مهدی رحمتی پس از برتری 2 بر صفر مقابل نفت تهران در مورد وضعیت جسمانیاش گفت: دو سه هفتهای است که از ناحیه کمر اذیت میشوم و فرصتی برای استراحت نداشتم اما دو سه روزی به ما تعطیلی خورده و میتوانم استراحت کنم.
وی در مورد بازی با نفت تهران گفت: خدا را شکر که توانستیم از موقعیتها استفاده کنیم و با پیروزی در این مسابقه قهرمان نیمفصل شویم.
رحمتی درباره اینکه آیا بهتر نیست به دلیل فشردگی مسابقات در بازیهای حساس به میدان برود، گفت: اینکه شما میگویید به من مربوط نمیشود. هرگاه تیم بخواهد از من استفاده کند در خدمت تیم هستم. فوتبال حرفهای است و من باید در خدمت تیمم باشم.
وی در این خصوص که او یک سرمایه ملی است و شاید با مصدومیت طولانی روبهرو شود، اظهار داشت: فکر میکنم اگر فشار را از روی تیمها بردارند فرصت استراحت وجود دارد. به جای تعطیلی ۱۵ روزه و فرمالیته بهتر است مسابقات را هر ۴ روز یا هر ۵ روز یکبار برگزار کنند. ما این تعطیلات را نمیخواهیم. امروز از دقیقه ۷۰ به بعد بازیکنان استقلال نمیتوانستند راه بروند. دلیل اینکه ملیپوشان ما مصدوم میشوند و خوب نمیشوند همین فشار مسابقات است.
رحمتی در خصوص مشکلات مالی گفت: ما هم مثل بقیه پول گرفتهایم. بازیکنی مثل حنیف عمرانزاده اصلاً پول امسالش را نگرفته است و هرچه گرفته مربوط به پارسال است. چون تجربه بازی در استقلال را دارد این شرایط را پیدا کرده اگر من هم سال بعد در استقلال بمانم شاید این شرایط را پیدا کنم. بچهها تحت فشار مالی هستند و همه به یک اندازه پول گرفتند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)