خسرو حيدري: همه از استقلال ميترسند
خيلي مهم نيست كه اسم من جزء اين نفرات نبود و آنهايي كه انتخاب شدند فوتباليستهاي با اخلاقي هستند كه نمونهاش مهدي مهدويكياست كه يك الگو محسوب ميشود.
گل ـ خسرو حيدري رفته رفته به شرايط بازي نزديك ميشود و از طرفي پرويز مظلومي كه از خستگي مليپوشانش نگران است، اصرار زيادي دارد تا فوتباليستي مثل خسرو را در اين ديدار به زمين بفرستد. حيدري در مورد وضعيت فعلياش گفتوگويي انجام داد.
مقابل صبا بازي ميكني؟
تمام تلاشم اين است كه بتوانم بازي كنم و در اين مدت دكتر رضايي هم خيلي كمك كرد و تمام وقتش را گذاشت تا مصدوميتم برطرف شود. تا الان شرايط خوب بوده و تمرين ميكنم.
درد داري؟
درد ندارم ولي بايد مراعات كنم. اين مصدوميت از جايي است كه خودت فكر ميكني خوب است ولي ممكن است خوب نباشي!
پس اين احتمال هم وجود دارد كه بازي نكني؟
به هر حال هر اتفاقي ممكن است بيفتد. در شرايط طبيعي بايد يك هفته ديگر بازي كنم ولي شرايط تيم حساس است و من هم ميخواهم به استقلال كمك كنم. در اين مدت تمام وقتم روي پايم گذاشتم و يك روز هم از تهران خارج نشدم. دوست دارم بازي كنم ولي فعلا چيزي مشخص نيست.
مصدوميت مليپوشان نگرانكننده نيست؟
به هر حال آنها از دو بازي سنگين و يك مسافرت طولاني برگشتند ولي همه بايد كمك كنيم كه بازي را ببريم.
بردن صبا در قم سخت نيست؟
مطمئن باشيد براي سه امتياز به قم ميرويم. آنها تيم خوبي دارند ولي همه تيمهاي ليگ از استقلال ميترسند.
چند روزه پيش مراسم انتخاب برترينهاي اخلاق برگزار شد ولي تو در بين آنها نبودي. اين در حالي است كه خيليها معتقدند بايد به عنوان يكي از بازيكنان با اخلاق انتخاب ميشدي؟
براي من مهم اين است كه در زمين مسابقه، محيط ورزش و همچنين در بيرون از ورزش اخلاقي جوانمردانه داشته باشم. خيلي مهم نيست كه اسم من جزء اين نفرات نبود و آنهايي كه انتخاب شدند فوتباليستهاي با اخلاقي هستند كه نمونهاش مهدي مهدويكياست كه يك الگو محسوب ميشود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)