borhan_3010 و 3adegh عزیز از هر دوی شما به خاطر پاسخ و راهنمایی ممنونم.
در مورد پایه های خنک کننده یا کول پد ، در حال حاضر از کول پد استفاده می کنم اما تاثیر چندانی نداره !
بطور کلی تاثیر کول پد ها علاوه بر مشخصات فنی خود کول پد به دیزاین لپ تاپ و دریچه ها ی ونتیلِیشن و نیز میزان انطباق این دو بستگی داره.
برنامه ی معرفی شده توسط صادق خان رو هم تست کردم اما همونطور که انتظارش رو داشتم نتیجه ای نداد و پس از 35 دقیقه تست پروسسور که اونو تو حالت اور لود قرار داد باز نتونست. یه نکته ای که در مورد این برنامه واسم جالب بود اقدام به آپدیت برنامه بود .
بطور کلی این برنامه و برتامه هایی از این قبیل چون نمی تونن اطلاعات مربوط به فن رو دریافت کنند ( چون یه بابایی تو کارخونه ی دل یه بایوسی رو لپ تاپ چپونده که نتونن ) کار نمیدن . شاخشون دیگه speed fan بود .
دوستان و اساتید سفت افزار :
تنها راهی که به ذهنم می رسید و هنوز هم می رسه فلش زدن بایوس با بایوس های بورد اینتل هستش .
استدلالم اینه که چون چیپ ست ها مال اینتل هستش این کار می تونه به آنلاک بایوس و دسترسی به تنظیمات فن منجر بشه حالا از اساتید یه سوال دارم :
مشخصات مادربرد:
1) آیا اینکار عملی خواهد بود؟ ( از نظر تئوریک ) و اگر بله مشکلاتی خواهد داشت یا نه؟ اگه اره چه مشکلاتی؟
2) در فروم ساپورت دل گفتند با این کار هم ویندوز اورجینال رو از دست میدی ( که به درک ) و هم دیگه نمی تونی از بایوس دل استفاده کنی ، نظر شما چیه ؟ چرا نمی شه دوباره از بایوس دل استفاده کرد؟ چرا این کار واسه پی سی ها متداول و امکان پذیره؟
Model 00YWG2 (U2E1)
Version A08
---------------------------------
Chipset Vendor Intel
Chipset Model DMI Host Bridge
---------------------------------
Chipset Revision 11
Southbridge Vendor Intel
Southbridge Model HM57
Southbridge Revision 06
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)