صفحه 18 از 33 نخستنخست ... 814151617181920212228 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض حمایت ملی پوشان فوتبال ایران از محمد نصرتی

مدیر رسانه ای تیم ملی فوتبال متن کامل این بیانیه را که به امضای کلیه بازیکنان حاضر در اردو، کادر فنی و سرپرست تیم رسیده، به این شرح در اختیار سایت فدراسیون فوتبال قرار داد:

"بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند
    چو عضوی به در آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار
    تو کز محنت دیگران بی غمی، نشاید که نامد نهند آدمی"

هدف از نوشتن این چند خط و امضاهای زیر آن نه تنها جمع کردن طومار نیست، بلکه محکوم کردن حرکات ناشایستی است که می تواند به فرهنگ و آبروی صنف پرطرفدار فوتبال که ما بازیکنان تیم ملی نیز جزیی از آن هستیم، آسیب جدی برساند.

ما بازیکنان تیم ملی که روزها و شب های بسیاری را کنار یکدیگر گذرانده ایم وظیفه خود می دانیم در این برهه که هجمه سنگینی علیه یکی از بازیکنان باسابقه، موثر و خوش اخلاق تیم ملی ایجاد شده با شناختی که از آقای محمد نصرتی داریم، سوگند یاد کنیم: " در جریان اتفاقات بازی پیروزی و داماش تعمدی در کار نبوده است. محمد نصرتی حتی در محافل بسیار خصوصی و به هنگام شوخی های خودمانی مرتکب حرکات خارج از عرف نشده است. "

همین بس که تمامی افراد دست اندرکار از مدیران و مسوولان فوتبال گرفته تا مربیان و همبازیان محمد نصرتی و همچنین اصحاب رسانه ها شناخت کافی از این بازیکن دارند و می توانند در مورد خصوصیات اخلاقی، گفتاری و رفتاری وی شهادت دهند.

یادمان نرود شش سال قبل تیم ملی جمهوری اسلامی ایران با گل محمد نصرتی به بحرین پس از سالها به صورت مستقیم به جام جهانی صعود کرد.

انتظار داریم اکنون و در آستانه دیدار ایران و بحرین سوگند بازیکنان تیم ملی جمهوری اسلامی ایران نادیده گرفته نشود.

اهل کاغذ بازی و بازی با کلمات نیستیم، آنچه در دلمان بود را به زحمت روی کاغذ آوردیم.

با تشکر – بازیکنان تیم ملی جمهوری اسلامی ایران
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض تکذیب یک شایعه وحشتناک درباره نصرتی

به گزارش اوج ، یکی از منابع نزدیک به محمد نصرتی درمورد شرایط وی پس از بازی با داماش توضیحاتی داده که در زیر میخوانید:

محمد شرایط بسیار بدی دارد. در این چند روز ساعتی خواب به چشمش نیامده و دیروز کار به جایی رسید که در درمانگاهی نزدیک منزلش بستری و زیر سرم رفت.
    مادر و همسر او نیز شرایط خوبی ندارند.

منبع نزدیک به نصرتی می‌گفت، شب بعد از بازی مادرش ساعت‌ها زیر باران اشک می‌ریخت. او نگران آینده فرزندش است. اخبار و شایعات گوناگون مبنی بر فرار از کشور، خداحافظی از فوتبال و ... برای کسی که تازه یک ماه است نامزد کرده وضعیت وحشتناکی را پیرامونش ایجاد کرده است.

نامزد وی که دانشجوست ایمیل‌های متعددی از دوستانش پیرامون ماجرای نصرتی دریافت می‌کند و همین مسئله شرایط روحی-روانی دشواری را برای او به وجود آورده است.

محمد نصرتی بعد از آن بازی تا کنون دو بار از منزل خارج شده، یک بار برای مراجعه به ستاد منشور اخلاقی و مرتبه دیگر برای رفتن زیر سرم در درمانگاه.

