سلام
دستت درد نکنه برهان جان
سلام
دستت درد نکنه برهان جان
سلام برهان خسته نباشی
من از صبح دارم به نوشتههات نگاه میکنم ولی چیزی نمیگم که سررشته کلام از دستت خارج نشه، قسمت نبود تو اونور رو این برنامه کار کنم، ولی به زودی این برنامه رو امتحان میکنم، قصد دارم یه پروژهای رو که با grub ساختم رو با این برنامه بسازم.
حتما نتیجه رو اعلام میکنم،
فقط یه سوال در همین ابتدا ذهنم رو مشغول کرد و اونم اینه که آیا این برنامه گزینه Default هم داره یا نه، یعنی اگه سی دی رو بذاری تو دستگاه آیا پس از گذشت مثلا 60 ثانیه، مثلا گزینهی دوم رو انتخاب میکنه یا نه؟
متشکرم
The only LIMITATION is IMAGINATIONاین شگفتانگیزترین توصیه را به خاطر بسپار هر چند که همیشه به آن عمل کردن، سختترین کار است.
به خاطر داشته باش که مهم نیست مشکلت چیست، کجاست و برای چه کسی پیش آمده. کسی که در این میان میتواند مشکل را حل کند فقط و فقط تو هستی. و تنها کاری که باید بکنی این است که "خودت را وادار کنی که به جای تمرکز روی مشکل روی اتفاق خوشآیندی که آرزو داری به جای آن ظاهر شود، تمرکز کنی." "Charles F. Haanel"
سلام
بلی داره پایین توضیح میدم:
برای تعیین گزینه پیش فرض ابتدا پروژه تون رو باز کنید و کلیدهای ترکیبی Ctrl+D رو فشار بدید تا کنار آیتم هاتون یه سری اعداد ظاهر بشه.
کاربرد این اعداد:
وقتی DVD رو از بوت اجرا کردید برنامه آیتم مورد نظر که گزینه 0 (صفر) هستش رو پیش فرض انتخاب داره و بعد از 25 ثانیه که اونم پیش فرض برنامه اس آیتم 0 رو اجرا می کنه!
اما اعداد دیگه: با کلیدهای جهت دار کیبورد (همون بالا و پایین) می تونید آیتم های مورد نظر رو تغییر بدید! که برنامه به ترتیب شماره ها آیتم ها رو انتخاب می کنه! پس سعی کنید ترتیب اون ها درسن باشن! با راست کلیک روی آیتم می تونید شماره رو بالا و پایین کنید! برای راحتی و افزایش سرعت از همین اولین گزینه روی آیتم راست کلیک کنید و Max id رو انتخاب کنید! تا آخر
برای تغییر پیش فرض برنامه:
از منو گزینه Format و سپس Setting رو انتخاب کنید. تا عکس زیر روببینید:
شماره 1 : شماره آیتم پیش فرض برنامه
شماره 2 : زمان پیش فرض تا انتخاب آیتم
وااااااااااای برهان جان----سلام--- خدا خیرت بده انشاء الله --- چی شد یه دفعه ای شدی انجمن باز نشسته ؟؟؟
برهان جان من تمام مراحلی رو در تایپیک قبلیت ( سافت 98 ) آموزش که داده بودی همه رو مرحله به مرحله رفتم--هم ویندوز ایکس پی و هم ویندوز سون و بوت نود 32 رو اجرا کردم---فقط آویرا مونده بود که لینوکسی بود و دقیقا نمیدونستم در قسمت command برنامه چه کنم --- ما هم هر چقدر کمک کمک کردیم ---کسی جوابمون نداد----خیلی نامید شدم حتی سراغ یه برنامه خیلی جالب دیگه هم رفتم ( xbootvs1.0beta14 ) فقط فایل ایزو قبلو میکنه و این امکان رو داره که ایزو رو روی فلش بریزه---خلاصه بگم اونجا از همه ایزوها تقریبا نتیجه گرفتم به جز ویندوز ( هم سون و هم ایکس پی ) فکر کنم اگه بتونی قلق های این برنامه رو به دست بیاری همه کاربران چه مبتدی و چه حرفه ای میتونن با این برنامه کار کنن و الی آخر ....
خلاصه وقتی شما رو تو این تایپیک دیدم خیلی خوشحال شدم و خوشم اومد همون صفحه اول طریقه بارگذاری دیسکت نجات آویرا رو توضیح داده بودی ...... نمیدونی الان اول صبحی چقدر خوشحالم کردی
خدا پدر و مادرت رو بیامرزه انشاءالله ----من برم انجامش بدم انشاءالله که جواب بده ...
