صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 , از مجموع 19

موضوع: تکنیک های موفقیت (دکتر شاهین فرهنگ)

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

قسمت یازدهم: پشتکار
    پس از بررسی و تعیین درست هدف , عامل خیلی مهم در رسیدن به موفقیت پشتکار است. پشتکار یعنی تا زمان رسیدن به هدف هیچ مانعی تلاش ما را تا رسیدن به هدف متوقف نکند. حتی وقتی کار خوبی هم میخواهی انجام دهی ممکن است چندین مرتبه اول مقاومت هایی به سراغت بیاید تا تو را از این کار منصرف کند. که تنها با نیروی شگرف پشتکار میتوان این مقاومت ها را از مسیر موفقیت برداشت.
    پشتکار یعنی با خودم عهد میبندم تا به هدفم نرسم از هیچ تلاشی دریغ نکنم و با هیچ شکستی از رسیدن به هدفم مایوس نشوم
    نکته: در طول تاریخ اشتباهاتی که برندگان داشتند به مراتب بیشتر از اشتباهات بازندگان است. اما تفاوت اساسی آنها در این است که برندگان بعد از هر زمین خوردنی دوباره بلند میشوند درست مثل کودکی که میخواهد راه رفتن بیاموزد...
    - دانشمندان هم عصر ادیسون در نشریات آن زمان مینوشتند که ادیسون دیوانه است و هیچ راهی برای روشنایی از طریق برق نیست. اما او بعد از 1000 بار تجربه شکست توانست لامپ را اختراع کند. ناپلئون هیلد در این باره در کتاب دائره المعارف موفقیت خود مینویسد:
    " بزرگترین فرد در تاریخ اکتشافات بشر (یعنی ادیسون) بزرگترین شکست خورده تاریخ اکتشافات بشر نیز هست."

نکته: موفقترین افراد دنیا اذعان داشتند که موفقیت های اساسی در پی شکست های اساسی است.
    امام علی میفرمایند: هیچ چیز مانندهمت و پشتکار انسان را سربلند نمیکند.
    میکل آنژ : اگر مردم میدانستند مهارت من ناشی از چه تلاشهایی است دیگر آثار هنری من آنها را به شگفتی وانمیداشت.
    دموستنس: با وجود داشتن اشکال لکنت زبان تصمیم میگیرد سخنران شود. و سرانجام به دلیل پشتکار و اراده قوی اش بزرگترین سخنران تاریخ یونان شد!
    آبراهام لینکن : از 31 سالگی تا 59 سالگی شکست های بزرگ و نفس گیری را تجربه کرد و سرانجام در 60 سالگی شد رئییس جمهور آمریکا
    جرالد: روزنامه نگار معروف دنیا اولین بار مقاله ای مینویسد که با بی توجهی سردبیر مربوطه روبرو میشود. دومین بار دهمین بار ، صدمین بار ..... همینطور تا اینکه بالاخره بر اثر پشتکاری که داشت ششصد و یکمین مقاله او به چاپ میرسد. او امروزه یکی از مشهورترین مقاله نویسان جهان است.
    ناپلوئن هیلد: پشتکار برای انسان به همان اندازه مهم است که آب برای ماهی
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

