صفحه 25 از 32 نخستنخست ... 15212223242526272829 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

بهتر است مجیدی و فتح‌الله‌زاده را رودررو کنید

13900820153240 PhotoA

منصور پورحیدری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شرایط استقلال برای بازی روز جمعه با شهرداری یاسوج در جام حذفی گفت: بازیکنان با وجودی که از مرخصی نیم فصل‌شان کم شد اما خود را برای بازی با شهرداری یاسوج آماده کرده اند. دو فیلم بازی شهرداری یاسوج با تیم های لیگ برتری در جام حذفی را دیده ایم و از این تیم اطلاعات را گرفته ایم.
    وی در مورد وضعیت مصدومان گفت: عزیززاده، امیرآبادی و میداودی در این مسابقه به دلیل مصدومیت حضور ندارند.
    پورحیدری در خصوص وضعیت خسرو حیدری تصریح کرد: این بازیکن وضعیت خوبی پیدا کرده اما تشخیص مظلومی است که از او استفاده کند یا خیر.
    سرپرست تیم استقلال در مورد آخرین وضعیت ساموئل که در لیگ برتر انگلیس بازی می ‌کرد اظهار داشت: او با تمرین کرد و حتی قرارداد هم بست اما شرط گذاشت که با خانواده اش برای حضور در ایران مشورت کند.
    وی در این باره که گفته می شود خانواده او را از حضور در ایران ترسانده اند، گفت: متاسفانه مسائل سیاسی در ورزش ورود پیدا کرده و انگلیسی ها، انگلیسی بازی درآورده اند. این بازیکن علاقه مند بود در استقلال بازی کند و ما منتظر تصمیم نهایی اش هستیم.
    پورحیدری در ادامه گفت و گو با فارس در مورد مصاحبه اخیر مجیدی که کاملا با دلایلی که از سوی مسئولان استقلال برای جدایی این بازیکن ذکر می شد، متفاوت است، گفت: من هیچ چیز نمی دانم و در این باره باید با فتح الله زاده، مظلومی و فرهاد مجیدی صحبت کنید. فقط این را می دانم که مجیدی دو سه هفته ای بود تلاش می کرد مظلومی را برای جدایی راضی کند و هنوز هم مظلومی از جدایی مجیدی راضی نیست.
    وی در این باره که اگر صحبت هایی مجیدی مبنی بر اینکه با مدیریت باشگاه مشکل داشته و چرا باشگاه به راحتی حاضر به جدایی مجیدی شده، گفت: شما و همکارانتان نمی توانید یک طرفه به قاضی بروید. بهتر است فتح الله زاده و مجیدی را رودررو کنید و بپرسید دلیل رفتنش چه بوده است. تا جایی که ما می دانیم به دلیل دختر و خانواده اش می خواست از استقلال و ایران برود. حتی بحث بازی نکردن هم نبود و طبیعی است بازیکنی در چنین سطحی بخواهد به فوتبالش ادامه دهد.
    پورحیدری در پایان گفت: من فقط می دانم مجیدی بابت دخترش ناراحت بود و اصرار داشت برود. باشگاه خیلی تلاش کرد با شرایط او کنار بیاید و مرخصی های بیشتری به او بدهد اما او تصمیم خود را گرفته بود.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض مظلومی: مجیدی بدون رضایت من رفت

