آموزش تعمیرات کیبرد
تعمیر کیبرد کار سختی نیست و البته در بعضی از مواقع هم نمی شود تعمیر کرد که در مورد ان توضیح می دهم
اصولا موس و کیبرد از مدار زیاد پیچیده ای بهر ه نمی برند برای همین خیلی راحت اگر عیب از برد آن باشد می توان تعمیر کرد.
اگر موس شما موس لپ تاپ است از نوع جمع شونده اصولا این نوع موس ها به خاطر این که زیاد کشیده می شوند و بسته می شوند ممکنه
سیم ها آن در کابل یو اس بی از وسط قطع شوند اصولا تعداد سیم ها در کابل یو اس بی بی4 عدد است و در بعضی از مواق 5 سیم که سیم
پنجم به بدنه فیش یو اس بی می خوره. اگر شما هم دقت کنید به داخل فیش یو اس بی 4 عدد باس((گذرگاه)) اتصال را می بیند که براحتی برای این که چک کنید سیم ها قطع نیستند مولتی متر را روی تست بوق بگذارید و بین 2 سر سیم را چک کنید که همان گونه که گفتم 4 عدد سیم را این گونه تست کنید.
سیم یو اس بی در بازار هست کسانی که در اصفهان هستند می توانند این سیم ها را در خیابان طالقانی پاساژ طالقانی که مر بوط به ابزار های کامپیوتری هست تهیه کنند قیمت آن هم 300 تومان بود. حتی می توانید نوع کابل خودتون را تبدیل به پی اس تو ps2 هم بکنید فرقی ندارد اتصالات و رنگ سیم ها همان ها هستند. پس فکر نکنم تا این جا کسی مشکلی داشته باشه
دیگر شهر ها هم باید به بازار الکترونیک و مغازه های الکترونیکی که قطعات می فروشند تهیه کنند.
همچنین من قصد دارم اگر ان شالله چیلتر از روی وب لاگم برداشته بشه یک سری ابزار ها را هم برای فروش بگذارم
در مورد هیتر و غیره هم خیلی ها صحبت می کنند که از کجا بخرند من در این مورد حر فی نمی زنم چون هیتر بادی در هر شهری پیدا می شه دلیلی نداره که من وب لاگم هیتر هم برای فروش بگذارم
اصولا ابزار هایی مثل پنس ها و هیتر و مولتی متر ها را بهتره با یک تعمیر کار موبایل گفتگو کنید چون به نظر من تعمیر کار موبایل در هر شهری پیدا می شه کسانی که در اصفهان هستند می تواننند این ابزار ها را از همان پاساژ طا لقانی و یا میدان احمد اباد تهیه کنند
دیگر شهر ها را من اطلاعی ندارم
دوست عزیز اگر شما می خواهید کابل یو اس بی موس را عوض کنید این کار خیلی خیلی سااده هست فقط کافیه کابل یو اس بی را بخرید
و با همان رنگ بندی سیم که داره شما لحیم کاری کنید من قیمت تک فروشی آن را گفتم در حدود 300 تومان هست البته الان هم با وجود گرانی دیگر بیشتر 600 تومان نیست تاکید می کنم حتما از ابزار فروش تعمیرات کامپیوتراین کابل را بخرید چون آن ها کابل یو اس بی مخصوص تعمیرات موس و کیبرد دارند و ارزان تر در می یاد. البته شما می توانید از موبایل فروشی ها هم بخرید و لی آن کابل که از موبایل فروشی ها می خرید را باید با قیمت 4 الی 5 هزار تومان بخرید که اصلا صرفه اقتصادی نداره
ولی در مورد کیبرد
وقتی شما کیبرد را باز می کنید شما فقط یک صفحه پلاستیکی می بینید که همان مدار کیبرد است وقتی این صفحه پلاستیکی کثیف بشه ممکنه چند تا از دکمه های کیبرد کار ندهد باید ان صفحه پلا ستیکی را با الکل سفید و پنبه و یا دستمال تمیز پاک کنید تا عیب بر طرف شود
البته اگر عیب بر طرفغ نشود دیگر نمی شود کاری کرد چون همان گونه که معلوم هست این برد پلاستیکی بسیار آسیب پذیر است و ممکنه
که در اثر کار زیاد در بعضی از جاهای آن مدار قطع شده باشد اصولا این صفحه پلاستیکی کیبرد در بازار نیسن که بخواهید تعویض کنید
و هر کیبردی هم صفحه اش با کیبرد دیگرفرق داره و این کار را بسیار دشوار می کنه
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)