صفحه 17 از 32 نخستنخست ... 713141516171819202127 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

اعلام رای کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای در مورد آکادمی استقلال در روزهای آتی

با وجودی که کمیته انضباطی باشگاه استقلال در خصوص حرف و حدیث هایی که در مورد فعالیت آکادمی این باشگاه در ورزشگاه مرغوبکار مطرح بود، رسیدگی خود را انجام داد با این حال کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه ای فدراسیون فوتبال در حال پیگیری این پرونده است.
    هفته گذشته جلسه ای در این کمیته برگزار شد که محوریت آن رسیدگی به آکادمی باشگاه استقلال بود.
    گزارش بررسی کمیته انضباطی باشگاه استقلال نیز در اختیار این کمیته قرار گرفته است و قرار شده به زودی نتیجه بررسی های کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه ای فوتبال در مورد این پرونده اعلام شود.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

هنكه:نكته مثبت فوتبال ايران تماشاگران است

مربي آلماني تيم فوتبال استقلال تماشاگران مشتاق را از نکات مثبت فوتبال ايران مي‌داند.
    00032089
    ميشائيل هنکه در مورد وضعيت تيم استقلال، اظهار کرد: در حال حاضر شرايط تيم استقلال مناسب است و بازيکنان خيلي خوب تمرين‌هاي‌شان را انجام مي‌دهند.
    وي با اشاره به عدم حضور ملي‌پوشان استقلال در تمرين و بازي استقلال برابر صبا که چند روز پس از بازگشت آن‌ها از تيم ملي برگزار مي‌شود، گفت: تعجب من از اين است که چرا بايد اين قدر فاصله کم باشد. هميشه اين مشکل را داريم که بلافاصله پس از بازگشت ملي‌پوشان بايد در ليگ بازي کنيم. بايد فاصله بين بازگشت ملي‌پوشان تا بازي بعدي استقلال بيشتر شود تا تحمل اين مساله براي بازيکنان راحت‌تر باشد. اين مساله يک نکته منفي براي استقلال محسوب مي‌شود. ضمن اينکه مي بينيم بازي پرسپوليس را يک روز به تعويق انداختند،‌ اما براي استقلال اين کار را نکردند.
    هنکه در پاسخ به اين سوال که چه چيزي را نکته مثبت فوتبال ايران مي‌داند گفت: نکته مثبت فوتبال ايران اين است که تماشاگران بسيار خوبي را دارد و يکي از بهترين تجربه‌ها بازي با پرسپوليس بود. اين چيزي است که در فوتبال ايران تجربه کردم و ديدم که چقدر مشتاق فوتبال داريم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

زندي: از خودم انتظار بيشتري دارم

بازيکن تيم استقلال معتقد است که هنوز به آمادگي 100 درصد نرسيده، اما بازي به بازي بهتر خواهد شد.
    00032705
    فريدون زندي در مورد حضورش در ترکيب استقلال پس از مصدوميت چند هفته اي که داشت، گفت: فکر مي‌کنم که بازي به بازي در حال بهتر شدن هستم و اين مساله‌اي طبيعي است که پس از مصدوميت کمي زمان مي‌برد تا بدن يک بازيکن به آمادگي 100 درصد برسد.
    زندي ادامه داد: در چند بازي گذشته تلاش کردم که جواب کادر فني را بدهم، اما انتظارم از خودم بيشتر است.
    وي با اشاره به جايگاه استقلال در صدر جدول، گفت: فعلا در صدر جدول حضور داريم و بايد بازي به بازي بهتر شويم تا از صدر جدول پايين نياييم.
    هافبک استقلال با اشاره به تيم صبا گفت: قبل از شروع فصل يک بازي تدارکاتي با تيم صبا داشتيم و آن زمان هيچ کس فکر نمي کرد که صبا چنين تيم خوبي باشد، اما همان موقع گفتم که صبا تيم خوبي است. همان موقع گفتم آن‌ها مي‌توانند نتيجه‌ بگيرند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

بايد صبا را ببريم

بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: در فوتبال کسي نمي تواند تضمين کند که هميشه در ترکيب ثابت باشد.
    00034198
    علي حمودي گفت: خدا را شکر تمرينات خوبي را پشت سر مي‌گذاريم و من هم از نظر بدني در وضعيت خوبي هستم.
    حمودي با اشاره به تمرينات استقلال بيان کرد: تيم به خوبي آماده مي‌شود و از شنبه در دو نوبت صبح و بعد از ظهر تمرين‌ها را انجام مي‌دهيم.
    بازيکن استقلال در مورد نيمکت نشيني‌اش در بعضي از بازي‌ها، گفت: فوتبال همين است و کسي نمي‌تواند تضمين کند که هميشه بازيکن فيکس و در ترکيب ثابت حضور داشته باشد.
    حمودي در مورد تيم صبا که هفته آينده استقلال با آن بازي دارد، گفت: صبا هم تيم خوبي است و بايد تلاش کنيم که بتوانيم در اين بازي پيروز شويم تا فاصله‌مان را با نفت و ساير تيم‌ها در جدول بيشتر کنيم و خودمان را بالا نگه داريم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