13900829183059 PhotoA

پرویز مظلومی در نشست خبری پیش از دیدار با شهرداری یاسوج در خصوص آخرین وضعیت تیم استقلال اظهار داشت: بعد از تعطیلی که نصیب ما شد، یک هفته استراحت کردیم اما به خاطر مسابقات جام حذفی نسبت به سایر رقبا کمتر فرصت استراحت داریم.
    وی در خصوص بازی فردا گفت: جام حذفی جام شگفتی‌ها است و همه دیدند که سایپا مهر کرج مقابل ما خوب بازی کرد و بچه‌های ما مقداری آنها را دست کم گرفته بودند و در نهایت موفق شدیم برنده از زمین خارج شویم. اعتقاد دارم شهرداری نیز مثل سایپا مهر کرج است و آنها به خاطر پخش مستقیم این بازی با انگیزه ظاهر می‌شوند ضمن آنکه این تیم موفق شده تراکتورسازی و فولاد را حذف کند و نباید آنها را دست کم بگیریم.
    مظلومی در ادامه صحبت‌هایش گفت: بازیکنان من با تمام وجود بازی خواهند کرد تا راه فینال را برای خود باز کنند اما در این مسابقه از حیدری،‌ میداودی، عزیززاده و امیرآبادی بی‌بهره هستیم، البته کادر پزشکی شریفات را به این بازی رساند تا در مجموع با 15 نفر برای بازی فردا آماده شویم.
    وی تاکید کرد: احترام خاصی برای شهرداری قائلم چون آنها حتما شخصیت پیروزی داشتند که به اینجا رسیده اند اما در 90 دقیقه کار را تمام خواهیم کرد.
    سرمربی استقلال در خصوص آخرین وضعیت جاسم کرار گفت: او دیروز با معاونین باشگاه نیز جلسه داشت و قرار شد تصمیم نهایی را شنبه بگیریم. قرار بر این شد که بحث معاوضه و انتقال او به بعداز جام حذفی موکول شود اما ولید علی با ما تسویه حساب کرد.
    در ادامه نشست خبری خبرنگاری پرسید که نقاط ضعف شهرداری یاسوج را در چه می‌بینید که مظلومی پاسخ داد: آنها کار گروهی خوبی دارند و کاپیتان آنها باتجربه است اما اولین رقیب ما در بازی فردا انگیزه بالای حریف است،‌ با این حال ما تیم بزرگی هستیم و باید از بزرگی‌مان استفاده کنیم.
    پرویز مظلومی که پس از جدایی فرهاد مجیدی از استقلال هیچ صحبتی انجام نداده بود، در نشست خبری امروز سفره دلش را باز کرد و گفت: همین حالا هم که با شما صحبت می‌کنم موافق رفتن فرهاد نبودم و نیستم. امیدوارم که بتوانیم همین حالا هم او را برگردانیم چون اعتقاد دارم او از پول بی‌نیاز است و فکر نمی‌کنم مجیدی به خاطر پول استقلال را ترک کرده باشد. همین حالا هم هر روز با واکنش‌های هواداران مواجه هستم که چرا اجازه دادیم او از استقلال برود اما او از سه هفته قبل از دیدار با پرسپولس عنوان کرد که قصد ترک استقلال را دارد.
    سرمربی استقلال افزود: من چند جلسه با او به صورت حضوری صحبت کردم اما حرف‌های فرهاد دست ما را بست و هنگامی که به امارات رفت با من تماس گرفت تا رضایت من را جلب کند و حالا نیز شرایطی به وجود آمده که هواداران فکر می‌کنند در نبود مجیدی تیم ما ضربه می‌خورد.
    وی ادامه داد: به مجیدی این مسائل را گفتم اما او آنقدر روی حرفش ماند تا فتح‌الله‌زاده مجبور شود به خاطر مسائل خانوادگی رضایتنامه‌اش را صادر کند اما باز هم می‌گویم مجیدی من را راضی نکرد و من هم از جدایی او راضی نیستم و او آن رضایتی که باید از من می‌گرفت را نگرفت و رفت.
    مظلومی در پاسخ به این سؤال که عده‌ای از هواداران به این نتیجه رسیده‌اند که مجیدی به خاطر پول استقلال را ترک کرده گفت: این را باید از خود او سؤال کنیم ممکن است در قطر و امارات شرایط برای دخترش فراهم شده باشد. چندین و چند بار دختر مجیدی با من تماس گرفت و با صحبت‌هایش من را تحت تاثیر قرار داد حتی به تیام گفتم اجازه بده تا پدرت چند ماه دیگر پیش ما بماند اما حالا همه چیز تمام شده و باید به فکر آینده باشیم و جانشین خوبی برای او پیدا کنیم.
    وی تصریح کرد: باید به فکر پلی آف آسیا و لیگ برتر باشیم و فکرمان را به گذشته معطوف نکنیم. باز هم می‌گویم نه من راضی بودم و نه فتح‌الله‌زاده نه هواداران و نه بازیکنان. هیچ کس به جدایی مجیدی راضی نبود و ما به او اطمینان کردیم اما او به خاطر فرزندش استقلال را ترک کرد.
