سلام.کاش ترفند های بیشتری رو می گفتید.
سلام.کاش ترفند های بیشتری رو می گفتید.
بگذار عاشقانه بگویم که خسته ام
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام آره تذکر خوبیه. ترفندها بیشمارند! حالا بیاین همکاری کنیم این تاپیک تکمیل بشه
من به نوبه خودم اینو معرفی میکنم:
SpeedyFox
با حجم 570 کیلوبایت
محصول شرکت Crystalidea
یک نرم افزار کوچولو برای تسریع مرورگرهای فایرفاکس و کروم طراحی شده، تا سه برابر افزایش میده. شخصاً خیلی ازش استفاده میکنم.
سلام. من اون لینکی را که دااش حسین معرفی کرد رفتم دانلیدم .
فایلی که دانلود شد آیکنش از اون سمت راستی یعنی اون سالمه بود، به هم خورده نبود.
با تشکر ویژه از حسین جان.
منتها نفهمیدم جریان اون یکی که به هم خورده یا به قولی مسموم هست چیه؟!
دقیق دقیق نمیدونم! اما فکر کنم قبلا گوگل خودش افلاین نمیذاشت(تا چند ماه پیش)
سایت های متفرقه به صورت آفلاین میذاشتن( سافت پدیا و ...) که اینجوری بود و آپدیت هم کار نمیکرد
حالا نمیدون اگه اینو پرتابل کنیم آپدیت میشه یا نه؟ البته فکر نکنم بشه، اما باز هم دوستان که توی کار پرتابل هستند امتحان کنن
لطفا اگه مطلبی را کپی می کنید منبع را ذکر کنید، با تشکر
امضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام به دوستان خوبم
خوب به عرايض بنده توجه بفرماييد:
اگر Chrome روي سيستم شما نصبه ، به آدرس C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data بريد.
اونجا پوشه google رو خواهيد ديد كه پكيج اصلي كروم نصب شده در اونجاست! واگه داخل پوشه كروم بشيد دوتا پوشه خواهيد ديد كه يكي User Data كه اطلاعات كاربر در اون ذخيره شده و ديگري Application كه فايلهاي نصبي و مغز اصلي كروم اونجاست!
درداخل پوشه Application پوشهاي با نام ورژن كرومتان وجود دارد كه در داخل آن، اصل مطلب جا خوش كرده!
و در همينجا يك پوشهاي هست بنام Installer كه فايل setup به همراه فايل تغذيهكننده فشرده شده بنام chrome وجود داره!
به آيكون فايل ستاپ كه نگاه كنيد، همون سمت چپي هست!
خوب:
1- فايل ستاب رمزگشايي نشده( سمت راست) دست كاري نشده هست و كرم براي آپديت با اون ارتباط برقرار ميكنه!
2- امكان آپديت كروم پرتابل شده با روشPortableApps وجود داره وحتي اگه ورژن قبليرو پرتابل داريد و ورژن جديدرو نصب كرده باشيد، ميتونيد با كپي كردن پوشههاي نظير به نظير و انتقال فايلهاي ورژن جديد به پوشه ورژن قديمي پرتابل، اونو آپديت دستي كنيد!
كف كردم!!! والسلام
سپاس
ویرایش توسط eDvArDo : 05-18-2012 در ساعت 12:32 PM
دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"
دلِ هر ايراني كه براي ايران نميتپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
خیلی ممنون. حالا این سمت چپی چرا آپدیت نمیشه و مشکل داره؟!
تنها مشکل آپدیت هم نداره. مشکل سینک هم داره! موقع سینک کردن هم باید با قندشکن وصل بشی!
در مورد اون ستاپ سمت راستی من یه چیزایی فهمیدم.
1.تا آنلاین نباشی نصب نمیشه یعنی میخواد چک کنه.
2.فایل های نصب و آپدیت و اطلاعات کاربرو هم توی قسمت C:\Program Files\Google ایجاد میکنه که اون ستاپ سمت چپی هم توی قسمتهست که حجمش دقیقا همونیه که سایت ها واسه دانلود میزارن.کد:C:\Program Files\Google\Update\Download\{8A69D345-D564-463C-AFF1-A69D9E530F96}\19.0.1084.46
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)