سهند عزیز
بخاطر اینکه سوال جنابعالی بیجواب نماند ،برنامه AVG Internet Security 2014 14.0 Build 4745 را دانلود و در ماشین
مجازی تست کردم که نتیجه بشرح زیر است:
1. من شخصا" عقیده دارم که نصب اتوماتیک و مخفی ضد ویروس کار درستی نیست چون یکی از برنامه های اصلی
و حیاتی است.
2. برنامه AVG Internet Security 2014 14.0 Build 4745 یک فایل نوع SFX نوع7zip است . روش های متفاوتی برای
نصب اتوماتیک آن وجود دارد که من دو روش را امتحان کردم.
با فرض اینکه نام برنامه avg.exe است روش اول به این صورت است که یک فایل Batch با محتوای زیر درست کرده و
آن را فرضا" با نام Run.bat در کنار فایل avg.exe قرار داده و اجرا کنید.
زمانی حدود 3 تا 4 دقیقه طول میکشد تا برنامه کامل نصب شود:
کد:
@echo off
avg.exe /UILevel=silent /AppMode=setup /InstallToolbar=0 /ChangeBrowserSearchProvider=0 /SelectedLanguage=1033 /InstallSidebar=0 /ParticipateProductImprovement=0 /DontRestart /DisableScan /KillProcessesIfNeeded
روش دوم نیاز به برنامه های دیگر دارد که در موردش در اینجا بحث نمیکنم.
3. با این روش نصب فقط یک مشکل خواهی داشت که برطرف کردنش کار و زمان زیادی می برد . و آن اینکه با روش
بالا برنامه در زمانی حدود 3 تا 4 دقیقه و بطور مخفی نصب خواهد شد ولی چون برنامه در انتهای نصب نیاز دارد تا
هم برای آپدیت و هم برای وارد کردن سریال به اینترنت وصل شود لذا پنجره برنامه در انتهای نصب باز خواهد شد.
اینکه بخواهیم این پنجره در پایان نصب باز نشود ، شدنی است ولی فکر و کار زیادی می برد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)