صفحه 15 از 32 نخستنخست ... 511121314151617181925 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

شکوري:مسئولان استقلال بامن تماس نگرفته‌اند

هادی شکوری در مورد اینکه گفته می شود از استقلال پیشنهاد دارد، اظهار داشت: از سوی برخی واسطه ها تماس هایی با من گرفته شده اما تا زمانی که از مسئولان استقلال با من تماس نگیرند این مسئله شکل جدی پیدا نمی کند.
    وی افزود: اگر از سوی مسئولان استقلال تماسی گرفته و این قضیه جدی شود در آن صورت ابتدا باید با مسئولان شاهین بوشهر صحبت کنم.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مظلومی با مدیریت سخت‌گیری می‌کند

بهتاش فریبا در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد مصاحبه بازیکنان استقلال و ناراحتی آنها از نیمکت نشینی اظهار داشت: این مسائل در فوتبال طبیعی است. هیچ بازیکنی دوست ندارد روی نیمکت قرار گیرد. مهم این است که سرمربی تیم تشخیص دهد از بازیکنانش در چه زمانی استفاده کند.
    وی در خصوص اینکه چرا مظلومی برخورد قاطعانه تری نسبت به این بازیکنان ندارد، عنوان کرد: این طور نیست که مظلومی برخوردی نکند. او عادت ندارد اگر سخت گیری می کند آن را مطرح و در بوق وکرنا کند. مظلومی سخت گیری های خودش را انجام می دهد. مگر می شود در تیمی مثل استقلال سخت گیری نکرد؟ این مدیریت مظلومی را نشان می دهد که اگر تصمیمی می گیرد آن را مطرح نمی کند.
    فریبا در مورد اینکه گفته می شود برخی از بازیکنان از جمله مهدی امیر‌آبادی در لیست فروش قرار گرفته اند، گفت: این حرف ها از کجا آمده است؟ مگر می شود در هفته دهم لیست فروش داشت؟ اصلا هیچ لیستی نداریم و به همه بازیکنان خود هم نیاز داریم.
    مربی استقلال در ارتباط با اینکه گفته می شود به دنبال کوشکی و شکوری هستند، گفت: اگر در این مدت چنین خبری منتشر شده مربیان استقلال یک کلمه هم از این اخبار خبر ندارند. ما نمی توانیم دنبال واسطه ها باشیم و بگوییم چرا چنین تماس هایی می گیرند. نمی خواهم اسم از کسی بیاورم اما در این فوتبال افرادی حضور دارند که دنبال بازارگرمی هستند. اگر قرار باشد در هر پستی اتفاقی رخ دهد مظلومی حتما با مربیان تیم صحبت می کند ولی تاکنون حرفی زده نشده است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

تمرین استقلال با ۵ غایب برگزار شد

تمرین صبح تیم استقلال امروز ساعت ۱۱ در زمین دستگردی آغاز شد.
    در این تمرین که اختصاص به وزنه زدن داشت پرویز مظلومی غایب بود. از بین بازیکنان نیز جباری، برهانی، مجیدی و کرار غایب بودند.
    تمرین بعد از ظهر استقلال ساعت ۱۷:۳۰ برگزار می شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

خبرهايي از استقلال

مدافع توگويي که در تمرين استقلال حضور داشت، شب گذشته ايران را ترک کرد.

00032637
    بیم بومبا مدافع ۲۸ ساله و اهل توگو پس از چند روز شرکت در تمرین استقلال شب گذشته ایران را ترک کرد. به نظر می رسد کادرفنی استقلال از عملکرد این بازیکن رضایت نداشته اند.
    * برخلاف گذشته،‌ استقلال امروز اردوی قبل از بازی خود را در هتل استقلال برگزار می کند. این تیم همواره در هتل المپیک اردو برگزار می کرد. آبی پوشان فردا در جام حذفی به مصاف شیرین فراز کرمانشاه می روند. این بازی ساعت ۱۸ در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
    * کادرفنی استقلال صبح امروز با حضور در باشگاه فیلم بازی شیرین فراز و ماشین سازی را آنالیز کرد. این بازی با نتیجه یک بر صفر به سود شیرین فراز تمام شده بود. سرمربی شیرین فراز تا پیش از این رضا مهاجری بود اما اکنون مجید آقاجری سرمربی این تیم است.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

8. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پورحيدري: عمران زاده به بزرگترها احترام مي گذارد

سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت:‌ عمران‌زاده و فرزامي روز گذشته با هم برخوردي نداشتند.

