صفحه 2 از 9 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 82

موضوع: حجازی درگذشت

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

مراسم خاكسپاري حجازي به چهارشنبه موكول شد

مراسم خاکسپاري ناصر حجازي روز چهارشنبه هفته جاري برگزار مي‌شود.

00025440
    مراسم خاکسپاري مرحوم ناصر حجازي که پيش از اين اعلام شده بود فردا برگزار مي شود به روز چهارشنبه هفته جاري موکول شد.
    به دليل حضور برخي از اقوام حجازي در شهرستان و براي اينکه هواداران حجازي از سرتاسر ايران بتوانند در اين مراسم حاضر باشند مراسم خاکسپاري با يک روز تاخير و در روز چهارشنبه 4 خرداد برگزار مي شود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

با حضور ليدرهاي استقلال
    منزل حجازي، حال و هواي ورزشگاه را به خود گرفت

با حضور ليدرهاي استقلال مقابل درب منزل مرحوم حجازي اين خيابان حال و هواي ورزشگاه را به خود گرفت.

00023517
    تجمع هواداران ناصر حجازي مقابل منزل او لحظه به لحظه زياد مي شود. اکنون ليدرهاي استقلال هم به اين جميعت اضافه شده اند.
    با هدايت ليدرها که بوق هم همراه خود دارند مردم به شدت در حال تشويق ناصر حجازي هستند و حتي براي يک لحظه هم دست از تشويق به سبک ورزشگاه بر نمي دارند.

فرامرز ظلي، اصغر حاجيلو، همايون بهزادي هم خود را به منزل مرحوم حجازي رساندند. اهالي فوتبال يکي يکي در راه هستند.
    عکس بزرگي از ناصر حجازي که در بيمارستان کسري نصب شده بود اينک مقابل منزل او نصب شده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

4. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

پيام تسليت رئيس سازمان تربيت بدني به مناسبت درگذشت مرحوم ناصر حجازي
    سعيدلو: نگاه خاص حجازي به ورزش از او چهره‌اي محبوب ساخت

رئيس سازمان تربيت بدني درگذشت مرحوم ناصر حجازي را تسليت گفت.

00024360
    به نقل از پايگاه خبري ورزش ايران، علي سعيدلو با ابراز تاثر عميق از درگذشت حجازي، اين فقدان را به جامعه ورزش و خانواده وي تسليت گفت.
    * متن کامل پيام سعيدلو به اين شرح است:
    "انا لله و انا اليه راجعون
    خبرکوتاه و تلخ بود؛ ناصر حجازي از ميان ما رفت. تلخ از اين بابت که ديگر طعم شيرين حضور او را در فوتبال کشور نخواهيم چشيد.
    درگذشت مرحوم مغفور ناصر حجازي، پيشکسوت فوتبال ايران، جامعه ورزش،هم قطاران و هم بازيان او را مبهوت و مغموم ساخت.
    بي ترديد آنچه براي ناصر حجازي محبوبيت آفريد و از او چهره اي ماندگار ساخت و برجاي گذاشت درخشش ويژه او در سنگر تيم ملي و نگاه خاص او به ورزش و فوتبال بود.

اينکه حجازي عزيز ديگر در ميان ما نيست،غم انگيز، سخت و باور نکردني است،اينجانب ضمن تسليت به جامعه ورزش و خانواده محترم حجازي از خداوند متعال براي آن مرحوم علوّ درجات و براي بازماندگان صبر و اجر آرزومندم.
    دوم خرداد 1390

علي سعيدلو
    معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني

[SIGPIC][/SIGPIC]

6. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

تحمل اين غم خيلي سخت است
    پروين: چشم و چراغ فوتبال ما خاموش شد

علي پروين پس از درگذشت ناصر حجازي گفت: امروز، روز بدي براي من است چون چشم و چراغ فوتبال ما خاموش شد.