زننده گل صعود به جام جهانی 2006 به دوستان نزدیکش گفته اینکه من چگونه آدمی هستم و چه خصوصیات اخلاقی دارم را دیگران باید بگویند. من همواره اخلاق را سرلوحه کارهای خود قرار دادم اما در این شرایط نمی‌دانم چه باید بگویم و چکار باید بکنم. اصلا حال روز خوبی ندارم.

با این وجود نصرتی که آماج شایعات گوناگون قرار دارد شایعه خروج از کشور و البته خبر هولناک خودکشی خود را در گفتگویی با اوج نیوز تکذیب کرد و درباره انتشار این مسائل ابراز تاسف نمود: "هیچ جا نمی‌روم، همین جا کنار خانواده‌ام می‌مانم."

او یک جمله دیگر هم می‌گوید: "یکشنبه شب قرار بود به برنامه پارک ملت بروم. همه چیز آماده بود و لباسم را پوشیده بودم. به سمت آدرس استودیو حرکت کردم که ناگهان متوجه عمق اتفاقات رخ داده در تماس‌ها و اس‌ام‌اس ها شدم. از همانجا به خانه برگشتم."

[SIGPIC][/SIGPIC]

4. کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض حضور عابدزاده در تيم پرسپوليس منتفي شد

محمد رویانیان با اعلام این خبر افزود: حضور احمدرضا عابدزاده در کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد استیلی بود. در این رابطه ما شنبه شب جلسه‌ای با هم داشتیم که در آن شرایط سختی از سوی عابدزاده برای همکاری با تیم پرسپولیس مطرح شد.
    وی در ادامه افزود: با شرایط سختگیرانه‌ای که از سوی عابدزاده مطرح شده بود، در وضعیت فعلی امکان همکاری میسر نبود، چرا که کار با شرایط ایشان نه به صلاح باشگاه بود و نه دروازه بان‌های پرسپولیس.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خاطر نشان کرد: در این رابطه حتی نظر علی پروین به عنوان رئیس کمیته فنی باشگاه پرسپولیس را نیز جویا شدیم و در مجموع به این جمع بندی رسیدیم که نمی توانیم با آقای عابدزاده همکاری کنیم.
    رویانیان در ادامه گفت: برای هدایت دروازه بان‌های تیم پرسپولیس با یک مربی آلمانی وارد مذاکره شده‌ایم. این مربی آلمانی که سابقه عضویت در تیم ملی فوتبال کشورش را نیز دارد بزودی برای حضور در کادر فنی پرسپولیس به ایران می آید.
    وی در خصوص حکمی که باشگاه پرسپولیس برای شیث رضایی و محمد نصرتی صادر کرده است، گفت: من به عنوان مدیرعامل باشگاه این حکم را با مشورت‌های بسیاری که با افراد آگاه دانا و صادق داشتم، صادر کردم.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس این حکم را یک "حکم مدیریتی" خواند و گفت: این حکم به این خاطر صادر شد که نصرتی و شیث رضایی با حرکتی که انجام دادند، هویت باشگاه پرسپولیس را زیر سئوال بردند.
    رویانیان خاطر نشان کرد: از آنجائیکه من به عنوان مدیرعامل با بازیکنان قرارداد می بندم، این حق را هم دارم که در شرایطی این چنینی وارد عمل شده و احکام مدیریتی صادر کنم.
    وی با ابراز رضایت از عملکرد حمید استیلی در تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از زمانیکه من مدیرعامل پرسپولیس شده‌ام، تیم با هدایت استیلی به چهار پیروزی و یک تساوی رسیده و تنها یک باخت داشته و در سه بازی اخیر به سه پیروزی پی در پی دست یافته است.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس استیلی را از نظر فنی و اخلاقی یک مربی خوب خواند و گفت: اینکه ما در حال مذاکره با مربی خارجی هستیم برای فصل آینده است. در این بین اگر استیلی بتواند در فصل جاری نتایج خوبی با پرسپولیس کسب کند، او نیز یک از گزینه‌های ما برای فصل آینده خواهد بود.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض در برنامه زنده تکلیف دو بازیکن پرسپولیس یکسره شد !

