سلام خدمت اساتید و دوستان فعال در این تاپیک که بنده و خیلی های دیگر از بچه های ایرانی خیلی چیزها در مورد دانلود راحت از سایتهای میزبانی فایل ، از شما یاد گرفته ایم.
یکی از مطالبی که من از شما اساتید آموختم ، منتقل کردن فایلهای Leech شده توسط RapidLeechها به روی سایت Files.to توسط بخش remote upload این سایت بود.
همانطور که می دانید سایت Files.to اجازه ی انتقال فایلهای بزرگتر از 150 مگابایت را نمیدهد.
و سایت هایی هم مانند www.enterupload.com و http://cramit.in با اینکه اجازه ی انتقال فایلهای بزرگتر از 150 مگابایت را میدهند، اما لینک دانلودی که میدهند وابسته به IP ما است که برای ادامه ی دانلود نیمه کاره مان باید از این سایتها لینک جدیدی بگیریم و توسط نرم افزار دانلود منیجر خودمان جایگزین لینک از دست رفته ی قبلی بکنیم ، که مجموع این کار برای هر لینک جدید چند دقیقه وقتمان را میگیرد.
در حالی که با وجود سایتی مانند Files.to این دردسرها برای فایلهای زیر 150 مگابایت وجود ندارد.
حال از شما اساتید این پرسش را دارم که آیا وب سایتی مانند Files.to می شناسید که فایلهای بزرگتر از 150 مگابایت را بتواند با استفاده از تکنیک remote upload به روی خودش انتقال دهد و از آن مهمتر مانند Files.to به ما لینک مستقیم و بدون محدودیت IP بدهد؟
ممکن است شما دوستان در جواب بگویید از قابلیت Split که در بعضی سایتهای RapidLeech وجود دارد استفاده کن و با Split و تقسیم فایلهای بزرگتر از 150 مگابابت به قطعات کمتر از 150 مگابایت آن قطعات را به روی سایت Files.to منتقل کن. اما مشکل اینست که تعداد اینگونه RapidLeechها زیاد نیست و یا ممکن است در آن وقت از شبانه روز که ما در حال استفاده از آن RapidLeech هستیم آن RapidLeech از کار افتاده باشد و از طرفی خود عملیات Split وقت گیر است که غیر از مواردی که راه دیگری برای ما نمانده نباید از آن استفاده کنیم.
به هر ترتیب اگر دوستان با سایتی شبیه Files.to که دارای قابلیت remote upload بالای 150 مگابایت باشد و به ما لینک مستقیم و بدون محدودیت IP بدهد ، آشنا هستند ، خواهشمندم به بنده و بقیه بچه های ایرانی معرفی کنند.
از شما مدیران سایت پیشاپیش عذرخواهی میکنم اگر پرسش خود را در تاپیک غیر مربوطه مطرح کردم ، چون جای دیگری را نمیشناختم.
از توجه و راهنمایی همه ی اساتید سپاسگزارم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)