00014634
    علي پروين درباره درگذشت ناصر حجازي اظهار داشت: زبانم قاصر است. او چهره محبوب و مثال زدني در ورزش ما بود و هميشه تصور مي‌کنم کنار او ايستاده‌ام و يا با ناصر در حال رقابت هستم.
    وي افزود: اين ضايعه را به تمام مردم ايران، جامعه فوتبال و عاشقان حجازي و همچنين خانواده‌اش تسليت عرض مي‌کنم. غم از دست دادن حجازي خيلي سخت است و نمي‌دانم چطور بايد اين مسئله را تحمل کرد.
    پروين خاطرنشان کرد: خدا ناصرخان را بيامرزد و انشاءالله جاي او در بهشت است. اميدوارم قدر پيشکسوتان و امثال حجازي را بيشتر بدانيم. همه بايد بدانند ناصر حجازي چه کسي بود و چه خدمت‌هاي بزرگي به فوتبال اين مرز و بوم کرد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

8. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

نگاهي به زندگي‌ ورزشي و شخصي ناصر حجازي

ناصرخان، اين بار هم پرواز کردي اما پرواز آخرت فرود نداشت؛ چرا وقتي اين بار به بالا پريدي، همان جا ماندي؟

00023517
    خبر کوتاه اما تلخ و گزنده بود؛ اسطوره فوتبال سرطان دارد. شايد اين اولين خبري بود که همه دوست داشتند زود تکذيب شود و شايعه باشد اما متاسفانه واقعيت داشت.
    دروازه‌بان اسطوره‌اي فوتبال ايران و آسيا اسير چنگال زشت و کريه سرطان شده بود.
    شمارش معکوس زندگي براي حجازي دومين دروازه‌بان قرن آسيا آغاز شد. سرآلکس فرگوسن مربي پرافتخار منچستريونايتد به احترام حجازي کلاه از سر برداشت و زماني که شنيد او بيمار است دست به قلم شد و در نامه‌اي کوتاه براي اسطوره دروا‌زه‌باني فوتبال ايران نوشت: " همه منچستري‌ها برايت دعا مي‌کنند. "

علاقه حجازي به منچستريونايتد غير قابل انکار است چرا که زماني از همين باشگاه پيشنهاد خوبي داشت اما او آنطور که خودش در خاطراتش مي‌گويد به عشق مردم و ايران قيد اين پيشنهاد رويايي را ‌زد و در دوران طلايي فوتبالش کشور را ترک نکرد.
    حجازي اسطوره بود نه براي اينکه فقط دروازه‌باني بي همتا بود؛ او مردمي بود و مردم را دوست داشت طوري که جمشيد مشايخي پير و استاد سينماي ايران او را تختي فوتبال ناميد. حجازي از نسل فوتباليست‌هاي عاشق بود، نسل شاهرخ مهرابي‌ها، پرويز دهداري‌ها و... آنهايي که نه به عشق پول و شهرت که به عشق فوتبال وارد زمين سبز چمن شده بودند.
    حجازي قرار بود بسکتباليست شود و به تيم ملي جوانان بسکتبال هم دعوت شد اما يک اتفاق او را به ميدان سبز فوتبال کشاند .بسکتباليستي که فوتبال، تفريحش بود روزي براي تماشاي مسابقات فوتبال مدارس رفت و مصدوميت دروازه‌بان مدرسه‌ باعث شد او براي اولين مرتبه تجربه حضور در ميدان جدي فوتبال را پيدا کند. اين مسابقه سرآغاز حضور جدي او در ميدان فوتبال بود.
    حجازي پس از آن تا قله افتخارات فوتبال پيش رفت و محبوب مردم و فوتبالدوستان شد. او هم مثل هر آدمي ديگر اشتباهاتي داشت اما اشتباهات اسطوره‌ها هم دوست داشتني است. بزرگي در فوتبال مي‌گويد "مردم وقتي يک فوتباليست را دوست داشته باشند اشتباهاتش را مي‌بخشند و فراموش مي‌کنند. "
    حجازي در عرصه مربيگري هم موفق عمل کرد. مربيگري‌اش را در يک تيم گمنام و در کشوري که فوتبال قابل اعتنايي نداشت آغاز کرد؛ او سرمربي تيم محمدان بنگلادش بود و توانست با اين تيم پرسپوليس را شکست دهد و نام خود را در تاريخ فوتبال بنگلادش جاودانه کند.
    او سپس به استقلال آمد و توانست اين تيم را تا فينال جام باشگاه‌هاي آسيا برساند و در نهايت با استقلال نايب قهرمان آسيا شود.
    بر سرصفحه سايتش که در حين بيماري راه‌ اندازي‌اش کرد اين جملات با خط خود ناصر حجازي خودنمايي مي‌کند:
    "سپاس ايزد بي‌همتايي که با مشعل فروزان ايمان به او و عشق خويش به سرزمين پارس مرا مورد لطف هموطنانم قرار داد. "
    حجازي ها سال هاي در درون دروازه تيم ملي ايران و استقلال درخشيد و بارها با پروازهايش نگاه ها را به خود خيره کرد و مرد اسطوره اي لقب گرفت، اما پرواز ناصر خان در روز دوم خرداد ديگري فرودي نداشت و سنگربان نام آشناي فوتبال ايران در بيمارستان کسري براي هميشه پرواز کرد و فقط خاطراتش را جا گذاشت و رفت.

