صفحه 193 از 208 نخستنخست ... 93143183189190191192193194195196197203 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,921 تا 1,930 , از مجموع 2079

موضوع: صحيفه نور

afsanah82
    مهمان

به عرض مى‏رساند: مرقوم شريف كه حاكى از سلامت مزاج محترم و حاوى تفقد از اين جانب بود موجب تشكر گرديد، سلامت و توفيق جناب عالى را از خداوند تعالى خواستار است. پايدارى فضلاى محترم حوزه علميه قم و صبر بر شدايد طبقه جوان موجب كمال اميدوارى به بقاى عظمت آنهاست. قيام مردان حق از اعصار قبل از اسلام داريد و اسلام توام با مشكلات عظيمه بوده است كه گرفتارى‏هاى شما آقايان محترم و فشارهاى دستگاه جبار در قبال آنها سهل است مع‏ذلك با ملاحظه ظروف و مشكلات داخل و خارج بايد از اين پايدارى تشكر كنم. با اطمينان نفس به شما آقايان محترم وعده فرج قريب مى‏دهم. چه عمر من در اين آخر وقت به آن برسد يا نه. آتشى كه در كانون سينه‏ها و قلب‏ها روشن شده است، خاموش شدنى نيست يا لااقل به اين زودى خاموش نخواهد شد و ممكن است شماها شاهد انفجار عظيم آن باشيد. (ليهلك من هلك عن بينه و يحى من حى عن بينه.) مايوس نباشيد و به خود ياس را راه ندهيد، قوى باشيد و ديگران را تقويت كنيد و تواصى به صبر و تواصى به حق كنيد. خداوند با شما است.

afsanah82
    مهمان

previos page menu page next page

صحيفه نور ج 22 صفحه 77

تاريخ: 28/4/1346

نامه به شهيد ثقه الاسلام آقاى سعيدى

بسمه تعالى‏

به عرض مى‏رساند مرقوم شريف و اصل، مرقوم سابق هم واصل و جواب دادم، اميد است ان شاءالله تعالى موفق و مويد باشيد. در موضوع رفتن جناب عالى به آبادان، در صورتى كه تشخيص مى‏دهيد وجود شما در آن جا مفيدتر براى ترويج احكام اسلام باشد، مانع ندارد. اميد است خداوند تعالى توفيق خدمت به همه ما عنايت فرمايد. از جناب عالى اميد دعاى خير دارم.

والسلام عليكم

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 78

تاريخ: 17/6/1346

در جمع روحانيون نجف

نقشه حكام تهران عميق‏تر از آن است كه ما تصور مى‏كنيم، نقشه آنان از بستن مدرسه فيضيه و به زندان كشيدن علما و طلاب، برهم زدن حوزه علميه قم و از بين بردن اسلام و روحانيت است. آنها نه اسلام را مى‏خواهند و نه روحانيت را، چون مى‏بينند با بودن روحانيت و اسلام نمى‏توانند دستورات اربابان خود را در مملكت اجرا كنند و ايران را به كلى به خارج وابسته كنند. آنها با جشن‏هايى كه هر روز راه مى‏اندازند و سلاح‏هايى كه مرتب از اين و آن مى‏خرند، ولخرجى‏ها و گشادبازى‏هايى كه هر روز مى‏كنند، مى‏خواهند ملت ايران را به فلاكت و ورشكستگى بكشانند و نعوذبالله گداى در خانه امريكا و اسرائيل سازند. ليكن مطمئن باشيد كه موفق نخواهند شد.

الحمدلله ملت بيدار است و روحانيت ايران هم به وظايف خود آشناست. روحانيت ايران را استعمار نتوانسته است خواب كند و فريب دهد و با اين بيدارى ان شاءالله دست‏هاى خائنين به اسلام و مملكت را قطع خواهند كرد. شما وظيفه داريد كه از هر راه ممكن برادران خود را در ايران يارى كنيد و در برابر مشكلاتى كه داريد صابر باشيد و استقامت كنيد. همين اظهار همدردى و پشتيبانى شما از ملت مظلوم ايران اثر دارد. خداوند ان شاءالله همه را از خواب غفلت بيدار كند....

