صفحه 26 از 32 نخستنخست ... 16222324252627282930 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مظلومی: می‌خواهیم اولین جام را به هواداران هدیه دهیم

13900915162957 PhotoA

پرویز مظلومی پس از برتری یک بر صفر تیمش مقابل شهرداری و صعود به فینال جام حذفی در نشست خبری گفت: قبل از هر چیز به بازیکنان و هواداران تیمم تبریک می‌گویم که زحماتشان به بار نشست و توانستیم به فینال صعود کنیم و در آستانه کسب یک جام هستیم.
    وی افزود: موقعیت‌های زیادی خلق کردیم اما متأسفانه تنها یک گل به ثمر رساندیم و باید روی این مسئله بیشتر کار کنیم تا ضربات‌مان به گل تبدیل شود. آنها بازی جوانمردانه‌ای انجام دادند و با توجه به اینکه در ورزشگاه آزادی بازی کردن کار بسیار سختی است بازی خوبی ارائه کردند ولی تحت تأثیر تاکتیک تیمی ما قرار داشتند. ما به آنها خسته نباشید می‌گوییم.
    مظلومی تاکید کرد: منتظر هستیم تا ببینیم قرعه کشی به چه شکلی خواهد بود و آیا در تهران بازی می‌کنیم یا در یک زمین بی‌طرف. حتما شاهین بوشهر استحقاق آن را داشته که به فینال رسیده و حتی اگر این بازی در تهران هم برگزار شود برای ما سخت خواهد بود. ما در لیگ در دقایق پایانی این تیم را شکست داده بودیم. فعلا تمام تمرکز تیم ما برای بازی با سپاهان در هفته ‌آینده خواهد بود و می‌خواهیم در جام حذفی به هواداران هدیه بدهیم.
    سرمربی استقلال در خصوص اینکه بازیکن جدیدی جذب این تیم شده گفت: او یک بازیکن خوب است و امیدواریم جانشین خوبی برای مجیدی باشد. ضمن آنکه خسرو حیدری و میلاد میداودی هم بازیکنانی هستند که می‌توانند به ما کمک کنند و امروز تنها با ۱۵ نفر به زمین ‌آمدیم. در هر صورت به فکر جذب یکی دو بازیکن دیگر هستیم تا تیممان را تقویت کنیم.
    مظلومی در پاسخ به سؤال فارس مبنی بر اینکه پرسپولیس دنیزلی را آورده تا استقلال را شکست دهد گفت: امیدوارم دنیزلی بتواند کارهایی انجام دهد که پرسپولیس تقویت شود و ما هم بتوانیم یک پرسپولیس قوی را شکست دهیم.
    این مربی در خصوص اینکه مجید بصیرت در جایگاه ویژه حضور داشت و بازی استقلال را تماشا می کرد گفت: بازی قبل هم آمده بودند و هر مربی برای خودش برنامه ریزی می‌کند. شما مطمئن باشید برنامه ما در بازی با سپاهان با برنامه بازی امروز کاملا فرق خواهد کرد.
    مظلومی همچنین در پایان نشست در گفت‌وگو با دوربین‌های تلویزیونی در پاسخ سؤالی در مورد اردوی تیم ملی ایران گفت: به خاطر یک بازی تشریفاتی با قطر ۱۲ روز می‌خواهیم بازیکنان را به اردو ببریم و سپس هر ۴ روز به ۴ روز بازی برگزار کنیم. استقلال با این وضعیت نیاز به تقویت دارد. ما ۱۵ بازیکن فقط داریم اما باز هم می‌گویم تابع تصمیمات مسئولان فدراسیون فوتبال هستیم.
    مظلومی درباره مجیدی گفت: شب گذشته ۴۰دقیقه با مجیدی حرف زدم. ایشان گفت حرف های من سوء تعبیر شده است. ما برای رفتن مجیدی زمانی طولانی با او کلنجار رفتیم اما فرهاد را هیچ وقت فراموش نمی‌کنیم. نباید درباره او جوسازی شود که به خاطر پول رفته، فرهاد به خاطر دخترش رفته است و برای او آرزوی موفقیت می‌کنیم.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پورحیدری: از بازی استقلال زیاد راضی نیستم

