صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 28

موضوع: علي كريمي از استيل آذين اخراج شد

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض كيكر از اخراج كريمي نوشت

اين پايگاه اينترنتي در اين باره نوشت: علي کريمي بازيکن پيشين بوندسليگا شغلش را در باشگاه استيل آذين از دست داد. اين بازيکن ايراني مهمترين دستور مسلمانان را زيرپا گذاشت و به همين خاطر از باشگاه کنوني‌اش اخراج شد.

کيکر در ادامه نوشت: کريمي فريضه روزه در (ماه) رمضان را رعايت نکرد. براساس اين دستور مسلمانان از طلوع آفتاب تا غروب حق خوردن و آشاميدن را نخواهند داشت. باشگاهش نيز بر همين اساس قرارداد با او را فسخ کرد.

کيکر همچنين از عدم آگاهي حسين هدايتي، مالک باشگاه از اخراج کريمي و موافق نبودن او با اين تصميم نوشت.

کريمي که روزگاري مارادوناي آسيا شناخته مي‌شد در فاصله سالهاي 2005 تا 2007 در 33 بازي بوندسليگا پيراهن بايرن مونيخ را پوشيد و در اين بازيها 3 بار هم گلزني کرد.

او در پرافتخارترين باشگاه آلماني هرگز آن گونه که بايد موفق نبود و از همين رو در ژوئيه 2009 به عنوان بازيکن آزاد به باشگاه پرسپوليس پيوست.

يادآور مي‌شود، کريمي پيش از حضور در پرسپوليس مدتي را در قطر گذرانده بود.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. 3 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض محمد دادکان: معترضان به كريمي همه پاك‌اند و منزه؟

به گزارش ایسنا؛ محمد دادکان که به شهادت بازیکنان هم‌نسل‌اش یکی از بازیکنان با اخلاق فوتبال ایران بود و در تمام دوران بازیگری‌اش حتی یک کارت زرد هم دریافت نکرد و همچنین در مدت 4 سال و سه ماه ریاست‌اش در فدراسیون، فوتبال درگیر مسائلی که امروز شاهدش هستیم،‌ نبود در گفتگو با ایسنا، درباره مسائل اخلاقی که در فوتبال ایران به وجود آمده است، گفت: قصد مصاحبه نداشتم اما چون می‌بینم شرایط در فوتبال ایران به گونه‌ای است که همه اصل را رها کرده‌ایم و چسبیده‌ایم به مسائل حاشیه‌ای، باید صحبت‌هایی را مطرح کنم. اولا باید بگویم در ماه مبارک رمضان قرار داریم و باید تمامی کارهایی که انجام می‌دهیم به خاطر اصلاح امور باشد. در پاسخ به شما باید بگویم کدام فرهنگ؟ اول باید برویم در سطح جامعه ببینیم که آیا جامعه ما پذیرای فرهنگ هست یا خیر؟ به هر حال فوتبال بخشی از این جامعه است. متاسفانه در این روزها تظاهر و مردم فریبی حرف اول را در جامعه ما می‌زند و شرایط در باشگاه‌های ما هم بهتر نیست. کدام باشگاه می‌تواند ادعا کند که به مسائل فرهنگی پرداخته و اگر باشگاهی را پیدا کردید که مدعی فرهنگ سازی در فوتبال است بدانید که او هم دروغ می‌گوید!

وی با بیان این که کار فرهنگی می‌تواند پالایش خوبی در مسائل فنی به وجود بیاورد، گفت: امروز آدم‌های ناتوان که به دنبال آمال و آرزوهایشان هستند، به افراد برچسب منشوری بودن می‌زنند.

دادکان با اشاره به اتفاقی که برای علی کریمی افتاده و با بیان اینکه حرف‌هایم کلی است، گفت: می‌گویند "عیسی به دین خود و موسی به دین خود". برو خودت را بساز که الگو شوی. نمی‌خواهد در رسانه‌ها و بین دولتی‌ها از خودت الگو بسازی. این مردم هستند که باید الگو را انتخاب کنند. اگر کسی اشتباهی می‌کند، باید بدانیم که ما را به جای فرد متخلف داخل قبر نمی‌گذارند. نمی‌توان با چوب و تکفیر آداب و فرهنگ ایجاد کنیم. آقایان در خفا هزاران مشکل دارند و وقتی کسی در ظاهر اشتباهی می‌کند می‌خواهند آبروی او را ببرند. این عین بی‌دینی است. دین ما می‌گوید که نباید آبروی آدم‌ها را برد.

