مدافع تيم فوتبال استقلال تهران قرار است کاپيتان اول اين تيم باشد.
مهدي امير آبادي درباره کاپيتان شدن خود اظهار داشت: تمايلي به بستن بازو بند کاپيتاني استقلال نداشتم زيرا از نظر من هنوز کاپيتان واقعي استقلال فرهاد مجيدي است.
وي ادامه داد: اينکه من کاپيتان شدم نظر اعضاي کادر فني و انتخاب بازيکنان تيم بوده است بچه ها به من لطف داشته اند و از من خواسته اند کاپيتان اول تيم باشم با اينکه مي دانم جاي خالي مجيدي در استقلال پر نمي شود اما همه تلاشم را به کار مي گيرم تا کاپيتان خوبي براي استقلال باشم و بتوانم به خوبي تيم را در زمين هدايت کنم در واقع بازيکنان استقلال به زور بازوبند را به دستان من بستند.
امير آبادي درباره بهبود مصدوميت خود گفت: بعد از دربي جام حذفي عضله دوقلوي پايم پاره شد و 3 هفته طول کشيد تا مصدوميتم بهبود پيدا کند در ديدار مقابل سپاهان هم روي نيمکت نشستم و مي توانستم بازي کنم اما ريسک نکردم و به ميدان نرفتم براي بازي با داماش شرايط خوبي دارم و در صورتي که کادر فني صلاح بداند مي توانم در اين بازي به ميدان بروم.
کاپيتان استقلال درباره اينکه اين تيم حتي براي انتخاب بايکن روي نيمکت هم با مشکل روبرو است اظهار داشت: تيمي که به آن لقب کهکشاني داده بودند الان بازيکن براي نيمکت ذخيره کم دارد متاسفانه مصدوميت هاي پي در پي براي ما دردسر ساز شده و اميدوارم زودتر بلاها از استقلال دور شوند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)