13900723121257 PhotoA

منصور پورحیدری پس از پیروزی یک بر صفر استقلال برابر شهرداری یاسوج گفت: از بازی استقلال زیاد راضی نیستم. این نظر شخصی من است و مسئول فنی تیم مظلومی است با این حال معتقدم آنچه باید انجام می‌شد انجام نشد زیرا یک گل در جام حذفی امنیت ندارد. شهرداری تیم خوب و دونده‌ای است و خیلی هم خوب تلاش کرد و برنامه داشت و در نهایت این بازی یک بر صفر تمام شد.
    سرپرست تیم استقلال در مورد غیبت فرهاد مجیدی و تأثیر آن بر بازی استقلال گفت: نبودن فرهاد عامل این مسئله نبود هر چند ما در کل امروز 16 نفر بودیم اما می‌توانستیم بهتر بازی کنیم.
    پورحیدری در مورد شهرداری یاسوج گفت: امیدوارم مسئولان آن استان ورزشگاهی مناسب برای تیم شهرشان تدارک ببینند. مردم آنجا علاقمند هستند تا در صورتی که شهرداری یاسوج صعود کرد بتواند در آن شهر بازی‌هایش را انجام دهد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

تیموریان: قول می‌دهم قهرمان شویم

13900927104956 PhotoA

آندرانیک تیموریان پس از پیروزی یک بر صفر استقلال مقابل شهرداری یاسوج گفت: در جام حذفی مهم نیست که با یک گل یا چند گل صعود کنیم بلکه مهم این است که پیروز شویم. خوشبختانه در بازی امروز این اتفاق رخ داد و خوشحال هستم به فینال مسابقات جام حذفی راه پیدا کردیم.
    وی گفت: می‌دانیم شاهین بوشهر به فینال مسابقات راه پیدا کرده و با وجود اینکه این مسابقه را بازی سختی می‌دانم اما به هواداران قول می‌دهم که در جام حذفی قهرمان شویم.
    تیموریان با تاکید بر اینکه مسابقه آینده تیمش در لیگ برتر بازی سخت و دشواری خواهد بود گفت: در این هفته باید در لیگ بازی سنگینی را پشت سر بگذاریم و امیدوارم هواداران استقلال برای تشویق تیم به ورزشگاه بیایند چرا که سپاهان مدعی عنوان قهرمانی است و با مربی جدید خود نتایج خوبی کسب کرده است.
    وی افزود: متاسفانه تعداد مصدومان ما زیاد است و بازیکنان ما چند هفته دیگر به ترکیب اصلی می‌رسند. در بعضی مواقع با 10 و 12 نفر در تمرینات شرکت می‌کنیم که این مسئله کارمان را سخت کرده است.
    هافبک استقلال که در اواخر بازی دچار آسیب دیدگی شده بود به شوخی گفت: مچ پایم شکسته است! ولی باید برای عکسبرداری به پزشک مراجعه کنم و سپس وضعیت‌ام را بسنجم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

دوری چند هفته‌ای آندو از میادین

1116998 PhotoA

اکبر رضایی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص مصدومیت آندرانیک تیموریان اظهار داشت: این بازیکن در جریان بازی با شهرداری یاسوج با مصدومیت از ناحیه انگشت پای راست روبرو شد. بعد از بازی بلافاصله از پای او عکس گرفتیم و متوجه شدیم انگشت پایش شکسته است.
    وی در خصوص اینکه این مصدومیت تیموریان را چه مدت از تمرین و بازی دور می کند، گفت: به طور دقیق نمی توانم بگویم اما آندو چند هفته ای نمی تواند بازی کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

احتمال فسخ قرارداد با کرار و حضور ساموئل

معاون باشگاه استقلال گفت: احتمال دارد با جاسم کرار فسخ قرارداد کنيم.

