صفحه 21 از 32 نخستنخست ... 1117181920212223242531 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

تجربه ما به جوانی حریف می‌چربد

13900906145604 PhotoA

پرویز مظلومی به دلیل شرکت در مراسم ختم پدر جواد زرینچه در نشست خبری پیش از دیدار فردا با سایپا مهر کرج در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی شرکت نکرد و به جای او بهتاش فریبا حضور یافت.
    فریبا با اشاره به دیدار گذشته آبی‌پوشان در لیگ برتر گفت: گل سوم استقلال در بازی گذشته تنها روی خلاقیت جباری نبود و فرهاد مجیدی پاس گل بسیار خوبی را برای او مهیا کرد.
    مربی استقلال افزود: بازی فردای ما در جام حذفی نمی‌تواند آسان باشد و وقتی سایپامهر سه چهار حریف را پشت سر گذاشته و به اینجا رسیده یعنی تیمی خوب است. در دنیا به خصوص در لیگ انگلیس معمولا قهرمان جام حذفی از لیگ‌های پایین‌تر این کشور است و به جام شگفتی‌ها معروف شده اما با توجه به اتفاقاتی که در AFC افتاد قصد داریم امسال جام حذفی را جدی بگیریم چون می‌دانیم که با ۵ بازی راهی آسیا می‌شویم. نه اینکه در ۳۴ هفته، بازی کنیم و نتوانیم این کار را انجام دهیم.
    وی تأکید کرد: فیلم بازی حریف را تماشا کرده‌ایم و می‌دانیم که آنها دونده و جوان و با انگیزه هستند اما ما هم استقلال هستیم و سعی می‌کنیم مقابل تیم‌های پایین‌تر از تمام توانایی‌هایمان استفاده کنیم.
    فریبا در خصوص اینکه فردا تقابل تجربه و جوانی در جام حذفی اتفاق می‌افتد گفت: بهترین تیم‌های دنیا نیز هرکدام به یک شکلی بازی می‌کنند. ممکن است هر تیم در یک۱۵ دقیقه فرصت‌های زیادی نصیبش شود که اگر بتواند گل‌زنی کند می‌تواند برنده باشد. تیم جوان یک ویژگی دارد و تیم باتجربه یک ویژگی دیگر اما فکر می‌کنم فردا تجربه به جوانی بچربد.
    مربی استقلال در خصوص اینکه آیا قبول دارد در جام حذفی در جدول سختی قرار گرفته گفت: همین طور است اما تیمی که ادعای قهرمانی دارد باید مقابل تیم‌های کوچک و بزرگ برنده شود. ما برنامه ریزی کرده‌ایم که با تمام قوا در مسابقات شرکت کنیم و پتانسیل قهرمانی داریم.
    در ادامه یکی از خبرنگاران پرسید شما با این مسئله موافق هستید که تیمی با ۵ بازی قهرمان جام حذفی می‌شود و سپس به آسیا برود که مربی استقلال پاسخ داد: این را باید قانونگذار جواب بدهد اما من اعتقاد دارم تیمی که در لیگ برتر دوم شده سختی‌های بیشتری را نسبت به تیم قهرمان جام حذفی کشیده است. شاید اگر برخی باشگاه‌ها مدارک خود را به موقع به آسیا می‌فرستادند ما هم راحت در آسیا حضور داشتیم اما حالا هم مشکلی نداریم و به اعتقاد من تابلوی تیم استقلال بازی‌های آسیایی خواهد بود.
    فریبا در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر آخرین وضعیت الونگ و شایعه حضور عنایتی در استقلال گفت: الونگ یک ماه است که در تمرینات ما شرکت می‌کند و بهترین فرصت برای آزمایش او در دربی بود. او مراحل پزشکی را پشت سر گذاشت و در سلامت کامل به سر می‌برد. حتی قرارداد داخلی نیز با باشگاه منعقد کرده اما چیزی که ما می‌دانیم این است که یک مدافع وسط لازم داریم و متأسفانه تا به حال نتوانستیم آن را جذب کنیم.
    وی تأکید کرد: میثم حسینی در بعضی مواقع در این پست بازی کرده اما وقتی این شرایطی مهیا نشد که بازیکن دیگری به خدمت بگیریم دست روی الونگ گذاشتیم چون او در دسترس و با فوتبال ما آشنا است و سابقه بازی در تیم‌های بزرگ را هم دارد. به اعتقاد من او می‌تواند به ما کمک کند و تا به امروز از عملکردش راضی هستیم اما تصمیم نهایی را مظلومی می‌گیرد و قرار است در خصوص وی در اردوی امروز صحبت کنیم.
    فریبا گفت: در خصوص عنایتی نیز در کادر فنی هیچ صحبتی درباره این بازیکن نشده چون مظلومی تمام مسائل ریز و درشت را در جلسات فنی با ما مطرح می‌کند. عنایتی بازیکن کوچکی نیست و با اینکه سن و سال بالایی دارد جزو مؤثرترین بازیکنان لیگ است و به خاطر خاصیت بدنش چاق نشده اما در مورد این بازیکن و جذب او هیچ صحبتی انجام نداده‌ایم.
    مربی استقلال با اشاره به مشکلات مالی این تیم گفت: نمی‌دانم چرا این گونه است اما استقلال و پرسپولیس همیشه با هم مقایسه می‌شوند. وقتی که در آن سو پاداشی پرداخت می‌شود که البته به حق هم بوده برای بازیکنان ما سؤال‌هایی ایجاد خواهد شد چرا که پول این دو تیم از یک صندوق پرداخت می‌شود.
    وی افزود: ۹ بازی را برده‌ایم و یک ریال هم پاداش نگرفته‌ایم و خیلی از چک‌های بازیکنان سررسید شده است و به قول فتح الله زاده دو میلیارد ظرف 10 دقیقه تمام شد و هیچ وقت هیچکس هم راضی نبود. بازیکنان ما خوب تمرین می‌کنند اما به این مهم رسیده‌اند که باید صدرنشین باشند و حرف‌های خود را بزنند. همانطور که مظلومی گفته ما هر روز حرف‌های بازیکنان را می‌شنویم و می‌فهمیم که فتح الله‌زاده برای تهیه پول به آتش و آب و می زند و امیدواریم هیئت مدیره هم کمک کند و به باشگاه پول تزریق شود ولی مطمئن باشید که اگر این روند ادامه داشته باشد صددرصد در روند تیم تأثیرگذار خواهد بود.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

