با سلام
میگم آقا محمد با گروه آشیانه مشورتی بکنین و این گروه هم کارش همینه . مثل اون سایت که به پیامبر گرامی اسلام ( ص ) توهین کرد و گروه آشیانه اونو هک کردند.
با سلام
میگم آقا محمد با گروه آشیانه مشورتی بکنین و این گروه هم کارش همینه . مثل اون سایت که به پیامبر گرامی اسلام ( ص ) توهین کرد و گروه آشیانه اونو هک کردند.
مهرداد جان چه پیشنهادی دادی ان هم با گروه اشیانهفکر کنم کل مجموعه هک بشه بهتر تا با انها همکاری کنیم
![]()
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
سلام به وستان خوبم
آقا محمد، با خدا باش و بدان که بعد از او ما با شماییم.
آنها احمق، ابله و مزخرف هستند. از ین کاملتر و جمع و جورتر نداشتم که بگم!
حقیقت چون آفتاب درخشان و نمایان است.
سپاس
دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"
دلِ هر ايراني كه براي ايران نميتپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
گروه آشیانه
اقا مهرداد اعضای این گروه برابر عرب ها هستند
سلام
من در سایت دانلود نرم افزار ، بازی و کارتون ثبت نام کردم و بعد از فعالسازی از طریق ایمیل و ورود به سایت و ورود به حساب کاربری و رفتن در صفحاتی دیگر باز میبینم که به عنوان کاربر ثبت نام نشده هستم و دوباره برای نظر دادن باید نام و ایمیل رو پر کنم ؟ اگر ثبت نام شدم و لوگین کردم دیگه نباید به عنوان مهمان باشم و باید به عنوان کاربر ثبت نام شده باشم ؟
یعنی برای نظر دادن اون فیلدها دیگه نباید برای من وجود داشته باشه :دی و فقط گزینه نظر شما باشه ؟
ممنون
مخور غم گذشته _ گذشته ها گذشته
هرگز به غصه خوردن گذشته برنگشته
به فکر آینده باش _ دلشاد و سر زنده باش :دی
به نام خدا
والله به خاطر اسپم این روبات ها ثبت نام هم گذاشتم ، کد امنیتی هم گذاشتم فایده نداشت
اومدن ثبت نام هم کردند
یک نگاه به یک صفحه بیاندازید
روزانه بالای دو هزار اسپم داریم
http://www.pic.p30ask.com/images/924...0000111259.png
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
پ . ن.
راستی یادم رفت بگم شما وارد که شدید اولا لازم نیست اون گزینه ها را پر کنید و دابل کلیک که کنید برای دفعات بعد باید خودش پر بشه و در ضمن اگر اشتباه هم پر کنید باز با اسم خودتان نظر ثبت خواهد شد و تنها کادرها باید پر بشه تا ربات ها نتونند اسپم بدند و اسپم فقط مخصوص آقا حسین و نیما هستش :دی
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)