سلام
حق با شماست اصلاح این موارد زمان بر هست، ولی هدف از بیان کردن چنین مواردی بیشتر اطلاع رسانی هستش که شما مطلع بشید که همچنین موردی وجود داره و سرفرصت اصلاح بفرمایید.
سلام
حق با شماست اصلاح این موارد زمان بر هست، ولی هدف از بیان کردن چنین مواردی بیشتر اطلاع رسانی هستش که شما مطلع بشید که همچنین موردی وجود داره و سرفرصت اصلاح بفرمایید.
کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که قلب بزرگی داشته باشه!
تا مجبور نشی به خاطر اينکه تو قلبش وارد بشی خودت را کوچک کنی!
موفق كسی است كه با آجرهايی كه به طرفش پرتاب می شود، يک بنای محكم بسازد!
اشکی که برای شکست می ریزیم، عرقی است که برای تلاش نریختیم!
سلام
بله و کلا هدف این تاپیک همین هست چون ممکن هست بنده اصلا بعضی از مشکلات را متوجه نشم
مثلا همین مورد ایراد در هنگام ارسال پست و مطلب را الهام خانم به بنده اطلاع دادند وگرنه تا چندین روز این مشکل باقی بود و من هم متوجه نمیشدم
ولی خوب پست قبلی من برای این بود که خدای نکرئده این دهنیت به وجود نیاد که ما مشکل را مطرح کردیم و هیچ توجهی نشد و اصلاح نشد بلکه هدف این بود که متوجه باشید در برنامه قرار گرفت ولی زمانبر هستش
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
به نام خدا
دوستان طبق قولی که قبلا داده بودم قالب دیگه ای هم نصب شد که اسم اون را p30ask2 گذاشتیم
لطفا از پایین سمت راست اون را انتخاب کنید و نظرات خودتان را اعلام کنید
در ضمن در همین تاپیک و یک تاپیک نظرسنجی در مورد اینکه کدام را قالب اصلی انتخاب کنیم بحث و تبادل و نظر خواهیم کرد
بچه ها من یه مشکلی در دیدن واپسین ارسالات دارم:
البته این مشکل فقط تو قالب p30ask2 هستش.
تا بهشت راهی نیست ...
خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن
بچه ها الان متوجه شدم چت باکسمم اینطوری هستش:
تا بهشت راهی نیست ...
خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن
سلام
عنوان کاربری ام به ویژه ارتقا داده شده ولی دسترسی به بخش ویژه هنوز باز نشده. با توجه به اینکه توی ورژن جدید سایت عنوان کاربری عوض شده حدس می زنم مربوط به آپگرید سایت باشه واسه همین اینجا مطرح کردم.
سلام
نه برهان جان اون قسمت را حتی بعضی از مدیرها هم دسترسی ندارند و معمولا آقا پژمان pezhman و آقا مجتبی sada دسترسی ها را به اونجا دستی باز میکنند و این معمولا به زمان بستگی داره و فعالیت های خاص
اون قسمت بیشتر حاوی اکانت های گران قیمت پولی هست
فکر کنم شما کم کم شرایط را دارید ولی به یکی از این دو عزیز پیام بدید تا بررسی کنید .
سلام
مرسی از پاسخگویی
نیاز خاصی ندارم! چون نوشته بود برای کاربران ویژه فقط برای کنجکاوی پرسیدم و برام سوال بود که چطوریه که باز نیست! فکر کنم اونجا نوشته بشه کاربران خاص به جای ویژه دیگه این ویژه با اون ویژه اشتباه گرفته نمیشه!
چون تا فردی کاربر ویژه نشه به اونجا دسترسی نداره برای همین اسم انجمن را به اون صورت انتخاب کردند
البته این را هم بگم قبلا این اکانت ها رایگان در اختیار همه قرار میگرفت ولی متاسفانه همان فرد حتی در زمان فعالیت در اینجا به دلیل اختلالات روحی و روانی پسوورد اکانت ها را تغییر میداد درخواست ایجاد اون قسمت را کردند
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)