درگیری کرار با جباری و درخواست تعویض

حاشیه دیدار استقلال و سایپا مهر کرج

13900725095747 PhotoA

در دقیقه ۱۱۶ مسابقه، استقلال صاحب یک ضربه کاشته پشت محوطه جریمه سایپا مهر کرج شد. جاسم کرار می‌خواست این ضربه را بزند که مجتبی جباری این اجازه را به او نداد تا این بازیکن عراقی با جباری درگیری لفظی پیدا کند و با حرکت دست از پرویز مظلومی بخواهد که او را تعویض کند. این در حالی بود که استقلال سه تعویض خود را انجام داده بود. کرار در این فصل یک بار دیگر برای استقلال حاشیه سازی کرده بود.
    * طرفداران تیم استقلال بعد از اینکه در دقیقه ۱۰۵ با گل به خودی مدافع سایپا مهر کرج از حریف پیش افتادند، علی دایی را تشویق کردند و علیه حمید استیلی شعار دادند.
    استقلال در مرحله یک چهارم باید به مصاف پرسپولیس برود.
    استقلال امروز یک بر صفر تیم دسته دومی سایپا مهرکرج را شکست داد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض کرار: به جباری گفتم از همین نقطه به استقلال گل زدم

جاسم کرار پس از پایان بازی دو تیم استقلال و سایپای مهر کرج در خصوص درگیری خود در جریان بازی با مجتبی جباری، گفت: هنگامی که پشت محوطه جریمه سایپامهر خطایی به نفع استقلال گرفته شد حرف خاصی به جباری نزدم که او ناراحت شده است.
    وی ادامه داد: فقط به جباری گفتم که اگر یادت باشد سال گذشته با پیراهن تراکتورسازی در دقیقه ۸۹ از همین نقطه به استقلال گل زدم.
    کرار این چند جمله را گفت و با ناراحتی شدید از کنار خبرنگاران عبور کرد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض امیرآبادی: حریف را دست‌کم گرفتیم

مهدی امیر آبادی پس از پیروزی یک بر صفر برابر سایپا مهر کرج در مرحله یک هشتم جام حذفی گفت: حریف را دست کم گرفته بودیم اما آنها عالی کار کردند. اگر بازیکنان سایپا مهر در دیدارهای لیگ دسته دوم همین گونه بازی کنند می‌توانند به لیگ یک صعود کنند.
    وی در مورد نیمکت نشینی خود در این بازی گفت: کادر فنی به برخی از بازیکنان استراحت داده بود و من هم کمی سرما خورده بودم.
    امیرآبادی در مورد اینکه سهمیه ایران در آسیا کم شد و از این بابت استقلال ضربه می‌خورد، تاکید کرد: وقتی امکانات باشگاه‌های قطر و امارات را می‌بینیم خجالت می‌کشیم. به نظر من حق ایران در فوتبال آسیا ضایع نشده است، شاید با این کم شدن سهمیه باشگاه‌های ما سامان بگیرند. حق‌مان بود که سهمیه ما کم شود.
    وی اضافه کرد: باید ببینیم باشگاه‌ها خصوصی سازی می‌شوند یا نه. اگر شما نگاه کنید استقلال و پرسپولیس که پرطرفدارترین باشگاه‌های ایران هستند یک کمپ اختصاصی ندارند. بهتر است از این مسائل فوتبال ایران را درست کنند و بعد به سقف قراردادها برسند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