نگاهي به زندگي شخصي و افتخارات و کارنامه ورزشي او مي‌اندازيم:
    *زندگي شخصي؛ يک خانواده کاملا ورزشي
    پدرش متولد تبريز بود و آژانس املاک داشت. وي با چهار خواهر و يک برادر در خانواده‌اي هشت نفري زندگي مي‌کرد. ناصر دوره دبستان را در مدرسه هخامنش و دوره دبيرستان را در مدارس سعادت، سينا، سهند و شرق طي کرد.
    در سال 1350 وارد مدرسه عالي ترجمه شد و در سال 1356 ليسانس خود را دريافت کرد. حجازي داراي دو فرزند به نام هاي آتيلا و آتوسا بود که هر دو از بازيکنان فوتبال بوده‌اند. آتيلا سابقه بازي در تيم استقلال تهران را دارد. وي داراي يک دختر به نام جانان است. آتوسا نيز بهترين گلزن فوتسال زنان ايران بود و همسر وي سعيد رمضاني نيز بازيکن فوتبال است که در حال حاضر براي تيم فولاد خوزستان بازي مي کند. فرزند آنها امير ارسلان نام دارد.
    *دوران مربيگري
    اولين تجربه مربيگري حجازي در محمدان بنگلادش بود. نقطه اوج اين باشگاه در سال 1367 با پيروزي بر پرسپوليس و صعود به يک چهارم نهايي جام باشگاه‌هاي آسيا رقم خورد. حجازي در سال 1375 سرمربيگري استقلال را پذيرفت و در زماني کمتر از سه سال، موفق شد اين تيم را به مقام نايب قهرماني جام باشگاه‌هاي آسيا، قهرماني و نايب قهرماني ليگ ايران برساند.
    در اين دوران حجازي توانست تيم استقلال را بعد از شکست يک بر صفر در تاريخ بيست و پنجم تير ماه 1376مقابل تيمي از کشور آذربايجان در مسابقات جام خزر، در سي و دو ديدار متوالي داخلي و خارجي بدون شکست هدايت کند. اولين شکست استقلال بعد از سي و دو ديدار متوالي بدون باخت، مقابل تيم فولاد خوزستان در تاريخ 4 مرداد 1377از سري مسابقات ليگ کشور ودر حالي که قهرماني استقلال از چند هفته مانده به پايان مسابقات مشخص شده بود، اتفاق افتاد.
    حجازي بعد از قهرماني استقلال در جام باشگاه هاي ايران در تاريخ دوم شهريور 1377 (ماه جولاي )از سوي کنفدراسيون آسيا AFC به عنوان مربي برتر ماه اين قاره انتخاب شد.در بيانيه AFC آمده بود: حجازي توانسته است هم به عنوان مربي و هم بازيکن استقلال را به مقام قهرماني ليگ باشگاه هاي ايران برساند.
    وي در ايران هدايت تيم هاي بانک تجارت تهران، شهرداري کرمان، سپاهان اصفهان، ماشين سازي تبريز، ذوب آهن اصفهان، استقلال رشت،‌ استقلال اهواز و نساجي قائمشهر را نيز عهده دار بود.
    حجازي در سال 1386 مجدداً هدايت استقلال تهران را پذيرفت اما قبل از اتمام نيم فصل از سرمربيگري استقلال کناره گيري کرد تا به عنوان مدير فني نظاره گر عملکرد استقلال باشد. استقلال در همان سال با تيمي که حجازي ساخته بود و تا صعود به مرحله نيمه نهايي وي را در کنار خود مي‌ديد توانست مقام قهرماني جام حذفي کشور را بدست آورد.
