کارت بانک؟
http://www.teobux.com/cashout.php
حداقل تعداد100 مشاهده تبلیغ برای برداشت نیاز می باشد
درضمن:
مشاهده تبلیفات این سایت با فایرفاکس مشکل داره و تبلیغات رویت نمی شه
از اپرا استفاده کنید.
کارت بانک؟
http://www.teobux.com/cashout.php
حداقل تعداد100 مشاهده تبلیغ برای برداشت نیاز می باشد
درضمن:
مشاهده تبلیفات این سایت با فایرفاکس مشکل داره و تبلیغات رویت نمی شه
از اپرا استفاده کنید.
- hipfile| سیصد گیگ فضا + لیچر uploaded, rapidshare....+ ریموت آپلود تا سقف 2000 مگابایت
- Free File Hosting |تاپیک جامع معرفی آپلود سنترهای دارای لیچر، ریموت آپلود ،لینک مستقیم و ...
- FTP links| معرفی سایت های FTP درزمینه های مختلف با لینک مستقیم
- Best Rapidleech Servers | جدیدترین سایت های رپیدلیچ
- Download Any Torrent Over HTTP |سایت های مستقیم کننده فایل های تورنت
- Free Web Hosting | تاپيک معرفي هاست رایگان
- Online YouTube Downloaders |نحوه دانلود فيلم ها و موزيك هاي موجود در گوگل . YouTube . و ...
- Free Image Hosting | معرفي آپلود سنتر براي آپلود عكسHTTP
پژمان مثل این که اطلاعات شما درباره این سایت زیاده.
من از دی ماه پارسال تو یکسری از سایت های خارجی که به ازای هر کلیک 10 دلار میدادن ثبت نام کردم.این تو هم ثبت نام کردم.تا 10 روز کلیک میکردم و حدود 400 تومان هم سرمایه دارم
ولی بعد از اون مدت چون دیدم که سایت های خارجی کلاه برداریه،ادامه ندادم.فعالیتم تو این سایت رو هم ادامه ندادم.ولی الان بعد از گذشت6-7 ماه میبینم که هنوز این سایت پابرجا هست.
حالا من میخوام شما به صورت کلی یه توضیح بدی که کار این سایت چجوری هست؟
2-چجوری میشه از طریق این سایت به درامد بیشتری داشت؟
3-چجوری میشه نفرات اجاره کرد؟؟؟
4-نفرات اجاره ای چجوری هست؟
درود بر شما
اول از همه بگم خود من هم تمامی این سایت ها رو چک کردم وتقریبا 90 % فیک هستن و پس از بالا رفتن رتبشون کاربری سایت رو تغییر می دادن
این سایت هم از اونجایی که دوستان من ازش دریافت داشتن دارم روش کار می کنم
و اگه زمانی بفهمم قصد کلک بازی داره باید از تو نت جمع کنه بره
این سایت چندین کار رو همزمان انجام می ده
دریافت پول از شرکت و سایت ها برای تبلیغاتشون
دریافت پول از کاربران به ازای نفرات اجاره ای یا ارتقا نوع یوزر ها
و به نمایش گذاشتن تبلیغات
که پول زیادی این وسط جا به جا می شه
و مقداریش هم به کاربران رایگان با مشاهده تبلیغات میرسه اما همین وسط هم کاربران زیادی از محصولات اون سایت های نمایش داده شده خرید می کنن
نفرات اجاره ای
http://www.teobux.com/forum/view_top...cat=10&id=1441
تا اونجایی که من فهمیدم به این صورت هست که در صورت اجاره سایت میاد تعدادی از کاربراش رو در خدمت شما قرار می ده که کار کلیک رو انجام بدن
حالا ممکنه اون کاربر تمام کلیکهاشو انجام بده یا اینکه انجام نده که شما می تونید اون رو برای ماه بعدی بازیافت کنید
همچنین شما می تونید یوزر خودتون رو ارتقا بدید
http://www.teobux.com/buyupg.php
که در اینصورت هم می تونید توی سایت تبلیغ خودتون رو برای نمایش بزارید هم از مشاهده تبلیغات پول بیشتری دریافت کنید
بیشترین مبلغی که تا جایی که من میدونم 90000 تومان هست که تصویه کرده شاید بیشتر هم کرده باشه ولی من تا این قیمت دیدم در هر صورت شک نکنید که در عرض 9 ماه شایدم کمتر میتونید در آمد 30 تا 40 هزار تومان خالص و 360000 تومان ناخالص در آمد داشته باشید بدون پرداخت هیچ پولی ولی اگه میخواهید این 9 ماه رو دور بزندید باید پول واریز کنید که به ازای 5 نفر 1250 تومان و 10 نفر 2500 تومان و .... اینجوری هست که شما نفرات رو اجاره میکنید برای 30 روز و اونا کلیک میکنند رو تبلیغات و بابت هر کلیک اونا 5 تومان به حساب شما وارد میشه که هر نفر اجاره ای روزی 4 کلی میکنه یعنی اگه شما 50 نفر اجاره کنید و اونا روزی فقط 2 کلیک بکنن روزی میشه 500 تومان روزی و ماهی میشه 15000 تومان که شما با 12500 15000 تومان گرفتید که 2500 تومان سود کردید حالا اگه زرنگ باشید نفراتی که فعالیت ندارند رو بازیافت میکنید و اونایی که فعال هستن رو برای ماه بعد هم اجاره میکنید تا اون کاربر فعال از دستتون نپره اینجوری گلیگ نفراتتون به حداکثر میرسه و میتونید با 12500 تومان میتونید 30000 تومان بدست بیارید و این 30000 تومان رو 24000 تومنش رو 100 نفر اجاره میکنید و 6000 تومن براتون میمونه و ماه بعد شما اگه به نفرات فعالتون رو غیر فعالتون توجه داشته باشید میتونید 60000 تومان کسب کنید و 48000 تومنشو 200 نفر اجاره میکنید و 12000 تومن براتون میمونه که با 6000 تومن قبلی میشه 18000 تومن .