جباری: مربی نداریم، روی خلاقیت بازیکنان نتیجه می‌گیریم/مظلومی فقط نگاه می‌کند

13900904105729 PhotoA

اگر کرار یک دقیقه بازی کند دیگر برای استقلال به میدان نمی‌روم

مجتبی جباری پس از پیروزی یک بر صفر برابر سایپا مهر کرج گفت: بازی خوبی انجام ندادیم چون برنامه‌ای نداشتیم که خوب بازی کنیم و مثل اکثر بازی‌های استقلال روی خلاقیت فردی بازیکنان پیروز شدیم.
    وی تاکید کرد: سرمربی تیم ما در تمرین روی نیمکت می‌نشیند و یک قدم هم داخل زمین هم نمی‌گذارد. نتیجه این نداشتن مربی این است که بازیکن عراقی (کرار) برای ما شاخ می‌شود. ماه‌‌ها است که استقلال چنین شرایطی دارد. اگر من حرفی نمی‌زنم دلیل به نفهمی‌ام نیست. همیشه با این شرایط مواجه بودم و هیچ کس نیست که وضعیت را درست کند. هنوز پاداش برد برابر پرسپولیس را نگرفته‌ایم.
    جباری ادامه داد: به خاطر نتیجه گرفتن تیم و اینکه بازیکنان با هم هستیم سکوت کردم اما وقت و عمر ما در استقلال تلف می‌شود. برای یک برد باید کلی نخوابی و استرس بکشیم اما هیچ کس به فکر نیست. بازیکن عراقی (کرار) به من می‌گوید بگذار ضربه را من بزنم در حالی که آن منطقه‌ای نبود که کرار بخواهد ضربه بزند اما به من می‌گوید یادتان نیست که پارسال از همین جا به تیم استقلال گل زدم.
    بازیکن شماره 8 استقلال تصریح کرد: در تیم ما کادر فنی هیچ کاری نمی‌کند. من اگر با این بازیکن در اوج عصبانیتم برخورد نکردم فقط به این دلیل بود که بازیکنان استقلال گفتند در کشورش نیست و بعد می‌گوید من را زدند و کشتند.
    جباری اظهار داشت: اگر یک فرد عادی که فقط کنار زمین تمرین‌مان حضور داشته باشد، به ما می‌گوید نباید در این صحنه شوت می‌زدی و باید پاس می‌دادی و چرا این کار را کردی اما سرمربی ما در تمرین 2 ساعت نگاه می‌کند و می‌رود و هیچ اتفاقی برای ما نمی‌افتد و امروز مجبوریم 120 دقیقه جان بکنیم و پیروز شویم.
    این بازیکن افزود: فقط بدانید ما بازیکنان با استعداد و خوبی هستیم که اگر به ما چیزی یاد داده شود یاد می‌گیریم. با این وضعیت اگر جاسم کرار فقط یک دقیقه برای استقلال بازی کند من دیگر برای این تیم بازی نخواهم کرد. بحث من بازیکن عراقی و بازیکن جای دیگری نیست بلکه می‌گویم برنامه‌ای در تمرینات نداریم. فقط قرار است عرق‌مان را در بیاوریم تا بگوییم تمرین کرده‌ایم.
    بازیکن ملی پوش استقلال گفت: در تیم ملی مربیان با ما کار می‌کنند و پس از صعود به ما گفته می‌شود باید تصمیم جمعی برای مراحل بعد گرفته شود اما در استقلال هیچ اتفاقی نمی‌افتد.
    جباری در مورد کاهش‌ سهمیه‌های ایران در آسیا گفت: تصور می‌کنم اگر اشتباهی هم صورت گرفته باشد آن اشتباه دادن نمره زیاد به ایران بوده است. شما نگاه نکنید که چه چیز ما درست است. متولیان کار چه چیزی را درست می‌کنند؟

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

10. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

انتقاد تند فتح الله زاده از جباری

علی فتح الله زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال، با انتقاد از رفتار مجتبی جباری در قبال پرویز مظلومی، تاکید کرد که جباری از سوی این باشگاه جریمه خواهد شد.
    198960 423
    ایسنا - مديرعامل باشگاه استقلال در واكنش به موضع‌گيري مجتبي جباري گفت: من آدمي نيستم تحت تاثير گل‌هاي جباري قرار بگيريم؛ او فردا به كميته انضباطي مي‌آيد، قطعا شديدتر از قبل جريمه مي‌شود و اگر نخواست براي ما بازي كند، اول جرايم و ضررهاي باشگاه‌ را پرداخت كند، بعد هر تصميمي مي‌خواهد بگيرد.

