صفحه 19 از 32 نخستنخست ... 915161718192021222329 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

هر 3 امتياز را مي خواهيم

00032949

پرویز مظلومی که شامگاه جمعه برای تشریح آخرین وضعیت تیمش در آستانه مصاف با صبای قم به کنفرانس خبری پیش از این دیدار آمده بود، تاکید کرد: ما با تمام توان به میدان می رویم تا سه امتیاز این بازی را بگیریم، هدف استقلال قهرمانی این فصل است و این مهم باید با قدرت به دست آید.
    وی اضافه کرد: هرگز از بازی خارج از خانه هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور به دنبال تساوی و حداقل امتیاز نیستیم، ما دنبال موفقیت در لیگ این فصل هستیم و باید بتوانیم صبای قم را در این دیدار حساس شکست دهیم.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با اینکه مطمئن از پیروزی تیمش مقابل صبای قم صحبت می کرد، در ادامه از وضعیت اخیر استقلال نیز ابراز نگرانی کرد و بیان داشت: ما امروز چهار بازیکن اصلی تیم را در اختیار گرفته ایم و این اتفاق خوبی نیست.
    وی ابراز داشت: ای کاش سازمان لیگ کمی به فکر تیم ها بود زیرا وقتی بازیکنان اصلی و کلیدی تیم ما دو سفر طولانی و دو بازی سخت در ترکیب تیم ملی فوتبال انجام داده اند، نباید از آنها انتظار داشت در این دیدار مهم شرایط خوبی داشته باشند.
    مظلومی عنوان کرد: مگر نه اینکه باید بازیکنان ملی پوش 72 ساعت قبل از هر بازی باشگاهی در اختیار تیم های خود قرار بگیرند اما سئوال من از سازمان لیگ برتر این است که آیا وعده آنها در این خصوص محقق شده است زیرا بازیکنان ملی پوش ما تازه امروز به تیم اضافه شده اند.
    وی اظهار داشت: به هر حال چاره ای نداریم جز اینکه در بازی مقابل صبای قم تا جایی که امکان دارد از بازیکنان مطرح و ملی پوش خود کمتر استفاده کنیم، میداودی سرماخورده است، جباری و کرار جاسم نیز روز جمعه به تیم و تمرینات پیوسته اند.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران بیان کرد: ما تیموریان را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم ولی خسرو حیدری و فرهاد مجیدی با تلاش کادر پزشکی تیم به این بازی رسیده اند، ضمن اینکه جا دارد از پزشکان تیم به خاطر تلاش در این خصوص تقدیر کنم.
    وی از پزشک تیم ملی فوتبال به خاطر اینکه به خسرو حیدری گوشزد کرده بود که در بازی استقلال مقابل صبای قم بازی نکند شدیدا گلایه کرد و افزود: صبا تیم دونده ای است ولی اگر دنبال نتیجه هستیم باید در قم صبا را شکست دهیم.
    مظلومی با بیان اینکه هرگز با تیم های تحت مربیگری خود در قم به تیم صبا نباخته است، تصریح کرد: با مس کرمان و استقلال به قم آمده ام و تا کنون نباخته ام، ضمن اینکه خودم این تیم را به لیگ برتر آورده و شناخت خوبی از این تیم دارم، از اینکه صبا در قم مورد حمایت مسئولان است خوشحالم و از اینکه ویسی با استفاده از بازیکنان جوان و کم نام و نشان توانسته تیم به این خوبی تشکیل داده و در لیگ خوب نتیجه بگیرد.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

با پزشک تیم ملی مشکلی ندارم

اکبر رضایی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه پزشکان تیم ملی از بازی دادن خسرو حیدری مقابل صبا انتقاد کرده اند، اظهار داشت: بعد از بازی با پزشکان تیم ملی صحبت کردم و قضیه را برای آنها شرح دادم و هیچ مشکلی وجود ندارد.
    وی افزود: حیدری در این مدت زیر نظر خودم کار می کرد و با توجه به اینکه بازی حساسی در پیش داشتیم و مظلومی هم تاکید داشت که از حیدری استفاده کند تمام تمرکز خود را روی این گذاشتیم که او را برسانیم. به هر حال صبا تیم قدرتمندی بود و مربیان هم تاکید داشتند خسرو را به این بازی برسانیم.
    پزشک استقلال تاکید کرد: به عنوان پزشک باید به سرمربی در خصوص سلامت بازیکنان مشاوره دهم. به مظلومی گفتم حیدری برای بازی آماده است و به این بازیکن هم گفتم اگر در جریان بازی احساس درد کرد بگوید تا تعویض شود. حیدری پس از یک نیمه بازی کردن احساس درد کرد و سریع او را تعویض کردیم.
    رضایی تصریح کرد: مصدومیت او تشدید نشده و همان شرایط را دارد. اینکه به بازی بعدی می رسد یا نه بستگی به نظر کادرفنی دارد. این سرمربی تیم است که تصمیم نهایی را می گیرد. ما به دنبال به خطر افتادن سلامت بازیکنان نیستیم و می خواهیم آنها در شرایط خوبی به میدان بروند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