توجه داشته باشین 18000 تومن درآمد خالص شماست و منظور از درآمد ناخالص همون پولیه که قراره بااون نفرات اجاره کنید .شما میتونید اون درآمد ناخالص رو هم بردارید ولی نفرات اجاره ای برای ماه بعد نمیتونید اجاره کنید پس بهتره برندارید و سود بیشتری در ماه های بعد ببرید که خیلی بصرفه تره . مطمئن باشید که این سایت به حرفایی که زده عمل میکنه و هر کی بره توش پشیمون نمیشه . در ضمن کلیک های شما باید به 100 کلیک برسه تا بتونید برداشت کنید.شما باید هر روز 4 کلیک داشته باشد تا کلیک های دیگر زیر مجموعه ها براتون ثبت بشه حواستون باشه. عکس هایی از سایت و حساب کاربری
راهنما:
http://www.teobux.com/faq.php
- hipfile| سیصد گیگ فضا + لیچر uploaded, rapidshare....+ ریموت آپلود تا سقف 2000 مگابایت
- Free File Hosting |تاپیک جامع معرفی آپلود سنترهای دارای لیچر، ریموت آپلود ،لینک مستقیم و ...
- Online YouTube Downloaders |نحوه دانلود فيلم ها و موزيك هاي موجود در گوگل . YouTube . و ...
نمیشه مولتی یوزر ساخت ؟
معلومه که نه
http://www.teobux.com/faq.php
.
.
.
.
ای بابا
پس کجا میتونیم لینک مون رو به بقیه بدیم ؟
شما چند زیر مجموعه دارید (البته یکیش خودمم)؟
.................................................. ...............
اگه تونستید اینجا برید
http://forum.p30ask.com/showthread.php?t=53499&page=37
بی زحمت لینک من رو مستقیم کنید.
ویرایش توسط samii2 : 09-08-2011 در ساعت 11:37 PM
من هم چون دیدم کسی دریافت داشته میخوام ادامه بدم.
یعنی اینقدر باید ازت بترسن
من تا حالا فکر میکردم که این نفرات اجاره ای یعنی این که اون نفرات رو وقتی ما اجاره میکنیم اونا حتماً باید روزی 4 تا تبلیغ مشاهده کنن.
اگه کاربری روی تبلیغات کلیک نکنه چی؟؟؟
مثلاً من 50 تا کاربر اجاره کنم و هیچ کدومشوون روی تبلیغی کلیک نکنن چی؟
هزینه ارتقا هم که خیلی زیاده.با این شانسی هم که من دارم اگه بیام اکانتم رو ارتقا بدم همون موقع سایت کلاه برداری میکنه و میره.
راستی پژمان جان الان خودت از این سایت نفر اجاره کردی یا مثل من یه کاربر رایگان هستی و روزی 4 تا کلیک رو داری؟؟؟
ببخشید چند تا سوال دیگه داشتم
1. یکی از دوستام رو معرفی کردم روی تبلیغ ها کلیک کرد ولی چیزی به من اضافه نشد
(معرفش هم من بودم دیدم)
2.این که توسایت نوشته یعنی چی (شما باید حداقل تعداد 4 تبلیغ دیگر مشاهده کنید تا فردا از نفرات خود درآمد کسب کنید)
ممنون میشم جابم رو بدین
من کاربر رایگانم
معلومه چون مبلغ حسابم تو پست اول هست 1000 تومن +400 تومن حساب اجاره
قسمت اجاره نفرات بدیش اینه فقط تو ساعات خاصی افراد برای اجاره هستن و بیشتر مواقع با این پیغام مواجه می شید:
در مورد کلیک نفرات اجاره ای هم قسمت راهنما رو بخونیددر حال حاضر فردی برای اجاره وجود ندارد ؛ لطفاً بعداً مراجعه کنید.
زمانی حساب اجاره از شما کم می شه که فکر کنم اولین کلیک رو فرد مورد نظر انجام بده
من الان 22 نفر بطور مستقیم زیرمجموعه دارم که غیر از دو سه نفر بقیه حداقل 3 کلیک رو انجام دادن
فکر نمی کنم کلاهبرداری تو کار باشه چون پول زیادی جابه جا می شه
و در ضمن توی فورومش هم افرادی که دریافت داشتن تاپیک زدن به همراه سند
سایت پایین هم برای در آمد زایی بد نیست:
سلام.
از کدوم قسمت میشه لینک معرفی خودت رو در یافت کنی ؟
و اینکه توی قسمت مربوطه شماره حساب و نام خود و بانک رو بدی کافیه؟چون شماره زرین پال و... هم داره .
ویرایش توسط Amin4All : 03-31-2012 در ساعت 07:45 PM
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)