محمود جان
با اطلاعاتی که دادی ، هنوز نمیدانم مشکل در کجاست فقط میتوانم بگویم که تا جائیکه اطلاع دارم:
فقط ویندوز های 7 (انواع Ultimate و Enterprise ) و ویندوز های 8 ( انواع Pro و Enterprise ) میتوانند
در VHD نصب و از VHD بوت شوند.
محمود جان
با اطلاعاتی که دادی ، هنوز نمیدانم مشکل در کجاست فقط میتوانم بگویم که تا جائیکه اطلاع دارم:
فقط ویندوز های 7 (انواع Ultimate و Enterprise ) و ویندوز های 8 ( انواع Pro و Enterprise ) میتوانند
در VHD نصب و از VHD بوت شوند.
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام از آموزش خیلی خوبتون صمیمانه ممنونم
لطفا اگه میشه اموزش اون قسمت رو هم بدید که این ویندوز مجازی رو چطوری روی یه سیستم دیگه با سخت افزار متفاوت بالا بیاریم
این مورد خیلی مهمه، لطفا آموزش بدید
برای اینکه یک ویندوز قابل استفاده در هر نوع سخت افزار باشد باید وابستگی ایمیج آن را به سخت افزار از بین برد.
این کار در ویندوز های XP و ویندوز 7 با عمل Sysprep قابل انجام است.
گرفتن ایمیج از ویندوز در یک کامپیوتر و استفاده از آن در هر کامپیوتر دیگر
[SIGPIC][/SIGPIC]
از لطفتون صمیمانه ممنون و متشکرم
توی خیلی از سایت ها آموزش های شما و بقیه دوستان رو دیدم و مطالعه کردم و ازشون خیلی چیزا یاد گرفتم، بابت همه آموزشهاتون از همتون ممنونم
همیشه نسبت به کسی که کوچکترین چیزی بهم یاد داده شاکر بودم و ازش سپاسگذار بودم چرا که:
««« من علمنی حرفاً فقد صیرنی عبداً »»»
از محبتتان صمیمانه سپاسگزارم
[SIGPIC][/SIGPIC]
استاد یه سوال
این نوع ویندوکه موزشش ر گذاشتید با اینی که نتوضیح میدهم اا فرق دارد
من یه ویندوز ((7-8-10))در یه درایو دیگه نصب کردم بعد توسط gimagex یه بکاپ با فرمت wim برداشتم حالا هر وقت ویندوز دیگری لازم دارم چه هشت چه ده چه هفت با برگردان بکاپ در درایو مورد نظر واضافه نمون بوت ویندوز موردنظر توسط EasyBCD میتونم باهاش کار کنم واینکار کلا دقیقا 5 ققه زمان میره ایا اینکارمن با این اموزش شما فرق دارد ؟؟؟
سهند عزیز، در روشی که توضیح داده ام کل ویندوز درون یک فایل vhd قرار دارد
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)