صفحه 24 از 32 نخستنخست ... 14202122232425262728 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

رحمتی: از دقیقه 70 به بعد نمی‌توانستیم راه برویم

13900909183333 PhotoA

مهدی رحمتی پس از برتری 2 بر صفر مقابل نفت تهران در مورد وضعیت جسمانی‌اش گفت: دو سه هفته‌ای است که از ناحیه کمر اذیت می‌شوم و فرصتی برای استراحت نداشتم اما دو سه روزی به ما تعطیلی خورده و می‌توانم استراحت کنم.
    وی در مورد بازی با نفت تهران گفت: خدا را شکر که توانستیم از موقعیت‌ها استفاده کنیم و با پیروزی در این مسابقه قهرمان نیم‌فصل شویم.
    رحمتی درباره اینکه آیا بهتر نیست به دلیل فشردگی مسابقات در بازی‌های حساس به میدان برود، گفت: اینکه شما می‌گویید به من مربوط نمی‌شود. هرگاه تیم بخواهد از من استفاده کند در خدمت تیم هستم. فوتبال حرفه‌ای است و من باید در خدمت تیمم باشم.
    وی در این خصوص که او یک سرمایه ملی است و شاید با مصدومیت طولانی روبه‌رو شود، اظهار داشت: فکر می‌کنم اگر فشار را از روی تیم‌ها بردارند فرصت استراحت وجود دارد. به جای تعطیلی ۱۵ روزه و فرمالیته بهتر است مسابقات را هر ۴ روز یا هر ۵ روز یکبار برگزار کنند. ما این تعطیلات را نمی‌خواهیم. امروز از دقیقه ۷۰ به بعد بازیکنان استقلال نمی‌توانستند راه بروند. دلیل اینکه ملی‌پوشان ما مصدوم می‌شوند و خوب نمی‌شوند همین فشار مسابقات است.
    رحمتی در خصوص مشکلات مالی گفت:‌ ما هم مثل بقیه پول گرفته‌ایم. بازیکنی مثل حنیف عمران‌زاده اصلاً پول امسالش را نگرفته است و هرچه گرفته مربوط به پارسال است. چون تجربه بازی در استقلال را دارد این شرایط را پیدا کرده اگر من هم سال بعد در استقلال بمانم شاید این شرایط را پیدا کنم. بچه‌ها تحت فشار مالی هستند و همه به یک اندازه پول گرفتند.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

برهانی: مجیدی جایی نمی‌رود

13900817143249 PhotoA

آرش برهانی پس از پیروزی 2 بر صفر مقابل نفت تهران در خصوص قهرمانی نیم فصل عنوان کرد: به دنبال یک بازی خوب بودیم تا با فاصله بیشتر از تیم دوم در صدر جدول قرار گیریم. امیدوارم این روند در نیم فصل دوم هم ادامه داشته باشد و بتوانیم در پایان فصل قهرمان شویم چون به قهرمانی نیم فصل جام نمی‌دهند.
    برهانی در خصوص اینکه فرهاد مجیدی تصمیم گرفته از استقلال برود تاکید کرد: با جدایی مجیدی قدرت استقلال کم می‌شود اما من مطمئنم که آقا فرهاد جایی نمی‌رود.
    وی در خصوص اینکه آیا مسائل مالی می‌تواند در قهرمانی استقلال نقش داشته باشد یا نه، گفت: مسلماً مسائل مالی خیلی ربط دارد. من خودم امسال هیچ پولی نگرفتم اما فتح‌الله‌زاده قول داده مشکلات را حل کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array
    جباری: امیدوارم در کنار مجیدی جشن قهرمانی را بگیریم

