صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 22

موضوع: مروری بر گوشی Samsung S7550 Blue Earth

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

گالری

Samsung S7550 Blue Earth با دو گالری تصاویر متفاوت عرضه می گردد. هر دوی آنها برای استفاده از رابط لمسی بهینه شده اند و ظاهری کاربرپسند دارند.
    اولین گالری عکس در خود File manager تعبیه شده و دسترسی به آن از طریق باز کردن یک پوشه حاوی عکس ها به راحتی صورت می گیرد. این نرم افزار به شما اجازه می دهد تا عکس ها را باتوجه به تاریخ ، نوع ، نام و اندازه شان مرتب نمایید.
    این گالری نماهای شبکه ای (grid) ، لیست و زیگ زاگ را عرضه می کند. آخرین مورد بالا ، قطعا با جزئیات فراوان طراحی شده است و زحمت زیادی هم برای آن کشیده شده اما مشخصا بیشتر برای سازماندهی تصاویر مفید است و برای دیدن آن ها بهتر است از مرورگر تصاویر بهره بگیرید.

64 63

پیمایش عکس ها با Blue Earth بسیار سریع انجام می گیرد و ما واقعا از سرعت مرور عکس ها شگفت زده شدیم. هنگامی که یک عکس را باز می کنید ، می توانید با حرکت دادن انگشتان تان بدون اینکه مجبور باشید به حالت لیست برگردید، بین عکسها حرکت کنید. با وجود سنسور شتاب سنج تغییر حالت بین حالت های افقی و عمودی نمایش تصاویر به طور خودکار انجام می گیرد.

66
    65 67

سامسونگ همچنین در این گوشی امکانی به نام بزرگنمایی با انگشت یا finger zooming را به کار برده است که می تواند فقدان عملکردهای مالتی تاچ را تا حدی جبران نماید.
    بزرگنمایی بسیار ساده است و تنها با یک حرکت انگشت انجام می گیرد. شما فقط باید انگشت تان را روی عکس قرار داده و لحظه ای بعد برای بزرگنمایی آنرا به سمت پایین یا بالا بکشید. این روش در هردو گالری و همین طور در مرورگر وب کار می کند .
    جایگزین گالری تصاویر ، مرورگر عکس هاست. می توانید از فیلترهایی چون تاریخ ، نام و حتی رنگ بندی عکس ها برای مرتب کردن آنها استفاده کنید.

69 68

به طور معمول ، در هردوی این گالری ها سامسونگ یک ویژگی مبتنی بر شتاب سنج اختصاصی هم قرار داده است. این قابلیت به شما اجازه می دهد که عکس ها را در هردو حالت افقی و عمودی با کج کردن گوشی به بالا و پایین مشاهده کنید.

زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

پخش کننده موسیقی

پخش کننده موسیقی به کار رفته در Samsung Blue Earth دقیقا همان نرم افزار به کار رفته در S5230 Star است که از زمان عرضه M8800 شاهد تغییرات زیادی نبوده است.
    این پخش کننده موسیقی به شما اجازه می دهدکه آهنگ هایتان را با نام خواننده ، نام آلبوم و سبک دسته بندی کنید.همین طور بعد از دسته بندی کردن آهنگها بوسیله فیلتر ها می توانید از آنها به طور خودکار یک playlist تهیه کنید. اگر کافی نیست ، امکان ساخت Playlist های دلخواه هم وجود دارد. می توان پخش کننده موسیقی را برای پخش در زمینه(minimize) هم تنظیم کرد.