13 هفته پاداش نگرفته‌ایم اما مشکلات حل می‌شود

پورحیدری: خط می‌گیرند؛ مصدومیت حیدری ربطی به پزشکان تیم ملی ندارد

13900713155031 PhotoA

منصور پورحیدری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین وضعیت تیم استقلال، خستگی ملی پوشان این تیم و همچنین واکنش هواداران پرسپولیس به حمید استیلی صحبت‌هایی را انجام داده که در زیر می‌خوانید:

فارس: در خصوص بازی با صبا صحبت کنید؟
    ما یک بازی سنگین را پشت سر گذاشتیم و صبا تیم گردن کلفتی بود. بی دلیل نیست که این تیم در بالای جدول پا به پای دیگر رقبا حضور دارد اما با وجود مشکلاتی که مثل خستگی بازیکنانی نظیر جباری، میداودی و کرار داشتیم اما مقابل این تیم نتیجه خوبی گرفتیم.

فارس: ظاهرا کرار هم دیر رسیده بود؟
    همین‌طور است. او هم مثل سایرین خسته بود. ما نباید تنها به فکر یک مسابقه باشیم و باید به فکر دیدارهای بعد‌مان در لیگ برتر هم باشیم. البته جا دارد از کادر فنی و بازیکنان تشکر کنم که با انگیزه کار کردند و با وجود اینکه در دقیقه دوم آن اشتباه پیش آمد اما خیلی خوب به بازی برگشتند و با تلاش‌شان یک امتیاز گرفتند.

فارس: کادر پزشکی تیم ملی نسبت به مصدومیت حیدری واکنش نشان داد و ظاهرا قبل از بازی در این خصوص با مظلومی تماس گرفته بود درست است؟
    آنها اصلا اجازه ندارند در این باره صحبت کنند و به اعتقاد من این مسائل به آنها ربطی ندارد. حیدری یک هفته در تمرینات گروهی ما شرکت داشت و کاملا آسیب دیدگی او برطرف شد. خواهش من این است که آنها سعی کنند مشکلات خود را برطرف کنند. این مسائل خطی است و اگر این روند ادامه داشته باشد دفعه آینده این مسائل را باز می‌کنم و باز هم خواهش می‌کنم که آنها کار خودشان را انجام دهند. پزشکان ما نیز کار خود را خوب انجام دادند و در طول هفته گذشته زحمات زیادی کشیدند.

فارس: ظاهرا هنوز مشکلات مالی شما برطرف نشده و چند تن از بازیکنان با این مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند؟
    نمی‌گویم که مشکلات مالی نیست اما این مشکلات برای همه تیم‌ها وجود دارد. فتح الله زاده تلاش خود را انجام می‌دهد‌ ولی می‌بینید که یک سری از تیم‌ها به خاطرات مشکلات مالی تمرینات‌شان تعطیل شده است البته یکی دو نفر از بچه‌ها مصاحبه‌هایی را انجام داده‌اند که وقتی با آنها صحبت کردم گفتند این گونه حرف نزدند.

فارس: اما ظاهرا چند بازیکن موعد چک‌هایشان فرا رسیده است؟
    ما مشکل مالی داریم و من این مسئله را قبول دارم اما بازیکنان با ما همکاری می‌کنند. صادقانه می‌گویم 13 هفته از لیگ گذشته بازیکنان یک هزار تومانی پاداش نگرفته‌اند اما این مشکلات حل می‌شود. فتح الله زاده و هیئت مدیره هم تلاش می‌کنند چون برخی از پول‌ها پرداخت شده و بقیه هم حل خواهد شد.