وی با بیان اینکه کسانی که حرف از اخلاق و فرهنگ می‌زنند، خودشان از همه بدترند گفت: بروید در زندگی این افراد و ببینید که چقدر خودشان ناپاکترند. از ادب و فرهنگ حرف می‌زنند ولی خودشان سمبل بی‌ادبی و بی‌فرهنگی هستند. یکی بیاید بگوید که من خوب هستم. هیچ کس نمی‌تواند چنین ادعایی کند. همه ما مثل هم هستیم. مگر می‌شود کسی را صاحب اخلاق و فرهنگ و دین کرد. این مسایل ریشه در ذات آدم‌ها دارد. کنفسیوس می‌گوید، آدمهای بزرگ وقار دارند و تکبر ندارند و آدمهای کوچک تکبر دارند و وقار ندارند و کسب این وقار از پدر و مادر است. من می‌گویم اگر کسی صاحب فرهنگ و اخلاق و دین باشد، باید این از خانواده‌اش به او رسیده باشد و جامعه نقش کمی دارد.

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی در ادامه در پاسخ به این سوال که شما خودتان در زمان حضور در فدراسیون فوتبال تا پیش از دیدار با مکزیک مشکلی با علی کریمی نداشتید و این بازیکن هیچ گاه جلوی شما موضع نگرفت، آیا فکر می‌کنید رفتاری که باشگاه استیل آذین با او کرد رفتاری صحیح بود یا خیر گفت: رفتاری که با علی کریمی و کریمی‌ها می‌شود دفعش بیشتر از جذب است. زمانی که من رییس فدراسیون فوتبال بودم، بازیکنانی را می‌دیدم که به خاطر شرایطی که داشتند روزه‌خواری می‌کردند ولی من هیچ وقت آبروی این افراد را نبردم. برانکو 4 سال در فوتبال ایران بود. در این مدت در زمان ماه رمضان از خانه که بیرون می‌آمد تا آخر شب مانند ما مسلمانان رفتار می‌کرد و این تنها به خاطر فضایی بود که در فدراسیون فوتبال وجود داشت. رفتاری که احترام متقابل در آن وجود داشت. دلیل دیگرش هم ذات خودش بود، ما چیزی را زور نمی‌کردیم و او هم احترام می‌گذاشت. اگر هم علی کریمی سهوا نوشیدنی را خورده شاید عذری داشته است. شاید مسافتی را طی کرده و دیگر روزه نبوده است. نباید همه چیز را با نیت سو نگاه کنیم.

دادکان با بیان اینکه نباید با آبروی هیچ کس بازی کرد، به ایسنا گفت: متاسفانه در جامعه ما در تمامی زمینه‌ها سمبل‌ها و الگوها را می‌زنیم، برای چه؟ می‌خواهم بپرسم همه معترضان به کریمی پاکند و منزه؟! چرا ما در بخش فرهنگ، اجتماع و سیاست الگوها و سمبل‌ها را می‌زنیم؟ آیا همه معترضان به این الگوها پاکند؟ همه ما مثل هم هستیم. حالا جوی به وجود آمده که مد کرده‌ایم که یکی را روزه‌خوار بدانیم و دیگری را منشوری.

وی افزود: این یک موج است. موجی که می‌خواهیم رویش سوار شویم و سال بعد پول بیشتری بگیریم. خروجی این فوتبال که سالانه 400 میلیارد تومان در آن هزینه می‌شود چیست؟ مسوولان کشوری، من یک سوال از شما دارم. آیا می‌دانید که خروجی این فوتبال صفر است؟ اگر می‌دانید که گناهتان 10 برابر است و اگر نمی‌دانید چرا می‌خواهید با طبل بی‌صدا مردم را سرگرم کنید. من اگر در این فوتبال سمتی داشتم لیگ را تعطیل می‌کردم و می‌گفتم از این پول‌ها خبری نیست. بروید در همان خارج بازی کنید. چرا لژیونرهای ایرانی که در اروپا و امارات بوده‌اند یکی یکی به ایران برمی‌گردند. دلیلش این است که در اینجا پول بیشتری به آنها می‌دهند. من یک دفعه این مسئله را گفته‌ام و بار دیگر تکرار می‌کنم. چرا مربی که در زمان ما 13 میلیون تومان پول می‌گرفت الان 400 میلیون تومان پول می‌گیرد. این بی درو پیکری فوتبال ایران نیست؟

