صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 48

موضوع: VistaUpload | آپلود و ریموت آپلود تا سقف 3000 مگ + 500 گیگ فضا + مستقیم سازی لینک های چندین سایت

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

به نام خدا
    ما هم امیدواریم همه شرکتهای ایرانی موفق باشند ولی در رقابتی سالم و امیدواریم روزی سایت خوب ویستا هم به جمع رقابت کنندگانی برگرده که توانایی یک درصد از کارهای اونها را هم ندارند .
    بعد سالها کار با رپیدلیچ سایتهای مختلف برای اولین بار تونستم این فایل را که 5 گیگ بود مستقیم کنم و هدفم تست قدرت لیچر اون سایت بود
    http://vistaupload.com/p3tlytp6mz2a
    چه کسی خدمات رایگان این سایت را ول میکنه و خدمات دیگر را با پول میخره که یک درصد این هم نیستند ؟
    معلومه که ... شدن و توقیف سایتی همچون ویستا در چه هدفی انجام گرفته و به سود چه کسانی بوده است
    کل کل و رقابت همیشه برای ارایه امکانات بهتر بوده و هست و امیدواریم در جهت درست باشه و نه تخریب و ضربه زدن به دیگران برای رسیدن به اهداف خودمان
    شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. 5 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    3 پست
    قدرت امتیاز دهی
    74
    Array

با سلام و تشکر از تمامی دوستان عزیز
    شاید ما تبلیغ قوی نداشتیم اما قصد داریم تا پس از بازگشایی با قدرت بالاتری خدماتمون رو ارائه بدیم از جمله مزیت های سایت ویستا آپلود ماندگاری بالای فایل های کاربران و امکان لیچ رپیدشیر و تورنت و مدیریت فایل های فشرده هستش و در مورد یوزرهامون هم به نظر من خوب بوده تو کمتر از 15 روز تونستیم حدود 1500 یوزر و نزدیک به 2 ترابایت فایل رو روی 3 سرور پشتیبانی کنیم کاربران اینترنت اگه به ما کمک کنند و درخواست بازگشایی برای ساماندهی ارسال کنند بی شک ما خدماتمون رو قویتر می کنیم الان ما فقط 3 سرور خاموش ولی آماده داریم که بلافاصله پس از راه اندازی سایت به سایت متصل می شوند یعنی 1500 یوزر رو می خواهیم با 6 سرور پشتیبانی کنیم امیدوارم پس از راه اندازی کاربرا به ما برای معرفی سایت به دیگران کمک کنند تا ما امیدواری بیشتری برای ارائه خدمات بهتر داشته باشیم

4. 6 کاربر مقابل از vistaupload.com عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط vistaupload.com نمایش پست ها
    با سلام و تشکر از تمامی دوستان عزیز
    شاید ما تبلیغ قوی نداشتیم اما قصد داریم تا پس از بازگشایی با قدرت بالاتری خدماتمون رو ارائه بدیم از جمله مزیت های سایت ویستا آپلود ماندگاری بالای فایل های کاربران و امکان لیچ رپیدشیر و تورنت و مدیریت فایل های فشرده هستش و در مورد یوزرهامون هم به نظر من خوب بوده تو کمتر از 15 روز تونستیم حدود 1500 یوزر و نزدیک به 2 ترابایت فایل رو روی 3 سرور پشتیبانی کنیم کاربران اینترنت اگه به ما کمک کنند و درخواست بازگشایی برای ساماندهی ارسال کنند بی شک ما خدماتمون رو قویتر می کنیم الان ما فقط 3 سرور خاموش ولی آماده داریم که بلافاصله پس از راه اندازی سایت به سایت متصل می شوند یعنی 1500 یوزر رو می خواهیم با 6 سرور پشتیبانی کنیم امیدوارم پس از راه اندازی کاربرا به ما برای معرفی سایت به دیگران کمک کنند تا ما امیدواری بیشتری برای ارائه خدمات بهتر داشته باشیم
    به نام خدا
    با اینکه بنده ایمیل سازمان و طریقه و راه را میدانم لطف کنید خودتان ایمیلها و راه روش را توضیح بدین تا همگی دوستان با ارسال ایمیل خواهان آزادی سایت ویستا بشوند .
    در ضمن ویستا آپلود خودش تاپیک داره و تاپیک برای حمایت از اونها مهم میشه
    شاد و پیروز باشید

6. 5 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    9,600
    تشکر تشکر شده 
    10,334
    تشکر شده در
    2,560 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6929
    Array

سلام و درود
    بنده تو این تاپیک یک نظر برای اینکه دوباره مشکل احتمالی پیش امده برای شما دوباره تکرار نشود ارائه می کنم و همچنین در چندین انجمن که روزانه بیش از 2000 بازدید دارند سایت شما را در اوایل معرفی کردم دلیل اینکارم به خاطر قدرت و توانمندی شما در این بخش بود و اساس سایت ما نیز در این بخش در جهت معرفی آپلودسنترهای رایگان هست و در حمایت و شفاف سازی فعالیت ان ها تلاش هم میکنیم تا کاربران تشخیص درستی برای استفاده از خدمات رایگان و پولی ان ها داشته باشند

امیدوارم مثل قبل دوباره قدرتمند برگردید این دفعه از unrar و unzip به هیچ وجه پشتیبانی نکنید چون برخی با report دادن محتوای فایلها برای شما دردساز خواهند شد و الان هیچ اپلود سنتری از این قسمت پشتیبانی نمیکنه حتی آپلود سنترهای ایرانی