قسمت دوازدهم: توکل
    تا حالا فکر کردید ما کی به سراغ وکیل میریم؟ وقتی پرونده ای داریم که پامون گیره. وقتی پرونده مون اینقدر ذهن مارو به خودش مشغول کرده که دیگه آرامش نداریم. وقتی میریم و پرونده رو میدیم دست وکیل , وقتی اون بهمون میگه خیالت راحت.پرونده رو به من بسپر. چقدر آرامش میگیریم!
    نکته: به کسی تکیه کن ؛ کسی و وکیل خودت بگیر که اول بتونه خودشو نگه داره بعد بتونه از پس تو بربیاد!
    بهترین وکیل ما آدما خداست. خدا 9 بار در قرآن میفرمایند مرا وکیل خود بگیرید. و 3 بار هم تاکید میکند:"نعم الوکیل"===> وکیل خوبی هستم!
    در دعایجوشن کبیر (دعایی که خود خدا فرستاده)
    یا معین من لا معین له.......ای کمک کننده به کسی که هیچ کمکی ندارد.
    یا عماد من لا عماد له....... ای پشتیبان کسی که هیچ تکیه گاهی ندارد
    یا حبیب من لا حبیب له...... ای رفیق کسی که هیچ رفیقی ندارد
    یا اانیس من لا انیس له...... ای مونس کسی که هیچ مونسی ندارد
    یا شفیق من لا شفیق له.....ای مهربانی که هیچ کس براو مهربانی نمیکند
    " او کسی است که پیشاپیش وکالت مارا مجانی به عهده گرفته است.!"
    توکل دو گام دارد:
    ۱. از وسیله ها استفاده کنیم ولی دلمان گرم خدا باشد. مثلا دنبال روزی باشیم ولی دلگرم شغلمان نباشیم. یا مثلا دارو بخوریم ولی دلگرم به خدایی باشیم که "هوالشافی " است.
    2. موقعی که اصلا وسیله ای نیست؛ دلگرم به خدایی باشیم که وسیله ساز است.
    نکته: چه خوب است که در مسیر توکل به خدا ؛ توسل هم داشته باشیم.
    یعنی کسی که قرب و منزلتی نزد خدا دارد را وسیله کنیم برای رسیدن به مقصود. نه اینکه مقصودمان را از او بخواهیم. برای همین بهتر است برای اجابت خواسته هایمان به امامان رو بیاوریم و آنها را واسطه بگیریم و بگوییم تا از خدا بخواهند به خواسته هایمان برسیم.
    داستانی واقعی و شیرین در مورد توکل:
    در زمان ناصرالدین شاه آقایی بود به نام نظرعلی طالقانی. طلبه بسیار فقیری که در مدرسه مروی تهران بود. او آنقدر فقیر بود که شبها دور حجره های طلبه های دیگر در بین آشغال ها دنبال چیزی برای خوردن میگشت. یک روز به ذهنش میرسد که نامه ای برای خدا بنویسد.
    "الان نامه ایشون در موزه گلستان نگهداری میشه تحت عنوان "نامه ای به خدا"
    شرح مختصری از نامه نظرعلی طالقانی:
    بسم الله الرحمن الرحیم.... خدمت جناب خدا سلام. اینجانب بنده شما هستم... شما در قران فرموده اید: " و ما من دابه فی الارض الا علی الله رزقها" ...(هیچ موجود زنده ای روی زمین نیست الا اینکه روزی او به عهده من است).
    من هم جنبده ای هستم از جنبنده های شما روی زمین. شما در جای دیگر فرموده اید: "ان الله لا یخلف المیعاد"....(مسلما خدا خلف وعده نمیکند).
    پس روزی اینجانب دست شماست و شما هم خلف وعده نمیکنی. پس من روزی خود را میخواهم.
    اینجانب چیزهای زیر را از شما میخواهم:
    ۱.همسری زیبا و متدین
    ۲.خانه ای وسیع
    ۳.خادم
    ۴.یک کالسکه با سورتچی
    ۵.یک باغ
    ۶.مقداری پول برای تجارت
    نظرعلی طالقانی- مدرسه مروی- حجره 16
    او نامه خود را (در روز پنجشنبه) مینویسد و به سراغ مسجد شاه می رود و نامه اش را در سوراخی در دیوار پنهان میکند. فردای آن روز یعنی جمعه ؛ زمانی که ناصرالدین شاه و درباریان برای شکار میروند , وقتی به جلوی مسجد شاه میرسند طوفان شدیدی شروع به وزدین میکند و نامه نظرعلی طالقانی از شکاف دیوار بیرون میآید و روی پای ناصرالدین شاه می افتد. ناصرالدین شاه هنگامی که نامه را میخواند خنده ای مکیند و دستور میدهد که پیکی به مدرسه مروی رفته و نظرعلی را نزد او بیاورند. ناصرالدین شاه به وزرای خود میگوید : "حال که ما مفتخر شدیم نامه ای را که ایشان به خدا نوشته دریافت کنیم پس برماست که خواسته هایش را برآورده کنیم. من نامه را میخوانم و هرکدام از شما یکی را به عهده بگیرید"....

