سلام
چون من دیگه نمیتونم تا مدتی بیام و تو سایت کاملا فعالیت کنم یکی بیاد این صندلی داغ رو مدیریت کنه!
متشکر
سلام
چون من دیگه نمیتونم تا مدتی بیام و تو سایت کاملا فعالیت کنم یکی بیاد این صندلی داغ رو مدیریت کنه!
متشکر
من مدیریت صندلی داغ را قبول می کنم با اجازه دوستان...سلام
متشکر
و ثبت نام میکنم....
ساحل بهانه است , رفتن رسیدن است...
قبل از هر چیز دیگر، آماده شدن راز موفقیت است(فورد)
در دنیا چیزی وجود ندارد که ارزش ناراحت شدن را داشته باشد
من آینده را دوست دارم زیرا بقیه عمرم را باید در آن بگذرانم(کترینگ)
به وسیله عزم و اراده با سستی و تنبلی به جنگید(حضرت علی (ع))
اگر زندگی با تو سر ناسازگاری دارد تو با او سازش کن(اسپارت)
(((Nothing Is Impossible)))
فرمان دادم تا بدنم را بدون تابوت و موميايی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم خاک ايران را تشکيل دهد کوروش کبير
بگـذار سرنـوشت هـر راهی را کـه ميخواهـد برود، مـا راهمـان جداست اين ابـرهـا تـا ميتواننـد ببـارنـد، مـا چتـرمان خداست .
کسی رو برای دوستی انتخاب کن که اونقدر قلبش بزرگ باشه که نخوای براي اينکه تو قلبش جائی داشته باشی خودت رو کوچيک کنی
عشق خيس شدن دو دلدار در زير باران نيست...عشق اينست که من چترم را روی دلدار بگيرم واو نبيند....نبيند وهرگز نداند که چرا در زير باران خيس نشد.....
Tonight's the night .. And it's going to happen again and again ..
has to happen
سعادتمند کسی است که در هجوم و مقابله با مصائب خود را نبازد (پاسکال)
کسی که اراده قوی نداشته باشد، به زودی در مقابل مشکلات مغلوب می شود(لرد آویبوری)
درختی به بلندی ستاره ها، با یک دانه کوچک آغاز می شود و یک سفر هزار مایلی با یک قدم کوچک(لائو)
انسان هم میتونه دایره باشه هم یه خط راست. تو می خوای چی كار كنی؟ …تا ابد دور خودت بچرخی یا تا بی نهایت ادامه بدی؟
ما نمي تونيم به دلمون ياد بديم كه نشكنه ولي ميتونيم به دلمون ياد بديم كه اگه شكست لبه هاي تيزش دست اوني رو كه شكستش نبره
انسان های بزرگ به آرمان هايشان می انديشند،انسان های معمولی به آرزوهايشان و انسان هاي کوچک ديگران را می پايند.
ابتدا تو را نادیده می گیرند، سپس مسخره ات می کنند و بعد با تو می جنگند. ولی در نهایت پیروزی از آن توست
لحظات را طي کرديم تا به خوشبختي برسيم اما وقتي رسيديم فهميديم خوشبختي همان لحظات بود
هرگز فکر نکن که ديگران تو را به اهدافت خواهند رساند
وسيع باش ، و تنها ، و سر به زير ، و سخت
سلام دوستان
در اپست اول سوال خصوصی ممنوع بود ولی بخاطر اینکه صندلی ها جذابیت بیشتری داشته باشن سوال خصوصی بلامانع شد البته بعهده شخص جواب دهنده هست که جواب بده یا نه!
اما اگه کسی چه سوال کننده چه جواب دهنده در بین سوال ها و جواب از کسی دیگری که در سایت فعالیت میکنه نام ببرند یا اون رو اهرمی برای پرسش و سوال قرار بدند اکیدا برخورد خواهد شد!
اگه چشمات رو قشنگ باز کنی میبینی که گفتم تا مدتی!
در ضمن از احسان عزیز هم تشکر میکنم که چند روز جور من رو کشید !
سلام دوستان
اقا نوبتي هم باشه نوبت منه اگه مديراي اين بخش اجازه بدن ميخوام صندلي روگرم كنم اما بقول دوستمون خواهشن نسوزونيد هنوز جوونيم آرزو ها داريم.
زندگی سخت است اما من سخت ترم ....
نمایش محتوای مخفی
سلام دوستان
امیدوارم خسته نباشید
بنده میخواستم مدیرت این بخش رو بدم به اقا کاظم ولی گفتن نمیشه
از این به بعد مدیر این بخش مژگان خانوم هستن و ایشون اینجا رو اداره میکنن و فقط ایشون حق ثبت نام و ایجاد صندلی برای دیگران رو دارن !
پس تمام کارهای این بخش فقط بعهده مژگان خانوم هست و با یک شرط :
آقا محمد و کسانی که باایشون ارتباط خصوصی دارن تو صندلی نمیشینن (این سرظی هست که خود اقا محم روز اول به من گفتن)
موفق باشید
krn7288به قول بعضی ها مدیر سابق این بخش
با سلام به دوستان
اگر امکانش هست منو به عنوان مهمان هشتم صندلی داغ بپزیرید
با تشکر
امضا ندارم ولی به جاش اثر انگشت میزارم
[SIGPIC][/SIGPIC]
با سلام خدمت دوستان عزیز
آقا محمد خوش آمدید
از روز شنبه بیستم فروردین ماه صندلی داغ برای آقا محمد فعال می شود و ایشون روی صندلی می شینند تا بچه ها و همکاران عزیز صندلی ایشون رو داغ کنند
با تشکر از دوستان
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی می کنی ، نترس ، تو برنده ای
چون خدا همیشه دو دستش پره
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)