00006361
    منصور پورحیدری در مورد شرایط استقلال قبل از بازی فردا با شیرین فراز کرمانشاه گفت: تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته ایم. جام حذفی را جدی گرفته ایم و به موفقیت در این جام امیدوار هستیم.
    وی در خصوص اینکه برگزاری تمرینات پشت درهای بسته تا چه زمانی ادامه دارد، عنوان کرد: این موضوع بسته به نظر مربیان دارد. فرصت استفاده از همه بازیکنان و انجام تمرینات تاکتیکی کم است و به همین دلیل مربیان ترجیح می دهند پشت درهای بسته تمرینات را انجام دهند تا خلوت تر باشد.
    سرپرست تیم استقلال در ارتباط با حضور هیئت مدیره در تمرین روز گذشته گفت: حضور اعضای هیئت مدیره در تمرین خیلی خوب بود و در مورد آینده باشگاه صحبت هایی شد.
    پورحیدری در خصوص اینکه گفته می شود عمران زاده به سمت فرزامی نرفته است، گفت: فرزامی زمانی به تمرین آمد که سایر اعضای هیئت مدیره صحبت هایشان را کرده بودند و تمرین تیم شروع شده بود. این مسائل را روزنامه ها می نویسند و مشکل ساز می شوند. مردم هم این خبرها را می خوانند و گرفتاری برای ما درست می کنند. عمران زاده به بزرگترها احترام می گذارد.
    سرپرست آبی پوشان در مورد اینکه می گویند به برهانی مرخصی اجباری داده شده، اظهار داشت: این بحث هایی است که در مطبوعات شکل می گیرد. او خودش این درخواست را کرده و مظلومی هم روی او نظر مثبت دارد.

10. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

برهاني تا آخر فصل در استقلال مي ماند

مربي تيم فوتبال استقلال گفت: 'آرش برهاني' مهاجم اين تيم تا پايان فصل جاري ليگ برتر باشگاه هاي ايران در تيم استقلال خواهد ماند.

''آتيلا حجازي'' افزود: برهاني امروز در تمرين هاي تيم استقلال شرکت مي کند و با تمام توان در خدمت اين تيم خواهد بود.

وي با بيان اينکه تيم استقلال حضور پرقدرتي در ليگ برتر و جام حذفي باشگاه هاي و همچنين جام باشگاه هاي آسيا خواهد داشت ادامه داد: برهاني مهاجم پرتوان و مطرحي است که تيم استقلال را براي موفقيت در مسابقه هاي پيش رو همراهي خواهد کرد.

''آرش برهاني'' مهاجم تيم فوتبال استقلال که به نيمکت نشيني در اين تيم معترض بود از مدتي پيش در تمرين هاي تيم استقلال شرکت نکرد و زمزمه هايي مبني بر جدايي اين بازيکن از استقلال به گوش مي رسيد.

باشگاه نفت آبادان نيز به طور رسمي خواهان به خدمت گرفتن ''آرش برهاني'' شده بود.

12. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض پورحيدري:مشاجره تيموريان وعمران‌زاده راپيگيري ميکنيم

منصور پورحيدري پس از بازي با مس سرچشمه اظهار داشت: بازي سختي بود، مس سرچشمه تيم يکدستي بود اما خدا را شکر که ? امتياز را گرفتيم.