نقش هستی نقشی از ایوان ماست آب و باد و خاک سرگردان ماست

بر اساس روایات همیشه میشود با خدا حرف زد ولی زمان مخصوص حرف زن با خدا " از ظهر پنجشنبه تا ظهر جمعه است".
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

قسمت سیزدهم: حضور در لحظه
    با حضور در لحظه زندگی به میزان قابل توجهی برایمان شیرین میشود.
    یکی از راههای حضور در لحظه این است که به احساساتمان فرصت بروز بدهیم. پنهان کردن احساسات باعث ایجاد تنش در آینده میشود.
    اگر لازم است گریه کنی....... گریه کن
    اگر لازم است داد بزنی........ داد بزن
    اگر لازم است بخندی........ بخند
    از احساساتت فرار نکن!!! زیرا فرار از آنها باعث فوران ما در آینده ای نه چندان دور میشود
    نکته: مدیتیشن (البته مدیتیشنی مطابق فرهنگ خودمان نه بودایی ها یا هندی ها) یکی از روش های حضور در لحظه است.
    یکی دیگر از راه های حضور در لحظه این است که تا میتوانیم از حواس پنجگانه خود استفاده کنیم. و آنها را درگیر کنیم.
    مثلا: وقتی به طبیعت میرویم. زیبایی ها را ببینیم.... حس کنیم....لمس کنیم.... ببوییم و ...
    یکی دیگر از راههای حضور در لحظه این است که کارهایمان را یکی یکی انجام دهیم. تحقیقات ثابت کرده کسانی که یکی یکی کارها را انجام میدهند 5 برابر کسانی که چند کار را با هم انجام میدهند کار انجام میدهند.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

دوستی با خدا آیا راهی برای رفاقت با خدا هست؟
    .همین که دوربین خدا را همه جا ببینیم. و بدانیم هرجا برویم و هرکاری انجام دهیم جلوی دوربین خدا هستیم. اینکه عالم را محضر خدا بدانیم.
    البته دوربین خدا هم مثل خودش کریم است. ومثل دوربین های دنیایی نیست که اگر ضبط کند همه چیز را با هم ضبط میکند. ما وقتی کار خوبی میکنیم خدا آن را سریع ثبت میکند ولی اگر کار بدی انجام دهیم تا 7 ساعت به ما فرصت میدهد تا جبران کنیم. و بعد آن را ثبت میکند آنهم پنهانی!
    --- روزی حضرت عیسی به خدا میگوید بنده ای به من نشان بده که دعایش مستجاب باشد و من به او بگویم مرا دعا کند! خدا به حضرت عیسی فرمود: برو و یک گنهکار پیدا کن- من دعای اورا حتما مستجاب میکنم.
    سوره فرقان آیه 70: کسانی که از گناه توبه کنند و عمل صالح انجام دهند گناهان آن ها را به ثواب بدل میکنیم.
    او کسی است که بدیها را چند برابر به خوبی تبدیل میکند .(امام سجاد)
    نکته: انجام گناه به معنیه خداحافظی با خدا نیست. میتوان با توبه رفیق او شد.
    من همنشین کسی هستم که با من بنشیند- یاد کننده کسی هستم که مرا یاد کند- آمرزنده کسی هستم که آمرزش مرا بخواهد- و مطیع کسی هستم که مرا اطاعت کند. (حدیث قدسی)
    (بنده من سوگند به حقی که تو برمن داری تو را دوست دارم پس به حقی که من بر تو دارم مرا دوست داشته باش)
    (من با هر کدام از شما طوری رفتار میکنم که انگار همین یک بنده را دارم ولی شما با من طوری رفتار میکنید که انگار هزاران خدا دارید)
    (من از مادر به شما مهربانترم...)

[SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

قسمت پانزدهم: رنج و سختی
    رنج ها و سختی های زندگی 6 دلیل دارد:
    1)بی عقلی و بی تدبیری: مثل کسی که به او میگویند با فلانی ازدواج نکن فلان اشکالات را دارد و خود ما هم میدانیم ولی این کار را میکنیم و بعد پشیمان میشویم. یا مثلا میگویند با فلانی شریک نشو .... و ..و ... و ...
    2)بیداری از خواب غفلت: بعضی رنجها تکانه هایی هستند که به ما میگویند داری به بیراهه میروی
    3)ترفیع درجه: گاهی سرعت ما برای طی مسیر کمال در زندگی کند است. این رنج ها سرعت مارا بیشتر میکند
    4) امتحان اللهی: در مدارس دنیا ابتدا درس میدهند بعد امتحان میگیرند ولی در مدرسه اللهی ابتدا امتحان میگیرند تا شما درس و پیام آن را بگیرید.
    در مدرسه اللهی مدرسه را نساخته اند برای امتحان – آن را ساخته اند برای شکوفایی.- پس ما نیامده ایم که امتحان بدهیم. بلکه آمده ایم تا شکوفا بشویم- و برای این شکوفایی از ما امتحان میگیرند. (هدف از امتحان الهی شکوفایی ماست)
    5)کارما یا عقوبت عمل خودمان: گاهی رنج ها نتیجه رفتار و نیات بد خواهانه خودمان است
    6)خیر و مصلحت الهی: گاهی ما ظرفیت و طاقت بعضی نعمات الهی را نداریم و با گرفتن آن بدتر به انحطاط کشیده میشویم. پس باید طاقت و ظرفیت خود را بالا ببریم
    نکته: از کجا بفهمیم که رنج ، مصلحت یا امتحان خداست و یا نتیجه اعمال خودمان؟ اگر از فلان رفتار غلط گذشته پشیمانید و قصد جبران دارید مطمئن باشید رنج و سختی هایی که آمده عقوبت عمل نیست. ولی اگر هنوز تمایل به ادامه گناه دارید عقوبت عملتان است!
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

قسمت شانزدهم: نماز
    آیا نماز تشکر از خداست؟ دقت کنید این جمله اشتباست. درست آن به این صورت است." نماز تشکر از خدا هم هست."
    حقیقت نماز گونه ای عشقبازی است. درست همانطور که در برابر معشوق زمینی همانگونه که او میخواهد عشق ورزی میکنیم ؛ معشوق آسمانی برای عشقبازی نماز را توصیه کرده است.
    امام صادق در لحظات آخر عمرشان فرمودند: شفاعت من به کسانی که نماز را سبک میشمارند نمیرسد.
    چرا نماز را به عربی میخوانیم؟
    بر اساس تحقیقات متخصصین زبان شناسی در دانشگاه هاروارد ثابت شده کاملترین و بی نقص ترین زبان دنیا عربی و بعد از آن فرانسه است. پس ما نماز را به زبانی میخوانیم که کاملترین زبان دنیاست. مثلا فرض کنیم که میخواهید نماز را به زبان فارسی بخوانید.! مثلا به جای "بسم الله ارحمن الرحیم" چه میخواهید بگویید؟ میخواهید بگویید :" به نام خداوند بخشنده مهربان" ؟! . این کاملا اشتباه است. این فقط معنای ظاهریه این جمله است. زیرا الله یک اسم خاص است و هیچ معادل فارسی برای این کلمه نیست!
    یا مثلا الرحمن به معنای بخشنده هم هست. اما تنها معنیه آن این نیست. شاید همین یک کلمه به اندازه یک صفحه معنی داشته باشد.
    یا مثلا رب العالمین: به جای کلمه رب چه بگوییم؟ پروردگار؟ در صورتی که این تنها یکی از معانیه رب است. همین یک کلمه دارای معانی بسیار زیاد و عمیقی است.
    بهتر نیست به جای ترجمه آن همه معانی آن را همانگونه که هست بخوانیم؟
    در نتیجه نمیتوان آنچه را خدا خواسته تا آنگونه در نماز خطابش کنیم به فارسی ترجمه کرد.
    برخی میگویند: انسان باید خوب باشد ؛ سالم باشد ؛ خیر کند... دیگر نیازی به نماز نیست!
    در صورتی که خدا فرموده شرط قبولیه همه اعمال نماز است. مثلا فرض کنید در رانندگی خطایی کردید و از شما گواهینامه میخواهند. آیا میشود به جای آن مدرک تحصیلی یا کارت ملی یا کارت خدمت سربازی را نشان داد؟ خیر. درست است که اینها مدرک های معتبر و خوبی اند اما مجوز عبور شما گواهینامه است. نماز هم گواهینامه قبولی و عبور شماست.
    چرا نمازهای ما بی اثر است؟1) بسیاری از نمازهای ما از روی عادت و بدون معرفت است 2) گاهی برای گول زدن دیگران و ریا نماز میخوانیم 3)درگیر لفظ هستیم. همه حواسمان را میدهیم تا درست تلفظ کنیم 4) حواسمان سر نماز به همه جا هست جز خدا
    اگر میخواهید نمازی عالی بخوانید بمیرید! (موتوا قبل ان تموت.... بمیرید قبل از آنکه شما را بمیرانند) مرده یعنی تسلیم محض- بی اراده- آرام- ساکت- مثل مرده باید نماز خواند
    3 بدهی که باید دائما بپردازیم: 1. به خدا مثل نماز و روزه و ... 2. به مردم 3. به خودمان
    کسی که شروع به جبران حق من بکند و از دنیا برود من حق او را جبران شده میدانم.(در مورد نماز و روزه های قضا شده)
    نکته: رسم عاشقی سروقت بودن است. نماز را سروقت بخوانید.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

