صفحه 25 از 33 نخستنخست ... 15212223242526272829 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

برای دربی صددرصد آماده‌ایم

به کادرفنی گفتم رضایی و نصرتی حق بازی ندارند

822100 PhotoA

محمد رویانیان در گفت‌‌وگو با خبرگزاری فارس، درباره اتفاقات اخیر پیرامون حضور نصرتی و رضایی در دربی تا زمان اعلام حکم کمیته استیناف عنوان کرد:‌ رضایی و نصرتی بازیکنانی هستند که از نظر ما هم محرومند. شیث را خودمان اخراج کردیم بنابراین طبیعی است که اینها را مقابل استقلال به بازی نگیریم و من به این امر معتقدم. با این حال کادر فنی روز گذشته از من تقاضا کرده بود و من گفتم قابل بررسی است، این کار را انجام خواهیم داد و نظرمان را می‌دهیم.
    وی اضافه کرد: بررسی کردم و امروز به این نتیجه رسیدم که ما به هیچ عنوان نباید از حرف‌مان عقب‌نشینی کنیم و اینها از نظر ما حق بازی ندارند. به نظرم نتیجه مهم نیست. بازی با استقلال در هر شرایطی برایمان خوشایند است و حتی با تیم امیدمان و با افرادی که داریم با استقلال مبارزه خوب و دوستانه‌ای خواهیم کرد. این یک بازی است و بیشتر از یک بازی نیست.
    رویانیان تاکید کرد: استقلال تیم بزرگی است، پرسپولیس هم تیم بزرگی است. در هر شرایطی ما حریف هم هستیم. یا ما آنها را می‌زنیم یا آنها را می‌زنند. امیدوارم ما ببریم ولی نتیجه اکنون برای ما مهم نیست و در حال حاضر برای ما مهم این است که تیم‌مان را یکدست کرده‌ایم.
    مدیرعامل پرسپولیس اظهار داشت: مربی‌مان کاپ اخلاق گرفت. یکی از بازیکنانمان محبوب آسیا شد و یکی از بازیکنان دیگر ما لوح اخلاق گرفت و توانستیم با برخورد قاطع این مسئله را تثبیت کنیم که اخلاق و رفتار درست مهمتر از نتیجه است. نگران نتیجه بازی با استقلال نیستیم و آمادگی صددرصد داریم، حتی اگر بازی فردا باشد اما اینکه به شیث و نصرتی بازی بدهیم امر پسندیده‌ای نیست و من هم مخالف هستم و مخالفت صریح خودم را اعلام کردم.
    دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی ساعت 16:15 جمعه هفته جاری در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

هاشمیان و معمارزاده آمدند، نصرتی نیامد

101429718 PhotoA

تمرین پرسپولیس از ساعت ۱۱ صبح امروز با حواشی‌ خاصی برگزار شد.