باسم ( خدمات کامپیوتری پشتیبان-اهواز )
خب سلام مجدد
برهان جان همون کاری رو که گفته بودی انجام دادم--- یه پوشه به اسم AVIRA درست کردم---دستوری رو هم که نوشته بودی انجام دادم ----تمام محتویات رو هم تو اونجا ایکسترت کردم---در مورد بزرگ و کوچیک بودن حروف هم دقت کردم و...
حالا وقتی رو گزینه آویرا کلید میکنم که اجرا بشه این خطا رو میده http://s1.picofile.com/file/7300819030/asdfgh.jpg
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید .
راستی برهان جان یه سوال دیگه هم داشتم اون هم این که اگه بخوام ویندوز سون 32 و 64 رو با هم داخل پروِژه بذارم به چه صورت میشه انجامش داد ؟
سلام
یه جایی رو حتماً اشتباه رفتی حتماً !! این خطا میگه اون فایل رو پیدا نکرده! مسیر رو اشتباه دادی یا اسم فایل مشکل داره! شایدم تو نسخه ای که شما داری مسیر فایل iso linux فرق می کنه؟ دقیقاً بگو چکار کردی مو به مو!! تا بتونم بیشتر کمک ات کنم!
در این مورد باید ویندوز 32 بیتی یا 64 بیتی رو نصب کنی یا باید این دو رو با هم ادغام کنی! جداگانه نمیشه!
راستی چه دسکتاپ شلوغی داری!! دی:
کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که قلب بزرگی داشته باشه!
تا مجبور نشی به خاطر اينکه تو قلبش وارد بشی خودت را کوچک کنی!
موفق كسی است كه با آجرهايی كه به طرفش پرتاب می شود، يک بنای محكم بسازد!
اشکی که برای شکست می ریزیم، عرقی است که برای تلاش نریختیم!
سلام داداش برهان
به طور خلاصه عرض کنم که یه پوشه با حروف بزرگ درست کردم ( C:\Program Files\Aeromgr\ISO_SOURCE\AVIRA ) -بعدش تمام محوتیات ایزو رو داخل اون ایکسترت کردم---بعدش هم یه پروژه درست کردم و همون دستوری که دادی در قسمت Command برنامه اجرا کردم ( یک دفعه با حروف کوچیک امتحان کردم و یه خطای عجیب غریبی داد و یه دفعه دیگه هم با حروف بزرگ امتحان کردم که همین خطایی رو که در بالا لینک گذاشته بودم )
( با توجه به راهنمایی که شما کردید -گفتید که این خطا نشان دهنده عدم پیدا کردن فایل مورد نظر می باشد ) حالا گفتم که یه کار دیگه بکنم ---تو دستوری که داده بودید اسم پوشه آویرا رو حذف کردم و فایل ایزو رو تو خوده ISO_SOURCE ایکسترت کردم ( بودن درست کردن پوشه اضافی ) و خوشبختانه جواب داد.الحمد لله
حالا مونده که بفهمم چرا تو دستور قبلی که اسم پوشه اویرا توش بود رو قبول نمی کرد -این رو بگم به بزرگ بودن حروف هم دقت کردم
ممنون برهان جان
برهان جان در مورد ویندوز سون 32 و 64 بیتی
من ایزوی این دو تا ویندوز رو دارم حالا چطور تو پروژه جاشون بدم
سلام من ميخوام يه ديسك بوت درست كنم كه شامل ديسك نجات اويرا -كاسپر و نود32 باشه
طبق توضيحات شما عمل كردم نود 32 و كاسپر به روشي كه گفتيد عمل ميكنه ولي وقتي اويرا رو انتخاب ميكنم باز هم كاسپر اجرا ميشه
من كاسپر رو حذف كردم و دوباره تست زدم ولي باز هم اين ارور رو ميده:http://s1.picofile.com/file/7300819030/asdfgh.jpg
لطفا راهنمايي كنيد
آخه اگرم بخوام هر دوتا رو توي روت بذارم اسم فايلها مشابه هم ديگس؟؟؟؟؟
شما تو نمونه هايي كه گذاشتيد كاسپر و اويرا با هم هست ميشه توضيح بديد چطوري اين كارو انجام داديد؟ممنون
ویرایش توسط ebramreleh1 : 02-16-2012 در ساعت 03:39 PM
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)