علي فتح‌الله‌زاده درباره موضع‌گيري‌هاي مجتبي جباري عليه سرمربي تيم فوتبال استقلال و حاشيه‌هايي كه براي اين تيم به وجود آمده است، اظهار كرد: تيم‌هاي بزرگي همچون استقلال هر وقت صدر جدول هستند، مشكلات خاص خود را دارند و هر وقت هم در پايين جدول باشند، با مشكلات ديگري دست به گريبان هستند اما مطمئن باشيد تيم بزرگ و پر آوازه استقلال با اين نسيم‌ها از جا كنده نمي‌شود. عده‌اي به دنبال ضربه زدن به تيم ما هستند و حتي دوست نداشتند ما در بازي ديروز در جام حذفي پيروز شويم اما خدا خواست و برديم.
    حرفهاي جباري بهانه است
    وي افزود: هر بازيكن بايد حيطه مسئوليت خود را بداند و خارج از آن كاري نكند. اگر اين قاعده را رعايت نكند، كار او معناي ديگري خواهد داشت. در حال حاضر يكي از بهترين تمرين دهنده‌هاي فوتبال اروپا در استقلال كار مي‌كند. او 10 سال كنار اوتمار هيتسفيلد كار كرده و سال‌ها در بايرن‌ مونيخ و دورتموند فعاليت داشته است. با رزومه‌اي كه او دارد نمي‌توانيم بگويم تمرين دهنده خوبي نيست. بنابراين معلوم مي‌شود انتقادهاي جباري فقط بهانه است.
    جلسه اضطراري درباره جباري و كرار
    مدير عامل باشگاه استقلال از برگزاري جلسه فوق العاده‌اي براي رسيدگي به اين موضوع خبر داد و گفت: فردا (چهارشنبه) جلسه اي با سرمربي و سرپرست تيم با حضور معاونين باشگاه خواهم داشت و فورا تصميم لازم را درباره جباري مي‌گيريم. جباري و جاسم كرار هم فردا در كميته انضباطي باشگاه استقلال پاسخگو خواهند بود. از هر نظري كه فكر كنيد كار جباري را محكوم مي‌كنم و معتقدم بازيكن نمي‌تواند براي سرمربي تيمش يا مسئولان باشگاهش تعيين تكليف كند. كسي كه چنين ايراداتي را بگيرد، بايد در الفباي انتقاداتش تجديد نظر كند، چرا كه تمام موارد مطرح شده خارج از ضوابط حرفه‌اي وظايف يك بازيكن است.
    وي در پاسخ به اين سوال كه آيا جباري جزو آن عده‌اي است كه مي‌خواهند به باشگاه استقلال ضربه بزنند، گفت: ممكن است بازيكن ناخواسته در دام و طعمه آن افراد بيفتد. جباري و امثال او شخصا به دنبال ضربه زدن به استقلال نيستند، اما يكسري افراد هستند كه براي رسيدن به مقاصدشان بازيكنان را در دام خود گرفتار مي‌كنند.
    بعضي بازيكنان به كرار پاس نمي‌دهند
    فتح‌الله‌زاده در پاسخ به اين سوال كه " در قبال رفتارهاي جاسم كرار چه واكنشي داريد؟" گفت: كرار بازيكني است كه به تيم ما آمد تا براي استقلال مثمرثمر واقع شود، اما او معتقد است بعضي از بازيكنان به وي پاس نمي‌دهند و او احساس مي‌كند آن دسته از بازيكنان نمي‌خواهند كه كرار در استقلال مطرح شود، بلكه دوست دارند خودشان هميشه مطرح باشند. اينها مشكلاتي است كه ما بايد حتما برخوردهاي لازم را داشته باشيم و البته بايد اظهارات بازيكنان از جمله كرار را شنيد و پس از بررسي‌هاي كافي در صورت صحت چنين ادعاهايي اقدام‌هاي بعدي صورت گيرد. هر چند اين مشكلات آنقدر ريز است كه نمي‌تواند به استقلال ضربه‌اي بزند.
    وي در پاسخ به اين سوال كه با توجه به اشرافي كه نسبت به قضيه جباري داريد، چه پيش‌بيني از برخورد باشگاه با او داريد؟ خاطر نشان كرد: ما كاملا هوشيار هستيم و سعي مي‌كنيم منطقي‌ترين تصميم را بگيريم تا به نفع استقلال باشد. در عين حال تاثيرگذاري لازم را هم داشته باشد. جباري قطعا جريمه خواهد شد و چون پيشينه چنين مشكلاتي را هم داشته برخورد با او شديدتر از قبل هم خواهد بود، اما اين كه اين برخورد در چه اندازه باشد، بايد بعد از بررسي‌ها و مشورت‌هاي لازم با دوستان تعيين شود.
    جباري جريمه‌اش را بدهد، بعد هر تصميمي مي‌خواهد بگيرد
    فتح‌الله‌زاده در واكنش به اين كه جباري تهديد كرده كه در صورت بازي كردن جاسم كرار در استقلال، ديگر در اين تيم بازي نمي‌كند گفت: اشكالي ندارد. او جرايمش را پرداخت كند و ضرر‌هايي كه استقلال خواهد داشت را بپردازد، بعد هر كاري مي‌خواهد بكند. او با ما قرارداد حرفه‌اي بسته و ما نمي‌توانيم در مقاطع مختلف بنا بر دلايلي خودمان را از وجود او محروم كنيم. كما اين كه هزينه زيادي براي جذب بازيكنان حرفه‌اي متحمل شده‌ايم. من آدمي نيستم كه تحت تاثير فضاي ناشي از پيروزي استقلال قرار بگيرم و مثلا جباري فكر كند چون سه گل به شاهين زده در اين مقطع فضا براي انتقاداتش مناسب بوده است. براي من سه گل و پنج گل در چنين شرايطي فرقي نمي‌كند و هر تصميمي كه لازم باشد مي‌گيريم و قطعا آن را اعمال خواهيم كرد.
    بعضي كارگران حقوق 300 هزار توماني‌شان را نگرفته‌اند اما...
    مدير عامل باشگاه استقلال در واكنش به اين كه شايد پرداخت نشدن پاداش‌ها باعث به وجود آمدن چنين شرايطي شده است اظهار كرد: پاداش ها دير و زود دارد، اما سوخت و سوز ندارد. به هر حال همه تيم‌هاي ليگ برتري مشكلات مالي دارند. اصلا در تمام كشور دغدغه‌هاي مالي وجود دارد. همين الان ممكن است بعضي از كارگران ما كه بعضا ماهيانه 300 هزار تومان دريافت مي‌كنند، چهار، پنج ماه باشد كه حقوقشان در دريافت نكرده باشند، اما تمام بازيكنان استقلال امسال كمتر از 150 تا 200 ميليون تومان نگرفته‌اند. حال اين پول مربوط به طلب‌هاي گذشته شان بوده يا مبلغ قرارداد اين فصلشان. ممكن است در پرداخت برخي از طلب‌ها يك ماهي وقفه افتاده باشد، اما بازيكنان مي‌توانند شهادت دهند كه سرانجام طلب‌ها پرداخت شده است.
    وي افزود: مشكلات متعددي همچون تاخير در وصول بودجه‌هاي مقطعي باشگاه، بحث عدم پرداخت بودجه به تيم‌هاي دولتي كه از مصوبات مجلس شوراي اسلامي بود و ... همه به زمان بر شدن پرداخت طلب بازيكنان كمك مي‌كند، پس در اينجا كسي قصور نكرده و همه تلاش‌شان را براي تامين منابع استقلال كرده‌اند.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

12. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

فتح‌الله‌زاده، جباری را به کرار ترجیح داد

آخرین نیوز: مدیرعامل باشگاه استقلال با تاکید بر برخورد با دو بازیکن تیمش گفت: نباید انتظار داشته باشید که جباری را از فوتبال دور کنیم.
    905746 PhotoA
    به گزارش فارس، علی فتح‌الله‌زاده پس از پایان جلسه امروز باشگاه استقلال برای رسیدگی به تخلفات جاسم کرار و مجتبی جباری گفت: اتفاقی که رخ داد از قاعده طبیعی آن بیرون آمده بود. جباری مصاحبه‌ خوبی نکرد و بیشتر از همه خودش ضرر می‌کند. ما از مربی تمرین دهنده‌ای استفاده می‌کنیم که یکی از بهترین‌ها در اروپا است. هنکه 10 سال در بایرن مونیخ بوده است.

وی افزود: این سرمربی تیم است که تصمیم می‌گیرد چه بازیکنی ضربه ایستگاهی بزند. مجتبی جباری که به این شرایط ایراد می‌گیرد خودش می‌داند که فقط یک بازیکن است. او می‌گوید که چرا سرمربی با کرار برخورد نکرده در حالی که اگر قرار باشد با کرار برخورد شود با جباری هم به عنوان یک بازیکن باید برخورد شود.

مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص اینکه جو، بیشتر علیه جباری است در حالی که کرار هم کار خطایی انجام داده گفت: همانقدر که جاسم کرار کار اشتباهی انجام داده است جباری هم اشتباه کرده است. مگر آنجا نوشته شده بود که فقط جباری ضربه را بزند؟ ما با هر دو بازیکن برخورد می‌کنیم.