فارس: ظاهرا قرار است بازی پرسپولیس هم یک روز به عقب بیفتد تا هر دو تیم پنجشنه بازی کنند؟
    هفته گذشته ما خواستیم بازی با صبا یک روز عقب بیفتد اما این اتفاق صورت نگرفت ولی اینکه بازی به ساعت موکول شود منطقی نیست. البته من عزیز محمدی رامی‌شناسم و او را درک می‌کنم چون در این چند سال به لیگ ما نظم داده ولی هیچ کس تصور نمی‌کرد شخصی مثل کی‌روش برای بازی با فلسطین یک هفته تمرین بگذارد. شاید هیچ مربی داخلی این کار را انجام نمی‌داد. اما برای اینکه به جام جهانی برویم ما این شرایط را پذیرفته‌ایم ولی فکر می‌کنم اگر باشگاه‌ها به فکر امتیاز گیری باشند بازیکنان صدمه می‌بینند و این گونه تیم ملی هم ضربه می‌خورد.
    این فشردگی سخت و سنگین است و باعث می‌شود این حرف و حدیث‌ها و دخالت در کار دیگران به وجود بیاید.

فارس: این روزها حمید استیلی تحت فشار هواداران پرسپولیس است . شما چه نظری در این خصوص دارید؟
    برای هواداران پرسپولیس احترام قائلم چون 40 سال است که آنها را می‌شناسم اما اعتقاد دارم امسال به استیلی کم لطفی شد. نمی‌دانم چه مسئله ای وجود دارد و چه اتفاقی افتاده که حمید را تنها گذاشتند. او با تمام وجود کار می‌کند و البته بد شانس است. همه دیدند که دو بازیکنش را به چه شکل از دست داد و نفراتش را کامل در اختیار ندارد و اینها از روی بدشانسی او است. اگر استقلال و پرسپولیس قوی باشند تیم ملی سودش را می‌بیند و بی‌اغراق این دو تیم بدون هوادار جذابیتی ندارند.
    هنوز هم به نیم فصل نرسیدیم که هواداران این گونه عکس العمل نشان می‌دهند و من امیدوار هستم که پرسپولیسی‌ها از استیلی حمایت کنند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

حیدری: از امروز فیزیوتراپی می‌کنم

همه تیم‌ها باید روی صبا حساب باز کنند

13900824175036 PhotoA

به نقل از سایت باشگاه استقلال، خسرو حیدری پیرامون بازی با صبا و مصدومیت خود گفت: بازی سختی داشتیم. هر دو تیم نبرد پایاپایی را داشتند و موقعیت هایی هم روی دروازه ها خلق شد اما در نهایت نتوانستیم 3 امتیاز این بازی را به دست بیاوریم. همه تیم ها باید روی صبا حساب ویژه ای باز کنند چرا که این تیم پتانسیل خوبی دارد و تلفیقی از بازیکنان جوان و با تجربه را در اختیار دارد.
    وی ادامه داد: مسلما اگر نفراتمان را در هفته اخیر و در روز مسابقه در اختیار داشتیم شرایط کاملا متفاوت بود. یکی از مشکلات ما در این بازی شرایط زمین مسابقه بود که در مجموع هموار و مساعد نبود و این مسئله روی کیفیت بازی استقلال تاثیر بسزایی داشت.
    حیدری در پایان گفت: در این بازی و در نیمه دوم از ناحیه همسترینگ احساس درد کردم و از بازی خارج شدم. از امروز فیزیوتراپی می کنم و ظرف یکی دو روز آینده میزان مصدومیتم از سوی پزشکان مشخص خواهد شد. امیدوارم شرایط به گونه ای پیش برود که بتوانم در بازی مقابل شاهین بوشهر به میدان بروم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

هر تیمی در قم دچار مشکل می‌شود

مدافع استقلال معتقد است هر تیمی در قم و برابر صبا دچار مشکل می‌شود.

13900807093527 PhotoA

مهدی امیرآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره تساوی یک بر یک استقلال و صبا گفت: بازی سنگینی انجام دادیم و در نهایت امتیازها تقسیم شد. صبا تیم بسیار خوب و قوی بود که هر تیمی در آنجا دچار مشکل می‌شود ولی خدا را شکر توانستیم یک امتیاز از این مسابقه بگیریم.
    وی در خصوص اینکه گفته می‌شود استقلال از دست صبا فرار کرد، گفت: آنهایی که این نظریه را دارند اشتباه می‌کنند چون ما هم موقعیت داشتیم ولی بازی در قم کار ساده‌ای نیست و تیم حریف تیم جوان و با انگیزه‌ای بود.
    امیرآبادی در خصوص صحنه گل رضا عنایتی به استقلال گفت: زمین خراب بود و حنیف سر خورد. شاید هر کسی زمین را از دور می‌دید می‌گفت چه زمین خوبی است اما زمین شرایط مساعدی نداشت.
    وی در خصوص دیدار آینده این تیم با شاهین و رویارویی استقلالی‌های سابق با این تیم گفت: بازی بسیار سخت و سنگینی است چون شاهین از یک مربی خوب بهره می‌برد و بازیکنانی که در استقلال بوده‌اند انگیزه‌های زیادی دارند. گل زدن به وحید طالب‌لو در این مسابقه سخت است اما او از دوستان صمیمی من است و امیدوارم بتوانیم سه امتیاز را از این دیدار خانگی کسب کنیم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

10. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض مظلومی: پزشک تیم ملی نباید به حیدری زنگ می‌زد

13900817142037 PhotoA

پرویز مظلومی در حاشیه تمرین امروز استقلال در جمع خبرنگاران در خصوص اظهارات پزشکان تیم ملی مبنی بر اینکه خسرو حیدری نباید مقابل صبا به میدان می‌رفت، اظهار داشت: هر چیزی حساب و کتاب دارد. وقتی بازیکن در اختیار تیم باشگاه است، پزشک تیم ملی حق ندارد در مورد بازیکن اظهار نظر کند و همچنین حق ندارد به بازیکن زنگ بزند.
    وی افزود: ما از یک هفته قبل بازیکن را در تمرین تست می‌کنیم. آنها که در تمرین حاضر می‌شوند شاهدند او در این یک هفته سانتر انجام داد، دوید و هیچ مشکلی نداشت. بی جهت از یک بازیکن استفاده نمی‌کنیم. او خودش هم اعلام آمادگی کرده بود. استقلال خودش پزشک دارد و خود پزشکان تیم ملی می‌دانند تماس‌شان با خسرو حیدری غیرحرفه‌ای بوده است.آنها هم حتی با پزشک تیم تماس نگرفتند.
    مظلومی در پاسخ به این سؤال که مگر می‌شود به پزشک یا کادر فنی استقلال زنگ نزده باشند، گفت: در اینجا همه چیز می‌شود.
    سرمربی استقلال در مورد اینکه پزشکان تیم ملی گفته بودند پیش‌بینی چنین شرایطی را برای خسرو حیدری می‌کردند، گفت: آنها که گفته بودند خسرو حیدری 5 دقیقه هم نمی‌تواند بازی کند اما او 60 دقیقه بازی کرد اما حرکتی که خسرو حیدری در آن لحظه انجام داد، اگر یک بازیکن سالم هم انجام می‌داد، خطرناک بود و ممکن بود دچار مشکل شود ولی شما به اصل کار دقت داشته باشید. این کارها باید از طریق باشگاه انجام شود. همانطور که پزشک یک باشگاه نمی‌تواند در مورد بازیکنان تیم ملی نظر بدهد حالت برعکس هم به همین طریق است. شاید تماس آنها به لحاظ روحی روی بازیکن ما تاثیر گذاشته باشد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

12. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

کاری انجام ندادم که محروم شدم

آندرانیک تیموریان در پایان تمرین امروز استقلال در جمع خبرنگاران با اشاره به محرومیت یک جلسه‌ای که کمیته انضباطی برای او در نظر گرفته گفت: فقط می‌دانم کاری انجام ندادم و آقای مظلومی و فریبا در جریان این موضوع هستند.
    وی افزود: حتما با مسئولان باشگاه صحبت کرده‌اند که من را محروم کرده‌اند اما ناراحت هستم چون نمی‌توانم استقلال را همراهی کنم و به همین خاطر از هواداران فهیم استقلال عذرخواهی می‌کنم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

14. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

گزارش تمرین استقلال

تمرین عصر امروز استقلال از ساعت 15 در ورزشگاه دستگردی آغاز شد.

* آرش برهانی، فرهاد مجیدی و خسرو حیدری غایب بودند. حیدری برای انجام آزمایش mri در تمرین حاضر نبود.

* قبل از شروع تمرین بین آندرانیک تیموریان و حنیف عمران‌زاده در رختکن مراسم آشتی‌کنان برگزار شد. همه منتظر رویارویی این دو بازیکن که در جریان بازی با مس رفسنجان با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند،‌ بودند اما این دو بدون مشکل و راحت با هم برخورد کردند.

* تمرین زیر بارش باران برگزار شد و بازیکنان اصلی پس از 20 دقیقه تمرین به استخر و سونا رفتند.

* جباری و یوسفی پس از حضور در سالن وزنه دور زمین دویدند.

* مظلومی با لباس شخصی در تمرین حاضر بود.

* الونگ الونگ در تمرین شرکت کرد.

* روی زمین کاوری کشیده شده بود اما در قسمتی که استقلالی‌ها مشغول تمرین بودند، کاور را برداشته بودند.