    سرمربی تیم استقلال در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه فرهاد مجیدی در مصاحبه‌اش با روزنامه قطری مدعی شده که استقلالی‌ها خیلی زود رضایتنامه او را صادر کردند اما شما در صحبت‌هایتان اشاره می‌کنید که مدت‌ها بر سر ماندن او با وی جلسه داشتید، گفت: این صحبت‌هایی که من انجام می‌دهم عین واقعیت است. مجیدی می‌گفت نمی‌خواهد تیم را تنها بگذارد اما اگر شرایط طوری شود که باشگاه به او رضایتنامه ندهد، فوتبال را کنار خواهد گذاشت و اگر به من رضایتنامه بدهید منت بر سر من گذاشته‌اید.
    سرمربی تیم استقلال در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا حالا که مجیدی با این شرایط از استقلال جدا شده، باشگاه کارت بازی او را صادر می‌کند یا خیر،؛‌گفت: دیگر چه کارتی؟ کارت بازی او صادر شده بود و او رفت و در حال بازی کردن است.
    وی در خصوص اینکه آیا مبلغی از این طریق به باشگاه استقلال تعلق می‌گیرد یا خیر، گفت: این را از مدیریت باشگاه بپرسید چون من هیچ وقت در جریان مسائل مالی بازیکنان نیستم.
    مظلومی در خصوص اینکه تکلیف ساموئل با این باشگاه چه شد،‌گفت: تمام کارهای او را انجام دادیم و خودش خیلی علاقه داشت به استقلال بیاید اما روز آخر تما‌س‌هایی با او و خانواده‌اش گرفته شد که آنها را نگران کرد ولی با این حال کارهای مربوط به قرارداد او انجام شد و تلاش می‌کنیم این بازیکن را به خدمت بگیریم.
    وی در خصوص آخرین وضعیت ژورکویچ گفت: او بازیکن خوبی است و باید در تیم ما جا بیفتد، اما مشکلی که وجود دارد بحث بدهی و ثبت قرارداد او است که فتح‌الله زاده طی نامه‌ای تعهد داده که مشکلات را حل کند تا قرارداد او امروز ثبت شود.
    سرمربی استقلال در خصوص اینکه تکلیف الونگ الونگ به کجا رسید، گفت: حضور او در استقلال فعلا منتفی شده اما در حال بررسی هستیم تا اگر بتوانیم این بازیکن را جذب کنیم.
    در ادامه نشست خبری خبرنگار یاسوجی از مظلومی پرسید آیا در دیدار گذشته مقابل پرسپولیس بازی شما قرعه‌کشی شد که وی در پاسخ گفت: حتما این اتقاق رخ داده و اینجا همه چیز با برنامه‌ریزی صورت می‌گیرد. مگر یاسوجی‌ها در بازی قبل میزبان نبودند؟ آنها تصور می‌کنند اگر در اهواز بازی می‌کردند می‌توانستند فولاد را شکست دهند؟ یا مگر در تبریز از پس تراکتورسازی برمی‌آمدند؟ حتی اگر فولاد یا تراکتورسازی بالا می‌آمدند قرعه‌کشی می‌شد تا در چه شهری بازی انجام شود.
    مظلومی در خصوص روند مذاکره با خلعتبری گفت: برای جذب او اقداماتی صورت گرفته اما او در حال مذاکره با باشگاه‌های اماراتی است اما ما هم بیکار ننشسته‌ایم. هواداران بدانند ما برای جذب بازیکنان اقداات لازم را انجام داده‌ایم اما به خدمت گرفتن بازیکن آسان نیست همانطور که برای فرشید طالبی نامه زده‌ایم ولی ذوبی ها پاسخی ندادند. برای خلعتبری و پولادی نیز مذاکراتی انجام داده‌ایم و اگر این دو نفر را بگیریم و ساموئل را جذب کنیم دیگر نیاز به بازیکن نداریم.
    سرمربی استقلال در خصوص اینکه آیا قبول دارید این تیم از لحاظ مهره بهترین تیم چند سال اخیر استقلال است، گفت: فعلا که چشم خورده‌ایم و دیگر خبری از کهکشانی‌ها نیست. ما با 14 بازیکن تمرین می‌کنیم و کرار و ولید علی و مجیدی را هم نداریم. همه اینها را از آن کهکشانی‌ها کم کنیم، متوجه وضعیت تیم ما خواهید شد.
    مظلومی در پایان بار دیگر به بازی فردا اشاره کرد و گفت: اینکه یاسوجی‌ها گفته‌اند صد در صد برنده می‌شویم درست نیست چون هیچ مربی و تیمی این صحبت‌ها را بیان نمی‌کند. نباید اجازه دهیم بازی به 120 دقیقه بکشد و کار را در 90 دقیقه تمام خواهیم کرد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

