استاد خیلی ممنون توضیحات تکمیلی بود انشاالله پاینده باشید
استاد با توجه به توضیحات شما یه سوالی برام پیش اومد اگر ما در یه نرم افزار قسمتهای دیگری داشته باشیم که مثلا هم در پروگرام فایل وهم در پروگرام دیتا وهم در یوزر کپی شوند انوقت چیکار باید کرد
استاد خیلی ممنون توضیحات تکمیلی بود انشاالله پاینده باشید
استاد با توجه به توضیحات شما یه سوالی برام پیش اومد اگر ما در یه نرم افزار قسمتهای دیگری داشته باشیم که مثلا هم در پروگرام فایل وهم در پروگرام دیتا وهم در یوزر کپی شوند انوقت چیکار باید کرد
سهند جان
فرضا" برای مثالی که توضیح داده شد ، شما میتوانید در داخل پوشه D:\Source یک پوشه بنام Program Files درست کرده و فایل ها
و پوشه های توضیح داده شده در پست قبلی را در داخل پوشه جدید Program Files قرار دهید.
و سپس یک پوشه بنام Users درون پوشه D:\Source درست کرده و فایل های مربوطه را داخل آن قرار دهید.
و بعد یک پوشه بنام ProgramData درون پوشه D:\Source درست کرده و فایل های مربوطه را داخل آن قرار دهید.
حالا دوباره مثل مثال پست قبلی عمل میکنید با این فرق که در صفحه اول عوض عبارت %ProgramFiles% عبارت %HOMEDRIVE%
را استفاده کنید. با این کار برنامه تمام فایل ها و پوشه ها را به روت درایوی که ویندوز نصب شده کپی خواهد کرد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام
من که از خواندن این تاپیک خیلی لذت بردم ممنونم...
استاد دعا می کنم سالم و سلامت باشید در پناه خدای متعال...
سلام
فايل پيوست اين پست در تاپيک مربوطه، از ستاپساز Inno ساخته شده!
http://ariadl.ir/thread42887.html#post333693
آيا با اون فرمايش استاد خودم که فرمودند اينگونه فايلها قابليت دستکاري در فايل نصبي اونا هست و راحتر ميشه به دلخواه ويرايش کرد، آيا ميشه استاد يا هر کسي که تواناييشو داره از اين فايل يک فايل نصبي درست بشه که خودکار رجيست بشه و باطل نشه!
اگه امکانش باشه تصويري و گام به گام
خودمو ميگم: پُررو
سپاس
دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"
دلِ هر ايراني كه براي ايران نميتپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
متاسفانه درد فرصت نمیدهد که بموقع جواب دهم از این بابت عذر خواهی میکنم
==================================
============
مدت ها پیش در یک انجمن دیگر ، بنده و برهان جان عزیز روی ورژن دیگری از این برنامه (PhotoInstrument 5.5 ) کار
کردیم.
می شود کاری کرد که اتوماتیک نصب شود و یا اتوماتیک اکتیو شود ولی یک مشکل کلی وجود دارد و آن این است که
با تحقیقات بنده و برهان جان ، وقتی سریال این برنامه را وارد میکنیم، برنامه سریال را براساس سخت افزار کامپیوتری
که نصب میشود کدبندی کرده و در رجستری ذخیره میکند.
یعنی کدی که برنامه با آن در کامپیوتر بنده ، اکتیو میشود ، فقط در کامپیوتر بنده کار کرده و در کامپیوتر دیگر که سخت
افزار دیگر دارد ، کار نخواهد کرد.
بهر حال من تغییراتی در این برنامه داده و آن را در لینک زیر قرار دادم:
PI_7.0
فایل قرار داده شده در بالا نرمال نصب شده ولی تغییراتی در تصاویر مراحل نصب و خود فایل اصلی داده شده است.
لطفا" آن را نصب کرده و با سریال داده شده اکتیو نموده و سپس مدتی تست فرمائید اگر بعد از چند روز استفاده ، سریالش
باطل نشود ،چگونگی تغییرات را هم عرض خواهم کرد.
توضیح اینکه همانطور که عرض کردم نمیشود با استفاده از فایل رجستری فایلی ساخت که در همه کامپیوتر ها کار
کند
ولی میشود به روشی دیگر فایلی درست کرد که مراحل نصب و اکتیو شدن برنامه اتوماتیک شده و در همه کامپیوتر
ها کار کند.
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)