فتح الله زاده در خصوص اینکه باشگاه استقلال به مجتبی جباری بها می‌دهد اظهار داشت: شما این طور فکر می‌کنید، در صورتی که ما برخوردهای لازم را انجام داده‌ایم. انتظار شما از ما چیست؟ ما می‌خواهیم اشد مجازات را برای آنها در نظر بگیریم. شیث رضایی و محمد نصرتی که آن حرکت را انجام دادند فدراسیون فوتبال 30 میلیون تومان آنها را جریمه کرد. با یک فرد باید بر اساس گناهی که انجام داده برخورد کرد. کسی که سیلی می‌زند باید سیلی بخورد و کسی که یک نفر را می‌کشد باید کشته شود.

فتح الله زاده تصریح کرد: چند سال پیش بازیکن فرانسوی به دلیل اینکه با بازیکن هم تیمی خود به مشکل خورده بود فقط 50 هزار یورو جریمه شد و حتی محروم نشد. هفته گذشته هم در بازی ‌رم و اودنیزه دو بازیکن با هم برخورد داشتند و یکی از آنها با مشت به صورت بازیکن هم تیمی خود کوبید. مگر نمی‌گوییم می‌خواهیم حرفه‌ای رفتار کنیم باید ببینیم با آنها چه برخوردی شد. نباید انتظار داشته باشید که ما جباری را از فوتبال دور کنیم. هنوز به اینجا نرسیده‌ایم که جباری را از فوتبال بندازیم.

مدیر عامل استقلال در خصوص اینکه جباری در صحبت‌هایش کادر فنی تیمش را زیر سؤال برده گفت: ما کاملا مخالف این رفتار و صحبت‌ها هستیم. حتی خود مظلومی هم خواهان رسیدگی به این موضوع شد و ناراحت است و حق هم دارد. اجازه دهید بعدازظهر به این پرونده رسیدگی می‌شود و ما رای خود را می‌دهیم و آن موقع متوجه می‌شوید که آیا از این رای اهالی ورزش و علاقمندان راضی هستند یا نه. رای هر دو بازیکن را عصر امروز اعلام می‌کنیم.

فتح الله زاده در خصوص عملکرد جاسم کرار در استقلال گفت: از عملکرد کرار راضی نیستیم. من خودم او را به استقلال آوردم و روزی که او را جذب کردیم فکر می‌کردیم بهترین مهره را گرفتیم و حتی نظر کارشناسان نیز همین بود اما متاسفانه او در استقلال جواب نداده است. البته فکر‌های خوبی برای او داریم.

وی خاطرنشان کرد: اگر کرار به جباری گفته من به شما از این نقطه گل‌زده‌ام قصد تحریک نداشته و فقط می‌خواسته مهارت خود را نشان دهد. به هر حال هر دو در این صحنه جرمی مرتکب شدند و قطعا با آنها برخورد می‌شود. مطمئن باشید بازی شهرداری تبریز در رای تاثیری ندارد.

فتح الله زاده در خصوص اینکه آیا قرار است جاسم کرار در نیم فصل از استقلال جدا شود تاکید کرد: در حال بررسی این موضوع هستیم. یکی دو تیم خواهان کرار هستند و احتمال اینکه او را با بازیکن دیگری جا به جا کنیم وجود دارد.

به گزارش فارس فتح الله زاده در ادامه گفت و گو با خبرنگاران در خصوص مشکلات مالی و اینکه حسین فرزامی عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال اعلام کرده وظیفه هیئت مدیره در آمد زایی و تهیه پول نیست گفت: اگر درست متوجه قضایا شویم و حرف‌ها را درست منتقل کنیم حق کسی اجحاف نمی‌شود. بخشی از وظایف و اهداف هیئت مدیره تامین بودجه است. اینجا شرکت نیست که درآمدزایی داشته باشیم. با کسری بودجه روبه‌رو هستیم. نمی‌خواهم جواب فرزامی را بدهم. ایشان تجربه حضور در هیئت مدیره را ندارد و آرام آرام خودش متوجه می‌شود یکی از وظایف هیئت مدیره درآمدزایی است.

مدیر عامل استقلال درباره اینکه گفته است اگر پول نرسد از استقلال می‌رود گفت: من این صحبت را به بچه‌ها گفتم تا به آنها اطمینان دهم به دنبال پول هستم و تمام تلاش خود را می‌کنم تا آنها به مطالبات خود برسند. به بچه‌ها گفتم اگر فکر می‌کنید که پول نمی‌دهیم و من متوجه شوم که پولی در کار نیست خودم مثل شما می‌روم اما این جور نیست که بخواهم بروم. ما باید تلاش خود را انجام دهیم. شب گذشته هم در جلسه هیئت مدیره این مسائل مطرح شد. رسولی نژاد رئیس هیئت مدیره پا پیش گذاشت و راهکارهایی پیدا کردیم تا مقداری درآمد زایی داشته باشیم و بتوانیم بخشی از مشکلات مالی را حل کنیم.