* در ابتدای تمرین مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد با توجه به نظر رویانیان تمرین پرسپولیس تا پایان هفته پشت درهای بسته برگزار می‌شود. قریب همچنین اعلام کرد که موضع رویانیان در قبال نصرتی و شیث همان موضع قبلی است و نصرتی برخلاف حرف‌های پروین در دربی ۷۳ حضور نخواهد داشت. رضایی نیز حق حضور در این دیدار را ندارد.
    * پس از گذشت ۴۰ دقیقه علی پروین به ورزشگاه درفشی‌فر آمد. او ابتدا با اعتراض هواداران پرسپولیس مواجه شد. هواداران خطاب به پروین می‌گفتند شما که می‌گویید پرسپولیس نیاز به هوادار دارد پس چرا نمی‌گذارید تمرین را از نزدیک تماشا کنیم. مگر چه کار تاکتیکی می‌خواهند انجام دهند که پروین خطاب به آنان گفت نگران نباشید همه چیز درست می‌شود. با پادرمیانی پروین خبرنگاران اجازه ورود به ورزشگاه درفشی فر را دریافت کردند اما هواداران که حدود 20 نفر بودند و برخی از آنها از شهرستان آمده بودند پشت درب‌های بسته ماندند.
    * علی پروین گفت‌وگویی با استیلی و برخی بازیکنان داشت. وی سپس کنار زمین نشست و عملکرد قرمزپوشان را زیر نظر داشت.
    * خبرنگاران و عکاسان زیادی برای پوشش حضور نصرتی در تمرین پرسپولیس به محل تمرین آمده بودند اما دست خالی برگشتند. نصرتی در تمرین حاضر نشد.
    * هواداران با دیدن خوردبین به وی اعتراض‌هایی داشتند که چرا باید تمرین پشت در بسته بدون اطلاع قبلی برگزار شود اما سرپرست پرسپولیس ضمن عذرخواهی از هواداران به آنها گفت من از این موضوع بی خبر هستم و می‌گویند دستور باشگاه است.
    * علی کریمی به صورت اختصاصی زیرنظر پزشک تیم به تمرین پرداخت.
    * وحید هاشمیان که روز گذشته از آلمان بازگشته در تمرین امروز حضور پیدا کرد و اختصاصی به تمرین پرداخت.
    * نوروزی که پایش را جراحی کرده به استخر و سونا رفت.
    * یک بازیکن خارجی در تمرین امروز حضور پیدا کرد اما به دلیل اینکه هماهنگی قبلی نشده بود اجازه تمرین پیدا نکرد.
    * پرسپولیسی‌ها در ادامه تمرین خود به فوتبال دستگرمی پرداختند. محسن ‌عاشوری نیز پا به توپ شد.
    *مازیار زارع در تمرین امروز غایب بود.
    * میثاق معمارزاده در تمرین امروز پرسپولیس حضور پیدا کرد اما با لباس شخصی فقط در رختکن حضور داشت. او دیداری با استیلی و پروین داشت و گفته می‌شود امروز قرار است مراسم آشتی کنان این دو نفر برگزار شود.
    * زادمهر عضو کمیته فنی پرسپولیس حضور داشت و فقط نظاره‌گر تمرین با قدم زدن در کنار زمین بود. او دقایقی با پروین به گفت‌و‌گو پرداخت.
    * تمرینات ویژه هاروت مربی دروازه‌بان پرسپولیس برای دروازه‌بانان در نوع خود جالب بود که می‌شود گفت پس از مدت‌ها تمرینات جدیدی را برای دروازه‌بان‌ها در نظر گرفته بود.
    * چند فیلم بازی‌های استقلال در حاشیه تمرین امروز به دست کادر فنی رسید.
    * غلامرضا رضایی با اجازه کادر فنی دقایقی اختصاصی تمرین کرد و سپس به رختکن رفت.
    * علی کریمی پس از ۵۰دقیقه دویدن و تمرینات اختصاصی تنها نظاره‌گر بود و به دقت در کنار زمین تمرینات را زیرنظر داشت. کریمی در حین تمرین امروز به تشویق بازیکنان می‌پرداخت.
    * شکوری در تمرینات گروهی شرکت کرد.
    * بعد از گذشت ۷۰ دقیقه هواداران نیز مجوز حضور در تمرین را گرفتند.
    * یکی از اتفاقات مهم تمرین درگیری لفظی علیرضا محمد و محمد منصوری در هنگام فوتبال بود. در چند صحنه این دو بازیکن سر یکدیگر آنقدر فریاد زدند تا درگیری لفظی به وجود آمد. ابتدا استیلی از این دو نفر خواست ماجرا را تمام کنند اما به دلیل اینکه این دو بازیکن دست از سر هم برنداشتند و یکدیگر را تهدید می کردند استیلی دو بازیکن را به بیرون فراخواند و به آنها دستور داد دور زمین بدوند. استیلی به این دو بازیکن گفت در صورتی که کارهای خود را ادامه دهید می‌روید خانه و استراحت می‌کنید.
    در همین لحظه محمد مجددا اعتراض کرد. محسن عاشوری نیز با شنیدن فریاد محمد به او تذکر داد که چرا روی حرف سرمربی حرف می‌زنی که ناگهان محمد نیز رو در روی عاشوری قرار گرفت و به او گفت می‌دانم دنبال چه هدفی هستی و این حرف‌ها را می زنی چون من فوتبالیست هستم.
    پس از گذشت دقایقی بیژن عزیزی مشاور استیلی، علیرضا محمد را کنار کشید و با او به حرف زدن پرداخت که استیلی باز هم اعتراض خود را اعلام کرد و گفت بگذارید بروند بدوند. نمی‌خواهد با این دو بازیکن حرف بزنید.
    * در تمرین امروز جواد کاظمیان یکی از بهترین روزهای خود را داشت که توأم با گلزنی وی بود. او البته به دلیل دو اخطاره بودن نمی‌تواند جمعه پرسپولیس را در دربی همراهی کند.
    * هیئت عزاداران باشگاه پرسپولیس در تمرین امروز به ناهاردادن‌های نذری به هواداران و بازیکنان پرداخت.
    * برخی از بازیکنان پس از درگیری لفظی بین محمد و منصوری سعی کردند این دو بازیکن را آشتی دهند اما راهی به جایی نبردند و این دو بازیکن با همدیگر اعتراض می‌کردند.
    * پرسپولیسی‌ها در مرحله پایانی تمرین به مرور کارهای جدید ، سانتر از جناحین و ضربه به گل پرداختند.
    * مهرداد اولادی بر اثر برخورد به تیر دروازه از زانو دچار مصدومیت شد.
    * یکی از دوستان علی پروین در تمرین امروز حضور پیدا کرد که با ممانعت
    نگهبانان ورزشگاه درفشی فر برای حضور در کنار زمین مواجه شد. به همین دلیل درگیری لفظی کوچکی پیدا شد و علی پروین در این ماجرا دخالت کرد و از دوست خود خواست مقررات تمرین پرسپولیس را رعایت کند.
    * علی کریمی با لباس گرمکن بارسلونا ورزشگاه را ترک کرد.
    * بازیکنان پرسپولیس پس از تمرین راهی استخر و سونا شدند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