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس، از طریق برنامه زنده ورزش و مردم، تصمیم نهایی برای دو بازیکن خاطی پرسپولیس را اعلام کرد.
    11 11 4 9213511 10 31 439361

شیث رضایی با اعلام محمد رویانیان از باشگاه پرسپولیس اخراج شد. محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در برنامه ورزش و مردم گفت: شیث رضایی از باشگاه پرسپولیس اخراج شده است و او را 300 میلیون تومان نیز جریمه کردیم. ضمن اینکه محمد نصرتی نیز 250 میلیون تومان جریمه و فعلاً تا پایان نیم فصل نخست محروم شد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

8. کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض نامه عذرخواهی شیث رضایی: پشیمانم

شیث رضایی در نامه‌ای ضمن عذرخواهی از جامعه فوتبال، مردم و مسئولان خواهان بخشش شده است.etedaalir

به گزارش فارس، شیث رضایی مدافع اخراجی تیم فوتبال پرسپولیس از حرکتی که پس از گلزنی در دیدار با داماش گیلان انجام داده عذرخواهی کرده و خواهان این شده که مردم و مسئولان او را ببخشند.

متن نامه رضایی به شرح زیر است:

"می‌خواستم از ملت ایران، مسئولین باشگاه پرسپولیس، فدراسیون فوتبال، کمیته اخلاقی، کمیته انضباطی از رسانه‌های گروهی و از تمام فوتبال دوستان صمیمانه عذرخواهی می‌کنم. تقاضای من این است که من را ببخشید.

هرگز نمی‌خواستیم که افکار عمومی را جریحه‌دار کنیم. ممکن است شوخی‌های ما به دلیل بی‌مبالاتی در دید افکار عمومی قرار گرفته و باعث آزردگی خاطر مردم شده باشد ولی این سوء رفتار ما به دلیل بی‌احترامی به هنجارهای جامعه و بی‌احترامی به مردم نبوده است. می‌پذیرم به دلیل هیجان ناشی از گل رفتاری مرتکب شدیم که خودمان از بازتاب آن بی‌اطلاع بودیم.

شما شاهد بودید که در صحنه اول تقصیری نداشتم و شروع کننده نبودم. در مورد دوم نیز هرچند چیزی از شوخی‌های من قابل رؤیت نیست اما می‌پذیرم که به دلیل پخش زنده لازم بود هنجارهای اجتماعی را رعایت می‌کردیم ولی بی‌مبالاتی کردیم و حالا پشیمانم.

ما فرزند شما هستیم هرحکمی که بدهند می‌پذیرم. اگر محرومیت من می‌تواند اسباب التیام گردد آن را می‌پذیرم اما تکرار می‌کنم قصد بی‌احترامی به کسی را نداشتیم و مردم و مسئولین هر تصمیمی بگیرند می‌پذیرم. از خداوند می‌خواهم که ذهن مردم را نسبت به رفتار ما به سمت عطوفت رهنمون نماید."

[SIGPIC][/SIGPIC]

10. کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض پروين: پرسپوليس بيشتر فرصت داشت

مدير تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دربي کوچک زيبايي را ديديم و دليلش هم اين بود که بازيکنان استرس نداشتند.