فتح‌الله‌زاده: مجیدی با هرکسی مشکل داشته باشد با من ندارد

13900928134542 PhotoA

علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، به تشریح آخرین وضعیت این تیم، حرف و حدیث‌های پیرامون جدایی فرهاد مجیدی، معاوضه جاسم کرار با پولادی و جذب محمد رضا خلعتبری پرداخت.
    متن گفت و گوی تفصیلی مدیر عامل باشگاه استقلال با خبرنگار فارس را در زیر می‌خوانید:

فارس: تکلیف جاسم کرار چه شد؟
    روز گذشته صحبت‌هایی انجام دادیم و فردا نیز صحبت‌های نهایی را با او انجام می‌دهیم. مسئله مربوط به کرار از 2 حالت خارج نیست. او یا در استقلال به بازی‌اش ادامه می‌دهد و یا راهی مس کرمان خواهد شد تا با مهرداد پولادی معاوضه‌اش کنیم.

فارس: با مسئولان کرمانی صحبت کرده‌اید. گفته می‌شود پولادی با مسی‌ها به مشکل خورده است؟
    پولادی باید کمی حوصله کند. او باید به باشگاه و تیمی که با آن قرارداد دارد احترام بگذارد. وقتی قراردادی امضا می‌کنیم باید پایبند آن باشیم. از پولادی خواهش می‌کنم با حوصله‌تر باشد و اجازه دهد ما هم با مدیران باشگاه مس کرمان صحبت کنیم و انشاالله به نتیجه برسیم.

فارس: تکلیف خلعتبری چه شد؟
    خلعتبری با همکاران من صحبت کرده و ظاهرا برای انجام کارهایش به قطر رفته تا با مسئولان الغرافه صحبت کند. اگر قرار باشد خلعتبری به ایران برگردد یکی از گزینه‌های او استقلال است و احتمال زیادی وجود دارد که به استقلال بیاید.

فارس: پس از رفتن فرهاد مجیدی صحبت‌های زیادی انجام شد و حتی او مصاحبه‌ای با یک روزنامه قطری انجام داد و گفت که با باشگاه استقلال مشکل داشته و استقلالی‌ها خیلی راحت با جدایی‌اش موافقت کرده‌اند. در این خصوص توضیح می‌دهید؟
    مجیدی دیروز با من تماس گرفت و اعلام کرد که چنین حرف‌هایی نزده‌ام و گفت که حتی صحبت‌های جدیدی را هم انجام داده‌ام که همه آن را بدانند. متاسفانه برخی از دوستان که به دنبال مطالب جنجالی هستند بیشتر به مصاحبه‌ اول مجیدی که ترجمه‌ای هم بوده پرداختند اما مصاحبه‌ای که خود مجیدی انجام داد را کمتر دیدند و بازتاب دادند.
    فرهاد مجیدی برای استقلال زحمت کشیده اما جالب است دوستان بدون اینکه با ما صحبت کنند به دنبال این هستند که همه را مقابل یکدیگر قرار دهند. حالا که این صحبت‌ها مطرح شده برای اولین باز و از طریق خبرگزاری فارس این مسئله را عنوان می‌کنم که من اگر به فرهاد مجیدی اجازه دادم به آنجا برود در قبالش با او یک قرارداد یک ساله امضا کردم. یعنی فرهاد مجیدی سال آینده بازیکن تیم استقلال است و قراردادش را با ما تمدید کرده است. شما می‌دانید من به سادگی یک بازیکن را از دست نمی‌دهم. قرارداد تمدید شده مجیدی در دست ما است و فردا آن را به فدراسیون فوتبال می‌فرستم تا ثبت کنیم و جنبه رسمی پیدا کند.