00001265
    وی درباره جروبحث تیموریان و عمران‌زاده عنوان کرد: این مسئله را پیگری می‌کنیم اما فشار در مسابقه زیاد بود. در رختکن هم به دلیل خستگی که داشتند صحبتی بین آنها رد و بدل نشد.

سرپرست تیم استقلال در خصوص اینکه چرا به بازیکنان اجازه مصاحبه نداد، گفت: آنها خودشان حرف نزدند البته درست هم نبود و با این فشار عصبی که داشتند صحبت کنند.

پورحیدری در خصوص انتخابات فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: با این شرایط فوتبالمان چندان فرق نمی‌کند اما عملکرد فدراسیون بد نبوده است. البته شاید خیلی‌ها با این حرف ما موافق نباشند.

14. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض شيرزاد: از نيمکت نشيني در استقلال ناراحتم

بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: از نيمکت نشيني ناراحتم.
    00011081
    جواد شیرزاد پس از برتری یک بر صفر برابر مس سرچشمه در جمع خبرنگاران گفت: از اینکه در استقلال نیمکت نشین هستم ناراحتم ولی این تصمیم کادر فنی است و اعتراضی نمی‌کنم. به هر حال تیم نتیجه می‌گیرد و ما هم نیمکت نشین هستیم.

وی در مورد درگیری عمران‌زاده و تیموریان گفت: من درگیری ندیدم زیرا در کنار زمین مشغول گرم کردن بودم و ظاهرا حر‌ف‌هایی بین آنها رد و بدل شد.

شیرزاد در مورد جدایی خود در نیم فصل از استقلال گفت: این شایعه است و صحت ندارد.

16. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض مظلومي:از بازيکنانم راضي نيستم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: با فرد مقصر در ماجراي عمران‌زاده و تيموريان برخورد مي‌کنيم.

00030817
    پرویز مظلومی پس از برتری یک بر صفر برابر مس سرچشمه گفت: بازی خوبی بود، البته من از نحوه بازی بازیکنان راضی نیستم. مس سرچشمه ۱۰ نفره شد و بازیکنانمان تصور کردند که کارشان ساده است. نیمه اول اشتباه زیاد داشتیم و برنامه‌های ما اجرا نشد. موقعیت‌ گلزنی هم داشتیم ولی از آنها استفاده نکردیم.

وی ادامه داد: در نیمه دوم با تغییراتی که داشتیم تغییر سیستم دادیم و حریف دفاع چندلایه و محکمی داشت و کار دفاعی مس خوب بود. هرچند ما چند بار از این دفاع فشرده عبور کردیم ولی متاسفانه در زدن ضربات آخر بی‌دقت بودیم و فقط یکی از موقعیت‌ها گل شد. از نتیجه راضی هستم اما از نحوه بازی رضایت ندارم.

سرمربی استقلال در مورد غیبت مهدی امیرآبادی دراین بازی گفت: به او استراحت دادیم. امیرآبادی در دو بازی گذشته برای ما خوب کار کرد اما امروز به دفاعی دونده نیاز داشتیم و به همین دلیل از میثم حسینی استفاده کردیم. فهرست ما فقط ۱۸ بازیکن دارد و نمی‌توانیم همه بازیکنان را در آن بگنجانیم.

وی در مورد ماجرای حنیف عمران‌زاده و آندرانیک تیموریان گفت: این موضوع را بررسی می‌کنیم و با فرد خاطی و مقصر برخورد قاطعی انجام می‌دهیم.