00016912
    علی نظری جویباری درباره آخرین تصمیم گیری در مورد جاسم کرار عنوان کرد: توافقاتی با جاسم کرار کرده ایم که قراردادش فسخ شود. قرار شد در ازای مبلغ پولی که به باشگاه می دهد قرارداد او فسخ شود اما هنوز این مسئله قطعی نیست.
    وی درباره زمان حضور ساموئل مدافع اهل ترینیداد و توباگو در این تیم گفت: طبق صحبتی که تا شب گذشته انجام شده قرار است این بازیکن چهارشنبه به ایران بیاید.
    معاون باشگاه استقلال همچنین از ثبت قرارداد با الونگ در امروز خبر داد.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

10. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

آخرين وضعيت مصدومان استقلال

پزشک تيم فوتبال استقلال گفت: مصدوميت مهدي اميرآبادي برطرف شده است.

00033647
    اکبر رضایی در مورد وضعیت مهدی امیرآبادی و میداودی اظهار داشت: مصدومیت امیرآبادی برطرف شده و بازی کردن او مقابل سپاهان به نظر کادرفنی بستگی دارد. میداودی هم مصدومیتی ندارد اما به لحاظ بدنی باید خود را آماده و بدنسازی کند.
    وی در ارتباط با وضعیت خسرو حیدری عنوان کرد: این بازیکن مصدومیتی ندارد و در تمرینات گروهی هم شرکت کرده اما باز باید جانب احتیاط را رعایت کند. حیدری در شرایط ایده‌آلی است و باید عضلات خود را قوی کند تا در جریان مسابقه دچار مشکل نشود.
    پزشک تیم استقلال در مورد محسن یوسفی گفت: یوسفی باید درمان خود را ادامه دهد و روی مچ خود فشاری نیاورد. استفاده از او به نظر کادرفنی بستگی دارد.
    رضایی در پایان در مورد تیموریان تصریح کرد: انگشت شکسته تیموریان جا افتاده است. پزشک متخصص باید بگوید او چه مدت نمی تواند بازی کند اما طول درمان شکستگی سه هفته است.

12. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض اخبار کوتاه از استقلال

905746 PhotoA

به نقل از سایت باشگاه استقلال، علی فتح الله زاده امروز به عیادت جعفر کاشانی بازیکن اسبق پرسپولیس رفت. وی به دلیل دیسک کمر در بیمارستان بستری است.
    * امروز از محمد سررشته داری مدیر روابط عمومی و رسانه ای استقلال در نشست مدیران رسانه ای و روابط عمومی باشگاه ها و هیئت های فوتبال به دلیل اجرای سریع و صریح قوانین AFC و فیفا تقدیر شد. در این جلسه مدیر رسانه ای باشگاه ملوان هم مورد تقدیر قرار گرفت.
    * آخرین تمرین تیم استقلال پیش از رویارویی با سپاهان ساعت 15 روز پنجشنبه انجام خواهد شد. قرار است این نوبت تمرین در کمپ اختصاصی باشگاه استقلال برگزار شود. اعضای تیم بعد از این تمرین راهی هتل خواهند شد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

14. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پورحيدري:حق‌داشتيم‌براي انتقال کرار شرط‌بگذاريم

سرپرست تيم فوتبال استقلال با بيان اينکه اين باشگاه حق داشته براي موافقت با انتقال جاسم کرار به شاهين بوشهر شرايطي را تعيين کند و گفت: کاري ما کرديم غيرمعمول نيست و در جهت منافع باشگاه بوده است.
    00031887
    منصور پورحیدری اظهار داشت: من به کادر فنی تیم استقلال بابت بازی خوبی که مقابل سپاهان به نمایش گذاشتند، تبریک می‌گویم. من از نزدیک شاهد بودم که آقای مظلومی و همکارانش چه محدودیت‌هایی برای انتخاب 11 بازیکن اصلی داشتند و تا چه اندازه با کمبود بازیکن مواجه بودند.

وی با یادآوری اینکه مظلومی با وصله و پینه ترکیب 11 نفره تیم استقلال را چیده است، خاطرنشان کرد: با وجود تمام این کمبودها تیم ما می‌توانست مقابل تیم خوب سپاهان برنده از زمین خارج شود اما روی بی دقتی و عدم استفاده از فرصت‌ها به نتیجه تساوی رضایت دادیم.