قسمت هفتدهم: آشتی با خدا
    جز مردم گمراه کسی از لطف خدا ناامبد نمیشود. (آیه قرآن)
    "الا بذکرالله تطمئن القلوب" ....... با یاد خدا دلها آرامش میگیرد
    ذکر یعنی چه؟ ذکر یعنی به یاد بودن از سر محبت و دوست داشتن مثل مجنون!!!
    شرح حسن لیلی میدهم / خاطر خود را تسلی میدهم
    چون میسر نیست برمن کام او / عشقبازی میکنم با نام او
    مجنون ذاکر لیلی است. مجنون با یاد نام لیلی آرام میشود!
    نکته: ذکر هر یادی است که از سر عشق و محبت است و تکرار عباراتی مثل سبحان الله و الحمدالله ورد است نه ذکر.
    6 توصیه برای آشتی با خدا:
    1 . وقتی میخواهیم با خدا آشتی کنیم حمله های شیطان بیشتر میشود. مثلا یکی از حمله های شیطان ایراد علمی و اخلاقی و دینی به افراد است!
    2 .صبر داشته باش. آب قطره قطره سنگ خارا را سوارخ میکند.
    صبر کن حافظ به سختی روز و شب / عاقبت روزی بیابی کام را
    3 .در مسیر آشتی با خدا افراط و تفریط نکن. زیرا ظرفیت ما به اندازه نشاط ماست.
    امام صادق: به زور خود را وادار به عبادت نکن زیرا با اینکار نسبت به عبادت بی رغبت میشوید
    امام کاظم: از ما نیست کسی که دنیای خویش را به خاطر دین خود ترک کند و از ما نیست کسی که دین خود را برای دنیای خویش ترک کند
    4 . از خدا طلبکار نباش. مثلا کسی یک هفته نماز میخواند و منتظر پاداش است! وقتی کار خوبی میکنی آن را با کار خوب بزرگتری قیاس کن و به حسابش نیاور.
    5 . با خدا مناجات کن و سرو صدا نکن! .مناجات ریشه در کلمه نجوا دارد. یعنی سخن آرام و درگوشی.. زیرا دوستی و عشق سری است میان محبوب و محب که باید پنهان بماند.
    6 . از همه راههای هدایت به خوبی استفاده کنیم. مثل کتب الهی- پیامبران و ...
    مثلا خدا 40 بار در قرآن فرموده که چه کسانی رو دوست دارم(ان الله یحب الذین....) و چه کسانی رو دوست ندارم(ان الله لا یحب الذین...). مثلا 5 بار گفته محسنین یعنی نیکوکاران را دوست دارم و ...
    نکته: بهترین نیکی در دین خدمت به مردم است. (امام باقر)
    (خدا رحمت کند بنده ای را که محبت مارا در دل مردم ایجاد کند .....(امام صادق))
    (شیعه ما در هر کجا که هست یا بهترین است یا یکی از بهترین ها....)
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