فتح الله زاده در خصوص اینکه فرق او با رویانیان در باشگاه پرسپولیس چیست که آنها اکنون مشکل مالی ندارند، عنوان کرد: هیئت مدیره پرسپولیس به آرامش رسیده و در حال تزریق پول است. ما هم در حال تلاش هستیم و اکنون هیئت مدیره به این نتیجه رسیده که باید درآمدزایی کنیم، باید فقط صبر کرد و نباید زود تصمیم گرفت.

مدیر عامل استقلال در خصوص این انتقاد که چرا اجازه حضور خبرنگاران در تمرین داده نمی‌شود اظهار داشت: رسانه‌ها هم باید بدانند که ما مشکلاتی داریم. وقتی بازیکنان عصبی هستند برای مصاحبه سراغ‌شان نروند. مثل این می‌ماند که پدر یک خانواده درآمد محدودی داشته باشد اما فرزند او بگوید چرا بچه همسایه سوار بنز می‌شود. آیا این درست است که آرامش خانواده به هم بریزد؟ امکانات باشگاه استقلال مشخص است و من باید داشته باشم تا بتوانم خرج کنم.

وی ادامه داد: اگر بازیکن احساس می‌کند در این تیم به حق مالی‌اش نمی‌رسد می‌تواند اول فصل قرارداد با ما امضا کند اما پس از آن نمی‌تواند به ما بگوید چقدر خرج کنیم. بودجه باشگاه مشخص است. یکی فرزندش را با نان و پنیر سیر می‌کند. آیا این درست است که در این خانواده یک نفر آبروریزی کند. ما از بازیکنان انتظار این مسئله را داریم. اکنون تیم‌هایی مثل ذوب آهن، شاهین بوشهر با مشکلات مالی روبه‌رو هستند.

فتح الله زاده تاکید کرد: همه تیم‌ها باید این شرایط را تحمل کنند. من به همراه رویانیان به مجلس رفته بودم و پیشنهادی را به لاریجانی دادیم و قرار شد این موضوع در وزارت ورزش و مجلس بررسی شود. به هر حال رسیدگی به این مسائل زمان می‌برد. انتظار داریم دوستان و بازیکنان این شرایط را درک کنند.

مدیر عامل استقلال در پایان در خصوص وضعیت الونگ الونگ گفت: روزی که قرار شد الونگ در تمرینات استقلال شرکت کند به مظلومی گفتیم او اگر خوب باشد در نیم فصل با او قرارداد امضا می‌کنیم و اگر از او بهتر پیدا کردیم که تکلیف مشخص است. هنوز نیم فصل نیامده و قرار است در نیم فصل یک مهاجم سر زن و یک مدافع خارجی جذب کنیم.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

14. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

استقلال بدون خسرو حیدری به تبریز می‌رود

1110676 PhotoA

تیم استقلال امروز ساعت ۱۲:۳۰ آخرین تمرین خود را برای بازی با شهرداری تبریز برگزار می کند. این تمرین بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران برگزار می شود.
    منصور پورحیدری سرپرست استقلال هنوز شرایط را برای حضور نمایندگان رسانه های گروهی در تمرین مناسب نمی داند.
    استقلال ساعت ۱۶ امروز درحالی به تبریز پرواز می کند که علاوه بر نداشتن مجتبی جباری و جاسم کرار به دلیل تصمیم انضباطی باشگاه، خسرو حیدری را به دلیل مصدومیت به این سفر نمی برد. حیدری تمرینات خود را با استقلال آغاز کرده اما هنوز شرایط بازی را ندارد.
    دیدار تیم های شهرداری تبریز و استقلال ساعت ۱۵:۱۵ فردا در ورزشگاه یادگار امام برگزار می شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

16. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مظلومی به خاطر مردم و تیم از جباری گذشت

13900723121257 PhotoA

منصور پورحیدری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد حکم کمیته انضباطی باشگاه استقلال و شرایط این تیم صحبت های زیر را مطرح کرد:

فارس: تمرینات استقلال همچنان پشت درهای بسته است؟
    تمرینات تیم فعلا بسته است. امیدوارم هر چه سریع‌تر آرامش به تیم بازگردد و تمرینات با حضور خبرنگاران برگزار شود.