مجبتی جباری در خصوص قهرمانی استقلال در نیم فصل گفت: هدف ما این بود که نیم‌فصل را به خوبی به پایان ببریم و تلاش‌مان را هم کردیم. هدف دیگرمان این است که در نیم فصل دوم بهتر شویم.
    وی در خصوص اینکه آیا مشکلات مالی در روند استقلال تأثیر می‌گذارد یا خیر، عنوان کرد: فعلاً که حرفی از مسائل مالی نیست و به ما گفته‌اند به زودی مشکلات حل می‌شود. همه چیز مکمل هم است تا بتوانیم نتیجه بگیریم.
    جباری در خصوص اینکه مصدومیت دارد یا خیر، گفت: کمی درد داشتم اما توانستم بازی کنم هرچند در جریان بازی راحت نبودم اما خدا را شکر که توانستم به میدان بروم.
    این بازیکن در پاسخ به این سؤال که آیا بهتر نبود استراحت می‌کرد، گفت: بازی حساس بود و اکنون که تعطیل شده‌ایم می‌توانم استراحت کنم. البته در طول بازی اذیت شدم.
    جباری در خصوص جدایی مجیدی از استقلال گفت: فرهاد مجیدی هرگاه کنار ما بوده زحمت کشیده است. او رابطه خوبی با تماشاگران دارد اما تصمیمی که گرفته یک مسئله شخصی است و به خودش مربوط می‌شود. امیدوارم مجیدی در نیم فصل دوم هم کنارمان باشد تا قهرمانی را در کنار او جشن بگیریم. او خودش می‌داند که چه تصمیمی بگیرد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مظلومی: آنقدر گفتند کهکشانی که چشم خوردیم

13900915162957 PhotoA

پرویز مظلومی پس از پیروزی 2 بر صفر برابر نفت تهران و قهرمانی در نیم فصل در نشست خبری گفت: از بازیکنان تشکر می‌کنم که امروز شتاب‌زده نبودند و موقعیت‌های گلزنی را از دست ندادند. منطقی بازی کردیم و به آنچه می‌خواستیم، رسیدیم. می‌دانستم نفت دفاعی بازی می‌کند و هدفش ضد حمله است. تلاش کردیم نفت را جلو بکشیم تا از فضای پشت این تیم استفاده کنیم که در مواردی هم موفق بودیم.
    سرمربی استقلال با اشاره به فشردگی برنامه بازی‌ها گفت: 3 مسابقه سنگین و نزدیک به هم را انجام دادیم. امروز هم بازی قابل قبولی کردیم و 3 امتیاز شیرین گرفتیم. در نیمه اول بازیکنان در دادن پاس اشتباه زیادی داشتند اما در نیمه دوم وضعیت بهتر شد و در نهایت به خواسته‌‌مان رسیدیم.
    مظلومی در مورد جدایی فرهاد مجیدی از استقلال گفت: او تصمیمش را گرفته و می‌خواهد برود. یک هفته با من دراین مورد حرف زد و در نهایت رضایت دادم که او جدا شود. مجیدی مشکل خانوادگی دارد. من با فتح الله زاده جلسه دارم و می‌خواهم با او صحبت کنم. چون باید جواب این هواداران را بدهیم از فرهاد خواهش کردیم بماند و در این سه چهار ماه خانواده‌اش را به تهران بیاورد تا مشکلاتش حل شود. ما به مجیدی نیاز داریم و امیدوارم با ما باشد اما باید دید چه اتفاقی می‌افتد.
    سرمربی استقلال در مورد جاسم کرار تصریح کرد: از او خواستیم به ایران برگردد و حتی در جلسه انضباطی شرکت کند اما تاکنون نیامده است. آنقدر گفتند تیم کهکشانی داریم که چشم خوردیم و امروز در مجموع 15 بازیکن داشتیم.
    مظلومی در مورد اینکه چرا هواداران پرسپولیس بیشتر از هواداران استقلال به ورزشگاه می‌آیند اظهار داشت: باید از تماشاگرانی که در ورزشگاه حضور داشتند تشکر کنم. بیشتر هواداران ما دانش آموز یا کارگر هستند و برایشان سخت است که در اول هفته به ورزشگاه بیایند از همین 10 هزار نفری که امروز آمدند تشکر می‌کنم، باید شرایطی فراهم شود تا تماشاگران بیشتری به ورزشگاه بیایند. برای دانش آموزان و دانشجویان سخت است که مدرسه را رها کنند.
    وی ادامه داد: فوتبال خوبی بازی می‌کنیم و تماشاگران ما راضی هستند و به خاطر لجبازی و یا انتقاد از تیم نیست که در ورزشگاه حاضر نمی‌شوند. آنها مشکلات تحصیل و کاری دارند.
    مظلومی در مورد جذب بازیکنان جدید گفت: فردا جلسه‌ای با فتح الله زاده داریم و می‌خواهیم بازیکن خارجی بگیریم تا جای بازیکنان جدا شده را پر کنیم.
    وی در مورد نیم فصل گفت: قرار بود فقط 3 روز تمرین را تعطیل کنیم اما به دلیل خستگی بازیکنان 4 روز تمرینات تعطیل است و از روز پنج شنبه تمرینات را برای بازی با شهرداری یاسوج در جام حذفی آغاز می‌کنیم.
    مظلومی در پایان حاضر نشد با دوربین 90 صحبت کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

