عجب اين كلي با قبلي فرق داره.ميشه در مورد فايل هاي اصليش توضيح بديد؟
ايندفه فرمت فايل شيرين چي هست؟ چطور ميشه اديتش كرد؟
حالا اين ايزو رو ميشه براي رايتر هاي آي دي اي هم استفاده كرد يا فقط براي ساتا هستش؟
خيلي ممنون برم تستش كنم...
عجب اين كلي با قبلي فرق داره.ميشه در مورد فايل هاي اصليش توضيح بديد؟
ايندفه فرمت فايل شيرين چي هست؟ چطور ميشه اديتش كرد؟
حالا اين ايزو رو ميشه براي رايتر هاي آي دي اي هم استفاده كرد يا فقط براي ساتا هستش؟
خيلي ممنون برم تستش كنم...
اول نتیجه تست را بگوئید.
دو ماه پیش از سایت ..reboot.pro پیام دادند که در رابطه با استفاده با درایو های ساتا مشکل دارند
و راه چاره را میخواستند که برایشان ایزوئی طراحی کردم که هم ساتا و هم معمولی جواب دهد.
در صورتیکه مایل بودید لینک دانلود آن را هم میتوانید در پست شماره 36 از لینک زیر مشاهده کنید.
http://reboot.pro/topic/11763-how-to-create-bootable-media-to-restore-ghost-image-automatically/page-2#entry168308
توضیح اینکه این ایزو فایل گوست داخل سی دی را ری استور خواهد کرد
برای موارد دیگر ، بعد از دانلود بفرمائید تا توضیح دهم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
هر دو تا ايزو با برنامه virtual box كار كرد و مشكل اينجاست كه توبرنامه جايي رو پيدا نكردم براي تعيين نوع ورودي كه IDEباشه يا sata !
براي فشرده كردنش فكر ميكنيد چكار كنيم استاد؟
من يكم فشرده سازي رو زياد كردم ولي ويندوز ايكس پي دو گيگي رو كرد 1 گيگ حالا دارم روي فشردگي بيشترش كار ميكنم اميدوارم زياد به فشرده شدنش به زماني كه صرف ريستور كردنش ميشه بيارزه
متشكرم...
من نمیدانم چرا اینقدر بفکر فشرده سازی هستید.
میتوانید فایل Ghost را چند تکه کنید ، اولی را در دی وی دی بوتیبل قرار داده و بقیه را در دی وی دی
دیگر قرار دهید. خود برنامه اتوماتیک در زمان لازم خواهد خواست که دی وی دی بعدی را قرار دهید.
ایزو خودش اتوماتیک نوع ساتا و ای دی ای را تشخیص میدهد. نمیدانم منطورتان از اینکه نتوانستید
نوع ورودي كه IDEباشه يا sata باشد را تعیین کنید چیست.
شما همواره دو یا چند سوال متفاوت می پرسید.و سوالاتتان هم کلی پرسیده میشود. در حالیکه بهتر
است که مشکل و سوال را واضح و با شرح کامل مطلب عنوان بفرمائید.
این باعث میشود که دیر تر به نتیجه برسید. چون همواره فکرتان مشغول چند مسئله هست.
گام به گام جلو بروید. اولین خواسته خود را درست جا بیفتید و فقط در رابطه با آن متمرکز شوید و
سپس دنبال گام بعدی باشید. و گرنه خسته و زده خواهید شد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
چشم استاد حق با شماست علاقه شديد من به اين موضوع باعث شده هي سوالات متعدد از شما بپرسم.
اگر يادتون باشه ايزوي اول رو من رايت كردم و روي يك سيستم ساتا استفاده كردم و ارور داد و شما فرموديد كه مشكل از ساتا بودنش هست درسته؟ من همون سيدي رو روي درايور خودم كه ساتا هم هست گذاشتم و بوسيله برنامه virtual box اجرا كردم و جواب داد هر دو ايزوي شما منظورم اين بود كه برنامه virtual box جايي براي اينكه تعيين كنم درايو مجازي كه ساختم بصورت آي دي اي باشه يا ساتا نداره كه بتونم هر دو مورد رو دقيق تست كنم
بهر حال خيلي ممنون هستم از شما كه اين بحث رو پيگيري ميكنيد و كمك ميكنيد.
من در وحله ي اول دنبال ايزويي بودم كه بتونم ايميج آماده رو از روي هارد بازخواني بكنه.بعد علاقمند شدم كه بتونم ايميج رو فشرده كنم كه توي سيدي جا بشه. درواقع خواسته اصلي من همين مورد اول بود.
راستي مايل هستيد ايميج سيدي رو به طريقي براتون ارسال كنم؟
درود
نمیدانم کدام یک از ایزو هائی که معرفی کردم مورد نظرت قرار گرفت.
ایزوئی که در پست شماره 22 لینکش را (در Reboot.pro) قرار دادم باید هم با درایو های IDE و هم با درایو های
SATA کار کند. ولی دستور داخلش فقط برای Restore کردن ایمیج داخل CD یا DVD به درایو C است.
ولی می شود کاری کرد که منوئی داشته باشد که بتوانید انتخاب کنید چه کاری انجام شود.
لطفا" بفرمائید که دقیقا" چه استفاده ای دارید تا براساس نیاز شما ، ایزو را طراحی کنیم.
در ضمن، از محبتتان ممنونم. خودم ایمیج مخصوص خودم را دارم (بهمراه چند نوع دیگر که از اینترنت دانلود کرده ام) هم
برای XP و هم برای ویندوز 7.
در ضمن ایمیج های بنده فقط مخصوص کامپیوتر من نبوده و با هر کامپیوتر دیگری هم کار خواهند کرد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
متشكرم
من ايزويي ميخوام كه بعد از نصب ويندوز براي مشتريام بهشون بدم تا بتونن ويندوزشون رو بازيابي كنن حالا بهتره از روي ايميجي كه در درايو d قرار دادم باشه واگر مثل اين سيدي كه دارم ايميج فشرده باشه و داخل خود سيدي باشه كه عاليه
يك نمونه از ايميج هايي كه روي هر سيستمي داريد هم برام بذاريد پست اين مطلبتون رو قبلا خوندم فكر كنم اينم جالب باشه.اينجوري ميتونم خيلي سريع براي مشتريام ويندوز نصب كنم...
بازم ممنونم از كمكتون استاد
پیشنهاد میکنم که همان روش را که ایمیج را در درایو d قرار داده و سی دی مربوطه را به مشتری بدهید
بهتر و مطمئن تر و سریعتر باشد.
در ضمن ایمیج های قابل استفاده در هر کامپیوتر خوب هستند ولی برای کامپیوتر هائیکه قبلا" در آن ها
ویندوز نصب بوده باشد.
برای مثال نوع ایمیج xp عمومی را فقط در کامپیوتری میشود استفاده کرد که قبلا" ویندوز xp رویش نصب
بوده باشد.
وگرنه ری استور شده ولی بوت نخواهد شد چون هارد بوت سکتور xp را ندارد و همینطور در مورد ویندوز 7
البته میشود بعد یا قبل از ری استور ، سکتور بوت را درست کرد ولی گاها" اینکار هم مشکلات خودش را دارد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
بله درسته فكر خوبي هست.حجم ايميجاتون چقدره؟
استاد عزيز كجا هستيد؟ سرت شلوغه؟ من منتظر ايزوهاتون هستم...
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)