فارس: جباری و کرار از چه زمانی می توانند در تمرینات شرکت کنند؟
    جباری از بعد از بازی با شهرداری تبریز می تواند در تمرینات شرکت کند اما مسئولان هنوز جاسم کرار را پیدا نکرده اند که به باشگاه بیاید و با او صحبت کنند. احتمالا شنبه یا یکشنبه با کرار هم صحبت های لازم می شود.

فارس: نظر شما در مورد حکم کمیته انضباطی باشگاه استقلال چیست؟
    به هر حال این حکمی است که باشگاه و کمیته انضباطی داده است.

فارس: در خصوص این حکم خیلی‌ها نگاه انتقادی دارند.
    ما طبق وضعیت باشگاه و صلاح تیم همه چیز را در نظر گرفتیم. شاید سلیقه ها در این باره فرق داشته باشد. مجبور هستیم به دلیل منافع باشگاه مسائل را جلو ببریم. آنچه که صلاح تیم بود را در نظر گرفتیم. این رای را برای اینکه به نفع باشگاه و بچه ها باشد دادیم و امیدوارم که جلوی این مسائل گرفته شود.

فارس: مظلومی طوری ناراحت بود که به نظر می رسید این بار دیگر از جباری نمی گذرد و جریمه سختی برای او در نظر می گیرد.
    با توجه به اینکه صحبت های مطرح شده به او بود، طبیعی بود که ناراحت باشد اما با توجه به اینکه یک بخش قضیه مربوط به او می شد گذشت کرد. مظلومی دیروز در جمع بچه ها هم گفت که از حق خودش برای منافع تیم و مردم گذشت و امیدوار است دیگر چنین اتفاقاتی رخ ندهد. او گفت که گذشت کرده است. بقیه مسئله مربوط به باشگاه می شد و مسئولان هم صلاح تیم را در نظر گرفتند.

فارس: جاسم کرار معتقد است بازیکنان استقلال به او پاس نمی دهند و از این بابت ناراحت است.این طور نیست. جاسم کرار توانایی بالایی دارد و بین بچه ها تفاوتی نیست. من خودم این مورد را چندین بار به کادرفنی گفتم که احساس می کنم کرار نتوانسته با بچه ها هماهنگ شود و خودش را جا بیندازد. مشکلاتی پیش آمده که باعث شده این بازیکن مثل سایرین در اختیار تیم نباشد. کرار وقتی عصبی می شود مشکلاتی برای خودش و تیم درست می کند و این دفعه اول هم نبود. بازیکنان همگی با نظر کادرفنی انتخاب می شوند و این دست خود بازیکن است که خودش را با شرایط تطبیق دهد. بازیکنان استقلال در این مدت احترام کرار را نگه داشتند و حتی سعی می کردند او را با شرایط تطبیق دهند اما متاسفانه کرار خودش این شرایط را پیش آورد. حتی من شنیدم که شایعه شده می خواهد به تراکتورسازی بازگردد اما یکی از بازیکنان این تیم گفته اگر او به تبریز بیاید من از این تیم می روم. اینها نشان می دهد که بازیکن خودش چنین شرایطی را پیش می آورد. کرار بازیکن بزرگی است اما ضعف هایی دارد که باید برطرف کند. امیدوارم هر تصمیمی در مورد او گرفته می شود به نفعش باشد.

فارس: ظاهرا می خواهید در نیم فصل او را معاوضه کنید؟
    باید دید باشگاه چه تصمیمی در موردش می گیرد. منافع تیم به بازیکن ارجحیت دارد.

فارس: قرار بود قبل از بازی با شهرداری تبریز پول پاداش بازیکنان پرداخت شود؟
    فتح الله زاده قول هایی داده است و مثل اینکه قرار شده در این دو سه روز به حساب بازیکنان واریز شود.

فارس: و بازی فردا با شهرداری تبریز؟
    بازی سنگینی است. این مسابقه برای آنها متفاوت خواهد بود. انگیزه ها بالاست و امیدوارم دست پر از تبریز باز گردیم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

18. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض آشتي کنان جباري و مظلومي(عکس)

جلسه سرپايي استقلالي ها، روبوسي مظلومي و جباري برگزار شد.

تصاویر مربوط به تمرین ظهر امروز تیم استقلال است.

156597hp2

تصویر نخست مربوط به لحظه ای است که اشک های مجتبی جباری پس از خاتمه صحبت هایش در جمع بازیکنان و مربیان استقلال جاری می شود و حاضرین به سمت جباری خیره شده اند.
    تصویر دوم نیز لحظه روبوسی مظلومی و جباری بعد از خاتمه جلسه سرپایی استقلالی ها را نشان می دهد؛ لحظه ای که لبخند را بر لب سایر بازیکنان حاضر در تصویر نشانده است.

pp20281529

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

صفحه 21 از 32 نخستنخست ... 1117181920212223242531 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)