قسمت هیجدهم: موفقیت چیست؟
    موفقیت در یک کلام : یعنی توفیق بندگی خدا!
    چرا؟
    ریشه موفقیت کلمه ایست به نام وفق- وفق یعنی سازگاری- هم خانواده های آن توافق ؛ توفیق ؛ موافقت است.
    هر چه وفق و سازگاری ما با محیط بیشتر باشد موفق تر هستیم.
    مدیر مدرسه دنیا خداست. انسان موفق کسی است که در این مدرسه خود را با مدیر آن وفق دهد.
    سول: چرا به این دنیا آمده ایم؟ خداوند در قرآن می فرمایند
    شما را نیاوردم مگر برای بندگی.
    اگر کاری کنیم که به بندگی و خشنودیه او ختم شود آن کار مارا خوشبخت میکند.
    درنتیجه موفقیت بدون بندگی خدا هیچ خاصیتی ندارد.
    " همانگونه که جسم و سایه از هم جدا نمیشوند دینداری و موفقیت هم از هم جدا نمیشوند." (امام علی)
    -- کسی موفق است که ظلم نکرده- تمسخر نکرده- به پدر و مادرش احترام گذاشته- دلی را شاد کرده و ...
    نکته:کسب ثروت و شهرت و ... هیچ منافاتی با بندگی خدا ندارد. به شرطی که به هرجا برسم و هر کسی هم که بشوم هیچ چیز مرا از بندگی خدا دور نکند.
    --- وین دایر بعد از سالها نوشتن کتاب و سخنرانی در سراسر جهان در مورد موفقیت اکنون به این نتیجه رسیده که " موفقیت بدون معنویت هیچ خاصیتی ندارد"
    ---خانم کاترین پاندر بعد از سالها تلاش برای موفقیت اکنون راهبه است و در کلیسا فقط برای راهبه ها تدریس موفقیت میکند. او نیز به این نتیجه رسید که " موفقیت بدون معنویت هیچ خاصیتی ندارد"
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