73 72
    71 70

Widget ویژه پخش کننده موسیقی هم جالب است که به شما اجازه می دهد که با یک کلیک به برنامه کامل آن دسترسی پیدا کنید.همین طور این widget امکان شروع پخش ، توقف پخش و یا رد کردن آهنگ ها به صورت مستقیم از طریق صفحه اصلی گوشی را هم مهیا می کند.
    اکولایزر حالت های استانداردی چون پاپ ، جاز ، کلاسیک و... را ارائه می دهد. می توانید به سه گزینه برای سفارشی سازی اکولایزرها نیز دست پیدا کنید.
    پخش کننده به خوبی برای کار با رابط لمسی بهینه سازی شده است و مثل S5230 Star شامل کنترل هایی برای جلو و عقب بردن سریع آهنگ ها هم هست. این امکانات باعث می شود که این پخش کننده موسیقی به خوبی جای پلیرتان را بگیرد.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

رادیو FM با RDS

Samsung S7550 Blue Earth از یک رادیو FM مجهز به RDS نیز استفاده می کند. می توان از طریق منوی اصلی یا Widget به این نرم افزار دست پیدا کرد.
    با کلیک بر Widget رادیو برنامه اصلی رادیو نمایان می شود . شما می توانید بدون اجرا رادیو تنها از طریق Widget به تغییر ایستگاه ها بپردازید یا پخش را شروع یا متوقف کنید. از طریق widget تنها می توانید بین ایستگاه هایی که ذخیره کرده اید حرکت کنید و اگر به دنبال ایستگاه های دیگر هستید باید از طریق برنامه اصلی این کار را انجام دهید.

75 74
    76

در مورد ایستگاه ها باید بگوییم که فقط آنها را می توانید با فرکانس خودشان نامگذاری کنید و امکان تغییر نام آنها وجود ندارد. همین طور لیستی از ایستگاه های مورد علاقه شما در این بخش وجود دارد.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

کیفیت صدای عالی

کیفیت صدای خروجی Samsung S7550 Blue Earth در کل خوب است. هیچ نقطه صعف یا نقطه قوت خیلی بزرگی در این بخش به چشم نمی خورد.
    سطح نویز ها و دامنه پویا عالی هستند در حالیکه به سختی می توان عملکرد گوشی در مکالمه متقابل را قابل قبول پنداشت. تغییر شکل فرکانس ها کمی بهتر از بقیه رقبا انجام می گیرد اما این تفاوت زیاد نیست.
    پاسخدهی به فرکانس ها غیر از حذف برخی فرکانس های بم به خوبی صورت می گیرد. احتمالا این ضعف در صورت استفاده از هدست ها رفع خواهد شد و به چشم نخواهد آمد.

77

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

پخش کننده ویدیویی

پخش کننده ویدیویی یک رابط ساده دارد و قابلیت های زیادی در اختیار کاربر نمی گذارد. گرچه این نرم افزار تمامی نیازهای اساسی کاربر را پوشش می دهد. از آنجایی که تمام فضای صفحه نمایش به پخش ویدیو اختصاص نمی یابد ،این قابلیت ها می توانند کافی باشند .

80
    79 78

این پخش کننده از فرمت MPEG-4 هم پشتیبانی می کند گرچه ما فقط موفق به تماشای فایل هایی با کیفیت QVGA شدیم. ویدیوهایی با رزولوشن VGA در این نرم افزار پخش نمی شدند. پخش کننده ویدیویی امکان استفاده از شتاب سنج را نیز دارد و با چرخاندن گوشی می توانید ویدیوها را به صورت تمام صفحه تماشا کنید.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

دوربین 3 مگاپیکسلی با فوکوس ثابت

Samsung Blue Earth مجهز به یک دوربین 3 مگا پیکسلی با قابلیت ثبت تصاویری با ماکزیمم رزولوشن 1536*2048 پیکسل است.
    این دوربین به فوکوس اتوماتیک مجهز نیست اما از قابلیت تشخیص لبخند بهره می برد. هنگامی که این قابلیت را فعال می کنید ، با یکبار فشردن کلید شاتر عکس ثبت نمی شود. به جای آن ، نرم افزار شروع به شناسایی چهره افراد می کند و به محض این که فرد لبخند بزند ،به طور خودکار، گوشی عکس وی را ثبت خواهد کرد.
    رابط کاربری دوربین به خوبی برای کار با صفحه لمسی بهینه شده است و یکی از راحت ترین رابط های دوربین در گوشی های موجود در بازار را عرضه می کند.

