ورود شما را به انجمن آریا دانلود خوش آمد می گوییم.با امید به اینکه بتوانیم محیطی گرم و صمیمی با امکاناتی مناسب برای شما عزیزان فراهم کنیم خواهشمندیم اطلاعات خود را با سایر هموطنانتان در زمینه های دلخواه و مختلف به اشتراک بگذارید .
نوشته اصلی توسط krn7288 اصلا میخوای کارخونش رو برات بگیرم؟ بابا رضا راستشو بگو سر شرکاتو کردی زیر اب الان می خوای کارخانه اتومبیل سازی بخری الان توی کانادا ساعت چند
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
mozhgan,R A H A,sina_1374,tina
ساعت بوقت قره داغ12:35
mozhgan,R A H A,sina_1374,sorna,tina
ساعت بوقت شکم چند؟؟؟
[SIGPIC][/SIGPIC]
گفتی شکم من ناهار نخوردم !ناهار من کو!!!!!
mozhgan,R A H A,sina_1374,sorna
زن من کو؟؟؟؟
:: در کشور من آزادی تنها نام یک میدان است........ :: :: این یه قانونه! هرچی کمتر در دسترس باشی ارزشت بیشتره! زیاد که باشی میره به حساب آویزون بودنت! ::
mozhgan,R A H A,sorna,tina
تو جیب منه !بیا ببرش!
نوشته اصلی توسط krn7288 تو جیب منه !بیا ببرش! عجب جیبی... دیگه چیا داری تو جیبت؟؟؟ نوشته اصلی توسط sina_1374 زن من کو؟؟؟؟ گفتی چند سالته؟؟؟ نوشته اصلی توسط krn7288 گفتی شکم من ناهار نخوردم !ناهار من کو!!!!! تنها جمله ای که بلدی همینه شام کو ؟ ناهار کو؟ ... سیرمونی نداری؟؟؟
نوشته اصلی توسط krn7288 تو جیب منه !بیا ببرش! تو کدوم جیبت هست؟؟؟آخه این شلوارت که تو هواپیما هست کلی جیب داره.فکر کنم 3000 میلیارد رو با این شلوار از بانک خارج کردی نوشته اصلی توسط mehrabooon عجب جیبی... دیگه چیا داری تو جیبت؟؟؟ من که فعلاً دارم میگردم.خیلی چیزا تو جیبش داره نوشته اصلی توسط mehrabooon گفتی چند سالته؟؟؟ 16 سالمه ولی زنه اگر بزرگتر هم باشه مشکلی نیست.
نوشته اصلی توسط krn7288 اصلا میخوای کارخونش رو برات بگیرم؟ اره خیلی خوبه از این به بعد هر روز نهار ابگوشت داریم بابایی
http://www.yaghaem.com/
R A H A,sina_1374,sorna,tina
نوشته اصلی توسط krn7288 گفتی شکم من ناهار نخوردم !ناهار من کو!!!!! من یه کاسه ابگوشت براتون گذاشتم کی نهار بابایی رو خورده؟
نمایش ابر برچسب
قوانین انجمن
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)