والسلام عليكم

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 79

تاريخ: سال 1347

نامه به يكى از مقامات روحانى

بسمه تعالى

حضور محترم.... حال مزاجى بحمدالله اكنون خوبست، لكن اوضاع ايران خصوصاً و ساير بلاد مسلمين عموماً موجب تاسف است. با برنامه حساب شده براى كوبيدن اسلام به اسم اسلام پيش مى‏روند و اولياى امر يا غافلند يا خداى نخواسته بعضى از آنها تغافل مى‏كنند. تاسف در سازش است كه از اعمال بعض موثرين ظاهر مى‏شود، ولى اين امر نبايد موجب سستى و سردى آقايان فاضل و طبقه‏ى جوان شود. خداوند تعالى با شماست و اين عربده‏ها ان شاءالله خفه خواهد شد.

بسمه تعالى والعصر ان الانسان لفى خسر الاالذين امنوا و عملوا الصالحات و تواصوابالحق وتواصوا بالصبر. آقايان افاضل در محافل خود تواصى به حق كنند و در راه حق تواصى به صبر كنند. من به شما اطمينان فيروزى مى‏دهم، اطمينان غلبه حق بر باطل مى‏دهم. با احساسات يك ملت نمى‏توان مبارزه كرد، لكن مهم امتحان بارى تعالى است. والله (لتغربلن غربله) . ماها را در اين ديگ بزرگ طبيعت كه باطنش جهنم است ريخته و زير و بالا مى‏كنند و به غليان مى‏آورند تا جهنمى‏ها ممتاز شوند. متوجه باشيد خداى نخواسته از جهنمى‏ها نشويد. سازش با ظالم جهنمى، بزرگترين و بارزترين آثار جهنمى است، شماها از آنها نباشيد. از خداوند تعالى توفيق و تاييد همه شما را خواهانم.

والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 81

تاريخ: 5/3/1347

نامه به ثقه الاسلام آقاى يزدى

بسمه تعالى‏

خدمت جناب مستطاب عماد الاعلام و ثقه الاسلام آقاى يزدى دامت افاضاته‏

مرقوم شريف و اصل، سلامت و توفيق جناب عالى را خواستار است، راجع به آقاى علمى كه در سيرجان تشريف دارند مجازند نصف وجوه را در آن جا صرف كنند و نصف ديگر را برسانند. راجع به مطلب ديگرى كه مرقوم شده بود تاكنون راه حل بى محذورى به نظر نرسانده‏اند و آنچه گفته شده است غير صحيح بوده، اميد است خداوند تعالى اصلاح فرمايد. اين جانب با علاقه زيادى كه به حوزه محترمه دارم و خدمت به آن جا را لازم مى‏دانم، مع ذلك راهى كه بتوان بى‏مزاحمت به آقايان انجام داد، نبوده است. (والى الله التكلان) از جناب عالى اميد دعاى خير دارم.

والسلام عليكم

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 83

تاريخ: 29/12/1347

بسمه تعالى‏

به عرض مى‏رساند دو طغرا مرقوم محترم كه يكى بى‏تاريخ بود و مشتمل بر تقاضاى اجازه براى آقاى حسينى و ديگرى مورخ 12/11/ بود و اصل، سلامت و سعادت جناب عالى را خواستار است.

از اوضاع شكايت نموده بوديد، آنچه مسلم است هر روز رو به وخامت است و با وضع خودمان اميدى نيست مگر به توجه غيبى ان شاءالله تعالى. لكن ما نبايد در اداى وظايف، منتظر نتيجه قطعيه باشيم، اگر در محضر مقدس حق تعالى عامل به وظيفه معرفى شويم، همين نتيجه است. از خداوند تعالى توفيق عمل به وظيفه را براى كافه مسلمين و خصوص اهل علم خواستار است. مرقوم شده بود (مى‏خواستم از مسجد اعراض كنم.) موجب تعجب است، انسان در پستى كه مشغول خدمت است، بايد با هر ناملايمى پايدار باشد.