کریم باقری سوژه آبی ها و تمرین الونگ

تمرین عصر استقلال از ساعت ۱۶ در زمین دستگردی آغاز شد.
    * هادی زرین ساعد تنها غایب تمرین بود.
    * فرهاد مجیدی، خسرو حیدری و فریدون زندی که هر سه مصدومیت هایی داشتند به همراه سایرین تمرین کردند.
    * پرویز مظلومی که در تمرین صبح غیبت داشت در تمرین عصر حضور یافت.
    * هنکه مربی آلمانی آبی پوشان تمرین را نظارت می کرد.
    * یکی از نکات قابل توجه صحبت های برخی از بازیکنان استقلال در مورد بازگشت کریم باقری در تمرین پرسپولیس بود. این حرف های زمزمه وار مطرح بود که کریم باقری می خواهد برای پرسپولیس بازی کند یا خیر.
    *الونگ الونگ که مشغول تمرین بود در اواسط تمرین نزد مظلومی رفت و دقایقی با او صحبت کرد و سپس به دویدن دور زمین پرداخت.
    * مظلومی برای مهاجمان تیم تمرین چارچوب شناسی را در نظر گرفته بود.
    * بازیکنان در دو گروه به فوتبال در نصف زمین پرداختند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

كرار پنجشنبه يا جمعه در تهران

تيم ملي عراق روز سه شنبه يک بازي ديگر را در مرحله مقدماتي برگزار خواهد کرد هر چند که صعودش تا حدودي زيادي به مرحله بعد قطعي شده است.
    00034122
    استقلال تهران علاوه بر اينکه چند ملي‌پوش ايراني دارد، يکي از بازيکنانش هم در تيم ملي عراق بازي مي‌کند.
    جاسم کرار که مدتي مورد غضب کادر فني تيم ملي عراق قرار گرفته بود دوباره به تيم ملي دعوت شد و در تازه‌ترين بازي عراق به مدت 10 دقيقه براي اين تيم بازي کرد.تیم ملی عراق روز سه شنبه یک بازی دیگر را در مرحله مقدماتی برگزار خواهد کرد هر چند که صعودش تا حدودی زیادی به مرحله بعد قطعی شده است.
    کرار روز پنجشنبه یا جمعه به تهران بازمی گردد و در تمرين استقلال شرکت می کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

شرایط بازی در روز شنبه عادلانه نیست

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، سیروس دین محمدی پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: شرایط بازیهای تیم ملی و برنامه ریزی سازمان لیگ برای تیم فوتبال استقلال به عنوان تیمی که بیشترین بازیکن ثابت را در تیم ملی دارد مطلوب نیست. لیگ دقیقا در شرایطی تعطیل شد که استقلال در اوج قرار داشت و این تعطیلی برای برخی از تیمها از جمله استقلال مطلوب نبود.
    وی ادامه داد: استقلال در حالی باید روز شنبه به مصاف صبادر قم برود که تیموریان را به دلیل محرومیت و حیدری را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد. جدای از این دو نفر، جباری، میداودی، منتظری و رحمتی هم پس از انجام بازی مقابل اندونزی روز پنجشنبه به تهران می رسند و هم اینکه تمرین گروهی در کنار سایرین نخواهند داشت و نکته دیگر اینکه با توجه به پرواز و سفر طولانی به لحاظ بدنی درشرایط صد در صد نخواهند بود. با این تفاصیل باید بپذیریم استقلال با این نوع برنامه ریزی 2 بازیکن ملی خود را بطور قطعی ندارد و 4 بازیکن ملی دیگر را بصورت ناآماده و خسته در اختیار دارد.
    دین محمدی در انتها گفت: استقلال نام بزرگی است و متکی به فرد نیست اما وقتی یک تیم ولو در سطح اول فوتبال جهان 6 ملی پوش خود را در تمرینات نداشته باشد و خسته و نا آماده در روز بازی در اختیار بگیرد نمی تواند آن شادابی و آن کیفیت همیشگی را از خود نشان دهد. امیدوارم با تمام این تفاصیل فدراسیون تغییری در برنامه بازی با صبا ایجاد کند چرا که در این حالت شرایط به هیچ عنوان عادلانه نیست، هرچند بازهم پیش بینی می کنم قدرت استقلال آنقدر زیاد هست که بر این سختی ها فائق آید و حریف خود را شکست دهد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

باشگاه استقلال درگذشت فرزند محسن رضایی را تسلیت گفت

به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، در این اطلاعیه آمده است:

انا لله و انا الیه راجعون
    جناب آقای دکتر محسن رضایی دبیر محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام و سردار جان برکف دوران دفاع مقدس
    با کمال تاسف و تاثر درگذشت فرزند دلبندتان را به شما و خانواده محترم؛ و جناب آقای دکتر امیدوار رضایی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی و عضو هیات مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی ایران صمیمانه تسلیت عرض می نماییم و از درگاه پروردگار متعال برای آن خاندان معزز صبر و شکیبایی مسالت داریم.
    خداوند غفران و رحمت واسعه خود را نصیب آن مرحوم نماید.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