فارس: شاید صحبت‌های مجیدی با روزنامه قطری باعث به وجود آمدن شائبه شده است؟
    مجیدی نمی‌تواند در یک کشور غریبه مشکلات را عنوان کند و مثلا بگوید به خاطر فرزندم به اینجا آمده‌ام. آن چیزی که مسلم است اینکه مجیدی بازیکن استقلال خواهد بود و هیچ اختلافی بین ما و ایشان نیست. اگر واقعا خبرنگاران واقعی به دنبال رصد کردن قضایا باشند به این نتیجه می‌رسند که اگر مجیدی با هر شخصی مشکل داشت با من مشکلی ندارد. من خیلی غصه خوردم برای اینکه مجیدی در همان مصاحبه اول اعلام کرده من با مدیران مشکل داشتم اما یک روزنامه به صراحت نوشته من با فتح الله زاده مشکل داشتم. اعتقاد دارم این مسئله بی‌انصافی است. درست نیست وقتی 2 نفر این قدر به هم اطمینان دارند را مقابل هم قرار دهیم. نوشتن این گونه مسائل تخریب من نیست؟ ایرادی ندارد اجازه دهید به ما هم حمله کنند. کارنامه من مشخص است و همانطور که فرهاد مجیدی اعلام کرده وقتی قرارداد 4 ماهه‌اش به اتمام برسد به استقلال برمی‌گردد و قرار داد جدیدش را منعقد کرده است.

فارس: پس مجیدی سال آینده در استقلال بازی می‌کند...
    من از مجیدی خواستم حالا که به هیچ عنوان راضی به جدایی تو نیستم و تو چنین مشکلاتی دارد قراردادت را یک سال دیگر با ما تمدید کن. با شرایطی که فرهاد داشت به او کمک کردیم و در قبال این مسائل هم قرارداد او را یک سال دیگر تمدید کردیم تا در تیم ما توپ بزنند.

فارس: این شائبه به وجود آمده حالا که مجیدی می‌خواهد به استقلال برگردد چرا به خاطر 4 ماه این تیم را ترک کرد؟ آیا مشکلات مجیدی تنها 4 ماهه است؟ حتی هواداران برایشان این سؤال به وجود آمده که شاید مجیدی به خاطر شرایط مالی مناسب این تیم را ترک کرده است...
    من همیشه اساس کار را بر روی اعتماد می‌گذارم. از مجیدی در مورد قراردادش پرسیدم که او گفت مبلغ چندان زیادی نمی‌گیرد. شاید مجیدی مبلغی بیشتر از آن چیزی که ما در ایران به او می‌دادیم در تیم قطری گرفته باشد، شاید ما 4 ماه دیگر قراردادمان با مجیدی تمام می‌شد اما حالا با این کار یک سال دیگر او را در اختیار داریم که اگر تیم ما به امید خدا به مراحل بعد لیگ بعد قهرمانان آسیا صعود کرد بتوانیم از این بازیکن استفاده کنیم. ضمن اینکه ما در اینجا بیکار نبودیم و بازیکنی مثل جورکوویچ را به خدمت گرفتیم. این رفت و آمد‌ها در فوتبال هست و امیدوارم همه اجازه دهند تا ببیند ما چه تدبیری می‌کنیم و آینده استقلال چگونه می‌شود. درست نیست این گونه ما را به حاشیه ببرند اما ما این مسائل را هم به جان می‌خریم. من هر انتقادی را می‌پذیرم و کمتر با دوستان مطبوعاتی تماس می‌گیرم اما امیدوارم آنها نیز همه چیز را رعایت کنند.