این هم نمونه ای از انجمن ها که سایت شما در ان تبلیغ شده

با آرزوی بهترین ها برای شما

8. 6 کاربر مقابل از Sada عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    135
    تشکر تشکر شده 
    465
    تشکر شده در
    67 پست
    قدرت امتیاز دهی
    471
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad نمایش پست ها
    به نام خدا
    ما هم امیدواریم همه شرکتهای ایرانی موفق باشند ولی در رقابتی سالم و امیدواریم روزی سایت خوب ویستا هم به جمع رقابت کنندگانی برگرده که توانایی یک درصد از کارهای اونها را هم ندارند .
    بعد سالها کار با رپیدلیچ سایتهای مختلف برای اولین بار تونستم این فایل را که 5 گیگ بود مستقیم کنم و هدفم تست قدرت لیچر اون سایت بود
    http://vistaupload.com/p3tlytp6mz2a
    چه کسی خدمات رایگان این سایت را ول میکنه و خدمات دیگر را با پول میخره که یک درصد این هم نیستند ؟
    معلومه که ... شدن و توقیف سایتی همچون ویستا در چه هدفی انجالم گرفته و به سود چه کسانی بوده است
    کل کل و رقابت همیشه برای ارایه امکانات بهتر بوده و هست و امیدواریم در جهت درست باشه و نه تخریب و ضربه زدن به دیگران برای رسیدن به اهداف خودمان
    شاد و پیروز باشید
    سلام

درسته امکانات این سایت ها نسبت به خیلی سایت های خارجی بالاتره.

اونا اکثرا برای دانلود (قبلش و بین چند دانلود) محدودیت میذارن و کانکشن محدود میکنند و لیچ رو کلا می بندن و لینک های بدون قابلیت ریزوم میدن و محدودیت آیپی برای مدت کمی میدن و ....

ولی Vistaupload و Uploadfa بسیاری از امکانات رو باز گذاشتن و میشه تا چند گیگ فایل بهشون منتقل کرد.

البته اینطور که شما گفتین رایگان نیست. شما در قرعه کشی به کاربران پریمیوم اضافه شدین و الان کاربر رایگان محسوب نمیشین.(از نظر امکانات)
    در آپلودفا هم میشه یک فایل با حجم 100 گیگ منتقل کرد.(برای پریمیوم ها)

و در مورد حرف آخرتون تهمت بزرگیه اینطور که گفتین.

موفق باشید.

10. 3 کاربر مقابل از Genzo Wakabayashi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

در آپلودفا هم میشه یک فایل با حجم 100 گیگ منتقل کرد.(برای پریمیوم ها)

و در مورد حرف آخرتون تهمت بزرگیه اینطور که گفتین.

موفق باشید.
    به نام خدا
    در مورد اینکه میگین یوزر پرمیوم هست یا رایگان برای همه تو ویستا فضا 500 گیگ هست و تنها میزان و حجم فایل فرق میکنه
    ولی موضوع مهم قدرت لیچ این سایت هست که تونست یک فایل پنج گیگی را مستقیم کنه ولی آپلودفا خنده داره که فایل 50 مگی را دادم بهش بعد یکساعت با سرعت 12 کیلوبایت فایل ده مگی تحویلم داده !!!
    دیشب هم اصلا باز نمیشد و باید اول بتونی فایل را انتقال بدی نه اینکه من مثلا اومدم اینجا محدودیت را برای فایل پیوست گذاشتم 100 مگ ولی ویبولیتن و حجم فایل php اجازه این حجم را نمیده و خوب عملا من مثلا بالای 50 مگ را اجازه ندادم حالا هی بگم بیاین صد مگ آپلود کنید وقتی نمیشه چطوری آپلود کنه ؟
    در آخر اینکه فبلتر شدن ویستا به نفع بعضیها تمام شده تهمت هست ؟
    خود شما اگه 500 گیگ را با لیچر بهتر بهت بدن میری 100 گیگ را با پول بخری ؟
    نه عزیز من تمام آپلودسنترهای معروف تقریبا ... شدن و ویستا هم که بهترین بود همین طور و جالبه سایتهایی دیگه هم که ... نشدن بخش لیچ خودشان را بستن و اینها یعنی تهمت ؟ اینکه بسته شدن یکجا به نفع جای دیگه شده تهمت هست ؟
    شاد و پیروز باشید

12. 6 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

معرفی سایت های شیر
    تشکر تشکر کرده 
    4,012
    تشکر تشکر شده 
    1,601
    تشکر شده در
    394 پست
    قدرت امتیاز دهی
    812
    Array

تو ایران فقط در زمینه توقیف سایت ها پارتی بازی نشده بود که اون هم به لطف خدا به این جمع پیوست
    امیدوارم که ویستا آپلود هرچی زودتر از شیلتر دربیاد

14. 6 کاربر مقابل از Hossein-R عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    127
    تشکر شده در
    27 پست
    قدرت امتیاز دهی
    93
    Array

من عضو شدم ولی لینک فعال سازی رو چرا به ایمیلم نمیفرسته ؟

16. 3 کاربر مقابل از nima_chapter85 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

18. 7 کاربر مقابل از Pezhman عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    3 پست
    قدرت امتیاز دهی
    74
    Array

با سلام
    دوستان تا شنبه سایت از فیلتر در میاد البته به ما قول دادند 5شنبه اینکار انجام میگیره شک نکنید سایت ما باز میشه برای ایندفعه که سایت باز شد امکاناتی ارائه می دیم که باز هم جدیدتر از سایت های دیگست دوستان ما فقط نیاز به حمایت تبلیغاتی شما داریم امید داریم که کاربرای ایرانی با آپلود فایل خود در سایت ویستا آپلود حمایت های خود را از اولین آپلود سنتر داخلی با امکانات بالا حمایت کنند
    با تشکر
    مدیریت تیم ویستا

20. 9 کاربر مقابل از vistaupload.com عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)