84 83
    82 81

با وجود پایین بودن کیفیت دوربین Blue Earth ، این گوشی پردازش های خوبی بر روی عکس ها صورت می دهد. درخشندگی عکس ها خوب است و سطح نویز ها در سطح قابل قبولی قرار دارد اما این گوشی جزئیات کمتری نسبت یه star ارائه می دهد. عکس های ثبت شده توسط Blue Earth واضح تر هستند و رندر رنگ ها در آن به خوبی صورت می گیرد.
    گرچه نتایج این دوربین در کل چندان بد نیست اما تصور می کنیم نتواند جای دوربین اصلی شمار را پر کند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

ضبط ویدیویی

قابلیت های فیلمبرداری دوربین Samsung Blue Earth خیلی ضعیف است . این دوربین قابلیت ضبط ویدیوهایی با رزولوشن QVGA و نرخ 15 فریم در ثانیه را دارد.لازم به ذکر نیست که با این مشخصات ، به ندرت می توان ویدیوهایی کاربردی ضبط کرد.

امکانات ارتباطی

Samsung S7550 Blue Earth از پشتیبانی چهاربانده از GSM برخوردار است. این گوشی می تواند از شبکه های 3G هم پشتیبانی کند و با حمایت از HSPDA ، امکان استفاده از گوشی در شبکه هایی با سرعت های بالای انتقال داده نیز مهیا می گردد.با استفاده از Wi-Fi که امکانی جالب برای Blue Earth به شمار می رود می توانید از گزینه های انتقال داده بیشتری بهره بگیرید. اما لازم است ذکر کنیم که Wi-Fi به انرژی زیادی نیاز دارد و تصمیم سامسونگ در به کارگیری آن در این گوشی ،کمی عجیب به نظر می رسد.
    از بلوتوث هم در این گوشی پشتیبانی می شود که از A2DP هم حمایت می کند . اما از سوکت صوتی 3.5 میلی متری استاندارد خبری نیست.
    بر خلاف S5230 Star که از پورت ارتباطی اختصاصی استفاده می کرد ، Samsung S7550 Blue Earth با پورت microUSB عرضه می شود. شما می توانیدگوشی را در حالت mass storage یا PC suite(media player) برای اتصال به کامپیوتر تنظیم کنید .
    در حالت mass storage می توانید به کارت حافظه دسترسی پیدا کنید اما در این حالت دسترسی به حافظه داخلی گوشی امکان پذیر نیست.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

مرورگر وب

مرورگر وبی که در نمونه اولیه گوشی در اختیار ما بر روی گوشی نصب شده بود ، مرورگر NetFront v3.4 است که مدتی بود آنرا ندیده بودیم. به دلیل نهایی نبودن نرم افزار استفاده شده در این نمونه ، مطمئن نیستیم که گوشی با همین مرورگر عرضه شود.
    اصلا دلیل جایگزینی مرورگر مبتنی بر WebKit یعنی دلفین که توسط خود سامسونگ توسعه داده شده است با این نرم افزار، قابل فهم نیست. مرورگر NetFront به کار رفته در این گوشی ،مشکلات زیادی در رندر صفحات دارد که حتی در نسخه های قبلی این مرورگر هم دیده نمی شدند.

87
    86 85

به هر حال امکان استفاده از بزرگنمایی با یک انگشت یا Finger Zooming و پیمایش لمسی هم در این مرورگر در نظر گرفته شده اند اما پشتیبانی محدودی از فایل های فلش صورت می گیرد و نمی توانید ویدیوهای Youtube را روی گوشی تماشا کنید.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

سازمان دهنده

Samsung S7550 Blue Earth از امکانات مدیریت زمان نسبتا کاملی نظیر تقویم ، هشدار ، لیست انجام وظایف (To do) و یادداشت بهره می گیرد. نرم افزارهای دیگری چون ماشین حساب ، ساعت جهانی ، تایمر ،کورنومتر ، Voice Recorder و مبدل واحدها هم در این گوشی تعبیه شده اند.تقویم غیر از افزوده شدن مناسبت های خاص محیط زیستی تغییرات دیگری نداشته است. Eco Day لیستی از این مناسبت ها را در تقویم نمایش می دهد.