00005518
    علی پروین در خصوص تساوی 2 بر 2 استقلال و پرسپولیس عنوان کرد: دو تیم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند و این یک دربی کوچک قشنگ بود. نتیجه بازی هم عادلانه بود. استقلال تیم بزرگی است و بازیکنان خوبی دارد و پرسپولیس را اذیت کرد.
    وی افرود: پرسپولیس فرصت‌های گلزنی بیشتری داشت و فقط بچه‌ها کمی بی‌دقت بودند. بازیکنان پرسپولیس باید بدانند در شرایط حساس از تک موقعیت‌های خود بهترین استفاده‌ها را انجام دهند تا کار یک بازی به دقایق آخر نکشد.
    پروین یادآور شد: وضعیت بازیکنان پرسپولیس را خوب دیدم. آنها باید در بازی‌های لیگ برتر و جام حذفی هم همین طور باشند اما نگه داشتن پیروزی هم خودش یک هنر است که امیدوارم پرسپولیس بعد از زدن گل بتواند گل‌هایش را نگه دارد.
    عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت:‌ پرسپولیس در این بازی دو بازیکن محروم خود را نداشت و با کمبود بازیکن در خط دفاعی مواجه شد. امیدوارم هر چه سریع‌تر تکلیف شیث و نصرتی را روشن کنند تا ببینیم چه سرنوشتی برای آنها رقم خواهد خورد.
    وی در ادامه در مورد دیدار روز جمعه ایران و بحرین گفت: بحرین پس از اینکه 6 گل از ما خورد قطعا در خانه خود همه کار می‌کند تا به نتیجه برسد. بچه‌ها نباید استرس داشته باشند. امیدوارم با کسب سه امتیاز در بازی مقابل بحرین صعودمان به مرحله بعدی قطعی شود تا از اکنون برای مرحله دوم مقدماتی جام جهانی برنامه‌ریزی کنیم.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض حضوردو بازيکن آفريقايي واروپايي درپرسپوليس

دو بازيکن از آفريقا و اروپا هفته آينده در تمرينات پرسپوليس شرکت مي‌کنند.

00031900
    حمید استیلی هفته گذشته برای جذب دو بازیکن خارجی به امارات رفت.
    وی در این باره گفت: در این سفر فیلم چند بازیکن خوب را در پست مدافع و مهاجم دیدم. پس از صحبت‌هایی که با مدیر برنامه‌های آنها داشتم بازیکنانی از آفریقا و اروپا هفته آینده در تمرینات ما شرکت خواهند کرد تا مورد ارزیابی کادر فنی قرار گیرند. این بازیکنان کارنامه‌های خوبی دارند.
    خبر دیگر از پرسپولیس این‌که شب گذشته جشن قهرمانی پرسپولیس در جام ولایت در هتل اوین با حضور رویانیان برگزار شد.
    رویانیان که در این جلسه دقایقی برای بازیکنان سخنرانی کرد به آنها قول پاداش را داد اما مبلغ آن را اعلام نکرد. وی همچنین از بازیکنان خواست در لیگ برتر و جام حذفی با قدرت ظاهر شوند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض نامه عذرخواهی محمد نصرتی از مردم ایران

ارم نیوز : محمد نصرتی مدافع تیم فوتبال پرسپولیس همزمان با عید قربان، با ارسال نامه‌ای از مردم و جامعه فوتبال تقاضا کرد که او را مورد بخشش خود قرار دهند. متن این نامه به این شرح است:

به نام خداوند بخشنده مهربان
    با سلام و تبریک عید سعید قربان به مردم شریف ایران

از اینکه می‌بینم متعاقب یک دهه تلاش و فعالیت صادقانه در فوتبال کشور همراه دیگر اعضای جامعه فوتبالی بر اثر یک اتفاق، که هیچ گونه پیش‌زمینه و قصد قبلی در آن نبود و صرفا بر اثر حرکت غیر ارادی صورت پذیرفته است موجبات کدورت و ناراحتی شما را فراهم نمو‌ده‌ام از همه شما پوزش خواسته و به امید بزرگواری شما و به پاس سابقه بی‌حاشیه در این سال‌های فعالیت ورزشی درخواست دارم اینجانب را مورد لطف و بخشش قرار دهید تا بتوانم همانند گذشته در کنارتان برای تعالی و شکوفایی فوتبال کشورم کوشش مضاعف نموده و سعی نمایم همچون گذشته همان گونه باشم که از یک بازیکن ملی‌پوش انتظار می‌رود.