فارس: از بحث مجیدی بگذریم. علیپور گفته که رضا رجبی و روشن از آکادمی استقلال برکنار شدند. در این خصوص توضیح می‌دهید؟
    حدود 15 رو پیش رجبی نزد من آمد و اعلام کرد به همه چیز رسیدگی شده و برائت از دادگاه گرفته‌ام و از حق خودم دفاع کرده‌ام. او گفت که استعفا نامه‌ای را می‌نویسم و تقدیم شما می‌کنم. متن استعفای او به دستم رسید. این اتفاق درست در زمانی افتاد که ما مشغول یار گیری برای نیم فصل بودیم چون زمان زیادی برای جذب بازیکنان خارجی نداشتیم. به او گفتم چند روز دیگر هم صبر کن تا جایگزینت را پیدا کنم. حالا هم با 2 و 3 نفر صحبت کرده‌ام و به احتمال فراوان تا روز دوشنبه یک هیئت امنا برای آکادمی استقلال معرفی خواهم کرد تا همه چیزی به صورت عادی ادامه پیدا کند.

فارس: پس رضا رجبی تا زمان معرفی اعضای جدید آکادمی به کارش ادامه می‌دهد؟
    من از ایشان خواستم تا روزی که هیئت امنا معرفی شود به کارش ادامه دهد.

فارس: هفته گذشته جلسه‌ای را با هیئت مدیره برگزار کردید. فکر می‌کنید این جلسه برای حل مشکلات مالی تاثیر گذار بود؟
    قبل از سفری که داشتم با چند بازیکن تیم در مورد مشکلات مالی‌شان صحبت کردم و توافقاتی انجام دادیم. قرار است در چند روز آینده به صورت تک تک با بازیکنان صحبت و در خصوص نحوه پرداخت با آنها توافق کنم. به زودی مبالغی را به دست می‌آوریم تا به آنها بدهیم. اعضای هیئت مدیره هم با من صحبت‌هایی انجام دادند تا منابعی را پیدا کنیم و این گونه به بازیکنان پول تزریق شود و با خیال آسوده به کارشان ادامه دهند.

فارس: مجمع فدراسیون فوتبال نیز حرف و حدیث‌های زیادی داشت. نظر شما چیست؟
    خوشحال هستم که با همین نصف و نیمه حرفه‌ای بودن که هستیم، هم موافق و هم مخالف حرفش را می‌زند. وقتی این اتفاق می‌افتد نشان می‌دهد که چالش وجود دارد ولی من همین چالش را هم به فال نیک می‌گیرم. از سوی دیگر ما فوتبالی هستیم و در جلسه آینده هیئت رئیسه حتما در این خصوص صحبت خواهیم کرد. شاید تفاهم کنیم چون کار بزرگی در بحث فوتبال در حال انجام شدن است. شما اجازه بدهید جلسه آینده هیئت رئیسه برگزار شود و خواهید دید که چراغ سبز‌های زیادی روشن می‌شود و با یک تفاهم و تعامل خوبی از این گذر گاه سخت عبور خواهیم کرد. در این چند روز، هم با مخالفین و هم با موافقین در تماس بودم ولی تحلیل من این است که به شما گفتم و امیدوار هستم به آرامش نسبی دست پیدا خواهیم کرد.

فارس: ظاهرا برنامه نیم فصل دوم هم فشرده است و کادر فنی تیم شما را نگران کرده، چه برنامه‌ای برای این فشردگی دارید؟
    این برنامه ریزی برای ما خیلی سخت است. ما حتی در نیم فصل هم نتوانستیم استراحت کنیم و بعد از این نیز 3 و 4 بازی سخت را باید در فاصله 4 روز به 4 روز انجام دهیم. این مسئله به تیم ما فشار جدی وارد می‌کند و امیدوارم از کورس رقابت عقب نیفتیم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