95 94
    93 92
    91 90
    89 88

یک RSS خوان و یک امکان به نام Communities هم در نظر گرفته شده اند. امکان اخیر ، آپلود داده ها به سایت های اشتراک گذاری محتوا نظیر YouTube ، Flicker ، FaceBook ، picasa و چند سایت دیگر را ممکن می کند. این نرم افزار عکس ها را به طور خودکار تغییر اندازه می دهد و از یک مدیریت حساب کاربری خوب استفاده می کند.
    بقیه نرم افزارها آشنا هستند، پس زیاد وارد جزئیات نمی شویم . فقط به یاد داشته باشید که برخی از این نرم افزارها از Widget ها هم استفاده می کنند که می تواند وظایف آنها را به خوبی انجام دهد.
    در پایان ، یکی از بهترین نرم افزارهای Samsung S7550 Blue Earth در این بخش نرم افزار Office document viewer است که امکان مرور فایل های Word ، Excel ، Powerpoint و pdf را مهیا می کند. این نرم افزار از Access هم پشتیبانی میکند و یکی از بهترین نمونه های این نرم فزار است .

98
    97 96

نرم افزار document viewer در هنگام باز کردن فایل ها به اندازه کافی سریع هست . گرچه عمل Panning کمی کندتر انجام می گیرد. این نرم افزار در حالت افقی هم کار می کند(به لطف شتاب سنج) که باعث می شود خواندن اسناد آسانتر شود.قابلیت جالب دیگری که به این بخش افزوده شده است امکان استفاده از Finger Zooming را در این نرم افزار فراهم می کند.
    یکی دیگر از گزینه های جالب امکان پشتیبانی از Exchange ActiveSync در این گوشی است.
    نرم افزار Eco Walk یکی دیگر از نرم افزارهایی است که بعنوان یکی از قسمت های محیط زیست دوست گوشی مطرح می گردد. این نرم افزار قابلیت های جالبی دارد. با درج اطلاعاتی در مورد خودتان میزان کالری های سوزانده شده در طول پیاده روی به شما نشان داده می شود . می توانید میزان CO2 تولیدی را در صورت استفاده از اتومبیل به جای پیاده روی در مسیر موردنظر را مشاهده کنید و در آخر اینکه، با پیاده روی امروزتان توانسته اید چند درخت را نجات دهید.

102 101
    100 103

این نرم افزار از تاریخچه ای برای ذخیره پیشینه و سابقه پیاده روی های اخیر شما استفاده می کند. این باعث می شود که پیاده روی به صورت یک سرگرمی جذاب درآید و در هر بار برای بدست آوردن امتیازی بالاتر تلاش کنید. Widget مخصوص این نرم افزار هم از صفحه اصلی قابل دسترسی خواهد بود.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

GPS

Samsung S7550 Blue Earth با گیرنده داخلی GPS با عملکرد AGPS عرضه می گردد که بیشتر در گوشی های پیشرفته شاهد عرضه آنها بوده ایم اما گوشی از برچسب گذاری جغرافیایی پشتیبانی نمی کند و البته نباید انتظاری جز ارائه نرم افزار Google Maps در این قسمت را داشته باشید. احتمالا باید در آینده منتظر گوشی خورشیدی با قابلیت پیشرفته مقصدیابی ماهواره ای برای به حقیقت پیوسته رویایمان باشیم ، چراکه Blue Earth در این زمینه خیلی خوب عمل نمی کند.

104 105

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)