صفحه 16 از 32 نخستنخست ... 612131415161718192026 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض جلسه انضباطي عمران‌زاده و تيموريان برگزار مي‌شود

جلسه انضباطي عمران‌زاده و تيموريان برگزار مي‌شود

رئيس کميته انضباطي باشگاه استقلال گفت: جلسه انضباطي عمران‌زاده و تيموريان را هفته پيش‌رو برگزار مي‌کنيم.

00000395
    علی اکبر محمدزاده در مورد جلسه کمیته انضباطی حنیف عمران زاده و آندرانیک تیموریان اظهار داشت: سعی می کنیم در هفته پیش رو تا قبل از روز چهارشنبه که تیم ملی پرواز دارد جلسه کمیته انضباطی عمران زاده و تیموریان را برگزار کنیم.

وی در پاسخ به این سؤال که در آئین نامه کمیته انضباطی استقلال بابت درگیری لفظی دو بازیکن هم تیمی در جریان مسابقه چه جرائمی در نظر گرفته شده، گفت: در آئین نامه از حداقلی ترین جریمه که شامل تذکر کتبی است تا حداکثری ترین جریمه که محرومیت است در نظر گرفته شده اما باید دو بازیکن بیایند و اظهارات طرفین را بشنویم.

محمدزاده تصریح کرد: هنوز از حرف های رد و بدل شده در زمین خبر ندارم و باید صحبت هایشان را بشنوم و گزارش سرپرست تیم هم بخوانم.

رئیس کمیته انضباطی باشگاه استقلال در مورد اینکه حسن روشن اعلام کرده رسیدگی به پرونده آکادمی استقلال به یک ماه دیگر موکول شده، گفت: این طور نیست. از حسن روشن خواسته ایم راجع به این قضیه صحبت نکند و با هم به توافق رسیدیم.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مظلومي در نشست خبري جام ولايت

پرويز مظلومي در نشست خبري پيش از بازي تيمش برابر ناسيونال پاراگوئه در جام ولايت، با اشاره به بازي پرسپوليس برابر اين تيم اظهار کرد: پرسپوليس برابر ناسيونال پاراگوئه بازي خوبي را انجام داد اما استقبال خوبي از آن نشد.
    مظلومي ادامه داد: تيم ما در مرخصي است و امروز با بازيکناني که در اختيار داريم يک جلسه تمرين مي‌کنيم و مقابل ناسيونال پاراگوئه قرار مي‌گيريم. اين تيم، تيم بدي نيست و در دقايق اول بازي برابر پرسپوليس با حساب و کتاب کار کرد. خوشحال هستم که پرسپوليس در آن بازي پيروز شد چون مسئله‌ي ايران مطرح است.
    مظلومي در مورد تيم ناسيونال اظهار کرد: اين تيم، چندان شناخته شده نيست که بگويم با بازيکنان اصلي‌اش آمده يا ذخيره‌هايش اما آن طور که معلوم است، چندان تفاوتي با تيم اصلي‌شان ندارند و در ليگ پاراگوئه در صدر جدول هستند.
    سرمربي استقلال در ادامه گفت: تيم‌هاي باشگاهي پاراگوئه نمي‌توانند چندان قوي باشند و حتي بازيکن شماره 7 اين تيم در ابومسلم شاگرد من بود و کم و بيش بازي مي‌کرد. ما تلاش مي‌کنيم با بازيکناني که در اختيار داريم با تمام وجود بازي کنيم و پيروزي دلچسبي به دست آوريم.
    وي در مورد تماشاگران و حضور آن‌ها در اين بازي گفت: تقاضاي من اين است که هواداران بيايند و از ما حمايت کنند. ناسيونال در بازي گذشته کم آورد و در نيمه دوم فقط ايستاده بودند. پرسپوليس هم توانست نتيجه خوبي مقابل آن‌ها به دست آورد.
    سرمربي استقلال در مورد بازيکناني که در اختيار نخواهد داشت گفت: 5 نفر از بازيکنان‌مان در تيم ملي هستند و خسرو حيدري هم مصدوم است که مشخص نيست چه زماني به ما اضافه شود. کرار هم به تيم ملي عراق رفته است. فريدون زندي نيز آلمان است و مجيدي هم با کشيدگي مينيسک پا مواجه شده که امروز قرار است بيايد و او را ببينيم. اين بازيکنان را در اختيار نداريم اما بازيکناني که هستند هم بازيکنان خوبي هستند ولي بايد با آن‌ها يک تيم جور کنيم خصوصا در خط هافبک که تيموريان، کرار و جباري را در اختيار نداريم. با همين بازيکناني که داريم مي‌توانيم تيم پرقدرتي را داشته باشيم.
    مظلومي در مورد درگيري عمران‌زاده و تيموريان در بازي برابر مس سرچشمه گفت: بعد از اردوي تيم ملي جلسه‌اي را برگزار مي‌کنيم و موضوع را بررسي مي‌کنيم. البته متاسفم که بعضي از دوستان اين مسئله را به بازيکنان خودشان ربط دادند. نبايد اين مسئله را با مسئله‌اي که در رشت اتفاق افتاد برابر دانست. درگيري بين حنيف عمران زاده و تيموريان لفظي بود اما باشگاه با آن‌ برخورد خواهد کرد.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