سرپرست تیم فوتبال استقلال با تشریح کمبودهای این تیم در دیدار با سپاهان اصفهان افزود: در غیاب بازیکنانی چون آندرانیک تیموریان، میلاد میداوودی و کیانوش رحمتی ما مهدی امیرآبادی، خسرو حیدری و محسن یوسفی را روی نیمکت داشتیم که همگی آنها به تازگی دوران مصدومیت را به اتمام رسانده و آماده حضور در میدان نبودند. ما اینقدر کمبود داشتیم که ناچار شدیم از الونگ استفاده کنیم. او که تنها چند جلسه با تیم تمرین کرده بود، فقط در نیمه اول خوب بازی کرد و در نیمه دوم کم آورد.

پورحیدری ضمن یادآوری اینکه مظلومی برای تعویض کردن هم با کمبود مواجه بود، اظهار داشت: با این شرایط رسیدن به نتیجه تساوی مقابل سپاهان می‌تواند برای ما نتیجه خوبی باشد، چون فاصله خود را با این تیم و دیگر تیم‌های مدعی حفظ کردیم. کمبودها به ما اجازه نداد، نتیجه‌ای بهتر از این کسب کنیم اما مطمئنا با بازگشت بازیکنان اصلی در دیدارهای بعدی بهتر از این عمل خواهیم کرد.

وی بهمن را ماه سرنوشت ساز برای استقلال خواند و گفت: در این ماه ضمن برگزاری دیدار نهایی جام حذفی، بازی‌های پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا را نیز پیش رو داریم و باید در دربی هم به میدان برویم. واقعا کار دشواری را در این ماه پیش رو داریم.

سرپرست تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این پرسش که "برای تغییر در زمان برگزاری دیدار با پرسپولیس درخواستی از سازمان لیگ برتر داشته‌اید؟"، اظهار داشت: ما در این خصوص بارها با سازمان لیگ برتر و فدراسیون فوتبال گفتگو کرده‌ایم. با توجه به اینکه تیم ملی در اسفندماه دیدار با قطر را پیش رو دارد، سازمان لیگ برتر زمان کافی برای برگزاری مسابقات ندارد و با محدودیت‌هایی روبه‌رو است.

پورحیدری با طرح این پرسش که "برای بازی تشریفاتی با قطر آیا 10 روز برپایی اردو نیاز است؟"، خاطرنشان کرد: با تمام این محدودیت‌های زمانی دو بازی پلی آف لیگ قهرمانان آسیا نیز به فوتبال ایران تحمیل شده که مشکلات را دو چندان کرده است. با این شرایط برپایی اردوی 10 روزه برای دیدار با قطر قدری مشکل ساز است. اما چاره ای غیر از این نیست، سرمربی تیم ملی تشخیص داده که چنین اردویی برپا شود و همه باید به خاطر منافع تیم ملی این فشار در برگزاری مسابقات را تحمل کنیم.

وی با تاکید براینکه جدایی جاسم کرار از تیم استقلال فنی نبوده است، اظهار داشت: باشگاه استقلال با تمام مشکلاتی که دارد باید دنبال درآمدزایی هم باشد، همین که از بابت انتقال او درصدی به باشگاه استقلال رسید، می تواند گوشه‌ای از مشکلات ما را برطرف کند.

سرپرست تیم فوتبال استقلال در خصوص شرطی که از سوی این باشگاه برای انتقال جاسم کرار به شاهین بوشهر تعیین شده است، اظهار داشت: از قرارداد جاسم کرار با باشگاه استقلال یک سال و نیم دیگر باقی مانده بود، با این شرایط آیا ما حق نداشتیم برای جدایی او شرایط تعیین کنیم؟ کاری ما کردیم غیرمعمول نیست و در جهت منافع باشگاه بوده است.

"باشگاه استقلال برای جدایی جاسم کرار از این تیم و حضورش در تیم شاهین بوشهر شرط کرده است که او در دیدار فینال جام حذفی به میدان نرود".