به بازی با استقلال می‌رسم

13900912101248 PhotoA

علی کریمی پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران گفت: تمام حرف‌هایم را بعد از بازی با تراکتورسازی زده‌ام و موضع خودم را اعلام کردم.
    وی افزود: حرف‌های من درباره بازی با استقلال هم همان حرف‌های قبلی است و امیدوارم بتوانیم به خواسته خود برسیم.
    کریمی درباره وضعیت خودش عنوان کرد: خوشبختانه شرایطم بهتر است و انشاءالله به بازی با استقلال می‌رسم.
    دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی ساعت 16:15 جمعه هفته جاری در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

امیدوارم با همین تیم دست و پا شکسته، استقلال را ببریم

13900726111953 PhotoA

علی پروین پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران گفت: بازی سختی مقابل استقلال، حریف دیرینه خودمان در پیش داریم. مردم انتظار یک بازی خوب و زیبا را دارند و بچه‌ها باید با تمام وجود به فکر این بازی باشند. بچه‌های پرسپولیس الان هم باغیرت هستند و فقط کمی بدشانسی می‌آورند.
    وی درباره نصرتی گفت: قرار بود این بازیکن سر تمرین بیاید اما پس از صحبت مجددی که با سردار داشتیم ایشان گفت صلاح نیست این اتفاق بیفتد. ما هم تابع باشگاه هستیم.
    پروین در پاسخ به این سؤال که مگر شما عضو هیئت مدیره باشگاه نیستید که درباره این موضوع تصمیم بگیرید، گفت: این سؤال را از من نپرسید. من آمده‌ام به پرسپولیس کمک کنم و فقط امیدوارم تا روز جمعه وضعیت مصدومان ما خوب شود.
    وی تاکید کرد: پرسپولیس در چند بازی قبلی از لحاظ استفاده از موقعیت‌ها بدشانس بود. فوتبال همین است. استقلال الان در صدر جدول حضور دارد و از لحاظ روحی و روانی بسیار شاداب و خوب است. آنها مهره‌های بسیار کلیدی و خوبی دارند. ما هم خوب هستیم. فقط باید در ضربات آخر بیشتر دقت کنیم.
    پروین اظهار داشت: در بازی مقابل تراکتورسازی خوب بودیم اما دقت لازم را نداشتیم. حالا باید مقابل تیم گردن کلفت استقلال که مهره‌های زیادی دارد بادقت ظاهر شویم. یک طرف فوتبال باخت و یک طرف آن برد است. فقط مردم باید صبور باشند.
    پروین خاطرنشان کرد: بنده خدا استیلی هم به دلیل مشکلاتی که دارد، کاری از دستش برنمی‌آید. دو بازیکن محروم، چند بازیکن مصدوم و 15 بازیکن بیشتر ندارد. پس باید به او هم حق داد. فقط امیدوارم در بازی مقابل استقلال با همین تیم دست و پا شکسته و غیرت بچه‌ها پیروز شویم. کار سختی است اما غیرممکن نیست.
    مدیر تیم فوتبال پرسپولیس در پایان عنوان کرد: مشکل معمارزاده با استیلی حل شد و این دروازه‌بان در تمرینات ما شرکت خواهد کرد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پزشک پرسپولیس خبر داد

