استاد امکانات واموزشهای دیگری هم هست در مورد oem که بهمون یاد بدید ایا چیزهایی یا کاربردهای دیگری هم در مورد این فولدر هست
استاد امکانات واموزشهای دیگری هم هست در مورد oem که بهمون یاد بدید ایا چیزهایی یا کاربردهای دیگری هم در مورد این فولدر هست
ویرایش توسط سهند : 05-10-2014 در ساعت 01:31 AM
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام استاد ضمن ارادت وخسته نباشید
بنده یه فایل ایزوی ویندوز7 همین ماه رو دانلود کردم داخل اون ایزو یه فولدری به نام Scripts هست که داخلش چندتا فایل بچ هستش ودوتا فایل reg که براتون اپلود میکنم دوتا سوال داشتم
1- اینجا چطور به ویندوز دستور داده شده که یک به یک فایلهای بچ رو اجرا کنه وهر کدوم هم به نام مختلف ولی اگه اشتباه نکنم شما فرمودید که ویندوز بعد نصب دنبال فایل SetupComplete میگرده واونو اجرا میکنه درحالی که در این فایل خبری از اون نیست به جاش چندتا فایل بچ هستش وچندتا فایل regکه ایا فایلهای reg هم در اخر اجرا میشوند یا نه
2- ایا امکان داره ما چندتا فایل بچ داشته باشیم وبه ویندوز دستور بدیم به ترتیب اونا رو اجرا بکنه
دانلود Scripts rar
سهند جان
1. در حالت استاندارد ،برنامه نصب ویندوز 7 در انتهای کار دنبال فایلی بنام SetupComplete.cmd گشته و دستورات داخل آن را اجرا میکند.
2. فایل SetupComplete.cmd یک فایل Batch است و ما میتوانیم از داخل یک فایل Batch دستور اجرای فایل یا فایل های Batch دیگر را بدهیم.
3. بعضی برنامه ها هستند که از فایل SetupComplete.cmd استفاده نمیکنند ولی قادرند دستورات خود را درست در همان زمان بجای
فایل SetupComplete.cmd اجرا کنند
[SIGPIC][/SIGPIC]
بعضی برنامه ها هستند که از فایل SetupComplete.cmd استفاده نمیکنند ولی قادرند دستورات خود را درست در همان زمان بجای
فایل SetupComplete.cmd اجرا کنند
- استاد داخل این ایزو بجز نت فرم ورک 4.5.2 واین فولدر Scripts چیزی دیگری نبود من با مقایسه ویندوزهای دیگری که دارم اینو فهمیدم واگه براتون ممکنه توضیح میدهید که چطوری با یک فایل بچ دستور اجرای چندین فایل بچ در پوشه های مختلف وبا ترتیب یک دو سه والا اخر رو بدیم
اگر بحث "دستورات فایلهای Batch " را دنبال کنی جواب این سوال و خیلی سوالات دیگر را هم پیدا خواهی کرد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
استاد یه سوال در بین این اموزشها برام بوجود اومده
1-ایا فایل SetupComplete بعد تموم شدن کار فایلها وفولدرهای مثلا پوشه $$ -پوشه 1$-کارشو شروع میکند یا اول این پوشه ها کارشونو میکنند بعد فایل SetupComplete کارشو شروع میکنه
2-ایا میشود کاری کرد که مثلا اول پوشه $$ -پوشه 1$ کارشو شروع کنه بعد فایل SetupComplete ویا برعکس
سهند جان
موقعیکه ویندوز نصب میشود پوشه های موجود درون پوشه $oem$ در حین نصب به محل های لازم داخل کامپیوتر کپی میشوند.
وقتی که کار نصب ویندوز تمام شد ، کامپیوتر ری استارت می شود و بعد درست قبل از ورود به صفحه دسکتاپ (یعنی قبل از Logon )
دستور SetupComplete.cmd اجرا شده و دستورات داخلش را بترتیبی که وجود دارند سطر به سطر اجرا میکند.
حالا شما میخواهید برنامه ای زودتر از برنامه دیگر نصب شود ، باید دستور مربوطه را در داخل SetupComplete.cmd جلوتر نوشته باشی.
[SIGPIC][/SIGPIC]
استاد من یه تعداد لینک در Favorites دارم وبا توجه به اینکه این لینک ها رو شاید 2یا3 روز یکبار بایه لینک دیگه جایگزین میکنم حالا میخوام داخل Favorites که تعدادی لینک که در پوشه های طبقه بندی شده هستند رو همزمان با نصب ویندوز به جای خودشون کپی کنم البته از طریق پوشه ای مثل پوشه $$ -پوشه 1$
در این حالت اسم پوشه چه خواهد بود واینکه معلوم نیست یوزر کامپیوتر چی باشه شاید یکدفعه xx ودفعه بعد yy باشه ؟؟
((یه موضوعی که هم هست اینه که اکثر این لینکها و پوشه های داخل Favorites دارای نام فارسی میباشد))
ویرایش توسط سهند : 10-28-2014 در ساعت 08:11 PM
برای دادن تغییرات در profile کاربر بهترین روش Sysprep کردن در حالت Audit Mode است که خودش بحث طولانی و مفصلی هست.
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)