بنام دوست
دوست محترم ،بنده قصد ناراحتی جنابعالی را نداشتم. صمیمانه عذر میخواهم
بنام دوست
دوست محترم ،بنده قصد ناراحتی جنابعالی را نداشتم. صمیمانه عذر میخواهم
[SIGPIC][/SIGPIC]
به نام خدا
فکر نمیکنید بهتر باشه در مواقعی که امکاناتی برای گذاشتن مطالب علمی در انجمن نیاز دارید و یا حتی نیاز به دریافت فایل و ... دارید مشکل را با ما مطرح کنید بهتر باشه ؟
اولا قبل از آپلود این حجم فایل بهتر بود به بنده خبر میدادید تا امکان دایمی کردن فایل ها را فراهم میکردم ، برای فایل های با حجم کم شاید زیاد مهم نباشه ولی برای حجم بالا که توسط خودتان آپلود میشه بهتر هست قبلا با بنده در میان بزارید .
در مورد اینکه استاد شما اذیت شدید متاسفانه باز اگر اطلاع میدادید میگفتم که مجموعه هم اکانت آپلودباز و هم اکانت هیپ فایل را مثلا داره و برای جنریت کردن فایل اون هم برای مدیران و همکارانش نباید ( تاکید میکنم نباید ) مشکلی داشته باشه .
در هر صورت امیدوارم خداوند به این دوستمان خبر و نیکی عطا کنند چون هم زحمت زیادی کشیدند و هم در راه علم از سرمایه خودشان استفاده کردند .
یا حق
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
سلام
خب فکر کنم حالا وقتشه یه مهربون دل پاک پاشه و بیاد این آموزشهای قشنگ رو یه جا دیگه هم بذاره که یکی مثل منم استفاده ای برده باشم!
و یه تشکر جانانه از دوست خوبمون برای گذاشتن اینها. (گرچه هنو ندیدمشون)
مجموعه ای از کتاب های سخت افزار را به صورت زیپ در آوردم تا دیگر نیاز به زدن تاپیک تکراری در این انجمن نباشد
حتما دانلود کنید اگر این آموزش را دنبال می کنید.
ایتن مجموعه کتاب الکترونیک مطالبی هست که من قبلا در دیگر انجمن ها نوشته بودم.
UPLOADBAZ آپلود باز آپلود سنتر و لیچر رایگان - Easy way to share your files hardware.zipبنام دوست
ممنون ولی واقعا" پدرم درآمد تا توانستم دانلود کنم .ما که چشممان ضعیف است و صد بار کد هایی
را که میدیدیم وارد کردیم و گفت غلط است در نهایت بطریق دیگری غیر مستقیم دانلودش کردم.
جای بهتری برای آپلود پیدا نمیشود؟سلام
خب فکر کنم حالا وقتشه یه مهربون دل پاک پاشه و بیاد این آموزشهای قشنگ رو یه جا دیگه هم بذاره که یکی مثل منم استفاده ای برده باشم!
و یه تشکر جانانه از دوست خوبمون برای گذاشتن اینها. (گرچه هنو ندیدمشون)
.
.
.
FOR YOU
book hardware.zip REUPLOADEED IN 3 PARTS WITH 5% RECOVERY RECORD
DIRECT LINKS
.
hardware_books_reuploaded_by_turk.part1.rar
hardware_books_reuploaded_by_turk.part2.rar
hardware_books_reuploaded_by_turk.part3.rar
Special thanks for navidnavid
طا اتلاع صانوی هالم حیچ خوب نیثط !
ممنون دوست عزیز
اموزش عیب یابی پیشترفته کامپیوتر رو هم بزارید خیی خوب می شه مثلا با اوهم سنج خازن ها رو چک کنیم ببینم که کدوم خازن یا مقاومت سوخته
نه استاد من همیشه ناراحتم دست خودم هم نیست نمی دونم چرا با ناراحتی خیلی حال می کنم فقط یکبار تو عمرم ناراحت شدم و این نارحتی را تا اخر عمرم دارم دیگر به هیچ چیز دیگر فکر نمی کنم تا بتونه من را ناراحت کنه چون من همیشه ناراحتم.
هنوز کار آن مقاله ها تمام نشده است و اعصاب خود من هم بابت ان خیلی خرد شده است . استاد همان مقاله هایی که گفته بودم به زودی برای شما ارسال می کنم تا ترجمه کنید.