وجیهه‌الله چشمه‌سری، پزشک تیم پرسپولیس در خصوص آخرین وضعیت علی کریمی گفت: این بازیکن مشکل خاصی برای حضور در دربی 73 ندارد و در تمرینات گروهی شرکت خواهد کرد.
    وی در خصوص وضعیت هاشمیان نیز گفت: این بازیکن از فردا با بدنساز تیم تمرین می‌کند و به احتمال زیاد او هم می‌تواند در دیدار روز جمعه به میدان برود.
    چشمه‌سری همچنین از بهبودی وضعیت ابراهیم شکوری خبر داد و گفت: بقیه بازیکنان مشکلی ندارند اما غلامرضا رضایی وضعیت مبهمی دارد و از ناحیه مچ پا دچار آسیب‌دیدگی است که احتمال حضور او در دربی 50درصد است.
    وی در پایان گفت: حمیدرضا علی عسگر نیز به دلیل مصدومیت طولانی مدت قادر به همراهی این تیم نیست.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

نوري: بايد جنگ هافبک‌ها را ببريم

هافبک تيم پرسپوليس گفت: ‌با توجه به حضور چند بازيکن ملي پوش در استقلال و پرسپوليس بايد جنگ هافبک‌ها را ببريم.

00035433
    محمد نوری درباره دیدار روز جمعه برابر استقلال در جام حذفی عنوان کرد: هر تیمی که از لحاظ روحی در وضعیت بهتری باشد می‌تواند برنده باشد. ما پس از بازی با تراکتورسازی تمرینات خوبی انجام دادیم و آماده این دیدار هستیم.
    وی ادامه داد: با این آگاهی به مصاف استقلال می‌رویم که در صورت پیروزی قهرمان جام حذفی می‌شویم. قطعا هر تیمی که در بازی روز جمعه پیروز شود، قهرمان خواهد شد. با وجود اینکه مصدوم و محرومان زیادی داریم اما با همین قوا و پتانسیل به مصاف استقلال صدرنشین می‌رویم.
    نوری درباره رویارویی‌ با هافبک‌های استقلال اظهار داشت:‌ دربی ۷۳ جنگ هافبک‌های دو تیم است. استقلال 2 ملی پوش و پرسپولیس ۳ ملی پوش در خط هافبک دارد و سبک بازی‌ها به یکدیگر نزدیک است. باید سعی کنیم وسط زمین را از آن خودمان کنیم تا به پیروزی برسیم. امیدوارم هواداران نیز ما را تنها نگذارند و قوت قلب‌مان باشند.
    دیدار پرسپولیس و استقلال در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی ساعت 16:15 روز جمعه هفته جاری در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

خبرهايي از پرسپوليس

مهاجم ارمنستاني که در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا کرده مورد تاييد اوليه استيلي قرار گرفت.

00031888
    در پی کمبود بازیکن، حمید استیلی با چند گزینه خارجی برای پیوستن به این تیم مذاکره کرد.
    از همین رو یک مهاجم ارمنستانی به نام ملکو‌نیان که سابقه حضور در تیم ملی ارمنستان را دارد در تمرین پرسپولیس حضور پیدا کرد. پس از 2 جلسه تمرین استیلی این بازیکن را مورد تایید اولیه قرار داد.
    به همین دلیل قرار است باشگاه پرسپولیس ظرف امروز و فردا برای صدور ای تی سی این بازیکن اقدام کند تا در صورت امکان و اگر مشکلی وجود نداشته باشد ملکونیان در بازی برابر استقلال به میدان برود. مذاکرات پرسپولیسی‌ها با فدراسیون فوتبال ارمنستان و سازمان لیگ ایران انجام شده است.
    پرسپولیسی‌ها قصد دارند با این بازیکن تا پایان فصل قرارداد ببندند.