قسمت نوزدهم:
    نکات تکمیلی
    نکته۱: روزی
    -بیشتر روزی ها زمانی به سراغ ما می آید که ما در وضعیت آلفا (زمانی که هاله های انرژی ما امکان جذب فوق العاده دارند) باشیم.وضعیت آلفا یعنی زمان آرامش.
    - حرف های زشت روزی را کم میکند. مثل فحش دادن ؛ غیبت کردن و تمسخر دیگران.
    روزی به دنبال تو می دود ؛ * آرام * باش. (امام علی)
    مشکلات را کتمان کنید تا روزی شما زیاد شود . (پیامبر اکرم)
    نکته۲: شکرگذاری
    تشکر امروز ما خوشبختی فردا را برایمان رقم میزند. کسی که امروز به کائنات اعلام میکند که از داشته هایم ممنونم کائنات به او میگوید و نشان میدهد که لایق بیشتر از آن است زیرا قدر داشته هایش را میداند
    شکر عملی یعنی از نعمت هایمان خوب استفاده کنیم. مثلا داشته هایت را به دیگران هم انتقال دهی. به زیر دستانت کمک کنی. اصراف نکنی و ......
    گفتگو از نعمت جزو شکر نعمت است (پیامبر اکرم)
    نکته۳: دعا کردن
    -درخواست هایمان را باید پنهانی به خدا بگوییم خدا در قرآن میفرماید " مرا در خفا بخوانید"
    -برای چیزهایی که از خدا میخواهیم باید اصرار کنیم. """ دوست ندارم مردم در درخواست از یکدیگر اصرار کنند ؛ ولی دوست دارم در درخواست از من اصرار کنند""".
    -برای همه آدم ها دعا کنیم و قشر خاصی را جدا نکنیم. مثلا نگوییم " خدایا مریض های اسلام را شفا بده" . این دعای غلطی است. و تفاوتی بین قشر ها و یا مذهب های مختلف نیست.
    نکته۴: فراموش کردن خاطرات تلخ
    حق نداریم خاطره و اتفاقات تلخ را فراموش کنیم زیرا میدانیم هرچیزی برای این رخ داده که به ما درسی بدهد و اگر ما درس لازم را از آن موضوع نگیریم آن واقعه در جای دیگری وارد زندگی مان میشود. راه خلاص شدن از خاطرات تلخ این است که به آن خاطره با نگاهی نو (درس گرفتن) نگاه کنیم. مطمئن باشید وقتی درس آن ماجرا را گرفتید آن تلخی خودش خود به خود از بین می رود. اگر پیام رویدادی را گرفتی و باز هم تلخی ماجرا نرفت یعنی تو پیام را درست نگرفتی
    نکته۵:عدم قضاوت
    افرادی که اهل قضاوت هستند هیچ وقت در وضعیت آلفا (آرامش) قرار ندارند و درنتیجه به خواسته خود نمیرسند. به جای قضاوت دست به دعا بردار.
    - در جک گفتن هم باید اصل عدم قضاوت را رعایت کرد. روایت است که اگر مردم را مسخره کنی در روز قیامت با چهره ای مسخره محشور میشوی.
    نکته ۶:فوبیا
    ترسهای روانی مثل ترس از ارتفاع ؛ آسانسور؛ سوسک و... که بهترین راه مقابله با آن مواجهه ی تدریجی و آرام است.
    نکته۷:
    بسیاری از جلسات مدیتیشن در ایران متناسب با استاندارد فرهنگی ما نیست و به درد بودایی ها و هندی ها میخورد.. مدیتیشن شامل یکسری اصول بسیار ساده و مفید برای کسب آرامش و تمرکز است. که هرکس به سادگی میتواند آن را فراگیرد.
    نکته ۸:
    مشهور شدن ؛ پولدار شدن ؛ دکترا گرفتن به معنیه موفقیت کامل نیست. موفقیت زمانی کامل میشود که توام و در مسیر بندگیه خدا باشد
    نکته ۹:
    مهمترین قانون هستی: انجام وظیفه بدون اعتراض- تسلیم محض بودن. درست مثل منظومه شمسی- کهکشان ها و تمام طبیعت ...
    نکته ۱۰:
    در زندگی به دنبال خوش مزگی باشیم نه خوشگلی!!! یعنی به دنبال برکت باشیم و مبارکی.
    مردم این روزگار به جای آنکه به دنبال خواب راحت باشند دنبال تختخواب راحت هستند. (ویکتورهوگو)
    نکته ۱۱: استخاره در این ۳ مورد بعد از گرفتن تصمیم نهایی خوب است:ازدواج-مسافرت-تجارت
    نکته۱۲:
    هیچ کتاب دسته بندی شده کاملی برای موفقیت در ایران نیست. و بسیاری از کتب ترجمه شده دارای اشتباهات بزرگ است.
    معرفی چند کتاب مفید: (دقت کنید فقط هیمن کتابها از این نویسندگان مناسب هستند نه همه کتابهای این نویسنده ها!)
    موفقیت های کلیدی: از برایان تریسی
    همه چیز با خدا ممکن است: از م. حورایی
    برای هر مسئله ای راه حلی معنوی وجود دارد: از وین دایر
    درمان با عرفان: از وین دایر
    غول درون : از آنتونی رابینز
    قدرت مشیت الهی: از وین دایر
    زندگی با تفکر مثبت : از جوزف مورفی
    imagesqtbnANd9GcRkxZYB47VOaqHG hlrf  97FSYNxTKAx2u5YXdX gCqqovpf 0ampt1
    [SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)