کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که قلب بزرگی داشته باشه!
تا مجبور نشی به خاطر اينکه تو قلبش وارد بشی خودت را کوچک کنی!
موفق كسی است كه با آجرهايی كه به طرفش پرتاب می شود، يک بنای محكم بسازد!
اشکی که برای شکست می ریزیم، عرقی است که برای تلاش نریختیم!
بنام دوست
ولی با نوعی که من امروز امتحان کردم توانستم یک فایل ایزو را توسط Ultraiso نوع پرتابل در درایو مجازی باز کنم.
اجازه بدهید مجددا" تست کنم و نتیجه را فردا عرض میکنم
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام به دوستان خوبم
استاد خيلي خيلي عالي، جالب، روان، و مفيد بود.
دوستان ديگر هم زحمت بكشن تو مسير عنوان تاپيك حركت كنند تا زحمتهاي استاد هدر نره!
سپاس
ویرایش توسط eDvArDo : 04-11-2012 در ساعت 07:56 PM
دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"
دلِ هر ايراني كه براي ايران نميتپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
بنام دوست
برهان عزیز با تست های من روی ماشین مجازی (فقط در ایکس پی امتحان کردم که قاعدتا" باید در ویندوز 7 هم کار کند)، نتیجه
زیر حاصل شد:
( قطعا" توجه دارید که ما فقط در صورتی میتوانیم با Ultraiso یک ایزو را در درایو مجازی بار کنیم که در حین نصب گزینه مربوطه
را انتخاب کرده باشیم.)
اگر ما تمام تغییرات رجستری در حین نصب (به انضمام تنظیم مربوط به اکتیو شدن) را،قبل از اجرای برنامه پرتابل Ultraiso به
سیستم ارسال کنیم ، تمام گزینه ها کار خواهند کرد.
بنابر این راحت ترین راه این است که پس از مانیتور کردن مراحل نصب Ultraiso (با انتخاب تمام گزینه های مورد نظر) ، تغییرات
رجستری را درآورده و آن را توسط برنامه چند کیلو بایتی Reg2Nsis به فایل رجستری مخصوص Nsis تبدیل کرده و محتوای این
تبدیل را داخل کد اجرائی برنامه Nsis اضافه کنیم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
درود
من از همون روشی که شما تو پست 7 فرمودین استفاده کردم و همچنین چندبار دیگه زمان ایجاد درایو مجازی سیستم رو مانیتور کردم
در این مورد من Ultraiso رو که نصب کرده بودم زمانی که درایور مجازی نداشتم با زمانی که درایور مجازی ایجاد کردم مانیتور کردم و به نتایجی که تو پست 17 گفتم رسیدم.اگر ما تمام تغییرات رجستری در حین نصب (به انضمام تنظیم مربوط به اکتیو شدن) را،قبل از اجرای برنامه پرتابل Ultraiso به
سیستم ارسال کنیم ، تمام گزینه ها کار خواهند کرد.
شاید لازم باشه یه بار دیگه زمان نصب هم یه مانیتور دیگه انجام بشه ولی فکر نکنم وضعیت فرقی کنه چون قضیه فقط مربوط به رجیستری نمیشه یا تو مانیتورینگ رجیستری نمیاد؟! ظاهراً برنامه از دستورات داخلی و با کمک فایل IsoCmd.exe کارهای مربوط به درایو مجازی رو انجام میده که احتمالا باید این قسمت وارد مرحله پرتابل سازی بشه ... ؟
کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که قلب بزرگی داشته باشه!
تا مجبور نشی به خاطر اينکه تو قلبش وارد بشی خودت را کوچک کنی!
موفق كسی است كه با آجرهايی كه به طرفش پرتاب می شود، يک بنای محكم بسازد!
اشکی که برای شکست می ریزیم، عرقی است که برای تلاش نریختیم!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)