مظلومی در مورد پیشنهاد یک میلیارد تومانی نفت آبادان به برهانی گفت: به این بازیکن نیاز داریم و او بازیکن بزرگی است امروز هم می‌خواستیم در نیمه دوم از او استفاده کنیم ولی فرصت نشد.
    سرمربی استقلال در مورد جام ولایت گفت: تمرینات تیم را تا روز پنج‌شنبه تعطیل کردیم و روز شنبه هم طبق برنامه باید بازی کنیم ولی ای کاش برای این جام که نام بزرگی دارد برنامه‌ ریزی خوبی انجام می‌شد. تیم خارجی در این مسابقات حضور دارد و من دوست دارم با تمامی نفرات و ملی‌پوشان در این جام بازی کنیم ولی این فرصت اکنون نیست. باید ببینیم چند بازیکن ما به تیم ملی دعوت می‌شوند. کرار هم دعوت شده که به تیم ملی عراق می‌رود. مجیدی و زندی هم از قبل برنامه داشتند و بلیت خارج از کشور گرفته‌اند و باید بروند. ما با دو جلسه تمرین در جام ولایت حاضر می‌شویم. دوست داشتم با تمام توان در این باز‌ی‌ها شرکت کنیم اما برنامه ریزی مناسب نیست.

وی در مورد اینکه کرار را تعویض کردید نترسیدید ماشین دربست بگیرد و به خانه برود گفت: خیر بازیکنان ما حواس‌شان هست و دیگر این کار را نمی‌کنند.

18. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

روشن و فتح‌الله‌زاده توافق کردند

رييس کميته انضباطي باشگاه استقلال در پايان جلسه اين کميته با حضور حسن روشن گفت: توافق شد که کدورت‌هاي بين طرفين برطرف شود و آن‌ها شکايات خود را مسترد کنند.

00026787
    محمدزاده در پايان جلسه کميته انضباطي باشگاه استقلال که مربوط به ادعاهاي حسن روشن عليه آکادمي و رضا رجبي بود، گفت: جلسه امروز، جلسه‌اي بود که در نهايت به آشتي کنان رسيد. سوء تفاهم‌هايي بين حسن روشن، آکادمي باشگاه و برخي از دوستان در باشگاه استقلال به وجود آمده بود که برطرف شد. بحث و بررسي‌هاي لازم را انجام داديم و اسناد و مدارک روشن و دوستان را بررسي کرديم، اما مطلب خاصي از آن‌ها در نيامد. ما امروز قبل از اين که راي را صادر کنيم، دوستان را به صلح و مصالحه دعوت کرديم که شکر خدا با حضور مهدي تاج اين امر اتفاق افتاد و دو طرف آشتي کردند و پس از آن راي خود را صادر کرديم.
    رييس کميته انضباطي باشگاه استقلال در خصوص اینکه آیا روشن و فتح الله زاده آشتی کردند،گفت: توافقی بین روشن و فتح الله زاده شد که دیگر هیچ کدام از طرفین در مورد این مسئله صحبت نکنند.در اين جلسه توافق شد که اگر بين طرفين کدورتي وجود دارد يا از يکديگر شکايتي کرده‌اند، برطرف شود و اين افراد شکايات خود در قوه قضاييه و مراجع ديگر را مسترد کنند.

محمدزاده در ادامه بيان کرد: قبل از اين که طرفين با يکديگر آشتي کنند، حدود چهار ساعت جلسه انضباطي با اعضاي اين کميته تشکيل شد و اظهارات طرفين و همچنين شاهدان شنيده شد و در نهايت پس از جمع بندي به اين نتيجه‌ رسيديم که هيچ گونه تخلفي از سوي آکادمي يا مسئولان باشگاه استقلال رخ نداده است.
    محمدزاده در پاسخ به اين سوال که آيا حسن روشن اين موارد را پذيرفته است يا خير، گفت: در مورد اين که حسن روشن اين مسايل را پذيرفته است يا خير، خيلي نمي‌خواهيم بحث کنيم، اما مهم اين است که با وساطت تاج که بزرگواري کرد و از سوي فدراسيون در جلسه حاضر شد، همه را به صلح و سازش دعوت کرد که الحمدالله اين موضوع ختم به خير شد.
    وي افزود: اين مسايل مشکلات خانوادگي بود که شکر خدا خانواده‌ اعضا دور هم جمع شدند و مشکل خانوادگي‌شان را حل کردند.

20. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 15 از 32 نخستنخست ... 511121314151617181925 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)