* تمرین فردای استقلال ساعت 12 برگزار می‌شود و سپس اعضای این تیم برای شرکت در مراسم ختم پسر محسن رضایی راهی مسجد می‌شوند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

16. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

فریبا: وقتی بازیکنان‌مان از اردوی تیم ملی برمی‌گردند مشکل داریم

875200 PhotoA

بهتاش فریبا پس از پایان تمرین امروز تیم استقلال با اشاره به دیدار صبای قم گفت: بازی دیروز را به شکلی پشت سر گذاشتیم که ملی پوشان ما خسته بودند. در چند مسابقه وقتی بازیکنان از اردوی تیم ملی باز می‌گردند دچار این مشکل می‌شویم و در بازی دیروز هم می‌دانستیم در زمین صبای قم کار مشکلی داریم.
    مربی استقلال تاکید کرد: خط هافبک صبا پر تحرک ظاهر شد و هر زمان که توپ نصیب بازیکن ما می‌شد پرس صد در صد انجام می‌داد و به این طریق به فکر خنثی کردن حربه‌های تاکتیکی ما بود.
    فریبا با اشاره به مطالباتش از تیم مهرکام پارس گفت: این تیم در حال حاضر به صنعت ساری تغییر نام داده و 3 سال از این تیم طلبکار هستم و حتی تا امسال در این خصوص حرفی نزدم اما وقتی دیدم بیش از 14 میلیون تومان به این طلب من مالیات خورده مجبور شدم از حقم دفاع کنم و به دنبال دریافت مطالباتم باشم.
    وی تاکید کرد: روی نامه من امضای نبی خورده و حتی ایشان دو بار این نامه را امضا کرده است. من نمی‌دانم امسال این تیم چطور با وجود مطالبات ما به ساری منتقل شد اما چند روز پیش برای یک کار دیگر راهی دفتر کفاشیان شدم و با ایشان صحبت کردم. ایشان قول داد این مسئله را پیگیری کند. منتظر هستیم جواب بگیریم اما واقعا نمی‌دانیم از چه مرجعی باید پاسخ مطالبات و نامه نگاری‌هایمان را دریافت کنیم.
    فریبا در پاسخ به این سؤال که آیا در خصوص محرومیت آندو تیموریان از شما سؤالی پرسیده شده یا خیر گفت: از من سؤالی پرسیده نشد ولی حکم صادر شده و باید از آن اطاعت کنیم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

18. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض عمران زاده:شاهين حريف دست و پابسته اي نيست

مدافع مياني تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تيم شاهين بوشهر حريف دست و پا بسته اي مقابل تيم استقلال نخواهد بود.

00035137
    به گزارش روز دوشنبه از سایت رسمی اینترنتی باشگاه استقلال، ''حنیف عمران زاده'' اظهار داشت: بازی با تیم صبا برای ما تمام شده و تمام تمرکز تیمی استقلال بر روی بازی مقابل تیم شاهین بوشهر است.

وی با بیان اینکه متاسفانه محروم است و نمی تواند در این بازی حاضر شود افزود: بدون شک بازی آسانی نداریم و شاهین حریف دست و پا بسته ای در تهران نخواهد بود.

وی ادامه داد: نتایج هفته سیزدهم لیگ برتر به نفع استقلال رقم خورد و از کسب نتیجه مساوی در بازی مقابل صبای قم متضرر نشدیم، ضمن اینکه سپاهان، پرسپولیس، ذوب آهن، تراکتورسازی و نفت تهران نیز امتیاز از دست دادند تا اتفاق خاصی در صدر جدول به وجود رخ ندهد.

مدافع میانی تیم استقلال تاکید کرد: باید بدانیم همیشه شرایط به این شکل نخواهد بود و رقیبان منتظر لغزش تیم استقلال هستند.

عمران زاده گفت: تیم استقلال امسال بهترین تیم ایران است و باید قهرمان شود، چرا که لیاقت آنرا دارد و باید با گرفتن حداکثر امتیازها حساب خود را با رقبا هر چه زودتر جدا کند.

وی ادامه داد: در روزهای اخیر برخی مطبوعات به صورت خیالی و با استفاده از توهمات خود از جانب من مصاحبه می کنند، از طریق سایت رسمی باشگاه استقلال اعلام می کنم دو هفته است با هیچ روزنامه، خبرگزاری و برنامه ورزشی مصاحبه ای نداشته ام و هر آنچه از جانب من به چاپ می رسد کذب محض است.

عمران زاده ادامه داد: امیدوارم برخی دوستان مطبوعاتی برای پر کردن صفحات نشریات خود رسالت اصلی خود را از یاد نبرند.

دیدار تیم های فوتبال استقلال و شاهین در چارچوب هفته چهاردهم لیگ برتر باشگاه های ایران عصر پنجشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

صفحه 19 از 32 نخستنخست ... 915161718192021222329 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)