رفتم جلو به دختره شماره بدم , شماره رو گرفته بعد میگه یعنی میخوای دوست شی !؟
پَـــ نه پَـــ شماره رو دادم اگر یه وقت اسباب کشی داشتین زنگ بزنی بیام اسباباتونو جا به جا کنم!
رفتم جلو به دختره شماره بدم , شماره رو گرفته بعد میگه یعنی میخوای دوست شی !؟
پَـــ نه پَـــ شماره رو دادم اگر یه وقت اسباب کشی داشتین زنگ بزنی بیام اسباباتونو جا به جا کنم!
[SIGPIC][/SIGPIC]
ده دقیقه دیر رفتم سر کلاس،استاد میگه دانشجویی!!!؟ میگم پَـــ نه پَـــ تخمه آفتابگردون میفروشم اومدم این کلاسم یه سر بزنم!؟!؟
[SIGPIC][/SIGPIC]
رفتم غار علیصدر به دوستم خفاش نشون میدم دوستم میگه وای خفاشه ، میگم پَـــ نه پَـــ بتمن اجاره خونه نداده فعلا اینجا سکونت داره..
[SIGPIC][/SIGPIC]
رفتم فروشگاه میگم سیخ داری؟ میگه برا کباب؟ پَـــ نه پَـــ برا خاروندن دیافراگمم از تو دهنم می خوام..!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
بربری گرفتم با موتور دارم میرم خونه ، دوستم رو سر خیابون دیدم میگم برسونمت ، میگه با موتور؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ موتورو پارک میکنم سوار بربری میشیم..!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
بعد از كلي حرف عاشقانه زل زدم تو چشماش ميگه داري به من فكر مي كني؟ پَـــ نه پَـــ دارم آرمان هاي امام راحلو مرور مي كنم..!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
موقع برگشتن از سر کار راننده تاکسیه کرم میریزه می پرسه شما هر روز همین مسیر رو میاین میرین؟ میگم با اجازه تون. میپرسه کار می کنین؟ می گم با اجازه تون. می پرسه شوهرتونم کار می کنه؟ میگم :"پَـــــ نه پَــــــ 3 من کار می کنم شوهرم تو خونه میشینه رختارو میشوره جارو میزنه شام میپزه!
[SIGPIC][/SIGPIC]
به مامانم میگم من میرم کارواش، میگه ماشینم میبری؟ میگم پـــ نه پــــ دارم میرم اونجا دوش بگیرم!
[SIGPIC][/SIGPIC]
مگس کش دستمه. مامانم میگه میخوای مگسا رو بکشی؟ میگم پـــ نه پــــــ میخوام رهبری ارکسترشون رو بکنم سمفونی بتهوون بزنن!
[SIGPIC][/SIGPIC]
رفتم پیژامه از کمد برداشتم پوشیدم بابام میگه از تو کمد برداشتی؟ پـــــ نه پـــــــ گذاشته بودم تو یخچال تابستونیه پیژامه تگری بپوشم خنک شم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)