مرسی. من الان انجامش میدم و خبرش رو میدم.
اگه خوابیدین که دیگه بقیه ش میفته واسه صبح!
میخوامت. پس فعلا!
مرسی. من الان انجامش میدم و خبرش رو میدم.
اگه خوابیدین که دیگه بقیه ش میفته واسه صبح!
میخوامت. پس فعلا!
[SIGPIC][/SIGPIC]
نخیر... ضد حاله شروع شد!
مرسی بابت راهنمایی، ولی بعد از ریست کردن تنظیمات فایروال، بازم مشکل سر جاشه. کماکان فایروال جلو پیشرفتمو گرفته.
راستی، این دو تصویر رو ببینین. رو چه حالتی بذارمشون بهتره؟
44789350897558672927.png 26190828411125066264.png
[SIGPIC][/SIGPIC]
اولی رو بزار رو strict protection و تصویر دوم یعنی این که از حالت اتومات استفاده نمی کنی داره یاد می گیره فایرواله بزار تو حالت اتومات ، دیگه نباید اون بنجره دومی رو ببینی
اما اگه اصرار داری از حالت اینترکتیو یا هر مد دیگه ای استفاده کنی با این پنجره سبزه رو برو میشی که بهتر یه بار اول با دقت اگه می خای اجازه بدی remember action رو تیک بزنی و اجازه بدی اما اگه مورد اساسی رو تیک بزنی و اجازه ندی اونوقت در دفعات اتی دیگه ازت نمی پرسه و اجازه نمی ده نتیجتا اینترنتت قطع می گردد برادر
ویرایش توسط turk : 05-30-2012 در ساعت 02:47 AM
طا اتلاع صانوی هالم حیچ خوب نیثط !
مرسی
ولی رو اتوماتم که بذارم بازم مشکلش سر جاشه ها. اینو گذاشتم که ببینم کار این سرویسه چیه.
خب، ویندوزمون که تر و تمیز شد و بی نقص، ولی مثل اینکه مشکلات عجیبم سر از جاهای دیگه درآورده!!![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
خب دوست خوبم، خیلی بهت زحمت دادم. شرمنده م. مرسی که وقت گذاشتی و کمکم کردی. نمیدونم چشه این آنتی ویروس که گیر داده.
بازم راهکاری به ذهنت رسید، دریغ نکنی!
قربونت
[SIGPIC][/SIGPIC]
چاکریم داش ممد
یه بار دیگه ریست کن اما این بار کل مجموعه رو نه فقط فایروال
Advanced setup > default > revert all settings to default
بعدش ریست و بعد ببین چی میشه
قبلاً این راه ها رو رفتم! الان هم انجام دادم، بازم نشد
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام _ ممد اینم یه تست بکن ببین چی میشه ؟ ایست در ورژن جدید از HIPS استفاده کرده در محصولاتش ؟ این قسمت هم میتونه جلوی اجرای نرم افزارها و سرویسها رو بگیره و نزاره که به درستی انجام بشه :دی _ اینجا رو ببین و اون قسمتی که نوشته __Advanced HIPS Functionality__ ESET Smart Security 5 :: Internet Firewall, Antivirus, Antispam :: ESET
مخور غم گذشته _ گذشته ها گذشته
هرگز به غصه خوردن گذشته برنگشته
به فکر آینده باش _ دلشاد و سر زنده باش :دی
یه چیز دیگه به نظرم می رسه
- اگه ستاپ نصب رو داری اجراش کن و ریپیر کن
راستی اون راهی رو که تو How do I restore default settings to the Personal firewall? - ESET Knowledgebase گفته شد بود امتحان کردی ؟ این دیگه فایل هایی رو که کانفیک درش ذخیره میشن رو هم پاک می کنه
یه حسی بهم می گه مشکل مربوط به این قسمت از تصویر زیر میشه :
03942800261295616707.jpg
ببین تو این قسمت ایتمی Deny شده یا نه؟
اگه بود allow شون کن ببین جواب میده ؟
ممنون از S.M.P عزیز. سر زدم به اونجا، ولی چیزی دستگیرم نشد. خب اصلاً چیزی ننوشته بود که بتونه کمک کنه. یا بلکم من درست متوجه نشدم؟! فقط توضیح داده سرویسه چیه.
از turk عزیز هم ممنونم. آره، اون راه رو که همون اولی که بهم پیشنهاد دادی انجام دادم رفیق. و تو اون قسمتی که تو عکس گذاشتی هم، 4تا ورودی و 4تا خروجی بلاک شده هستن. ولی پیش فرضه دیگه. من دست نداشتم توش!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)