در نظر دارم كه به يكى از آقايان ائمه در زمان فشار براى تغيير لباس گفتم، اگر شما را اجبار به تغيير لباس كنند، چه مى‏كنيد؟ گفتند در منزل مى‏نشينم و بيرون نمى‏آيم. گفتم اگر من را اجبار كنند و امام جماعت باشم، همان روز با لباس تازه مسجد مى‏روم. بايد پست‏ها را نگه داشت و در وقت مقتضى با اعراض دسته جمعى طرف را كوبيد، مع الاسف نه آن را داريم و نه اين را. از خداوند تعالى توفيق و سعادت جناب عالى را خواستار است. اميد دعاى خير براى حسن عاقبت دارم.

اجازه را اتكالاً به معرفى حضرت آقاى طالقانى و جناب عالى فرستادم. اگر با معظم له ملاقات دست داد، سلام اين جانب را ابلاغ فرماييد. والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 85

تاريخ: 3/5/1348

بسمه تعالى‏

خدمت جناب مستطاب سيدالاعلام و ثقه الاسلام آقاى سعيدى دامت افاضاته‏

مرقوم شريف و اصل، سلامت و سعادت جناب عالى را خواستار است. ورقه استفائات نيز واصل شد. اين جانب هر چه فكر مى‏كنم صلاح نمى‏دانم اين اوراق به اين نحو چاپ و منتشر شود، به جهاتى كه الان مقتضى نيست تذكر دهم جناب عالى از انتشار آنها به اين نحو خصوصاً با عبارت پشت صفحه ان شاءالله غمض عين مى‏نماييد.

والسلام عليكم

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 87

تاريخ: 4/6/1348

نامه به ثقه الاسلام آقاى محمد يزدى

بسمه تعالى‏

به عرض مى‏رساند مرقوم شريف مدتى است واصل شده، ولى فرستادن جواب را مستقيماً صلاح نمى‏دانستم. اينك كه مسافر مورد اطمينان پيدا شد، در صدد اظهار امتنان از تفقد جناب عالى برآمده، اميد است با سلامت و سعادت مقرون باشيد. اين جانب بحمدالله تعالى مزاجاً بد نيستم، اميد است از ادعيه خالصه آقايان وسايل آسايش روحى نيز فراهم شود. از اين كه جناب آقاى مسعودى در سيرجان رفته‏اند و مورد استفاده واقع شده‏اند مسرور شدم. اميد است خداوند به بركت انفاس آقايان، جوانان مسلمين را از شر مفاسد حفظ فرمايد. والسلام عليكم و رحمه الله

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 91

تاريخ: 28/11/1348

بسمه تعالى

معروض مى‏دارد: مرقومات شريفه واصل، لكن مسافر براى جواب كمياب است. اينك تصديع مى‏دهد، مرقوم مفصل شما را مطالعه كردم، قبلاً هم تذكر دادم كه جناب عالى در اين اختلافات محلى وارد نشويد، شما مشغول كار خودتان باشيد، صلاح دين و دنياى شما نيست با اين نحو اشخاص طرف شويد. اين جانب نمى‏توانم درباره اشخاص چيزى بنويسم، شما خودتان اهل تشخيص هستيد و مى‏دانيد اگر كسى ادعا كند كه فلانى به من ارجاع نموده، صحيح نيست. تاكنون در تهران به احدى ارجاع ننمودم و در غير تهران ايضاً. فقط همان سابق به يكى دو تا از مراجع كه اكنون مرحوم شده‏اند، ارجاع نموده‏ام، سركار هيچ در اين موضوعات باور نكنيد و باز تكرار مى‏كنم در اين مشاجرات وارد نشويد تا بتوانيد به خدت خودتان به اسلام ادامه دهيد.

والسلام عليكم

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 93

تاريخ: /3/1349

نامه به اهالى محل مسجد امام موسى بن جعفر

بسمه تعالى‏

عموم مومنين محترم ساكن در محل مسجد مرحوم مبرور ثقه الاسلام آقاى حاج سيد محمد رضا سعيدى - رحمه الله عليه - مجازند در اين كه از سهم سادات عظام و سهم مبارك امام - عليه السلام - به مقدار مصارف متعارفه اقتصاديه به ورثه ايشان بپردازند و مقتضى است كمال توجه را به صغار آن مرحوم كه در راه اسلام و صلاح مسلمين مقتول گرديد، بنمايند. توفيق و تاييد همه را از خداوند تعالى خواستار است.

روح الله الموسوى الخمينى

صفحه 193 از 208 نخستنخست ... 93143183189190191192193194195196197203 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)