دادکان افزود:‌ چطور در زمان ما بازرسان در فدراسیون فوتبال بودند و الان خبری از این بازرسان نیست. مسوولان کمیته تربیت بدنی مجلس که دنبال تحقیق و تفحص بودند تنها به دنبال این هستند که عکس سه در چهارشان در روزنامه‌ها چاپ شود. نتیجه و خروجی کمیته ویژه رییس جمهور برای بررسی شکست ورزش ایران در المپیک چه شد؟ از حالا به شما می‌گویم که جواب شکست در گوانگجو را چه کسی می‌دهد؟ من به شما می‌گویم همان‌هایی که جواب مردم را پس از شکست در پکن و جام جهانی داده‌اند به شکست‌های گوانگجو هم پاسخ خواهند داد. فقط با دروغگویی به مردم می‌گویند که کمیته تشکیل داده‌ایم. کدام کمیته؟

وی تاکید کرد: آنهایی که می‌آیند شخصیت آدم‌ها را زیر سوال می‌برند خودشان از همه بدترند.

رییس سابق فدراسیون فوتبال گفت: من سوالی که از ایسنا دارم و امیدوارم که شما آن را پیگیری کنید این است که آیا بازیکنی که 700 میلیون تومان می‌گیرد مربی که حداقل 500 میلیون تومان می‌گیرد و مدیری که 300 میلیون تومان می‌گیرد آیا این دعواها را به خاطر اخلاق به راه می‌اندازد. این سوالی است که من از شما دارم. بروید ببینید مدیران در این فوتبال چقدر می‌گیرند. ما الگوها را می‌زنیم که این مدیران غیرورزشی به فوتبال بیایند و خروجی فوتبال همینی می‌شود که می‌بینید. امروزه شرایطی ایجاد شده که آدم‌ها می‌آیند و دم از مسائل فرهنگی می‌زنند و می‌گویند کارهایشان به خاطر حفظ شئونات و نظام است اما در واقع آنها به دنبال مقاصد خود هستند.

4. 3 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض هيات مديره استيل‌آذين از تصميم مديرعامل درباره كريمي حمايت كرد

جلسه فوق العاده هيات مديره باشگاه استيل آذين با حمايت اعضا از تصميم مديرعامل در مورد علي کريمي و ارجاع موضوع براي بررسي بيشتر به کميته انضباطي با پيشنهاد مديرعامل به پايان رسيد.
    در صورت جلسه نشست روز سه شنبه اعضاي هيات مديره باشگاه استيل آذين آمده است: هيات مديره، ضمن قدرداني از مديرعامل محترم باشگاه و پشتيباني از تصميم و توجه جدي ايشان نسبت به رعايت اصول و ضوابط ديني از طرف بازيکنان، با توجه به تشکيک و ترديدي که براي هيات مديره باشگاه استيل آذين در خصوص ميزان صحت و کم و کيف گزارش هاي ارائه شده به مديرعامل محترم باشگاه به وجود آمده است، پس از بحث و بررسي درباره موضوع مورد نظر، با پيشنهاد مديرعامل محترم براي ارجاع مورد به کميته انضباطي و تهيه گزارش لازم و ارائه گزارش به هيات مديره، به اتفاق آرا موافقت کرد.
    حسين هدايتي، حميدرضا آصفي، علي ميرزايي، پرويز کاظمي، محمدرضا خروطي، صابري زفرقندي، شهاب الدين جهانيان، دکتر نصرا.. سجادي و مصطفي آجورلو ، اعضاي هيئت مديره اين باشگاه تهراني هستند.

6. 3 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض عبد اللهي: در صورت درخواست استيل آذين يا كريمي ورود مي‌كنيم

عضو کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: در صورت درخواست استيل آذين يا علي کريمي، به اين پرونده ورود خواهيم کرد.