خدایی که بیناترین و شنواترین است می‌داند رفتاری که من مرتکب شدم آگاهانه و ارادی نبوده است. وضعیت 5 ماه اخیر تیم ما را ببینید و فشارهای روانی حاکم بر ذهن‌مان را. در این شرایط گل زدن و بردن برای ما فراتر از یک اتفاق معمولی است و موجب بی‌اختیاری ذهنی و رفتاری شده و شوک روانی را پدید آورده است. اما این هم موجب نمی‌شود تا شرمساری خویش را از مدیران باشگاه، پیشکسوتان، طرفداران فرهیخته پرسپولیس و جامعه فوتبال به خاطر وقوع این حرکت غیر ارادی اعلام نکنم.

همچنین از اینکه ترویج دهندگان منکر صورت پذیرفته از این اتفاق به عنوان حربه‌ای علیه فرهنگ کشورم یا فوتبال و بازیکنان آن سوء استفاده کردند، اظهار تاسف می‌نمایم و در نهایت در روز عید سعید قربان از محضر خداوند بزرگ، طلب استمداد می‌کنم.
    با تشکر

[SIGPIC][/SIGPIC]

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض عزيزيان رسما از پرسپوليس جدا شد

سعيد عزيزيان پس از جلسه با مسئولان باشگاه پرسپوليس و دريافت چک مطالباتش رسما از اين تيم جدا شد.

00034055
    سعید عزیزیان که هفته گذشته از سوی مسئولان باشگاه پرسپولیس کنار گذاشته شده بود، امروز به این باشگاه رفت تا درباره حق و حقوقش صحبت کند. پس از این جلسه عزیزیان با دریافت چک مطالباتش رسما از پرسپولیس جدا شد.
    پرسپولیسی‌ها پس از اینکه عزیزیان را برکنار کردند با عابدزاده مذاکراتی انجام دادند ولی به نتیجه نرسیدند. قرار است تا انتخاب مربی جدید، سومدیک درواز‌ه‌بانان پرسپولیس را تمرین دهد.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض پروين سخنگوي فني پرسپوليس شد

مدير راهبردي تيم فوتبال پرسپوليس به عنوان سخنگوي فني باشگاه انتخاب شد.
    00005518
    به نقل از سایت باشگاه پرسپپولیس، در جلسه عصر امروز (چهارشنبه) مدیران باشگاه پرسپولیس، ساختار جدید این باشگاه از سوی مدیر عامل اعلام شد.

پس از بررسی 45 روزه و بر اساس مطالعه ساختار باشگاه‌های موفق دنیا و استفاده از نظرات کارشناسان متخصص در امر فوتبال، ساختار جدید باشگاه پرسپولیس، تصویب شد.

در این جلسه ساختار جدید به تصویب شورای مدیران رسید و از سوی مدیر عامل جهت اجرا، ابلاغ شد. این ساختار از روز شنبه 21 آبان اجرایی می‌شود.

همچنین در جلسه شورای مدیران باشگاه مصوب شد هر گونه اظهار نظر و مصاحبه در زمینه فنی و فوتبال از سوی علی پروین که مسئولیت مدیر راهبری تیم را دارد، انجام شود.

جلسه شورای مدیران این باشگاه عصر امروز (چهارشنبه) با حضور مدیر عامل، قائم مقام، مدیران باشگاه، سرمربی و سرپرست تیم تشکیل شد. در این جلسه مقرر شد علی پروین به عنوان مدیر فنی و راهبری تیم، تمامی اظهار نظرها و مصاحبه‌های فنی و فوتبالی را انجام دهند.

همچنین مسئولیت اجرایی ساختار باشگاه و امور اجرایی بر عهده قائم مقام بوده و سیاست‌های کلی در امور اقتصادی، فرهنگی و روزنامه پرسپولیس راسا از سوی مدیر عامل باشگاه پیگیری خواهد شد.

در پایان نیز از حمید استیلی و وحید هاشمیان که از سوی کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال به عنوان مربی و بازیکن اخلاق انتخاب شده اند، تقدیر شد.

صفحه 18 از 33 نخستنخست ... 814151617181920212228 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)