شیرازی: استقلال نمی‌تواند قرارداد مجیدی را ثبت کند

13900919181836 PhotoA

حبیب الله شیرازی در مورد اینکه فتح الله زاده مدیرعامل استقلال اعلام کرده مجیدی قبل از حضورش در الغرافه قراردادش را با استقلال تمدید کرده و فردا این قرارداد در هیئت فوتبال ثبت می شود، اظهار داشت: شاید مجیدی پیش از فصل جاری با استقلال قرارداد دو ساله امضا کرده باشد و در این صورت این فصل با هماهنگی باشگاه به تیم دیگری رفته و فصل آینده باید خود به خود به استقلال بازگردد یا اینکه امسال قراردادش تمام می شد و به طور شفاهی برای فصل آینده با مدیران تیم به توافق رسیده است.
    وی افزود: ثبت قرارداد برای فصل آینده فقط در زمان نقل و انتقالات خودش صورت می گیرد و اگر مجیدی با استقلال برای فصل بعدی به توافق رسیده باید تا زمان نقل و انتقالات فصل آینده صبر کند و سپس قراردادش را به ثبت برساند. در فصل جاری هیچ قراردادی برای فصل بعدی ثبت نمی شود. ضمن اینکه مجیدی برای قرارداد جدید با استقلال باید ITC از باشگاه الغرافه داشته باشد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

تمرین استقلال یکشنبه تعطیل است

120620265 PhotoA

به نقل از سایت باشگاه استقلال، تمرین روز یکشنبه تیم استقلال با نظر کادرفنی تعطیل اعلام شد.
    استقلال عصر امروز در چارچوب مرحله نیمه‌نهایی رقابت‌های جام حذفی رویاروی شهرداری یاسوج قرار می‌گیرد.
    تمرین فردا برای ریکاوری انجام می‌گیرد و روز یکشنبه تمام بازیکنان استراحت کامل خواهند داشت.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

شیرازی متوجه شد کار ما قانونی بوده است

1076999 PhotoA

علی فتح الله زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره اظهار نظر حبیب الله شیرازی رئیس هیئت فوتبال تهران مبنی بر اینکه مجیدی قرارداد جدیدش با استقلال را باید در فصل جدید ثبت کند، اظهار داشت: با شیرازی در این خصوص صحبت کردم و او متوجه شد کارمان قانونی بوده چون مجیدی بازیکن استقلال است و او را به الغرافه داده ایم. بازیکنی که برای استقلال است نیازی به ثبت قرارداد ندارد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

امیدوار رضایی: هیئت مدیره موافق جدایی مجیدی نبود

155632 PhotoA

امیدوار رضایی در پایان مسابقه استقلال و شهرداری یاسوج در جمع خبرنگاران گفت: شهرداری یاسوج تیم نیرومند و با انگیزه‌ای بود. استقلال موقعیت گلزنی زیادی خلق کرد اما بازی مطلوب و ایده‌آل ما نبود با این حال خوشحالیم که فینالیست شدیم.
    وی در مورد مشکلات مالی باشگاه استقلال گفت: مشکلات مالی حل شده است. مکاتباتی با وزارت ورزش انجام شده و این وزارتخانه می‌تواند به استقلال کمک کند که در اسرع وقت این کمک انجام می‌شود.
    رضایی در مورد جدایی فرهاد مجیدی از استقلال گفت: ما خواهان جدایی مجیدی نبودیم و هیئت مدیره با این مسئله مخالف بود اما گفته می‌شد مجیدی مدت‌ها است مشکل دارد و می‌خواهد از تیم برود. در نهایت هیئت مدیره این اختیار را به مدیر عامل باشگاه داد تا با هماهنگی سرمربی در این مورد تصمیم بگیرد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

شریفات: سفید و قرمز و زرد ندارد، قهرمان می‌شویم

13900919112219 PhotoA

اسماعیل شریفات پس از پیروزی یک بر صفر استقلال مقابل شهرداری یاسوج عنوان کرد: موقعیت‌های زیادی داشتیم اما توپ‌هایمان گل نشد. اجازه ندادیم بازی به وقت‌های اضافه کشیده شود.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا به رنگ قرمز حساسیت دارید گفت: رنگ سفید، قرمز و زرد برای ما فرقی نداشت و آمده بودیم به هدفمان برسیم. از موقعیت خود درست استفاده کردیم. به حریف هم احترام می گذاریم و فکر می‌کنم تا اینجا توانسته‌ایم جواب هواداران خود را بدهیم و در فینال هم صد در صد می‌توانیم به قهرمانی برسیم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