منتظری: بازیکن نفت به زبان پرتغالی فحش می‌داد

161025795 PhotoA

پژمان منتظری پس از برتری 2 بر صفر برابر نفت تهران در خصوص درگیری‌اش با مارسیو خوزه گفت: واقعاً زشت است که بخواهم یکسری مسائل را مطرح کنم. این بازیکن ۹۰ دقیقه به ما فحش می‌داد. او به زبان پرتغالی فحاشی می‌کرد و فکر می‌کرد ما نمی‌فهمیم.
    وی افزود: هر کاری می‌کردیم این بازیکن فحاشی می‌کرد. ما با مربیان برزیلی و پرتغالی کار کرده‌ایم و متوجه برخی لغات می‌شویم.
    منتظری ادامه داد: چه معنی دارد که یک بازیکن خارجی به ایران بیاید و اینطور فحاشی کند. من هم عصبانی شدم و قبول دارم که نباید اینطور رفتار می‌کردم. به هر حال این مسائل زشت است و بهتر است دیگر در موردش صحبت نکنیم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مشکلات مالی حل نشود فاجعه به بار می‌آید

13900817142128 PhotoA

حنیف عمران‌زاده پس از پیروزی 2 بر صفر برابر نفت تهران گفت: در تمرینات قرار شد برای زدن ضربات سر روی ضربات ایستگاهی به سمت دروازه حریف بروم و همین کار را کردم و یک گل هم زدم.
    وی در مورد قهرمانی استقلال در نیم فصل گفت: مزد زحمات را گرفتیم اما به قول مظلومی به قهرمان نیم فصل جام نمی‌دهند. مسئولان باید از تیم ما حمایت کنند. هدف ما قهرمانی در آسیا است و پتانسیل این کار را داریم.
    عمران‌زاده در مورد مشکلات مالی گفت: نه فقط ما بلکه تمامی باشگاه‌ها مشکل مالی دارند. من هنوز بابت نیم فصل پولی از استقلال دریافت نکردم. فقط بابت طلب فصل گذشته‌ام پول گرفتم. مشکلات مالی می‌تواند تاثیر گذار باشد. استقلال متعلق به وزارت ورزش است و اگر مشکلات مالی حل نشود فاجعه به بار می‌آید. فتح الله زاده تنها است و مسئولان باید از او حمایت کنند.
    بازیکن استقلال در مورد اینکه رقبای این تیم برای قهرمانی کدام تیم‌ها هستند گفت: سپاهان، تراکتورسازی و نفت تهران حریفان ما هستند.
    وی ادامه داد: نفت تهران تیم خوبی است که حسین فرکی آن را هدایت می‌کند. امیدوارم استقلال قهرمان شود و نفت تهران هم سهمیه آسیا بگیرد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

کیانوش رحمتی بازیکن اخلاق استقلال شد

13900909183147 PhotoA

به نقل از سایت باشگاه استقلال، بعد از جلسه‌ای که مسئولان تیم استقلال در خصوص انتخاب برترین بازیکن اخلاق نیم‌فصل اول داشتند، کیانوش رحمتی، هافبک این تیم توانست این عنوان را از آن خود کند.
    به همین دلیل پاداش ویژه‌ای به این بازیکن اهدا خواهد شد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