پورحیدری در خصوص ممنوع المصاحبه شدن بازیکنان استقلال پس از تساوی با سپاهان گفت: برخی خبرنگاران عنوان می‌کنند ما در روزهایی که می‌بازیم یا مساوی می‌کنیم، از مصاحبه با رسانه ها خودداری می کنیم در صورتی که به هیچ عنوان اینطور نیست. مگر همین چند هفته قبل که به تیم صنعت نفت آبادان در تهران باختیم بازیکنان ما با رسانه‌ها گفتگو نکردند؟

وی تصریح کرد: تیم ما به فاصله چهار روز بعد از دیدار حساس با سپاهان باید یک بازی دیگر انجام دهد، با این شرایط لازم است قدری بیشتر از گذشته متوجه حواشی باشیم و به گونه‌ای رفتار کنیم که بازیکنان تحت فشار قرار نگیرند. در شرایط فعلی بیش از همیشه نیاز به آرامش داریم. در اینجا باید از خبرنگاران عذرخواهی کنم و از آنها می‌خواهم شرایط ما را درک کنند.

16. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض ساموئل: استقلال را از دربي ايران مي‌شناختم

مدافع جديد تيم فوتبال استقلال گفت: از استقلال با توجه به دربي معروف ايران شناخت داشتم.
    00026787
    به نقل از سایت باشگاه استقلال، جی‌لویید ساموئل، بازیکن سابق تیم بولتون انگلستان و مدافع اهل "ترینیداد و توباگو" استقلال به دلیل آماده نشدن ITC، روز جمعه با حضور در ورزشگاه آزادی دیدار استقلال مقابل سپاهان را از نزدیک نظاره‌گر بود. وی در مصاحبه‌هایی صحبت‌های زیر را مطرح کرد:

*شما از لیگ انگلیس به لیگ ایران و تیم استقلال آمدید، در این خصوص صحبت کنید؟
    استقلال را می‌شناختم و می‌دانستم تیم بزرگی است، نام این تیم را از روی دربی معروف ایران می‌شناختم. می‌دانستم که دربی ایران یکی از بزرگترین دربی‌های دنیاست. این برایم جذاب بود و وقتی با پیشنهاد استقلال مواجه شدم به خودم گفتم شاید این شانس نصیبت شده که در دربی ایران هم بازی کنی. با این شناخت بود که به ایران آمدم.

*از لیگ ایران چه اطلاعاتی دارید؟
    لیگ ایران خیلی پرتماشاگر است و به نظرم استعدادهای زیادی هم در آن حضور دارند. من برای نقش‌آفرینی در این لیگ آماده‌ام، اما باید یک‌سری چیزهای جدید یاد بگیرم تا بتوانم خودم را جا بیندازم. سبک‌ بازی در اینجا متفاوت است، در فوتبال انگلیس بیشتر بازی فیزیکی جریان دارد، اما اینجا تکنیک بیشتر به چشم می‌آید و به خاطر همین زمان لازم دارم تا با این شرایط خودم را وفق بدهم و بتوانم برای استقلال به نحو مطلوب بازی کنم.

*چطور شد که به لیگ ایران آمدید؟
    آخرین تیمی که من در آن بازی می‌کردم تیم کاردیف بود. وقتی شرکت فرانسوی نقل و انتقالات چنین فرصتی را به من پیشنهاد داد، آن را پذیرفتم چون به دنبال تجربه‌ای متفاوت بودم و دیدم چه انتخابی بهتر از یک قاره جدید، کشور جدید و تیم جدید. حالا هم از اینکه استقلال را انتخاب کرده‌ام، راضی‌ام و نکته مهم‌تر اینکه اصلا احساس غربت نمی‌کنم.

*شما بازی استقلال و سپاهان را از نزدیک دیدید، حالا ارزیابی‌تان از این لیگ چیست؟
    با مشاهده یک بازی نمی‌توانم در مورد لیگ قضاوت کنم و باید بازی‌های بیشتری را ببینم، اما این را باید اضافه کنم که من آمده‌ام تا در خدمت تیم باشم. می‌خواهم چیزهایی را که می‌دانم به تیمم هم انتقال دهم، چون وقتی به این تیم آمدم اهداف بزرگی برایم ترسیم شد و به خاطر همین به تیمی آمدم که در خدمتش باشم و به موفقیتش کمک کنم.