عمران‌زاده: نمي‌توانستيم بازي کنيم

حنیف عمران زاده پس از شکست یک بر صفر مقابل ناسیونال پاراگوئه در جمع خبرنگاران گفت: 3 روز خوردیم و خوابیدیم و یکباره به ما گفتند باید در این مسابقات شرکت کنیم. این جام در زمان مناسبی برگزار نشد و حتی ما توان راه رفتن هم نداشتیم. بهتر است چنین مسابقاتی در زمان بهتری برگزار شود.
    وی در مورد اظهارات محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت: ما استقلال در زمین بحث کردیم و لطفا ما را با دیگران مقایسه نکنید و آنها را به ما ربط ندهید.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مظلومي:بااميد‌هايمان برابرپرسپوليس بازي مي‌کنيم

پرویز مظلومی پس از شکست یک بر صفر استقلال برابر ناسیونال پاراگوئه در نشست خبری گفت: در نیمه اول خوب بازی کردیم. بازیکنان مان پس از چهار روز استراحت به میدان رفتند و فریدون زندی نیز دیروز از آلمان آمد. جام به این مهمی و با این اسم عزیز به گونه‌ای برگزار می‌شود که ما برابر تیم‌های خارجی خلع سلاح شده به میدان می‌رویم.
    وی ادامه داد: این رسمش نیست مسابقات را این گونه برگزار کنند. حریف فقط یک موقعیت گل داشت اما بازیکنان ما نتوانستند از موقعیت‌های فراوان گلزنی خود استفاده کنند. من از نیمه اول بازی راضی هستم اما بازیکنان ما در نیمه دوم در زدن ضربات آخر بی دقت بودند.
    مظلومی با اشاره به بازی با پرسپولیس گفت: این مسابقه بسیار حساس است و پرسپولیس پس از 4 روز استراحت دوشنبه با ما بازی می‌کند در حالی که ما بعد از یک روز ریکاوری باید در این مسابقه بازی کنیم. کجای دنیا چنین اتفاقی می‌افتد؟ اگر زمان مسابقه با پرسپولیس تغییر نکند و عقب نیفتد دوشنبه قطعا با بازیکنان امید به مصاف پرسپولیس خواهیم رفت.
    سرمربی استقلال در مورد اینکه خروجی این بازی چه بود گفت: از مسئولان بپرسید که خروجی مسابقه چه بود. ما تکلیف داشتیم که در این مسابقات شرکت کنیم و این کار را هم کردیم. یک تیم نامدار از پاراگوئه به ایران آمده بود اما تماشاگری به ورزشگاه نیامد زیرا این مسابقات در زمان نامناسبی برگزار شد.
    وی در مورد اینکه ناسیونال تیم بزرگی نیست گفت: به هر حال این تیم در کشور خودش اول است. امروز نیز بازی بهتری نسبت به بازی قبل انجام داد و دروازه بان خوبی هم داشت که موقعیت‌های زیادی هم از ما گرفت.
    مظلومی در مورد اینکه چرا دو تیم امروز برگه تعویض نداشتند گفت: این را از مسئولان برگزاری مسابقه بپرسید. ما اسم بازیکنان را صدا می‌زدیم و آنها را تعویض می‌کردیم. امروز یک تیم ناقص بودیم و به احترام این جام بازی کردیم.
    سرمربی استقلال در مورد اینکه بازیکنانی که مدعی فیکس بودن در این تیم هستند امروز توانستند خوب بازی کنند یا نه گفت: نه، اصلا از برخی از آنها به هیچ وجه راضی نبودم. بازیکن باید حرفش را در میدان بزند. من همیشه گفته‌ام بازیکن باید در زمین بگوید که من اشتباه کرده‌ام اما امروز مردم هم فهمیدند که حرف من درست بوده است.
    مظلومی در مورد اینکه اگر حریف شما پرسپولیس نبود باز هم با امیدهایتان بازی می‌کردید گفت: اگر حریف دیگری بود این مسابقه برای هواداران ما حساس نبود. با این حال من مسئول فنی تیم هستم و آبروی خودم و تیمم را از سر راه نیاورده‌ام و نمی‌خواهم با اعتبار خودم بازی کنم. با مسئولان باشگاه جلسه دارم و تابع تصمیم آنها هستم. اگر دستور نبود امروز هم روی نیمکت نمی‌نشستم. ما به احترام جام ولایت در مسابقات شرکت کردیم.
    وی در مورد اینکه استقلال می‌تواند قهرمان شود یا نه گفت: امیدوارم ما قهرمان شویم تا جام در ایران بماند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض فريبا:همين که به پرسپوليس نباختيم خوب است