از باشگاه و بازیکنان تشکر می‌کنم که سورپرایزم کردند

13900915162640 PhotoA

آندرانیک تیموریان پس از پایان تمرین استقلال در خصوص شرایط خودش و استقلال گفت: در وهله اول خوشحالم که نیم فصل دوم را می‌خواهیم با قدرت بیشتری شروع کنیم. کادر فنی با یک برنامه ریزی خوب به همراه بدنساز تیم در حال آماده سازی تیم هستند تا مقابل شهرداری یاسوج آماده باشیم.
    وی افزود: به غیر از مصدومان تیم یعنی میداودی، رحمتی و امیرآبادی سایر بازیکنان در تمرین هستند. باتوجه به مصدومان تیم فکر می‌کنم مقابل شهرداری یاسوج ۱۰ تا ۱۵ نفر بیشتر نباشیم. این مصدومیت‌های زیاد هم به خاطر زمین‌های بی کیفیت و ناهموار ایران است که اکثر بازیکنان در تیم‌های مختلف به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه همسترینگ دچار مشکل شده‌اند.
    تیموریان در ادامه در خصوص جشنی که امروز در رختکن استقلال برای او گرفتند گفت: از مجموعه استقلال و بازیکنان تشکر می‌کنم که چنین سورپرایزی برای من و جورکوویچ ترتیب دادند و برای خودم و خانواده‌ام خوشحالم که سال جدید آغاز شده است.
    در ادامه این گفت‌وگو که فضا به سمت مزاح و شوخی پیش رفت خبرنگاری از تیموریان پرسید آیا بهتر نیست همیشه چنین جشن‌هایی در محل تمرین استقلال باشد تا تمرین شاداب‌تر برگزار شود که آندو به شوخی گفت: تمرینات استقلال همیشه شاداب است. اصلا اگر شاداب نبود من در تمرین شرکت نمی‌کردم! در قراردادم هم هست و به آقای مظلومی هم گفته‌ام که تمرین باید شاداب باشد! از طرفی در سال که یک بار بیشتر کریسمس نیست.
    تیموریان در خصوص اینکه گفته می‌شود پیشنهاد دو میلیارد تومانی از یک قطری دارد گفت: من از قطر پیشنهاد دارم؟ یک پیشنهاد خارجی داشتم که حتی مدیربرنامه‌هایم اسم تیم را هم به من نگفت و باشگاه قبول نکرد بروم.
    این بازیکن در خصوص بازوبند کاپیتانی که بعد از رفتن فرهاد مجیدی به دستان خود بسته بود اظهار داشت: کاپیتان اول ما بعد از رفتن مجیدی امیرآبادی است. آن بازوبندی هم که من بسته بودم قبل از پرواز فرهاد مجیدی برای من فرستاد و اتفاقا از آن استقبال هم شد. به هر حال من همیشه در خدمت باشگاه هستم و کارهای شادی‌آور باشگاه را من انجام می‌دهم!

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

درخواست باشگاه استقلال برای جذب فرشید طالبی

13900828101844 PhotoA

مسئولان استقلال برای تقویت خط دفاعی خود روز گذشته در نامه‌ای رسمی خطاب به باشگاه ذوب‌آهن خواستار جذب فرشید طالبی شدند.
    این باشگاه پیش از فصل جاری نیز به دنبال فرشید طالبی بود اما این بازیکن با توجه به قراردادی که با ذوب‌آهن داشت در این تیم ماندنی شد.
    آبی‌پوشان همچنین منتظر جواب جی‌لوئید ساموئل مدافع اهل ترینیداد و توباگو هستند. این مدافع جمعه هفته گذشته پس از اینکه با مسئولان استقلال به توافق رسید، برای مشورت با خانواده‌اش تهران را ترک کرد و قرار است تا پایان امروز به استقلالی‌ها جواب دهد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

کریسمس استقلال به افتخار آندو + تصاویر

بازیکنان و مسئولان استقلال برای غافلگیر کردن آندرانیک تیموریان و جورکوویچ دو بازیکن مسیحی تیم خود در رختکن درخت کریسمس و مراسم یک جشن ساده را تدارک دیده بودند.

بازیکنان و مسئولان استقلال برای غافلگیر کردن آندرانیک تیموریان و جورکوویچ دو بازیکن مسیحی تیم خود در رختکن درخت کریسمس و مراسم یک جشن ساده را تدارک دیده بودند.

پیش از اینکه تمرین استقلال در ورزشگاه دستگردی برگزار شود، در رختکن این تیم جشن کریسمس برگزار شد.

55244 269
    55245 503
    55246 355
    55247 840
    55248 417
    55249 923
    55250 829

منبع: جام
    [SIGPIC][/SIGPIC]

11. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 24 از 32 نخستنخست ... 14202122232425262728 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)