    ناصر حجازي در سال 1387 با پيشنهاد ابومسلم مواجه شد و با وجود نظارت بر عملکرد اين تيم در چند بازي، بدليل مشکلات مالي پيشنهاد و هدايت اين تيم را نپذيرفت. وي در سال 1388(2009) به سمت مديرفني تيم فوتبال دي استرادا اسلواکي منصوب شد و توانست اين تيم را راهي مرحله نيمه نهايي جام حذفي کشور اسلواکي کند اما به دليل مبتلا شدن به بيماري سرطان ريه، نتوانست هدايت دي استرادا در اين مرحله از مسابقات را عهده دار باشد.
    وي به عنوان رئيس کميته فني باشگاه استقلال فعاليت مي‌کرد و در باشگاه گسترش فولاد تبريز نيز با سمت نماينده تام الاختيار مالک باشگاه به اين تيم مشاوره مي‌داد.
    *افتخارات ناصر حجازي
    در سمت بازيکن باشگاهي:
    قهرماني جام باشگاه‌هاي تهران- تيم تاج ( 1348 )
    قهرماني جام ميلز هندوستان- تيم تاج ( 1348 )
    نايب قهرماني جام باشگاه‌هاي تهران- تيم تاج ( 1349 )
    نايب قهرماني جام حذفي تهران- تيم تاج ( 1349 )
    قهرماني باشگاه‌هاي ايران- تيم تاج ( 1349 )
    قهرماني جام باشگاه‌هاي آسيا- تيم تاج ( 1349 )
    قهرماني جام ميلز هندوستان- تيم تاج ( 1349 )
    مقام سوم جام باشگاه‌هاي آسيا- تيم تاج ( 1350 )
    قهرماني جام چهار جانبه فوتبال تهران - تيم تاج( 1350 )
    مقام سوم جام باشگاه‌هاي ايران- تيم تاج ( 1350 )
    نايب قهرماني جام باشگاه‌هاي تهران- تيم تاج ( 1350 )
    قهرماني جام باشگاه‌هاي تهران- تيم تاج ( 1351 )
    قهرماني جام دوستي- تيم تاج ( 1351 )
    نايب قهرماني جام ميلز هندوستان- تيم تاج ( 1351 )
    قهرماني جام اتحاد- تيم تاج ( 1352 )
    نايب قهرماني جام تخت جمشيد- تيم تاج ( 1352 )
    نايب قهرمان جام علم- تيم تاج ( 1352 )
    قهرماني جام تخت جمشيد- تيم تاج ( 1353 )
    نايب قهرماني جام باشگاه‌هاي تهران- تيم استقلال( 1361 )
    قهرماني جام باشگاه‌هاي تهران- تيم استقلال( 1362 )
    قهرماني جام باشگاه‌هاي تهران- تيم استقلال( 1364 )
    *در سمت بازيکن ملي:
    حضور در باز‌هاي المپيک مونيخ 1972 ( 1350 )
    قهرماني جام ملت‌هاي آسيا 1972 ( 1350 )
    قهرماني در مسابقات جام ايران ( 1351 )
    قهرماني بازي‌هاي آسيايي 1974 ( 1352 )
    قهرماني جام ملت‌هاي آسيا 1976 ( 1354 )
    کسب سهميه حضور در بازي‌هاي المپيک 1976 ( 1354 )
    حضور در جام جهاني 1978 آرژانتين ( 1356 )
    مقام سومي جام ملت‌هاي آسيا 1980 ( 1358 )
    *در سمت سرمربي:
    نايب قهرماني جام باشگاه‌هاي تهران - تيم استقلال (1361)
    صعود به جمع 8 تيم برتر آسيا - تيم محمدان بنگلادش
    مقام چهارم جام در جام باشگاه‌هاي آسيا - تيم استقلال( 1375 )
    قهرماني جام خزر- تيم استقلال ( 1376 )
    نايب قهرماني جام دوستي امارات - تيم استقلال ( 1376 )
    قهرماني جام پرچم ترکمنستان- تيم استقلال ( 1376 )
    قهرماني جام چهار جانبه کيش - تيم استقلال (1376)
    قهرماني جام آزادگان- تيم استقلال ( 1376 )
    نايب قهرماني جام باشگاه‌هاي آسيا1999 - تيم استقلال(1377)
    نايب قهرماني جام آزادگان - تيم استقلال(1377)
    صعود به مرحله نيمه نهايي جام حذفي کشور اسلواکي - تيم دي استرادااسلواکي 2009 (1388)