جباری: شانس با ما یار بوده است

13900919111852 PhotoA

مجتبی جباری پس از پیروزی یک بر صفر برابر شهرداری یاسوج گفت: در این بازی فرصت‌های زیادی به دست آوردیم که گل نشد. شاید اگر از اولین موقعیت گلزنی‌ استفاده می‌کردیم راحت‌تر به کارمان ادامه می‌دادیم.
    وی در مورد جدایی فرهاد مجیدی گفت: جای مجیدی واقعا در استقلال خالی است و امیدوارم در غیاب این بازیکن بزرگ بتوانیم جام قهرمانی را به هواداران تقدیم کنیم. تمام تلاش ما این است در جام حذفی قهرمان شویم. برای رسیدن به هدفمان یک بازی سخت در پیش داریم و اگر قهرمان شویم کار بزرگی انجام داده‌ایم.
    کاپیتان استقلال در مورد اینکه قبول دارد شانس با استقلال در جام حذفی یار بوده گفت: قبول دارم شانس با ما یار بوده است اما بازی با پرسپولیس که یک مسابقه سنگین بود را پشت سر گذاشتیم. شهرداری یاسوج تیم بزرگی است که دو تیم لیگ برتری یعنی فولاد و تراکتورسازی را حذف کرده بنابراین نمی‌‌توان گفت صددرصد شانسی به فینال رسیده‌ایم.
    جباری در مورد اینکه چقدر استقلال شانس قهرمانی در جام حذفی دارد گفت: راه سختی را طی کرده‌ایم و هدفمان این است که قهرمان جام حذفی شویم و تکلیف جام حذفی را زودتر مشخص کنیم. بازیکنان فشار زیادی را تحمل کردند.
    وی در مورد استقبال کم تماشاگران استقلال عنوان کرد: من هم انتظار داشتم هواداران بیشتری به ورزشگاه می‌آمدند زیرا اگر هواداران بیشتر به ورزشگاه بیایند استقلال راحت‌تر بازی می کند.
    کاپیتان استقلال در مورد پیشنهاد العین و جدایی خود از این تیم گفت: این مسئله صحت ندارد و من خبر جدایی‌ام از استقلال را تکذیب می‌کنم. این فصل در خدمت استقلال هستم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

عمران‌زاده: شوت‌هایم در تمرین به در و دیوار می‌خورد!

13900919121804 PhotoA

حنیف عمران زاده پس از پیروزی یک بر صفر استقلال برابر شهرداری یاسوج در جمع خبرنگاران گفت: خیلی خوب بازی کردیم اما مانند دیدار با نفت آبادان توپ‌هایمان گل نمی‌شد و خدا را شکر که ما یک گل زدیم و پیروز شدیم.
    وی در مورد اینکه او به رنگ قرمز حساسیت دارد گفت: این حرف‌ها اصلا درست نیست. من برای قرمزها احترام خاصی قائل هستم و پرسپولیس هم از بدشانسی‌اش بود که حریف ما شد و حذف شد.
    عمران‌زاده در مورد جدایی مجیدی از استقلال گفت: او به دلیل مشکلات خانوادگی از تیم ما جدا شد. من برایش احترام زیادی قائلم ولی به عنوان بازیکن باید به مسائل داخل زمین بپردازم.
    وی در مورد گلی که زد اظهار داشت: در تمرین آنقدر شوت زدم که برخی از آنها به در و دیوار می‌خورد و بیرون می‌رفت تا کادر فنی به من گفت دیگر شوت نزن و خوشحالم که امروز در بازی رسمی یکی از آن شوت‌هایم گل شد.
    عمران زاده در مورد اخراجش از سوی فتح‌الله‌زاده در تمرین استقلال گفت: من به فتح‌الله‌زاده گفتم مصدوم هستم و در آن روز نمی‌توانستم تمرین کنم. به ایشان گفتم حاضرم فصل آینده هم قرارداد سفید با باشگاه امضا کنم.
    وی در مورد اینکه از قول او نقل‌ قول‌های دیگر مطرح شده است گفت: من نمی‌دانم یک روزنامه خاص دنبال چه چیزی می‌گردد آنها حتی از قول من اسم واعظ آشتیانی را آورده‌اند در حالی که من بخشی از فوتبالم را هم مدیون واعظ هستم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 25 از 32 نخستنخست ... 15212223242526272829 ... آخرینآخرین