کد:
1-از کدومیکی از اسمات بیشتر خوشت میاد
احسان. حسین هم خوبه ها
کد:
-پس پناهندگی مگیری و پناهند میشی اونم کجا پیش مادرت این بود اون همه شجاعتی که می گفتی ازش دم می زدی واقعا نا امید شدم
از لحاظ زن زلیلی می گم اینشالله زن زلیل نشم این طور نمیشه خدا میدونه...
کد:
3-پس باید زبانتو تقویت کنی چه برنامه داری برای تقویت زبانت
اره کلاس میرم اما این ترم رو نرفتم ترم بعدی اینشالله بعد هر کسی هم که بخواهد بره خارج کلاس فشرده می تونه بره لغت های مهم و مفاهیم مهم یادش میدن....
کد:
4-والله ان وضعیتی که شما از مشهد گفتی دفعه بعد اگه من اومدم مشهد باید مسلح بیام حالا اومدیم یه بار شما نتونستی از خودت خوب دفاع کنی چه شکلی میشی
به احتمال زیاد دماغم میشکنه چون نامردا اول همیچی میزنن تو دماغ اینشالله این طور نشه....
کد:
5-خوش اخلاقیتو نمی دونم ولی تعریف کشاورزیتو شنیدم(نظر خودت چی کشاورز خوبی هستی یا خوش اخلاق)
درست متوجه نشدم اما بیشتر سعی می کنم خوش اخلاق باشم....
کد:
6-بس شما دوستاری که پسر دار بشی (معیارهای انتخاب همسر رو برای پسرت چه طور تعریف می کنی)
حالا خدا میدونه تا اونوقت چی می گم بزار ازدواج کنم بعدا این سوال را جواب میدم....
کد:
اگه خودت جای اون بودی دیه می گرفتی
نه میرفتم دماغش را میشکوندم یکی هم میوردم تو صورتش....
کد:
8-چی دادی( اگه فضولی نباشه)
یک لیزر از این لیزرها که اندازه خودکار بردش خیلی زیاده....
کد:
9-چطور به این نتیجه رسیدی که خودت با مرامتری
در مقابل کارهایی که می کردیم می گم که نمیشه گفت....
کد:
10-از روی ناچاری مجرد می مونی یا دوستداری مجرد بمونی یعنی مخ انهای رو که زدی هیچ کدوم در شان شما نیستن
تقریبا از روی ناچاریه دیگه اره در شان خود نمی بینم چون اگر من تونستم مخش را بزنم حتما یک پسر دیگه هم می تونه مخش را بزنه دختری که این طور بعد از ازدواج هم از کاراش دست بر نمیداره البته خودم برداشتما فعلا بگم
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)