[SIGPIC][/SIGPIC]

10. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

غم و اندوه در بيمارستان كسري؛ همه گريه مي‌كنند

هواداران ناصر حجازي در محوطه بيمارستان کسري با شنيدن خبر درگذشت او به شدت گريه مي‌کنند.

00031067
    حدود 400 نفر در محوطه بيمارستان کسري حضور دارند که با شنيدن خبر درگذشت ناصر حجازي به شدت گريه کردند.
    ازدحام جمعيت از سوي نيروي انتظامي به شدت کنترل مي شود تا کسي نتواند به طبقه اي که حجازي در آن بستري بود راه پيدا کند.
    در بين جمعيت گريه هاي مدير سايت شخصي حجازي بيش از همه به چشم مي آمد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

12. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

مهاجراني پس از درگذشت حجازي: بگذاريد فعلا به حال خودم باشم

حشمت مهاجراني از درگذشت ناصر حجازي شديدا ابراز ناراحتي کرد.

00005506
    مهاجراني که در جام جهاني 1978 آرژانتين سرمربي ناصر حجازي بود، با شنيدن خبر درگذشت دروازه‌بان اسطوره‌اي ايران بسيار ناراحت شد و گفت: بگذاريد فعلا در حال خودم باشم و بعدا صحبت خواهم کرد.
    او پس از شنيدن خبر درگذشت حجازي، براي حضور در کنار خانواده اين اسطوره فوتبال ايران به بيمارستان کسري رفت.

[SIGPIC][/SIGPIC]

14. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

گريه‌هاي عابدزاده در ميان جمعيت
    آتيلا حجازي: پدرم هر حرفي مي‌زد براي مردم بود

فرزند ناصر حجازي گفت: پدرم هر حرفي مي‌زد براي مردم بود.

00031068
    آتيلا حجازي که از درگذشت پدرش به شدت متاثر بود، به ميان مردم آمد و گفت: از تمام نفراتي که در اين مکان حضور دارند، تشکر مي کنم. ناصرخان عاشق همه طرفدارانش بود.
    پسر ناصر حجازي درحالي که گريه مي کرد ادامه داد: او هميشه هر حرفي مي زد براي مردم بود. دوست دارم همه دوستدارانش در تشييع پيکر او باشند.
    آتيلا ديگر نتوانست به صحبت هايش ادامه دهد.
    در بين جمعيت عابدزاده هم حضور داشت و گريه مي کرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

16. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

عزاداري هواداران حجازي در بيمارستان

شماري از هواداران در حالي که مرگ حجازي را باور نداشتند در محوطه بيمارستان کسري مشغول عزاداري شدند.

00031067
    هواداران ناصر حجازي که مرگ اسطوره دروازه باني ايران را باور نداشتند با صداي بلند فرياد مي‌زدند: "ناصر بلند شو ما اين خبر را باور نداريم. "
    آنها همچنين با سينه‌زني به عزاداري پرداختند.

* آتيلا حجازي که حال بسيار بدي داشت بعد از دقايقي به ميان جمعيت آمد. او مدام مي گفت: من باور نمي کنم.
    * در خيابان الوند که بيمارستان کسري در آن واقع شده به شدت ترافيک ايجاد شده و چند ماشين نيروي انتظامي براي باز کردن راه در اين خيابان مستقر شده است.
    * با شنيدن خبر درگذشت حجازي شمار زيادي از اهالي فوتبال در بيمارستان حضور پيدا کردند که از جمله مي توان به کمالوند اشاره کرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

18. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

فدراسيون فوتبال درگذشت حجازي را تسليت گفت

فدراسيون فوتبال ايران درگذشت ناصر حجازي را به اهالي جامعه فوتبال تسليت گفت.

00026795
    سايت فدراسيون فوتبال نوشت:
    "متاسفانه صبح امروز ناصر حجازي پيشکسوت استقلال و تيم ملي و دروازه بان تاريخي فوتبال ايران در بيمارستان کسري‌ تهران دار فاني را وداع گفت. او که 15 ماه بود با بيماري مهلک سرطان ريه مي جنگيد از روز جمعه در حين تماشاي ديدار تيم هاي استقلال و پاس همدان حالش رو به وخامت گذاشت و امروز صبح در سن 62سالگي جان به جان آفرين تسليم کرد.
    فدراسيون فوتبال با تسليت درگذشت ناصرحجازي، اسطوره فوتبال ايران به خانواده آن مرحوم، باشگاه استقلال، جامعه فوتبال، براي اين عزيز درگذشته مغفرت و علو درجات را آرزومند است. "

[SIGPIC][/SIGPIC]

20. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 2 از 9 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)