*بازی استقلال مقابل سپاهان را چطور دیدید؟
    یک بازی درگیرانه و پیچیده که به نظرم سنگین و فیزیکی هم بود. از حضور تماشاچیان و سنگینی بازی متوجه شدم که این بازی خیلی حساس است. پنالتی را هم با بدشانسی از دست دادیم و اگر بدشانس نبودیم، قطعا می‌بردیم.

*جو استادیوم را چطور دیدی؟ هوادارانی که البته شما را با وجود حضور در جایگاه ویژه به شدت تشویق کردند؟
    برایم خیلی هیجان‌انگیز بود. من تازه ‌وارد بودم اما آنها به من خوشامد می‌گفتند و برایم دست تکان می‌دادند، انگار که مدت‌هاست من را می‌شناسند. این باعث شد با دید جدیدی به استقلال نگاه کنم، چون آن‌ها بین من و قدیمی‌های تیم فرقی قائل نبودند و این برایم ارزش زیادی دارد.

18. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

حمودي : صحبت‌هاي سپاهاني‌ها تعجب‌آور است

بازيکن تيم فوتبال استقلال بدشانسي را عامل گل نشدن ضربه پنالتي مجتبي جباري دانست و گفت: اگر پنالتي جباري تبديل به گل مي‌شد آيا باز هم سپاهاني‌ها خود را شايسته پيروزي مي‌دانستند؟
    00036226
    علی حمودی درمورد عملکرد استقلال برابر سپاهان ضمن بیان این مطلب افزود: دیدار استقلال و سپاهان همانند همیشه از حساسیت بسیار بالای برخوردار بود و همانطور که دیدید در طول 90 دقیقه هر دو تیم موقعیت‌های زیادی خلق کردند تا بتوانند با کسب سه امتیاز موقعیت خود را در جدول بهبود ببخشند.

وی ادامه داد: سپاهانی‌ها به دنبال این بودند تا با گرفتن این سه امتیاز فاصله خود را با استقلال کم کنند و ما هم می‌خواستیم با رسیدن به پیروزی اختلاف امتیاز خود را با سایر تیم‌ها بیشتر کرده و با خاطری آسوده‌تر چشم به قهرمانی در پایان فصل داشته باشیم. البته ما بسیار عالی بازی کرده و موقعیت‌های زیادی داشتیم که متاسفانه با بدشناسی آنها را از دست دادیم.

هافبک تیم فوتبال استقلال در مورد گل نشدن پنالتی کاپیتان این تیم در دیدار با سپاهان تاکید کرد: جباری بسیار بدشانس بود و رحمان احمدی بسیار خوش شناس، چرا که توپ پس از برخورد با دست‌هایش به داخل دروازه نرفت و توانست آن را مهار کند، شاید اگر مجتبی کمی خوش شانس بود توپ به درون دروازه سپاهان می‌رفت.

حمودی در پاسخ به این سئوال که "آیا نبود چند بازیکن تاثیری بر نتیجه این دیدار داشت؟"، خاطر نشان کرد: مطمئنا بی‌تاثیر نبوده و حضور بازیکنانی چون میداوودی و تیموریان می‌توانست زمینه‌ساز یک پیروزی ارزشمندی برای ما باشد، البته سایر بازیکنان تلاش بسیار زیادی کردند تا استقلال در این بازی پیروز شود ولی فکر می‌کنم بدشانسی عامل اصل تساوی ما در این دیدار بود.

وی در مورد صحبت‌های بازیکنان سپاهان که تیم خود را شایسته پیروزی می‌دانستند، خاطرنشان کرد: تعجب می‌کنم سپاهانی‌ها چنین صحبتی را عنوان می‌کنند، اگر پنالتی مجتبی جباری تبدیل به گل می‌شد آیا باز هم آنها حرفی برای گفتن داشتند؟

هافبک تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این سئوال که "آیا مقابل داماش به پیروزی خواهید رسید؟"، گفت: داماش تیم بسیار خوبی است و اگرچه در مقابل نفت آبادان شکست خورد اما مطمئن باشید با توجه به اینکه در شهر خودشان بازی می‌کنند و میزبان ما هستند تمام تلاش خود را خواهند کرد تا بتوانند پیروزی را از آن خود کنند.

20. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 26 از 32 نخستنخست ... 16222324252627282930 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)