* علیرضا محمد اعلام کرد که به دلیل مصدومیت در بازی روز جمعه مقابل استقلال به میدان نخواهد رفت. البته کادر پزشکی درباره محمد فعلا نظری نداده است.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض ايد در آسيا از اعتبار فوتبال ايران دفاع کنيم عاشوري: از پيش بازنده نيستيم

بمربي پرسپوليس گفت: با 50 درصد تيم‌مان به مصاف استقلال مي‌رويم اما با همين نفرات نيز به نتيجه‌گيري اميدوار هستيم.

00035710
    محسن عاشوری در خصوص دربی ۷۳ گفت: همه شرایط پرسپولیس را می‌دانند و نیاز نیست دوباره آن را بازگو کنم. با توجه به مشکلاتی که داریم باید با ۵۰ درصد تیم خود به مصاف استقلال برویم یعنی شرایط مساوی نیست اما با همین نفرات بسیار امیدوار هستیم که به نتیجه برسیم. این بازیکنان می‌توانند کاری انجام دهند که خلاء آنهایی که نیستند احساس نشود و این اتفاق فقط با زحمت زیاد رخ می‌دهد.
    وی افزود: بازیکنان پرسپولیس باید بدانند در بازی جمعه دوندگی و کار تیمی حرف اول را می‌زند. من نمی‌خواهم گله کنم اما باز هم می‌گویم شرایط استقلال و پرسپولیس متعادل نیست ولی اینها دلیل نمی‌شود که به برد فکر نکنیم. خیلی مواقع‌ بوده که استقلال شرایط خوبی داشته اما پرسپولیس برده و برعکس این موضوع هم پیش آمده پس در این بازی هیچ چیزی را نمی‌توان پیش‌بینی کرد.
    عاشوری در پاسخ به این سؤال که خیلی‌ها معتقدند پرسپولیس از پیش بازنده است، گفت: ما به این موضوع اعتقاد نداریم. درست است که آنها صدرنشین لیگ هستند و ما در رده هشتم قرار داریم اما شرایط این بازی خیلی فرق دارد. فقط باید از لحاظ روحی و روانی آماده باشیم.
    عاشوری در خصوص بی‌احترامی علیرضا محمد در تمرین روز یکشنبه این تیم گفت: من از محمد ناراحت نیستم و فقط سر تمرینات وظیفه‌ام را انجام می‌دهم. برخی اوقات یک بازیکن عصبی می‌شود و از کوره در می‌رود. من این را به حساب جوانی و فشار تمرینات می‌گذارم. فعلا از همه چیز برای ما مهم‌تر دربی ۷۳ است که دست خالی بیرون نیاییم و فرصتی نداریم که به این مسائل فکر کنیم.
    مربی پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که برای مهار بازیکنان استقلال چه برنامه‌هایی دارند تصریح کرد: همه بازیکنان استقلال خوب هستند. بازیکنانی که در زمین حضور خواهند داشت به خوبی همدیگر را می‌شناسند چون بارها مقابل یکدیگر قرار گرفته‌اند. فقط نباید در بازی اشتباه کنیم.
    وی گفت: دوست ندارم هواداران ما کمتر از استقلالی‌ها باشند و امیدوارم پرسپولیسی‌ها با حضور در ورزشگاه آزادی ما را حمایت کنند.
    عاشوری درباره همگروهی پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا با الهلال عربستان، الغراقه قطر و برنده دیدار الشباب امارات و نفتچی ازبکستان گفت: بازی‌های سختی در پیش داریم. تیم‌هایی که در گروه ما هستند با جذب بازیکنان، مدعی هستند اما ما باید از آبروی فوتبال خود دفاع کنیم. امیدوارم بتوانیم با جذب چند بازیکن خوب نقاط ضعف خود را پوشش دهیم و با قدرت به مصاف حریفان آسیایی خود برویم.
    دیدار پرسپولیس و استقلال در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی ساعت 16:15 روز جمعه هفته جاری در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض اهل کري‌خواندن نيستم پروين: مقابل استقلال حق اشتباه نداريم

مدير تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در ديدار روز جمعه حق اشتباه نداريم و بايد از فرصت‌ها استفاده کنيم.