دوستان من واقعا یک تصمیم جدی گرفته ام و آن اینه که خودم فیلم آموزشی درست کنم چون بیشتر کسانی هم که با من تماس می گیرند فقط می خواهند اسمبل کردن و عیب یابی را یاد بگیرند مثلا خیلی ها نصب ویندوز را هم بلد نیستند و حتی نمی دونند تنظیمات ست آپ چی هست باور کنید یا نه تا به حال نزدیک به 20 نفری فقط به من در این 2 ماه ایمیل یا تماس گر فته اند و میخواستند واقعا همین چیز ها را بدانند آخرینش یک دختر خانمی بود که شدیدا به من می گفت که فقط می خواهد وصل کردن قطعات را یاد بگیره تا از شر کتشون اخراج نشود و بتونه کار های عادی آن شرکت را انجام بدهد واقعا خیلی ها فقط در این موارد بسیار کوچک گیر کرده اند واقعا هم این فیلم ها به درد ان ها نمی خوره چون موضوع این فیلم ها بیشتر در مورد کار های الکترونیکی
قطعات کامپیوتر هست و به عقیده من کار تخصصی هست هر چند که آسان هست
این فیلم ها را هم خود من نساخته ام چون خیلی ها سوال می کنند مشخص هست که یک نفر دیگر در ست کرده است که البته آن فرد در حدود 4 سالی هست که سایتش دیگر وجود نداره برای همین من این فیلم ها را آپلود کردم تا همه استفاده کنند
و به روز کردن اطلاعات کامپیوتری را هم خود من و دیگر دوستان در این تاپیک می گذاریم.
هر کسی هم سوالی داره از نحوه تست قطعات الکترونیکی مانند فت ها - ترانزیستور ها - خازن ها- مقاومت ها- دیود ها و غیره
می تونه در همین تاپیک از استاد بزرگ شیرین سخن دکترای رشته الکترونیک از خارج از کشور بپر سه واقعا چه کسی بهتر از ایشان از لحاظ علم و دانش به راحتی تجر به ها و آموزش های خودشون را به صورت رایگان و عالی قرار می دهد واقعا بهتر از این نمی شه.
وب لاگ شخصی من هم که کلیپ های آموزشی را در آن جا گذاشته بودم فعلا چیلتر شده و بنده نمی دونم باید چی کار کنم
درود بر استاد بزرگ شیرین سخن
استاد بنده سوالی دارم در مورد پاور کامپیوتر
در پاور کامپیوتر یک سری تر انزیستور و فت وجود دارد اصولا 6 عدد هستند که هر کدام از آن ها هم به هیت سینک ها متصل شده اند
من باید از کجا بفهمم که کدام یک ترانزیستور هست و کدام یک فت و راه تست ان ها هم توسط مولتی متر چگونه هست
در بعضی از پاور ها من دیدم که 2 عدد دیود را به هم لحیم می کنند و در اینت قسمت هم بکار می برند لطفا اگر ممکنه به زبان آسان برای ما و دوستان تو ضیح کامل دهید
با سلام خدمت استاد گرامی آقای نوید صدیقی
ابتدا تشکر میکنم از این اطلاعات و سایت مفیدتون که در اختیار ما گذاشتین. می خواستم اگه بشه توضیح مختصری درباره سیم های کیبورد و نحوه صحیح جایگذاری ان ها را بر روی بورد کیبورد بدهید. با تشکر از شما
سلام
اول که تشکر کنم از دوست خوبم، turk، که کتاباشو بهم رسوند.
دوم هم خواهش کنم از دوستان که اگه میتونن آدرسی بدن بشه اون فیلمهای آموزشیشم دانلود کنیم. من یکی که خیلی ذوق زده شدم! تو انجمنای دیگه هم سعیمو کردم ولی اونجام نشد که نشد.
قربون همگی، ممد
بنام دوست
بخدا من الان بیش از 15 سال است که دست به وسائل الکترونیکی نزده ام و نکاتی را که آن موقع کاملا" مسلط
بودم الان حتی یادم نیست. ولی بهر حال شاید نکات زیر بتوانند کمکی باشند:
ترانزیستور ها انواع مختلف دارند که یک نوع از آن ها را فت میگویند.
ترانزیستور ها یا برای کار های معمولی استفاده میشوند و یا برای تقویت نهائی.
وقتی برای تقویت نهایی خروجی استفاده میشوند ، چون ایجاد حرارت زیاد خواهند کرد لذا به آن ها هیت سینک های
آلمینیومی وصل میشود که حرارتشان گرفته شده و در اثر حرارت زیادی خراب نشوند.
ترانزیستور ها را تا زمانیکه در مدار هستند ( به بورد لحیم شده اند) ، نمیشود با اهم متر چک کرد بلکه باید با اسیلوسکوپ
چک شوند.
برای تست با اهم متر ، حتما" بایستی ترانزیستور از جایش در بیاید و بیرون از مدار چک شود.
من کامل یادم نیست ولی آنچه به ذهنم میرسد این است که در بیرون از مدار با اهم متر ، دوپایه ترانزیستور را باید به دوسر
اهم متر وصل کنیم و و اهم مربوطه را بخوانیم ، سپس دو سر اهم متر را برعکس روی همان دو پایه قرار داده و دوباره اهم را
بخوایم که در یک حالت باید خیلی اهم پایین و در یک طرف خیلی اهم بالا داشته باشیم. که اگر هر دو تست اهم پایین و یا
اهم بالا نشان دهند ، ترانزیستور خراب است.
باز هم به حرف بنده اعتماد نکنید چون مدت مدیدی است که کار نکرده ام و مسائل را فراموش کرده ام.
اما در مورد دایود ها که بهم وصل هستند باید بگویم با این کار ورودی به مدار شکلش عوض میشود.
چک کردن دایود هم دقیقا" مثل تست ترانزیستور است.
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)