خسرو حيدري: تيم ملي طوفاني بود

بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: هر بازيکني پس از مصدوميت به جاي من بود، براي استراحت سه چهار روزي به مسافرت مي‌رفت.
    00032082
    خسرو حیدری پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت در آستانه بازی استقلال با صبای قم به احتمال فراوان می تواند تیمش را در این مسابقه همراهی کند.
    * بازی تیم ملی را چطور دیدی؟
    بچه ها بسیار خوب بازی کردند و خوشبختانه توانستیم اندونزی را در خانه خود شکست دهیم.
    * به نظر می رسد تیم ملی به یک انسجام کامل رسیده است.
    همین طور است. در مسابقه دیروز نیز بازی خوبی انجام شد. به خصوص در نیمه اول که فکر می کنم بچه ها طوفانی شروع کردند و برتری خود را به حریف نشان دادند.
    * دوست داشتی در ترکیب تیم ملی بودی؟
    خیلی دوست داشتم بازی کنم ولی مصدوم بودم. این مسئله برای هر بازیکنی رخ می دهد.
    * عملکرد ماهینی چطور بود؟
    او بازیکن بسیار خوبی است. در مورد عملکرد این بازیکن کادرفنی باید صحبت کتد ولی من برای او آرزوی موفقیت می کنم.
    * چطور شد که به یکباره مصدوم شدی؟
    در بازی با مس سرچشمه شرایط زمین نامناسب بود و در یک استارت عضله پایم گرفت. ضمن اینکه خسته هم بودم و مصدوم شدم.
    * فکر نمی کنی نزدیکی بازی های تیم ملی با بازی های باشگاهی باعث این گونه آسیب دیدگی ها می شود؟
    قطعا این مسئله درصد مصدومیت را بالا می برد. من حتی در جام حذفی بازی نکردم و تا به حال کم مصدوم شدم اما این شرایط برای همه بازیکنان اتفاق می افتد. در حال حاضر یکی دو روز است با تیم تمرین می کنم و امیدوارم به بازی با صبا برسم.
    *پزشک استقلال از روند درمان تو راضی بود و ظاهرا جزو معدود بازیکنانی هستی که پس از مصدومیت به بهبود هر چه سریع‌تر فکر می کنی.
    من در چهار پنج روز اول فقط یخ می گذاشتم و از تهران هم خارج نشدم. شاید اگر هر کسی جای من بود چند روزی را به مسافرت می رفت. چند روز بعد هم فیزیوتراپی کردم چون دوست دارم به بازی صبای قم برسم.
    * قبول داری که بازی سختی است؟
    این بازی هم برای صبا و هم برای استقلال دشوار است چون در حال حاضر صبا یکی از رقیبان ما در صدر جدول است و باید از این مسابقه سه امتیاز لازم را بگیریم.
    * فکر می کنی استقلال توانایی قهرمان شدن را دارد؟
    با این پتانسیلی که تیم ما دارد می توانیم قهرمان شویم هر چند نباید از اکنون صحبت از قهرمانی کرد.
    * رقیبان استقلال برای قهرمانی را چه تیم هایی می دانی؟
    فعلا تیم هایی در بالای جدول حضور دارند که نمی توان گفت می توانند دوام بیاورند یا خیر اما به اعتقاد من تراکتورسازی خطرناک ترین تیمی است که می تواند مدعی قهرمانی باشد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

چیدمان کی‌روش خوب بود

بهتاش فریبا در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره شرایط استقلال اظهار داشت: شرایط تیم خوب است اما باید ملی پوشانمان بیایند تا تیم کامل شود. این بازیکنان حتما فردا باید در تمرینات شرکت کنند تا وضعیت آنها را ارزیابی کنیم. البته اگر هم در تمرین شرکت کنند فقط باید برای آنها ریکاوری در نظر بگیریم.
    وی در مورد بازی تیم ملی عنوان کرد: تیم ملی هماهنگ بود. کی‌روش به بازیکنان گفته بود کار را در همان نیمه اول تمام کنند. خط دفاع اندونزی فاصله زیادی داشت و طبیعی بود که بازیکنان ما از همین نقطه ضعف استفاده کنند. کی‌روش چیدمان خوبی انجام داده بود و تعویض های انجام شده نیز نتیجه داد.
    فریبا در مورد برنامه های تاکتیکی استقلال برای بازی با صبا و نبود بازیکنان ملی پوش در تمرینات تاکتیکی گفت: تا زمانی که شرایط ملی پوشان خود را ندانیم نمی توانیم برای بازی با صبا برنامه ریزی کنیم. باید ببینیم شرایط کدامشان بهتر است. البته خوشبختانه خسرو حیدری و فرهاد مجیدی شرایط بازی را دارند و فریدون زندی هم در وضعیت بدی نیست.
    مربی تیم استقلال در مورد صبا گفت: این تیم جوان و با انگیزه است و اصلا بازی راحتی در قم نداریم.
    دیدار تیم های استقلال و صبا ساعت 14:15 روز شنبه در ورزشگاه یادگار امام قم برگزار می شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 17 از 32 نخستنخست ... 713141516171819202127 ... آخرینآخرین