حسين عبداللهي در مورد ماجراي روزه خواري علي کريمي و اخراج او از استيل آذين، اظهار داشت: اگر هر دو طرف ماجرا يعني باشگاه يا علي کريمي از کميته انضباطي درخواست رسيدگي کنند، به اين پرونده ورود مي‌کنيم. ابتدا بايد گزارش اين اتفاق به کميته انضباطي بيايد چرا که ما هم در رسانه‌ها از اين موضوع مطلع شده‌ايم.

وي در مورد اتفاقات رخ داده در ديدار نفت آبادان و پرسپوليس و شعار عليه مجتبي شريفي رئيس کميته انضباطي، عنوان کرد: منتظر گزارش داوران و ناظر هستيم تا در اين مورد تصميم گيري کنيم. هر چند اشخاص کميته انضباطي بارها از حقوق خود گذشته‌اند؛ اما شان کميته انضباطي بايد حفظ شود. بارها پيش آمده بازيکنان اتهاماتي را به اعضاي کميته انضباطي زده‌اند که اعضاي از حقوق شخصي خود گذشته‌اند.
    وي ادامه داد: اکنون نيز شفيع زاده، مديرعامل استقلال اهواز، اتهام‌هايي را متوجه کميته انضباطي کرده که از او دعوت کرديم مستندات خود را در اين زمينه ارائه کند. اگر دليل و مدرک داشت، آنها را مي‌پذيريم؛ اما در غير اينصورت، با او برخورد مي‌کنيم.

عبداللهي در مورد اينکه ديدار پرسپوليس و نفت بدون تماشاگر بود، گفت: اگر شعاري عليه شخصي داده شده، اين مسئله قابل رسيدگي است؛ حتي اگر اين اتفاق خارج از ورزشگاه رخ داده باشد و بازي بدون تماشاگر برگزار شده باشد.

8. 3 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض حمايت هم تيمي علي کريمي از جادوگر :اخراج کريمي به روزه‌خواري ارتباط نداشت

محمد غلامي بازيکن تيم فوتبال استيل آذين تهران در واکنش به اخراج علي کريمي از باشگاه استيل آذين گفت: اخراج کريمي از استيل آذين دليلي غير از روزه‌خواري داشته است.

مهاجم تیم فوتبال استیل آذین که به شدت از اخراج علی کریمی نگران است، درخصوص او از استیل آذین و تاثیر آن بر روند این تیم در ادامه لیگ توضیح داد: بی‌شک کریمی وزنه‌ای بزرگ برای تیم ما محسوب می‌شود و اگر نباشد تیم ما مطمئنا ضربه خواهد خورد.

غلامی ادامه داد: علی کریمی حتما به استیل آذین باز می‌گردد چرا که من به خاطر او به استیل آذین آمدم و اصلا این تیم متعلق به کریمی و هدایتی است و ما و همه بازیکنان تلاش خود را می‌کنیم تا کریمی زودتر به این تیم بازگردد.

محمد غلامی با تایید صحبت‌های معدنچی در این خصوص که ظهر روز بازی مقابل استقلال همه بازیکنان استیل آذین نهار خورده‌اند، گفت: صددرصد صحبت‌های معدنچی را تایید می‌کنم چرا که او حرف راست را زده است. این یک موضوع کاملا طبیعی است که همه بازیکنان نتوانند به دلایلی روزه‌ بگیرند و من فکر می‌‌کنم که مانور دادن روی موضوع روزه‌خواری علی کریمی معنایی نداشته باشد و به نظر من اخراج کریمی مطمئنا دلایل دیگری داشته است.

مهاجم استیل آذین همچنین در رابطه با دیدار بعدی این تیم در لیگ مقابل مس کرمان گفت: بازی سختی مقابل مس در پیش داریم چرا که آنها بازی قبلی خود را با یک پیروزی پرگل پشت سر گذاشتند و با انگیزه‌ای مضاعف به زمین ما می‌آیند اما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که 3 امتیاز این بازی حساس را کسب کنیم.

غلامی در خصوص عملکرد خود در این فصل لیگ برتر نیز گفت: خوشبختانه امسال تمرینات بهتری را نسبت به سال گذشته پشت سر گذاشته‌ام و بدنسازی‌ام نیز بهتر بوده است. من در سال قبل یک هفته مانده به شروع لیگ به استیل آذین پیوستم اما امسال توانستم با تمرینات خوب جای خودم را در تیم تثبیت کنم.