مربي تيم فوتبال استقلال گفت: همين که با شرايطي که داشتيم به پرسپوليس نباختيم خوب است.

00034197
    بهتاش فریبا در خصوص تساوی 2 بر 2 استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: بازی بدی نبود و بازیکنان با وجود شرایط نابسامان زحمت خود را کشیدند. در مورد بازی دیروز جز بحث داوری چه چیز دیگری باید گفت؟ داور برای ما پنالتی نگرفت. پنالتی پرسپولیس هم مشکوک بود. در ۱۰ دقیقه اول هم دو آفساید مسلم را نگرفت. تا می آمدیم به بازی برگردیم داور با یک سوت بازی را قطع می کرد.
    وی افزود: نمی خواهم بگویم مشکلات داوری به عمد بود اما به نظرم می آید خیلی خوب قضاوت نشد. به لحاظ فنی استقلال بد نبود. به جز ۱۰ دقیقه اول که بچه ها فکر می کردند داور آفساید می گیرد تغییرات تاکتیکی دادیم و توازن در تیم برقرار شد. با وجودی که بدن بازیکنان خسته بود عملکرد خوبی داشتند.
    مربی استقلال ادامه داد: پرسپولیس هم خوب بود. انگیزه آنها خیلی بیشتر بود. با وجود همه شرایطی که داشتیم همین که به پرسپولیس نباختیم خوب بود. البته اگر دقت می کردیم می توانستیم برنده بازی باشیم.

10. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

خبرهايي از استقلال

تمرينات استقلال تعطيل نيست و از امروز تا جمعه آبي‌پوشان بايد تمرين کنند.

00033647
    درحالی که استقلال روز گذشته مقابل پرسپولیس بازی کرد امروز تمرینات این تیم پیگیری می شود.
    آبی پوشان برای انجام ریکاوری امروز ساعت ۱۵ در زمین دستگردی تمرین خود را دنبال می کنند.
    این تیم فردا و پنجشنبه نیز در 2 نوبت صبح و بعد از ظهر تمرین می کنند و روز جمعه استراحت دارند.

* فرهاد مجیدی که به امارات سفر کرده بود به ایران بازگشته است. او با پارگی همسترینگ روبه‌رو است و باید ادامه مداوای خود را زیر نظر پزشکان استقلال پیگیری کند.

12. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

گزارش تمرين صبح استقلال

تمرين صبح استقلال در حالي برگزار شد که مظلومي و 4 بازيکن حضور نداشتند.

00028463
    تمرین نوبت صبح استقلال در شرایطی در ورزشگاه دستگردی برگزار شد که پرویز مظلومی همانند تمرین روز گذشته حضور نداشت و 4 بازیکن هم غایب بودند.
    برهانی، عمران زاده، امیر آبادی و یوسفی غایبان این تمرین بودند.

آبی پوشان در تمرین صبح تنها به وزنه زدن پرداختند. استقلال از ساعت 16 امروز در ورزشگاه دستگردی به مرور کارهای تاکتیکی خواهد پرداخت.

14. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پورحيدري:حرمت پيشكسوتان بايد حفظ شود

سرپرست و پيشکسوت تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص درگيري هاي پيش آمده ميان باشگاه استقلال و حسن روشن معتقد است که بايد حرمت پيشکسوتان در هر شرايطي حفظ شود.
    منصور پورحیدری افزود: از ابتدای مشکل پیش آمده میان آکادمی و کمیته فنی وارد این بحث نشدم و امیدوارم مشکلات هر چه سریع تر برطرف شود.
    وی در خصوص بیانیه های صادر شده در سایت باشگاه ادامه داد: باید حرمت پیشکسوتان باشگاه بیش از این حفظ شود زیرا تمام این افراد بهترین سال های عمر خود را در استقلال گذرانده اند.
    سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: از پیشکسوتان نیز می خواهم اگر مشکلی به وجود می آید ،آن را در داخل خانواده برطرف کنند و رسانه ای نکنند.
    وی در خصوص دیدار ایران و بحرین تصریح کرد: تیم ملی ما در دیدار مقابل بحرین از لحاظ فنی بسیار برتر از حریف است و به نظر می رسد که هیچ مشکلی نخواهیم داشت.
    وی اظهار داشت: تنها مساله ای که ممکن است برای ما مشکل ساز شود حاشیه سازی بحرینی ها در طول بازی خواهد بود.
    پورحیدری گفت: اطمینان دارم تیم ملی ما می تواند با ادامه این روند به آسانی راهی جام جهانی شود و از اعتبار فوتبال کشورمان دفاع کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

16. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

حضور قطعي مجيدي و زندي مقابل صبا

پزشک تيم فوتبال استقلال از حضور قطعي زندي و مجيدي و احتمال به ميدان رفتن حيدري در ديدار با صبا خبر داد.
    00032172
    به نقل از سایت باشگاه استقلال، اکبر رضایی پزشک تیم استقلال پیرامون آخرین وضعیت مصدومان این تیم گفت: شرایط خسرو حیدری بهتر از قبل است و چنانچه این روند ادامه داشته باشد و درمان جواب بدهد ممکن است این بازیکن شرایط حضور در مسابقه را برای دیدار با صبا به دست بیاورد.
    وی ادامه داد: خوشبختانه فرهاد مجیدی مشکل آسیب دیدگی اش مرتفع شده و به بازی با صبای قم می رسد. فریدون زندی امروز اگر درد نداشته باشد می تواند با سایرین تمرین کند و یقینا تا روز بازی با صبا به آمادگی خواهد رسید.
    رضایی در انتها گفت: برای قطعیت وضعیت الونگ منتظر پاسخ فدراسیون پزشکی ورزشی هستیم و چنانچه از نظر فدراسیون این بازیکن مشکلی نداشته باشد پاسخ مثبت خود را پیرامون سلامتی این بازیکن جهت عقد قرارداد به کادر فنی باشگاه اعلام می کنیم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

18. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

گزارش تمرین استقلال

تمرین امروز تیم استقلال در شرایطی برگزار شد که خسرو حیدری هافبک مصدوم این تیم زیر نظر کادر پزشکی تمرینات ویژه ای را پشت سر گذاشت.
    * در ابتدای تمرین مظلومی بازیکنان را دور هم جمع کرد و برای دقایقی با آنها به صحبت پرداخت.
    * فریدون زندی که او هم با آسیب دیدگی رو به رو است به دویدن دور زمین پرداخت.
    * تنها 10 نفر از هواداران تیم استقلال در ورزشگاه دستگردی حضور داشتند.
    * بجز ملی پوشان، جاسم کرار تنها غایب تمرین استقلال بود.
    *فرهاد مجیدی که در تمرین صبح امروز غایب بود پا به پای دیگر بازیکنان بدون مشکل تمرین کرد.
    * گرم کردن بدنها،فوتبال گل کوچک و ارسال از کناره ها اصلی ترین آیتم های تمرین امروز آبی پوشان بود.
    *در طول تمرین هنکه مربی آلمانی استقلال نکات لازم را به بازیکنان گوشزد می کرد و در مورد ارسال پاس ها به بازیکنان تذکر می داد.
    تمرینات تیم استقلال فردا در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در ورزشگاه دستگردی برگزار می شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 16 از 32 نخستنخست ... 612131415161718192026 ... آخرینآخرین