00005518
    علی پروین در مورد آخرین شرایط پرسپولیس گفت: خوشبختانه بچه‌ها بسیار سرحال هستند و دوست دارند هر طوری شده جام حذفی را بگیرند. بازی مقابل استقلال یک فینال است. ما به استقلال احترام می‌گذاریم چون آنها تیمی بزرگ هستند.
    وی ادامه داد: من اهل کری خواندن برای هیچ‌کس نیستم. ما به دنبال این هستیم تا با یکدلی و رفاقت که یک اصل برای موفقیت است بتوانیم دربی روز جمعه را با پیروزی پشت سر بگذاریم.
    پروین خاطرنشان کرد: در حال حاضر به هیچ چیز به جز بازی با استقلال فکر نمی‌کنیم چون این بازی حساس و سرنوشت ساز است. فقط امیدوارم این چند تا مصدوم هم به بازی برسند تا دست حمید خالی نباشد.
    مدیر تیم پرسپولیس گفت: پرسپولیس بدشانسی آورده که اینجای جدول است و استقلال هم خداوکیلی خوب نتیجه گرفته اما در دربی این چیزها مهم نیست. هر تیمی که در بازی باهوش‌تر باشد و از فرصت‌ها استفاده کند برنده بازی می‌شود. امیدوارم این دفعه قرعه به نام پرسپولیس بیفتد تا هوادارانمان لذت را ببرند. ما مقابل حریف حق اشتباه نداریم.
    پروین در خصوص انتقاد برخی از پیشکسوتان پرسپولیس گفت: پیشکسوتان سرمایه‌های باشگاه پرسپولیس هستند و ما برای آنها احترام خاصی قائل هستیم. هر کسی که بتواند به پرسپولیس کمک کند بسم‌الله، با من تماس بگیرد و من هم با سردار صحبت می‌کنم و افکارش را برای کمک به پرسپولیس اعلام می‌کنم. حمید و باشگاه پرسپولیس از انتقادهای سازنده استقبال می‌کنند. پیشکسوتان پرسپولیس همیشه قدمشان روی چشم ما است.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض کار سختي در آسيا داريم استيلي: معمارزاده به اشتباهش پي برد

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مقابل استقلال فقط به پيروزي فکر مي‌کنيم و اميدوارم اسير بدشانسي نشويم.

00032167
    حمید استیلی درباره آخرین وضعیت پرسپولیس عنوان کرد: نقاط ضعف و قوت استقلال را برای بازیکنان تشریح کردیم تا بتوانیم مقابل این تیم خوب و پرمهره به هدفمان برسیم.
    وی افزود: کارمان سخت است اما تمرینات خوبی داشته‌ایم و من به این بچه‌ها اعتقاد قلبی دارم. فقط امیدوارم هواداران ما را تنها نگذارند و و یکدل به تشویق تیم محبوب خود بپردازند.
    استیلی تاکید کرد: نمی‌توانم نتیجه را پیش‌بینی کنم اما چون این دربی باید یک برنده داشته باشد و ما دوست نداریم جام حذفی را پس از دیدارهای سخت مانند ذوب آهن از دست بدهیم فقط به پیروزی فکر می‌کنیم و امیدوارم اسیر بدشانسی نشویم.
    وی در خصوص حضور معمارزاده در تمرینات گفت: این بازیکن به اشتباه خودش پی برد و آمده تا در این شرایط به ما کمک کند. میثاق از نظر فنی دروازه‌بان خوبی است.
    استیلی درباره وضعیت مصدومان پرسپولیس خاطرنشان کرد: تا فردا وضعیت رضایی، هاشمیان مشخص می‌شود اما علی کریمی مثل بقیه بازیکنان آماده و سرحال است و این می‌تواند یک خبر خوش برای ما باشد. نوروزی و علی عسگر را در اختیار نداریم و همانطور که می‌دانید دو بازیکن محروم و جواد کاظمیان نیز در دربی ۷۳ همراه ما نیستند.
    سرمربی پرسپولیس درباره قرعه‌کشی لیگ قهرمانان آسیا گفت: با تیم‌های خوب آسیایی همگروه شده‌ایم. کارمان سخت است اما فعلا فقط به استقلال فکر می‌کنیم. الغرافه و الهلال تیم‌هایی هستند که سابقه درخشانی در لیگ کشور خود و حتی آسیا دارند اما ما می‌خواهیم از اعتبار فوتبال کشورمان دفاع کنیم.

صفحه 25 از 33 نخستنخست ... 15212223242526272829 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)