مهاجم سابق پاس همدان در مورد اینکه آیا می‌تواند امسال آقای گل شود نیز گفت: تمام تلاشم را می‌کنم که آقای گل شوم.

10. 3 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

afsanah82
    مهمان

سلام

اصلا حق علی کریمی هستش که از کل فوتبال اخراج بشه مردیکه مغرور خود خواه

12. کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض سعيدلو: موضوع روزه خواري کريمي بايد بررسي شود

رئيس سازمان تربيت بدني گفت: مساله روزه خواري يکي از ورزشکاران بايد بررسي شود.

سعیدلو در مصاحبه با خبرنگاران در حاشیه جلسه هیئت دولت در پاسخ به سوالی درباره برخورد با روزه خواری ورزشکاران گفت : موضوع روزه خواری علی کریمی مطرح و تکذیب شده و خود وی نیز این موضوع را تکذیب کرده است.

سعید لو گفت : بعید است علی کریمی روزه خواری کرده باشد و نمی شود چنین اتهامی به وی زد.

وی افزود: اجازه بدهید این موضوع به طور دقیق رسیدگی شود و اگر به اثبات رسید ما آن را پیگیری خواهیم کرد.

14. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض کميته انضباطي استيل‌آذين تصميم در مورد کريمي را به جلسه بعد موکول کرد.

اعضاي کميته انضباطي باشگاه استيل آذين در نشست چهارشنبه شب خود نتوانستند در مورد علي کريمي تصميم نهايي را اتخاذ کنند.

در این نشست که با حضور کلیه اعضای کمیته انضباطی باشگاه استیل آذین برگزار شد، ابعاد مختلف پرونده علی کریمی و اتفاقات اخیر در مورد این بازیکن مورد بحث و بررسی قرار گرفت اما با توجه به نیاز بیشتر به مستندات و شنیدن اظهارات سرپرست تیم و سایر افراد مطلع مقرر شد در نشست دیگری به این موضوع رسیدگی شود.

بر اساس تصمیم اعضای کمیته انضباطی باشگاه استیل آذین، نشست بعدی این کمیته با حضور افراد مطلع روز سه شنبه آینده برگزار خواهد شد.

علی کریمی هفته گذشته به دنبال برخی اتفاقات از سوی مصطفی آجورلو، مدیرعامل باشگاه استیل آذین، از این تیم اخراج شد و در اختیار کمیته انضباطی قرار گرفت.

16. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض علي كريمي بخشيده شد

بازيکن فوتبال تيم استيل آذين از سوي مالک باشگاه بخشيده شد.

در جريان مراسم انتخاب برترين ‌هاي اخلاق ليگ برتر فوتبال که عصر امروز در هتل المپيک تهران برگزار شد، علي کريمي هافبک ملي پوش تيم فوتبال استيل آذين که بنا به دلايلي از همراهي اين تيم مرحوم و اخراج شده بود از سوي حسين هدايتي مدير عامل باشگاه استيل آذين بخشيده شد.
    وي قرار است از فردا در تمرينات اين تيم ليگ برتر حضور پيدا کرده تا براي ادامه رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال ايران خود را آماده کند.

از دوستان عزیز می خواهم که نظرشون راجب این اخراج وبازگشت بنویسند

18. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    7,087
    تشکر تشکر شده 
    8,503
    تشکر شده در
    2,353 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1937
    Array

نظر شخصیمو میگم هاااااا
    اقا این مسولان دیگه شورشو در اوردن این بازیکن بی لیاقت ارزش این بخشش هاروو نداره من به دلیل اینکه روزه خواری کرده نمیگمااا این به خودش مربوطه ولی در کل کسی که اخلاق نداشته باشه میخواد علی کریمی نباشه لیونل مسی باشه باید بندازیش دور وبهش بها ندی
    البته این نظر خودمه وهمه میتونن یه نظر داشته باشن

93365739541900062743
    profilephpid100002248043280

22771097565880345367
    facebook

23759482593804762228
    NewGame7191

20. 2 کاربر مقابل از Behzad AZ عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)