذف کن
با اینکار فقط با زدن دکمه ضربدر گوشه بالا از منو ، منو بسته خواهد شد.
ادواردوی عزیز
از انتهای آخرین کدی که دانلود کردی عبارت Exit را حذف کن
با اینکار فقط با زدن دکمه ضربدر گوشه بالا از منو ، منو بسته خواهد شد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام
استاد و معلم عزيز، تشکر
بررسي کردم و متوجه شدم و برداشتم.
بعدش با منوي ساخته شده که کامپايلش کردم، يک پک نرم افزاري پرتابل با 10 تا برنامه بدردبخور و البته کم حجم درست کردم! قابل شما و دوستان خوبم نداره
بعنوان يک پست ميفرستم
استاد بفرماييد که شاگرد خوبيم؟
سپاس
ویرایش توسط eDvArDo : 12-14-2013 در ساعت 11:07 AM
دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"
دلِ هر ايراني كه براي ايران نميتپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
درود
استاد در صورت امکان فایل پیوست پست 10 را مجددا قرار دهید فکر کنم پاک شده است .
It is a good viewpoint to see the world as a dream
When you have somethings like a nightmare , you will wake up and tell yourself that it was only a dream
It is said that the world we live in is not a bit different from this
----------------------------------------
Tout est pardonné
مجددا" آپلود کردم فقط امیدوارم درست باشد چون خیلی از زمان این تاپیک گذشته و من شانسی این فایل را داشتم
[SIGPIC][/SIGPIC]
درود
استاد خیلی متشکرم مدت چند ماه است که به اینترنت دسترسی ندارم و از قافله جا مانده ام .
It is a good viewpoint to see the world as a dream
When you have somethings like a nightmare , you will wake up and tell yourself that it was only a dream
It is said that the world we live in is not a bit different from this
----------------------------------------
Tout est pardonné
با عرض سلام و صلوات و خسته نباشید خدمت حضار محترم
من تاپیک را از اول مطالعه نمودم و یک سوال برایم پیش امده است.
این برنامه در چه زمینه هایی کاربرد دارد. ایا در حالی که برنامه هایی هستند که همین کار را به صورت ویژوال انجام می دهند و کار با آن ها بسیار راحت تر و سریع تر است مثل زبان دلفی یا غیره
پس چه لزومی دارد با این برنامه ها که بسیار پیچیده تر هستند کار کرد.
چه محاسنی این برنامه دارد و در چه کار هایی استفاده می شود که آن را متمایز با برنامه های آسان تر کرده است.
والسلام علیکم
با سلام و درود
به همه اساتید و عزیزان
بعنوان مثال بنده یه لودر ساختم برای ایزو باستر که حتماً باید در مسیر اصلی ایزو باستر قرار بگیره و اجراش کنید تمامی مراحل ثبت را بصورت خودکار انجام میده
فیلم و که ببینید متوجه می شوید
حضرت علی ( ع ) هر گاه خداوند بخواهد بنده ای را خوار گرداند دانش را از او دور می سازد * تشکری که از روی علاقه و ارادت باشه با ارزشه، نه تشکری که بزور دیدن اطلاعات یا فایلی زده میشه * هر جا استاد مقصود شیرین زبان و بقیه دوستانم کوچ کردن منم میرم اونجا * یه تشکر خشک و خالی چیزی از من و شما کم نمیکنه که اون و وقتی به عزیزی دادیم ازش پس بگیریم * Full Software - Serial - Patch - Activator - Translations Me
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)